НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 6:28 pm Вижте мненията без отговор
Етерната Мрежа на Черните Архонти
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Мар 05, 2013 6:04 pm
МнениеЗаглавие : Етерната Мрежа на Черните Архонти
Отговорете с цитат

След успешното отваряне на портала на 21 декември, етерната мрежа на Черните Архонтите е основен фактор за забавяне на Събитието. Ако Събитието беше предизвиканo, етеричните Черните Архонти щяха да повлияят върху всички участващи: силите на Светлината на повърхността провеждащи събитието, населението като цяло, също така Кабала и всичко това би превърнало събитието в бедствие.

Етерната мрежа на Черните Архонти трябва да бъде отстранена до голяма степен, за да се случи Събитието. За да бъдат силите на Светлината по-успешни в премахването на етерната мрежа е необходимо по-голяма информираност за нейното съществуване сред населението като цяло.

Етерната мрежа на Черните Архонти е в тънък слой, който се простира на 8.6 мили нагоре в небето от повърхността на нашата планета, а също и на 8.6 мили надолу от повърхността в земната кора. Гръбнакът на етерната мрежа на Черните Архонти е мрежа от етерична хиперизмерна черна дупка (Червейна дупка), която съдържа милиарди влечугоподобни и подобни на амеба същества.

Когато Светлината от центъра на Галактическото слънце удря червейната дупка, тя засяга тези лица, които на свой ред започват да атакуват всички Светли същества, които могат да намерят, както въплътените физични, така и нефизичните. Това е причината за енергийните атаки, които много от Работниците на Светлината и светлинни войни изпитват.

Нефизическите Светли сили могат да премахнат освободените негативни лица след известно време и да ги телепортират в Галактическото централното слънце, но до тогава те вече са нанесли някои щети. Отново, ако е налице по-голяма популярност за това, което наистина се случва, Светлите сили ще бъдат по-ефективни в защитата и премахването на тези негативни същества.

Етерната мрежа на Черните Архонти се контролира от много малка група от етерни Черни Архонти, които дават своите заповеди на милиони етерни Драконианци (сектор командири), те на милиарди рептилии (воини) и те на амеби (полу-съзнателни елементарни същества, които просто се подчиняват без да задават въпроси).

Черните Архонти контролират мрежата с напреднала етерна технология. Цялото етерно поле в рамките на 17.2 мили, контролирано от Архонтите е наситено с камери със силно електромагнитно поле, които могат да нарушат структурата на пространство-времето, в съответствие с етерната мейнфрейм компютърна програма, която насочва потока на етерни енергии по света, по начин, който най-много контролира човечеството.

Тези камери засичат всички положителни мисли и емоции, и ако те са твърде силни, изпращат сигнал до етерният мейнфрейм компютър, който след това стяга мрежата от изкривено електромагнитното поле около човека изпитващ позитивност, с цел ефективно да го изключи. Ако това не е достатъчно, се активират допълнителни камери ELF с ниско честотен инфразвук, който потиска това лице с допълнителни електрически импулси, изпратени в чакрата на слънчевия сплит, с цел късо съединение в Кундалини енергията и така го изключва. Това понякога се комбинира със силни електромагнитни полета около чакрата на третото око, объркващи ума и лицето, правейки го сънлив или почти упоен. Наред с това, силни негативни мисли се проектират, които непрекъснато бомбардират съзнанието на човека.

Освен всичко това, всеки човек във въплъщение има енергиен амебен паразит прикрепен към областта на слънчевия сплит, който се опитва да контролира емоционалния живот на това лице. Той също така се свързва в организирането на конфликти с амеба паразити в други лица.

Етерните Черни Архонти предават информацията от етерния мейнфрейм компютър към физическа Черна Кутия (Black Box), която е в притежание на едно от основните италиански черни семейства и е свързана с физическият мейнфрейм компютър на Кабала (»Звяра«) и след това се свързава с мейнфрейм компютри вътре в NSA. Въпреки че светлите сили са успели да поставят компютърен вирус в Черната Кутия, този вирус не е толкова успешен, колкото се надявахме.

Етерните Черни Архонти са много алергични към някои неща. Първо към енергията на Любовта, особено любовта между мъж и жена. Когато те видят щастлива двойка, те искат да разрушат любовта между тях, тъй като тази Любов дава сила на нефизическите Светли сили за премахване на етеричните Черни Архонти и техните слуги.

Второ, те са алергични към здравословната сексуална енергия. Те потискат тази енергия в човешкото население, и когато те не са успешни в потушаването й, те я опорочават. Сексуалната енергия е самата сила на живот и когато успеят да я потушат, те получават стадо от овце на повърхността на планетата, което може лесно да бъде контролирано.

Трето, те са алергични към енергиите на положителните извънземни цивилизации и енергиите на Възнесените Владици. Те се опитват да спрат, изкривят и манипулират тези енергии, когато това е възможно.

Етерната мрежа на Черните Архонти е около тази планета през последните 26 000 години и до голяма степен бе подсилена по време на "Congo Archon" инвазията през 1996 г., когато тя бе подкрепена от много влечугоподобни същества от нашата Галактика, както и от галактиката Андромеда. В края на 1995 г., Черните Архонти се страхуваха, че Галактическата Конфедерация ще направи истински контакт с повърхността на населението на тази планета и те подсилиха мрежата, за да се предотврати това.

Повечето от тези подкрепления вече бяха изчистени в Галактическото централно слънце и има специални планове за останалите рептилианци, създадени от Светлите сили, за които все още не ми е позволено да говоря.

Аз не описвам всичко това, за да ви плаша, а да дам осведоменост за ситуация, която се случва на много хора точно сега, така че да можем да я трансформираме.

Goddes Vortex технологии, съчетани с нашето съзнание, ще разтворят етерната мрежа на Черните Архонти. Аз ще посветя отделна публикация за технологията "Goddess Vortex", описваща подробности.

Получих инструкции да създам нещо наречено "Archon Patrol". Това ще бъде Фейсбук група, където участниците ще докладват за влиянието на Черните Архонти и енергийни атаки върху тях, за да могат останалите членове на групата да им изпратят изцеление и подкрепа.

Освен това, аз също моля напредналите хора в процеса на лечение на пост-травматичен стрес, възстановяване на душата, енергийна защита и екзорсизъм (отстраняване на отрицателно същество), да се свържат с мен на cobraresistance@gmail.com, като уточнат своите спобности. Ние създаваме екип, които най-накрая да започне да се занимава със ситуацията.

Плеядианците ме помолиха да не разкривам плана за Възнесение докато ситуацията с етерните Черни Архонти не бъде разрешена. Извиняваме се за причиненото неудобство.

Както и да е, Победа на Светлината!


Превод: Димитър Кирилов
Източници: самосъзнание.com
2012portal.blogspot.ca

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov