НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 3:59 pm Вижте мненията без отговор
Китайски зодии прогноза за 2013
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Яну 17, 2013 11:13 am
МнениеЗаглавие : Китайски зодии прогноза за 2013
Отговорете с цитат

Новата Лунна година настъпва на 8 февруари 2013 година и ще бъде управлявана от Черната Змия. Странното е, че тази змия не живее във водата. Във водата обитават други видове, а тази живее в тревата и напада тези, които са твърде безгрижни и невнимателни. Черната Змия умее отлично да се прикрива и хората, родени в такава година са много прикрити, доверяват се само на своето мнение и отлично съхраняват тайните си. Те обичат пътешествията на екзотични места, а маниерите за тях са по-важни, отколкото братските връзки. Те, също така са склонни да харчат пари „ от раз”, веднага щом ги заработят, макар че без съмнение са специалисти в своята област.

Змията е грациозно същество и нас ни очаква нова линия в модата и в козметичната индустрия. Ние ще видим повече ярки шоу програми и ще можем повече да се развличаме и веселим. Но Змията означава, също така мъдрост и огън, това ще подпомогне новите изобретения в електрониката. От друга страна, спящите вулкани ще се събуждат по-често през цялата година. Змията е дълго животно, което по форма напомня за влак и всъщност трябва да бъдем по-внимателни по време на пътуванията, защото ще се увеличи количеството на авариите. В същото време ще се оживи търговията и производството на новости.

Черната Змия – това не е само Стихията Огън и Вода, в своите потайни глъбини те съдържат елементите Земя и Метал. Единственото, което няма да бъде в достатъчно количество е стихията Дърво. И ако вие искате да запазите равновесието между Ин и Ян, то следвайте универсалното даоистко правило – допълнете недостигащото, за да се получи хармония. Но, все пак, на първо място, тази Змия символизира Огъня: червения цвят, изделия от коприна, вълна, натуралните кожи и асиметричните форми, удължения силует. И ако вие искате да бъдете на гребена на модната вълна, то облечете за празника на Змията нещо прилягащо и подчертаващо естествените извивки на тялото заедно със символите на Огъня.




П Л Ъ Х

Постарайте се да запазите изгодните положения и преимущества от миналата година, защото новите възможности няма да са така много и е необходимо да се намалят рисковете от загуба на пари. И така, по-малко се осланяйте на късмета и купувайте действително полезното. Това ще ви предпази от много неочаквани разочарования, които могат да ви изненадат, така както истинската змия издебва мишката.

Важно е, по-отрано да съставяте планове, и след това да не ги променяте под влияние на настроенията. Особено, това касае подписването на документи и пътешествията. В първият случай е необходимо да се предпазите от грешки и мошеничества, а във втория – от кражби. Ако, при пътуванията вие разчитате да получите печалба или да се занимавате с екстермни спортове, то те могат да преминат напълно спокойно. Това е забележителна година за „лек роман”, пълна с веселие и развлечения. А също така, ще имате учебни курсове свързани с творчество, шоу или кулинария.


В О Л

Макар че вас ви очакват разширяване на възможностите и много шансове за лесна печалба, вие много ще зависите от правилното си поведение с партньорите и обкръжението. Техническата страна на въпроса и правилната постановка , а също така и организирането на подробностите в работата ще станат решаващи в постигането на успех. Работете в екип. Обръщайте се за подкрепа към професионалисти и вашето трудолюбие ще донесе изобилни плодове, които ще се окажат полезни не само за вас, но и за много други.

Приятната новина е в това, че постепенно всички препятствия от миналата година ще изчезнат и ако не ви мързи, през есента вие ще започнете да получавате забележителна отплата за всички вложени от вас усилия. Вие няма да имате сериозни врагове, но за да не влошите добрите перспективи в отношенията, старайте се за заглаждане конфликтите и споровете, които ще възникнат през лятото. Тази година е прекрасна за пътешествия, особено на Запад. Те ще ви донесат полза и нови връзки.


Т И Г Ъ Р

Вашият девиз за тази година е „Умереност”. Търсете златната среда. Истинският тигър винаги може да се сблъска със змия в тревата, така че е длъжен да бъде внимателен. Тигърът и Змията образуват половината от Огненото Наказание и определени дни могат да бъдат доста неуспешни. Затова, ако още от сутринта вие забележите, че работите ви не потръгват, по-добре преместете всичко важно за другия ден.

Бъдете бдителни за истинския огън, например използвайки чайник със свирка или сомовключваща се ютия, за да не се случат пожари по ваша вина. Ако вие шофирате или планирате въздушен полет, то бъдете много внимателни и не рискувайте. Полезни са упражнения и храна които укрепват вашите кръвоности съдове и сърцето, а също така прочистват кръвта. Старайте се да не се включвате в каквито и де е разискания в работата, а в семейството – дарете радост на любимия човек. Най-добрата тактика – отстранете се от проблемите, отколкото да влезете с тях в бой.


З А Е К

Случайна среща при пътуване ще се окаже удивително полезна. Вие ще получите много варианти за избор в кариерата и бизнеса, доверявайте се на своята интуиция. Не слушайте тези, които може да ви завиждат. Тази година се отправете на най-екзотичното пътешествие, ще ви провърви. Макар че, някои нови трудности и проблеми ще срещнете във вашия работа и ще се отклонявате заради купища дребни детайли, то основните дела, което е най-важното, ще можете да държите под контрол. Полезна е смяната на вида работа или даже преместване на ново местожителство. Тази година си струва да внесете изменения във фън шуей, с цел да се защитите от вълната на усложненията.


Д Р А К О Н

Всичко, което е било започнато в годината на Дракона, може да даде неочаквани изобилни плодове. При тези, които веднага отстраняват всички проявяващи се дефекти и грешки, могат да се появят нови възможности за израстване в кариерата. Няма да имате големи проблеми в отношенията с другите хора и с приятелите си. Но сега повече пазете своя личен живот, своя партньор. Вашият мъж може да отслабне и да се разболее през тази година, ако не се погрижи за укрепване на своето здраве.

Затова е хубаво да станете пример за близките си с воденето на по-здравословен начин на живот, а и за вас, също така ще бъде полезно. Драконът и Змията, заедно отговарят за мистичната страна на живота и през тази година вие имате възможност да се усъвършенствате в духовните практики. Късметът ще ви съпътства, ако съумеете да слушате тишината в себе си, правилно да почивате и в отношенията да се сремите да избягвате бурните реакции. Отдавнашни мечти могат да се осъществят.



З М И Я

Ще се появят много свежи идеи и предложения. Но все още е далече от тяхната реализация. Предприемайте нови начинания, нови важни крачки, в това число подобряване на фън шуей, всичко това ще има дългосрочен ефект. Но сега, два пъти помислете преди да действате, тъй като най-удачна ще бъде самата разработка на стратегически финансови планове. Спестяванията ще бъдат трудно възстановими. Да се умножава дохода ще помогне само едно правило, но изпълнено всеки ден – „парите трябва да правят пари”.

Въпреки, че вие ще се отдръпнете в своя вътрешен мир, това е забележително време, когато ще срещнете много родствени души и доброжелателни хора, потенциални верни приятели. При все това, в работата и там където има конкуренция „ за място под слънцето” , следва да заемете твърда позиция, да подготвите тила си и да проявите увереност. Защото ще се наложи да отстоявате своите интереси и да доказвате своята правота. Годината помага при официални регистрации и оформление на документи, които ще станат законни основания за вашето бъдещо процъфтяване.


К О Н

Вие сте открит човек, понякога безгрижен, но сега вие трябва да станете сериозни и внимателни при изразяване на емоционалните си реакции. Те, както се оказва, са слаби и ако не ги вземете под внимание, могат да ви причинят много проблеми. В годината на Змията, приемете нейната защитна тактика – бъдете повече потайни и се доверявайте на най-близките си хора. Ако не искате да понесете загуби, то не давайте заеми. Всяка ваша дейност и занимание ще върви добре, само ако е регистрирана официално.

Няма такива проблеми, които вие не бихте могли да преодолеете, използвайки потенциала си на трулюбие. Вие сте способни да преминете през всякакви препятствия, макар че общия напредък няма да бъде голям. Не трябва да се оплаквате от съдбата, при всички идват периоди, когато е необходимо да отидете в сянка, не правейки излишни движения, съхранявайки енергията си, избягвайки дълбоки вмешателства в здравето и предоставяйки центъра на внимание на другите. Защото, сега е време да се сбогувате с миналото, да завършите всички стари дела. Олицетворявате стабилността в отношенията с любимия.


К О З А

Най-накрая Козата може на воля да попътешествува. Може да не се боите от харченето за пътувания, те могат да се окажат изгодни. Тези, които мечтаят да срещнат любовта, могат да разчитат на избор между няколко потенциални партньори. Но отчитайки, че болшинството от тях идеално ще ви похдождат само в секса, си струва да поживеете съвместно, за да се ориентирате по-добре. Това, което касае парите – вие няма да изпитвате нужда от тях, но за по-големи доходи е по-сложно да се говори.

Още повече, че вие не трябва да се плашите да рискувате с вложенията си, особено ако те са свързани с преместване от един град в друг. Въобще е полезно да се избавите от тромавостта и затормозяването при движения и действия, старайте се бързо да се променяте и леко да се вписвате в текущия момент. Затова, на много Кози ще им донесе полза посещения на уроци по актьорско майсторство и импровизация. Това ще открие нови хоризонти. Вие сте добри хора, често правейки компромиси, но е време да отстоявате своите права и справедливото отношение към вас. И ако при това вие съумеете да не викате и да не поставяте под натиск другите, то ви очаква една година пълна с приятни приключения.


М А Й М У Н А

Множество нови възможности ще се зародят през тази година. Особено много това касае работата – плодотворни връзки и сътрудничество, може да завържете дългосрочни делови партньорства и да започнете крупномащабни проекти с доходи през пролетта. Въпреки това, трябва да станете малко по-внимателни по отношение на разходите и финансовите вложения. Вие може да претърпите голям неуспех, ако се впуснете в големи парични рискове. По-добре да не вземате заеми. Благотворителността ще ви помогне да избегнете големите проблеми.

Струва си да бъдете внимателни по време на пътувания, при които ви грозят загуба на багаж, документи или проблеми с местните власти. В никакъв случай не се доверявайте на първата среща, старайте се никого да не провокирате, проявете уважение към местната култура. В бизнеса проверявайте всеки документ, който подписвате, възможни са грешки. Здравето и семейството са предмет на внимателно отношение. Полезна е всякакъв вид пречистване и разтоварващи дни. Роднините могат да станат причина за конфликти.


П Е Т Е Л

Относно работата и деловото партньорство, сега вие можете да се възползвате от най-изгодните положения. Отлично време за сътрудничество, търсене на новости, повече възможности за перспективна и комфортна работа. На вас ще ви съдействат по всякакъв начин и често вие ще се намирате „в точното място, в точното време”. Също така, има забележителен шанс да срещнете прекрасен наставник или учител. А, ако вие самият преподавате, то смело се заемете с текущата работа. Това е удачно време за разширяване на кръгозора, премествания и грандиозни експерименти.

През годината ще имате възможност да възстановите здравето си и да подобрите външния си вид. Завързвайки нови запознанства, многото общувания ще ви дадат не само благоприятни възможности, но и нови шансове за подобряване на личния ви живот. За дългогодишните партньори, това означава освежаващо разнообразие, а за тези които са търсещи – партньор или в крайна сметка „надеждно рамо”. Небето ще помогне на тези, които са решили да имат дете.


К У Ч Е

В сравнение с годината на Дракона, която беше пълна с турболентност, вие ще престанете да се чувствате „жертва на промените” и ще можете да се насладите на стабилност. Не се оплаквайте за забавянето на реализацията на своите мечти. Ако вие искате да постигнете големи успехи, то помислете как да извлечете печалба от недвижимости, съсредоточете се в преустройство на дома си, а също така правете пожертвования за благотворителност. Най-приятно, през тази година, може да стане общуването с противоположния пол. Много Кучета ще направят предложение за ръката и сърцето на партньора си.

Може неочаквано да се разкрие вашия сексуален потенциал и тук ще са от полза всякакви практики, свързани с усъвършенстване в тази сфера. Има някои опасности, които са свързани с работата и със здравето. Вие трябва да сте внимателни при всички правови въпроси и да водите своите работи много акуратно. Стремете се да избягвате всякакви съдебни дирения. Необходимо е много внимателно да шофирате, катастрофите са с възможни телесни наранявания. Същото се отнася и да рискови видове спорт и развлечения – „тихичко вървиш, далече ще отидеш”.


П Р А С Е

Змията е противоположност на Прасето и на вас ви предстоят много промени и спорове. Въпреки това, от тази година може да се извлече значителна полза. И затова, планирайте напред възможно най-много промени, такива като пътувания, премествания на ново местожителство или смяна на работата. Избирайте само благоприятните дати и късмета ще се появи във вид на помощ от страна на приятели и нови познати, а също така и известни ползи от командировки ще дойдат в изобилие.

С какво не бива да се занимавате – рисковани вложения, екстремни видове спорт и развлечения, а също така не вземайте прибързани решения. По-добре да намерите съветник – специалист в интересуващата ви област или да помолите за помощ близкие си. Старателният избор на лекар е много важен за здравето през тази година, даже ако това е зъболекар или козметик – така вие ще избегнете усложнения. Запазете позицията си на миротворец в семейните отношения. По-добре е да не сменяте партньора си в годината на Змията, опазвайте добре всичко, което се е зародило във вашия личен живот през миналата година.



Реймонд Ло
превод: Жени Грибнева

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov