НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 5:45 pm Вижте мненията без отговор
Историята на човечеството, научено да се страхува от Земята
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Яну 12, 2013 9:56 pm
МнениеЗаглавие : Историята на човечеството, научено да се страхува от Земята
Отговорете с цитат

Когато прекалено много хора използват твърде интензивно земните сили, за да станат богати, 2D ще предизвика катастрофа . Това ще доведе до заболяване на хората или на атмосферата и земята ще стане безплодна. Големите чумни епидемии през средните векове и по времето на Ренесанса са пример за реакцията на 2D към инквизицията.

Второто измерение винаги печели. И ако хората се опитат да откраднат тези сили, най-често умират от неестествена смърт, подобно на съвременните химически производители и учени, които се разболяват от рак. Обърнете внимание на броя на хората с мобилни телефони, които се разболяват от рак на мозъка.

Повечето от нас са откъснати от 2D, въпреки че в наши дни започваме да възстановяваме своята енергийна връзка. Прекъсвайки тази връзка, хората започват да експлоатират света на елементалите, като копаят и извличат металите от 2D. В началото тези мини били малки и дори падането на Римската империя може би се дължи на замърсяването от оловните мини.



Когато добивът от мините бил малък, Земята преобразувала липсващите елементи с помощта на водата, температурата и сеизмичните движения. Но през XVIII век балансът бил нарушен. Великият, доминиран от мъжете контрол върху света наложил безогледното експлоатиране на природните ресурси.

През XIX век от земните недра започнали да извличат петрол и да го изгарят на повърхността на Земята. Специалитетът на XX век са химическите и радиоактивните реакции.

А през XXIвек на дневен редн ще бъдат честотите на "минните"вълни. Когато силите на 2D бъдат консумирани в 3D, настъпва огромен дисбаланс в елементалите. Подобно злоупотребяване все пак може да бъде коригирано от научните постижения в областта на преобразуването на веществата, както и от хората, които са върнали обратно своите духовни сили.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov