НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 11:00 am Вижте мненията без отговор
Перспективи в Академията за Вътрешно Себеусъвършенстване
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Фев 04, 2013 6:19 pm
МнениеЗаглавие : Перспективи в Академията за Вътрешно Себеусъвършенстване
Отговорете с цитат

Перспективи за успех в Академия за Вътрешно Себеусъвършенстване "Създай Себе си"

Живеем в достатъчно динамично време, което ни е напъхало в голямо духовно утеснение, въпреки пробуждането на народите, въпреки нахлуването на благодатната сияйна Ясна Светлина, която ни дарява с Любовта на Разбирането. Стремим се към духовно усъвършенстваме чрез различни практики и техники, които въздействат върху нас в периферията на външите ни житейски планове и обстоятелства, а не достигат до скритите и непроявени вътрешни такива. Следваме най-различни водачи и учители за да достигнем до Истината, която лениво дреме вътре в нас.



Търпеливо повтаряме и механично наизустяваме формули, на които ни учат, за да просперираме в живота. Подчиняваме си животите на различни външи и чужди ритми, и фактори, които не вибрират дълбоко в природната интелигентност на нашия душевен мир, и които са асинхронно резониращи върху Матрицата на нашето ДНК. Така крачим несигурно и сляпо в илюзорни надежди, че променяме себе си без да си даваме реалната сметка, че единственото, което правим е да полагаме бронзов варак върху своите стари знания и закостенели схващения и разбирания, които са далеч от нашето Вътрешно Духовно Просветление, от нашия вътрешен духовен мир и Водач - живеем в собствените си илюзии, привнесени по всякакви възможни начини отвън.

А за да можем да се справим със всяка една житейска ситуация изпречила се по Пътя ни, по който сме поели, е необходимо да надникнем вътре в себе си и да се опознаем из основи, до най-дълбоките скрити брънки в нивата на цялостното ни Осъзнаване. Да надникнем в най-най-тънките и невидими пластове на скритите ни вътрешни характерови слабости, да ги опознаем, да ги обикнем, и да ги трансформираме в нова лъчиста енергия, Ясната Светлина, която да смени нашите негативни и стари Матрични ДНК Коведове. Която да ни даде реалната възможност да надмегнем всички препятствия от каквото и да било естество в нашите житейски драми. Всичкото това можете да пистигнете с помощта на добър Водач по Пътя, който е минал по повечето от опасните Пътеки на Познанието.

За целта се основа и Академията за Вътрешно Себеусъвършенстване "Създай Себе си", която вече набира поредната група за обучение на живо. Обучението в АВС "Създай Себе си" по принцип се провежда по няколко начина: два от тях са онлайн (по скайп) и на живо. Предстои и откриването на трета възможност: чрез изпращане по пощата и чрез куриер, както и на мейл, на живи материали, разработени в стриктна последователност, които ще обхващат съответните модули, етапи и стъпки в програмата на АВС "Създай Себе си".

Сега стартира обучението на живо, което ще се провежда в съответна конферетна зала и навън, сред природата. В момента остават само 7 свободни места за третата група в обучението на живо.

Предоставям ви възможността да се запознаете с цялата програма на обучението в АВС "Създай Себе си": http://suvarnavishudha.blogspot.com/p/blog-page_20.html

Всеки един желаещ да се включи в обучението на АВС "Създай Себе си" за целта може да се свърже с мен на: 0888/540-446, 02/832-25-21, както и на личната ми ел. поща magselena@gmail.com

Желая ви попътен вятър в приключението навътре във вас!




Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Чет Апр 20, 2017 12:31 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Фев 04, 2013 6:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Уважаеми Последователи и Кандидат-Последователи на Академия за Вътрешно Себе-усъвършенстване "Създай Себе си"

Искам да ви известя, че тук, в този раздел на нашите форуми, винаги ще намирате статии и всякакви материали, и послания от всички достъпни ивъзможни нам Учители от Висшата Духовна Йерархия, както и Учители от нашата си чисто Земна Сфера.

Така ще можете да се учите и напредвате по Пътя на Духовното Себе-осъзнаване и Себе-усъвършенстване по-бързо и по-лесно.




* * * * * * *

В света има само два вида хора: едни, които знаят, и други, които не знаят; единствено Познанието е важно. Каква религия човек изповядва, към коя раса принадлежи - това не са съществени неща: истински съществено е Познанието - Познанието за Божията промисъл относно човека. Защото Бог има план и този план е еволюцията.

Трябва да различаваш важното от неважното. Бъди, твърд като скала когато трябва да отделни доброто от злото, но в маловажните неща винаги отстъпвай на другите. Защото ти трябва да бъдеш винаги кротък и благосклонен, справедлив и сговорчив, като предоставяш на другите същата пълна свобода, каквато желаеш за себе си.

Опитвай се да разбереш кое заслужава да бъда направено и помни, че не бива да съдиш за нещата по тяхната привидна стойност. Нещо малко наглед, но непосредствено полезно за делото на Учителя, много повече заслужава да бъде извършено отколкото нещо, голямо - което светът би сметна; за добро.

Ти трябва да различаваш не само полезното от безполезното, но и по-полезното от по-малко полезното. Да нахраниш бедните е добро, благородно и полезно дело, но много по-благородно и по полезно е да нахраниш техните Души. Всеки богат човек може да нахрани тялото, но само онзи, който има знание, може да нахрани Душата. Ако ти притежаваш познание, твой дълг е да помогнеш и на другите да го придобият.

Добре е още отсега да привикваш да мислиш внимателно, преди да говориш, защото, когато постигнеш Посвещение, ще трябва да държиш сметка за всяка своя дума, да не би да кажеш нещо, което не трябва да се казва. Избягвай всяко сквернословие, всеки безполезен разговор, който принизява човека: когато се превърне в клюкарство, той е грешка. Привикни повече да слушаш, откол­кото да говориш; не изразявай мнение, ако не го искат от тебе. Някои определят четирите качества така: "да знаеш, да смееш, да искаш и да мълчиш", последното е най-трудно от всички.


Джиду Кришнамурти


_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Фев 04, 2013 6:43 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Предоставям ви Първият модул на програмата АВС "Създай Себе си"

УЧЕБНАТА ПРОГРАМА "СЪЗДАЙ СЕБЕ СИ"

ТОВА Е ПЛАН-ОБУЧЕНИЕТО НА УЧЕБНАТА ПРОГРАМА В АКАДЕМИЯТА ЗА ВЪТРЕШНО СЕБЕУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ "СЪЗДАЙ СЕБЕ СИ"

"СФОРМИРАНЕ И АКТИВИРАНЕ НА ЛИЧНАТА КРИСТАЛНА СФЕРА" - Пътят по Вертикала към ДНК Кристалните Кодове




ПЪРВИ СТАДИЙ НА ОБУЧЕНИЕ - Смяна на ДНК Кодовете

I Етап - Работа с Нулевия Код

Стъпка първа е в 5 стъпала
1. Кодът на Зачеването
2. Кодът на вътреутробното развитие
3. Кодът на Раждането
4. Кодът на Майката
5. Кодът на Бащата


Стъпка Втора е в 4-ри стъпала
6. Кодът на Сексуалните Партньори
7. кодът на Децата
8. Кодът на Роднините
9. Кодът на Приятелите и Близките


Стъпка Трета е в 5 стъпала
10. Кодът на Парите
11. Кодът на Егото
12. Кодът на Чуждото Щастие
13. Кодът на Личното Щастие
14. Многомерния код на Егрегора от 3-то Измерение...


II Етап - Работа с 12-те ДНК Слоеве
(състои се от 4-ри групи ДНК)



III Етап - Пълно Активиране на ДНК

1. Активиране на полето на ДНК
2. Активиране на определени енергии на ДНК
3. История на ДНК и човешката Раса


ВТОРИ СТАДИЙ НА ОБУЧЕНИЕ - "Личната Кристална Сфера"

I Етап: Хармонизиране и прекодиране на 3-те Октави
а) Анти-Октава и анти-чакричната й система
б) Първа Основна Октава и чакричната й система
в) Втора Октава и чакричната й система


II Етап: Уплътняване и активиране в 14-те пластта на Светлинното Тяло - Работа
с Ауричните Енергийни пластове в Двойния Ауричен Калъп

а) Основният Ауричен Калъп синхронен на 3Д
б) Вторичният Ауричен Калъп синхронен на 4Д


III Етап: Възходящо изграждане на Антахкарана
а) Работа с Индивида
б) Осъзнаване на Личността
в) Връзката с Душата
г) Връзката с Личната Монадична Структура/Висшия Аз


IV Етап: Сформиране и активиране на Мер-Ка-Вик
а) Мер-Ка-Ба
б) Мер-Ки-Ва
в) Мер-Ка-Ва
г) Мер-Ка-На

V Етап: Компактното сформиране и активиране на Личната Кристална Сфера


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Чет Апр 20, 2017 8:35 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Фев 04, 2013 6:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ДУХОВНИЯТ ПАТРОНАЖ НА АВС "Създай себе си"

Искам да ви представя нашия духовен патронаж под чиято егида работи Академия за вътрешно себеусъвършенстване "Създай себе си". Това са Духовните Същества, които ми дадоха направлението и съставиха програма за обучение в Академия за вътрешно себеусъвършенстване "Създай себе си", те се грижат за нейното съществуване и нейните последователи.




Бог Сварог

Бог Сварог – Бог на Небесата от Света на Яв, Бог-Покровител Вирия (Славяно-Арийската райска градина), на Небесния Асгард (Града на Боговете) и Чертога на Мечката в Сварожиевия Кръг. Върховен Небесен Бог, управляващ течението на Живота ни и цялото Светоустройство на Вселената в проявения Свят. Великият Бог Сварог се явява Баща на множество древни Светли Богове и Богини, които наричаме Сварожичи, т.е. Деца на Сварог. Висшият Бог Сварог установил Небесните Закони за Възхождение по Златния Път на Духовното развитие. Тези закони се следват от всички Светли Хармонични Светове.



Бог Род

Бог Род – персонификация на множество Богове и Предци, Един и Множествен едновременно. Когато говорим за всички наши Предци: Бащи, Деди, Прадеди и Родоначалници, казваме – това е моят РОД. Към него се обръщаме, когато ни е нужна подкрепата на Боговете и Предците, тъй като нашите Богове са всъщност Бащи наши, а ние сме техни деца. Бог-Покровител на Чертога на Бусела (Щъркела) в Сварожиевия Кръг.



Бог Велес, Покровителна в Новата Епоха на Мидгард-Земята

Бог Велес - Бог-Покровител на скотовъдите и животновъдите, а също и Родов Покровител на западните Славяни - Скоти (шотландци), затова и са казвали, че "Велес е Бог на скотите". Когато се преселили на британските острови, Скотите нарекли провинцията Scotland (Шотландия) в чест на своя Родов Бог-Покровител, с неговото име Wales (Уелс, т.е. Велес). Велес е Бог-Покровител на Чертога на Вълка в Сварожиевия Кръг. Пазител на Вратите към Вирия, той изпраща покойните в Сварга.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov