НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 10:41 pm Вижте мненията без отговор
Подробно: Очертанията на Новия Свят във въпроси и отговори
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Мар 05, 2013 6:21 pm
МнениеЗаглавие : Подробно: Очертанията на Новия Свят във въпроси и отговори
Отговорете с цитат

Въпросите съм си ги задал сам, след като не е имало друг да ми ги зададе. Отговорите пак съм си ги дал сам, според моите разбирания, информация, интуиция и вдъхновение сега. Затова казаното по-долу не обвързва никого освен мен, че говоря истината каквато я виждам сега. Текстът не е ченълинг, но не е и само от обичайното ми съзнание, в него има идеи от по-висок източник. Просто не знам кой е той. Старал съм се да предам идеите максимално ясно.

В казаното по-долу се разчита на запознатост с документите на The One People's Public Trust 1776 (OPPT) и специално трите пресрелийза-разкрития (преводите са в темата за OPPT):
ОФИЦИАЛНО ОБЯВЛЕНИЕ за РАЗКРИТИЕ на "НУЛЕВА ТОЧКА"
ПАРАДИГМА (разследване)
РАЗКРИТИЕ 1111.1
По-долу ще го наричам Публичният Тръст или OPPT.


В: Можем ли да вярваме на OPPT?
О: Ами аз им вярвам. Отчасти това е, защото говореното от тях се съгласува с говореното от други източници, които приемам за достоверни. Но доколкото други не са запознати с това или не биха сметнали тия източници за достоверни, няма да говоря за тях. Да гледаме пряко.

- Ако някой е гледал документите (делата, регистрирани в UCC) на OPPT, то би забелязъл, че това е много сериозна юридическа работа. Тоест работата е сериозна и истинска или сериозна лъжа. Но във всеки случай сериозна.
- В документите от август до декември 2012 се дават заповеди на американското правителство. Аз намирам това за много сериозно. Също така да обявиш всичките държави-корпорации по света за фалирали (обявени в несъстоятелност). Аз намирам това също за много сериозно - или много сериозна истина, или много сериозна лъжа.
- Истината изисква да кажем, че ако някой иска да проверява юридическата сила на тия документи, то трябва да има сериозни знания по американското право и по-специално UCC (а аз определено нямам такива ). По-лесно е да се провери, че съответните документи са наистина заведени в UCC-регистъра. Един от попечителите на OPPT направи кратко видео, в което показва как да се действува. Освен това, за да се получи съответния документ май трябвало да се плати 15$. Впрочем и за това някой се опита да нападне OPPT - това било скам, за да платите 15$. Но 15-те долара - това било таксата за получаване на КАКЪВ ДА Е документ от UCC-регистъра, и това се плаща на поддържащата UCC-регистъра организация, тоест на достъчно сериозна организация, а не на OPPT или някаква друга организация, която може да се счита съмнителна.
- Основните документи на OPPT са изложени публично.
- Самият факт, че OPPT смеят да се появят публично е многозначителен. Това говори, че основната работа е свършена, както и че основните противодействуващи или желаещи да противодействуват принципали и агенти са овладени в подобаваща степен. Каза се, че дори и без публична известност, имало доста сериозен натиск върху Публичния Тръст при работата му през 2012, което не знам какво точно означава.
- OPPT предлагат комплект документи-образци, с които да се отговаря на банки, съд, полиция, адвокати и прочие. Предполагам, че поне някои от желаещите да се ползуват от тях, ще са проверили поне за съществуването на споменаваните в документите-образци дела, на които те се основават. Досега не съм видял някой да каже "няма ги". Разбира се, по-важно е да се появят хора, които да кажат, че документите действуват - че проявяващата претенции към тях "институция" (понеже вече са незаконни, те само си мислят, че са "институции", например съд) се е въздействувала и е спряла да безпокои съответния човек. Разбира се, може да има и по-упорити "институции", които продължават да настояват, че властта е в техни ръце.
- Документацията на някои от фалиралите държави-корпорации може да разгледате на посочените линкове (в четвъртия пресрелийз). Според мен получаването на големи количества инфо от http://www.sec.gov също едва ли би било възможно, ако OPPT не са много сериозна... истина или лъжа. Аз свалих някои отчети на Италия за 2012, около 30 МБ (даже държавите си имат формуляр за попълване на отчетите, подавани от премиера и министъра на финансите).
- И не на последно място, попечителката на OPPT Heather Ann Tucci-Jarraf има излъчването на много светъл човек при контактите си. Тя се включва на няколко токшоута, ред коментари и отговори на въпроси по блоговете също писа.

Накратко казано, досега не съм видял нещо съмнително и като цяло усещам OPPT като нещо достоверно. Не сте длъжни и вие да го приемате, но все пак важно е да приемете OPPT като нещо сериозно.

В: И как така някой се е сетил да закрие всички държави?
О: Безспорно е било гениална идея.

Публичният Тръст се явява регистриран, обвързан с клетва и т.н., следователно законен представител на "единните хора", наследник на подобен тръст от 1776 (оттук 1776 в пълното име на Публичния Тръст). Както се каза в Разкритие 1111.1, единните хора на Земята и тяхната Абсолютна Стойност са регистрирани по UCC на 25.07.2012, Земята е регистрирана на 3.08.2012. И тези "единни хора на Земята", тоест ние, всички еднакво сме бенефициенти на Публичния Тръст.

Тези държави, както стана вече ясно от Разкритията, са корпорации, регистрирани в САЩ и съответно приемащи да спазват американските закони и UCC специално. Счетено е, че те са нанесли вреди на единните хора (пряко и чрез нанасяне вреди на Земята вероятно), отправен им е иск за компенсация (за 3.5 квинталиона уравнителен дълг (в злато и сребро) + 3.5 квинталиона за нанесени вреди (в злато и сребро) + изземване на незаконно отнетото от Длъжниците имущество на хората, според Разкритието за Нулева Точка; не знам точно как е калкулирано) от името на хората на Земята към всички тия държави и други организации (Обединените Нации, МВФ, Световна банка и пр.) като единен ДЛЪЖНИК на единните хора. Основателността на иска не е оспорена, следователно се счита за приета. Явно не са посмели да го оспорват, защото това само по себе си би било признание, че принадлежат към "системата на робство" . След това е поискано изплащане на неоспорения дълг, ДЛЪЖНИКЪТ отказал да го изплати, след което ДЛЪЖНИКЪТ бил обявен в несъстоятелност (на 24.10.2012 според Разкритието за Нулева Точка). Всичките издавани валути и ценни книжа на Длъжника са регистрирани по UCC като невалидни. В този момент законово битката е загубена. Остава силово противопоставяне и продължаване на поддържането на различните системи на ДЛЪЖНИКА, но явно силовите възможности са дотам. Както се каза в разследването ПАРАДИГМА, силите за прилагане на закона общо взето не са корумпирани и ако получат импулс и подобаващи заповеди за установяване на справедливостта, те действуват подобаващо. Явно са ги получили тия заповеди, само до март 2012 се появиха в медиите над 600 съобщения за оставки и арести на висши банкови служители по целия свят. Другото, което остава, е поддържане на медийното затъмнение чрез контролираните от агентите и принципалите на ДЛЪЖНИКА медии.

Ако държавите си бяха нормални, тоест суверенни, пък било и много корумпирани, такова закриване не би могло да се извърши, но не биха били и лесни за контролиране. Затова им е била направена "магията" да станат корпорации, регистрирани в САЩ. Но, както се каза в Разкритието за Нулева Точка, "магьосниците" имат тоя проблем, че нямат резервен изход, ако ги хванат. Както и стана.

"23. Затова царството небесно прилича на цар, който поиска да си разчисти сметката със слугите си.
24. Когато почна той да разчистя сметката, доведоха при него едного, който му дължеше десет хиляди таланта (*);
25. а понеже тоя нямаше, с какво да заплати, господарят му заповяда да продадат него, и жена му, и децата му, и всичко, що имаше, и да заплати;
26. тогава тоя слуга падна и, кланяйки му се, казва: господарю, имай търпение към мене, и всичко ще ти изплатя.
27. А господарят на този слуга, като се смили, пусна го и му прости дълга.
28. Слугата пък, като излезе, намери едного от другарите си, който му дължеше сто динария (**), и като го хвана, давеше го и му казваше: изплати ми, което ми дължиш;
29. тогава другарят му падна пред нозете му, молеше го и думаше: имай търпение към мене, и всичко ще ти изплатя;
30. но тоя не рачи, а отиде и го хвърли в тъмница, докле да изплати дълга.
31. Другарите му, като видяха станалото, много се огорчиха и дойдоха, та разказаха на господаря си всичко, що се бе случило.
32. Тогава господарят му го повика и казва: рабе лукави, аз ти простих целия оня дълг, защото ми се примоли;
33. не трябваше ли и ти да се смилиш над другаря си, както и аз се смилих над тебе?
34. И като се разгневи господарят му, предаде го на мъчители, докле да му изплати целия дълг."

*) равно на 60 000 000 лева златни
**) равно близу на 90 лева златни

(Матей 18:23-34)

В: Как и кога се е образувала тази система на държавите-корпорации?
О: По-подробен отговор на този въпрос ще получим в бъдеще. Засега знам за САЩ - превърната е от съединените щати на Америка в корпорация с име "UNITED STATES OF AMERICA" през 1871. През 1913 е създаден Федералният Резерв - частна банка с умишлено заблуждаващо име, която издава парите на САЩ. След това чрез I и II световни войни са постигнати три важни цели:
- намаляване и изтощаване на човешкия потенциал;
- разруха на икономиката на почти всички страни;
- ограбване на световното злато и ценности (по всякакви начини, с насилие или чрез измама - че уж се взема на "депозит", който не са имали намерение да връщат);

И трите цели са били общо взето постигнати и слабите позиции на всички страни без САЩ позволява да се наложи на всички държави доларът като световна валута. Оттам нататък Федералният Резерв пуска печатницата на необезпечени с нищо долари ("от чист въздух", както казват), които обаче всички са длъжни да приемат. "Обезпечението" на долара са били тайната власт на господарите на света, които са въвели системата и на които официалните управляващи на държавите-корпорации, затънали винаги в дългове, са били и са просто като служители, и то не от най-висок ранг. Другото "обезпечение" на долара е било военната машина, както и тайните служби на САЩ и НАТО.

В Австралия май е станало някъде около 1927. Това го научих от документален филм, в който един човек разказва как е открил, че австралийската държава е всъщност корпорация, регистрирана в Ню Йорк. Ето линк към филма.
What the FUQ? Frequently Unanswered Questions of the "Australian Government"
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=umVj5XQYAi8

В: Ами ако всичко това изведнъж изчезне - тези дела, регистрирани в UCC, OPPT, всичко... просто всичко, което има законова сила, бъде заличено, а хората от OPPT и прочие "отстранени", все едно не са съществували... хората ще повикат и ще утихнат, и животът пак ще си продължи както досега... доброто старо блато...
О: Да бъдат изчезнати както в доброто старо време, така ли? Предполагам, че това не е идея, която не е хрумвала на досегашните господари на света и техните агенти. Но ето че за два месеца OPPT не е изчезнал, въпреки че разпространява извънредно неудобна информация за днешната власт, и официалната, и тайната, а именно, че с тях е свършено, както и с най-висше ниво на секретност по отношение на тайното функциониране на тайната световна власт. Както казах, самото появяване на нещо като OPPT е симптоматично. И ако хората, които са взривили Световния Търговски Център и са успели да прикрият това тогава, та чак и досега, не могат да се справят с "проблема" значи може би наистина имат сериозен проблем. Човек дори би помислил, че те може би вече не са това, което бяха. Но все пак, за да помисли така, човек трябва да се освободи поне малко от идеята, че те продължават да са всевластни. Също трябва да се освободи поне малко и от страха.

Да приемем все пак, че на тях ще им се наложи да приемат и съществуването на OPPT, и съществуването на направеното от него, и разпространението на информацията за всичко това.


Източник: indigota.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Мар 05, 2013 6:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

В: Добре... Ами ако сегашните управляващи на държавите не искат да дадат властта и се правят, че нищо не е станало?
О: Какво е властта? Хора, които приемат да й се подчиняват и хора, които приемат да я налагат и упражняват. Това винаги е договор, включително при най-грозните диктаторски или деспотични режими. Ако първите не приемат повече да се подчиняват или вторите не могат повече да я налагат, властта изчезва. Дори ако не искат да я дават.

В: Значи сме в революционна ситуация, така ли?
О: В случая - еволюционен скок, не революционен. Основният момент в сегашната ситуация е, че ние и не искаме да им вземем властта. Ние не се борим да завладеем механизма за подтискане и ограбване на други хора, известен като "държава". Скоро ние просто НЯМА ДА ИМАМЕ ПОВЕЧЕ НУЖДА ОТ НЕГО. Засега искаме различните институции към т.нар. "държава" да не ни пречат сериозно на живота в момента, докато създадем своя нов свят. Документите-образци, които дава OPPT, имат точно тая цел - да предпазят хората от посегателствата на институциите на фалиралата държава, които поради незнание за промените или съвсем преднамерено се опитват да продължат с действията си на посегателство върху правата, свободата, имуществото и т.н. на хората.

Да видим обаче какво е характерно за положението, в което се намират сегашните държави-корпорации.
1) Те имат да се сблъскат с една МНОГО НЕУДОБНА ИСТИНА - а именно, че са държави-корпорации, регистрирани в чужда страна и извършили множество незаконни и неморални действия, насочени към ограбване на собствените си народи, на които уж тия държави служат. За тези, които са знаели това и са участвали, това означава национално предателство - престъпление, което е наказвано много строго, дори със смъртно наказание, в много страни. Но за повечето хора това ще бъде голяма изненада, включително и за хора, които са били на високите етажи на властта. Научавайки това, смятате ли, че повечето хора от "държавната машина" ще продължат да искат да работят за нея? Аз смятам, че не.

По-нататък. Доколкото разбирам цялата документация на тия държави-корпорации е иззета и доказателствата за ограбване и изтичане на националното богатство са преизобилни. Не забравяйте казаното в първото Разкритие на OPPT - че в UCC е отразена ИСТИНАТА. Тази Истина ще покаже също, че се е лъжело за истинското финансово състояние на държавата (примерно дочух, че реалния дълг на някои държави е 4 пъти по-голям от официално признавания, но не смеят да го кажат; обаче са приемали че държавата, тоест хората, имат да го плащат). Ами малко трудно ще им бъде да се изправят отново пред народа, когато хората знаят всичко това, и да кажат: "ние сме вашето национално-отговорно правителство".

Ето няколко статии, в които започват да се задават неудобните въпроси, както и започва да се разкрива механизмът на измамата, с който си служат държавите-корпорации. Но това е само началото. И в основата на неудобните въпроси стои един прост въпрос: "Вие законното правителство ли сте? Бихте ли удостоверили, че вие сте правителството на държавата, създадена тогава и тогава?". Оказва се примерно, че за австралийското правителство това е много неудобен въпрос, защото то категорично избягва да му отговори. Ще видим в бъдеще как стоят точно нещата и в България.

One People’s Public Trust Lawfully Forecloses Corporations, Banks and Governments for Operating Slavery and Private Money Systems
http://wakeup-world.com/2013/02/18/all-corporations-banks-and-governments-lawfully-foreclosed-by-oppt/

Corporations Masquerading as Government (Part I & II)
http://wakeup-world.com/2012/11/09/are-corporations-masquerading-as-government-in-australia-and-world-wide/
http://wakeup-world.com/2012/12/17/corporations-masquerading-as-government-part-ii-which-government-can-we-trust/

2) Разбирам, че ще се намерят хора, което вероятно ще продължат да говорят: "разбира се, ние сме вашата ЗАКОННОИЗБРАНА ВЛАСТ" (и едва ли не - елате да ни защитавате). Вярно ли е това? Днешните т. нар. "национални закони" са (корпоративни) закони на (корпорацията) РБ, чиито (корпоративни) служители (парламент, правителство, съдилища, полиция и др.) налагат тия закони на населението в страната за спазване, често злоупотребявайки дори спрямо собствените си "закони". Но коя е основната лъжа? Според мен тя е - че законодателите са "законноизбрани". Вие да сте подписвали някога договор (отговарящ на изискванията на UCC или международните му еквиваленти, може би дори и нашия Търговски Закон да вземем), че давате информирано и доброволно съгласие някое лице да бъде ваш представител в някакъв законодателен орган за това и това и това (и евентуално не повече!). Щом не сте подписвали (и аз не помня да съм подписвал) няма законно представителство. А дори ако не се формализираме с подписване на документ, поне устно да сте давали съгласие? Макар че ако от хората за много по-скромни цели се изискват документи, то вероятно и за това някой да те представлява при избор на закони също трябва да има подписан документ с твоето съгласие, ако нещата са поставени отговорно. Щом няма законно представителство, Парламентът е бил незаконен, съответно и законите, които е приемал. Под тези закони стоят подписите на корпоративни служители, не вашите. Нали? Тоест законите може да важат, но само за корпоративните служители, не и за всички останали хора в страната.

Знам какво ще кажат тук защитниците на "законността" - нали сте ни избрали на избори, на "законни всенародни избори". Първо, не са всенародни, а само на 30% и то от тия, на които вие сте дали право на глас. За вътрешнокорпоративните боричкания и измами около изборите изобщо не говоря, защото това са си ваши вътрешни работи, макар и доста грозни за гледане отстрани. Второ, не са законни изборите, защото са проведени по ваш (тоест незаконен) избирателен закон. Тоест ние никъде не сме приемали, че сме съгласни на такъв избирателен закон. Но да кажем, че част от хората, приемайки да гласуват, са приели да участвуват в забавлението "избори" - пускат там едно листче, което има стойност единствено за разпределението на печалбите в корпоративната игра-томбола. В резултат се избират някои хора да отидат в корпоративната формация по името "парламент". Някакъв договор да сключват тия хора с нас, че им даваме право да ни представляват, и за какво именно, и че ние ПРИЕМАМЕ ДА СПАЗВАМЕ ЗАКОНИТЕ, които те ще приемат, като наши закони. Аз такова нещо не знам. На бюлетината не пише някакъв договор, нито е говорено пускането й да се счита за подпис на някакъв договор (ако това изобщо е възможно). Единствено има подпис, че сме участвували в корпоративната томбола (ако сме участвували). "Ама разбира се! Всеки знае, че избраните от него народни представители ще създават закони, които ВСИЧКИТЕ са задължителни за ВСИЧКИ български граждани". Ето тук именно е голямата злоупотреба с власт! Налагате корпоративната си игра на ВСИЧКИ хора в страната за ВСИЧКИ закони, които приемате (игрите и търговията около приемането на ред закони също не е много приятна гледка). "Е, това са пълни глупости... разбира се, че сме законни... няма какво повече да слушаме" ще махнат тук може би отегчено с ръка "законниците" ... но аз не съм свършил. Да приемем, че е сключено джентълменско споразумение, и без подписване на някакви документи, даващо на т.нар. наши "представители" да имат доста големите права да приемат ВСЯКАКВИ ЗАКОНИ, които тяхната корпорация след това ще налага за изпълнение на ВСИЧКИ НАС и по този начин действията им засягат всички нас. За доста големите права, които имат (са си присвоили), да носят нашите "представители" някаква последствуваща и подобаваща отговорност ПРЕД НАС, техните "представлявани", за своята работа като законодатели? Най-голямото наказание май е да не бъде включен човекът в някой от корпоративните списъци за следващите избори. Не съм чувал също някога някой народен представител да дава подробен отчет на избирателите си за работата си като законодател, какво мнение е имал по даден закон, как е гласувал при всеки приеман закон и защо така е гласувал. Накратко, липса на договор, безотговорност, безотчетност, съучастие в посегателство върху нас чрез т.нар "закони", тоест беззаконието спрямо НАС е отначало докрай. Законността е само една претенция. Както и т.нар. "демокрация" в този си вид е просто една измама, но все пак хитра, защото хем народът няма власт, хем "демокрацията" (разбирай корпорацията) е цяла, симулирайки, че представлява народния глас.
.
В: И толкова ли е важно това представителство?
О: Ами опитайте сами. Например попитайте някой човек може ли да получите пари от него и ако той се съгласи отидете в банката, където той има свои сметки и кажете, че искате да изтеглите ВСИЧКИТЕ пари от ВСИЧКИТЕ му сметки. Ако ви попитат имате ли някакъв документ, че можете да извършите това, особено щом не вие сте титулярът на сметките, кажете "а, аз го питах и той беше съгласен". Нещо подобно на нашия "глас" при изборите. И трябва да ви ги изплатят.

Но да довършим за положението на сегашните държави-корпорации.
3) Държавите-корпорации нямат обезпечени пари и ценни книжа, парите им са без покритие с ценни метали и други ценности (а волфрамът минава за злато до едно време). Парите в значителна степен са били превърнати в средство за ограбване и поробване на хората, а държавите-корпорации са основните устройства за това ограбване. Не е случайно, че парите нямат покритие - това много е улеснило ограбването. Разбира се, много от хората, служещи на държавата-корпорация, са се възползували от позициите си и са доограбвали, колкото е останало. Хората са забелязвали предимно това, по-дребното ограбване, но не са забелязвали по-голямото, или по-скоро забелязвали са го, но са го приемали, нали "без държавата не може". Наистина "широко затворени очи".

Важното тук е, че дойдат ли обезпечените с ценни метали пари, хартийките-банкноти и други "ценни книжа" на държавите-корпорации (обявени впрочем вече за невалидни, както се каза в Разкритието за Нулевата Точка) отиват за вторични суровини. Нали прочетохте какво са менажерирали "магьосниците" - ОСНОВНАТА ЦЕННОСТ е в самите хора, в нас, не е в държавата. Ценните метали и други ценности за обезпечение на новите пари също не са у държавите-корпорации. Те просто не са повече интересни, защото не държат нищо наистина ценно в тях.

В: Значи държавите се премахват, и толкова! Все пак те държат някое и друго нещо, имат армия, полиция и ред други служби. Освен това и хората подкрепят повече или малко своята държава.
О: Ами в сегашния си вид - като механизми за ограбване - мисля, че да, те ще се премахнат. Вероятно не мигновено, но да. Да видим конкретно в България. Ние имаме опита от 10 ноември 1989. Някой да скочи да защити "другаря Живков", да издигне барикади по улиците в защита на "социализма и комунизма", или поне да направи протестен митинг срещу разрушаването му. Просто обслужващите държавната машина като разбраха, че старата машина за контрол и ограбване на хората е бракувана, веднага се втурнаха да се пренастройват как ще е най-добре за тях при новите условия. И сега ще е така, но с тази разлика, че нова машина за ограбване и контрол няма да има (абсолютен шок за "старите кадри" на "системата"!). Мислите ли, че ще има бунтове и протести в защита на "добрата стара държава"? Тук няма някаква идейност, която някой да тръгне да защищава, да се бори, дори да воюва за нея, тук има само интереси и действия, обикновено доста егоистични и тъмни, използващи държавните механизми за собствено облагодетелствуване. Но този път тези хора и техните действия ще се разкрият, да бъдат видени от всички.

Другото важно нещо е, че хората на държавна служба са едни от нас. За голямото мнозинство от тях истината за държавата-корпорация също ще е изненада, както и за останалите хора. Бих казал, че тук се изразявам колкото мога по-меко. Реакциите на хората от някои народи вероятно ще бъдат много по-бурни, включително и на хора, които са били служители на държавата. Те никога не са имали идеята, че служат не на своята държава, а на световните грабители. Освен това, те също са бенефициенти на Публичния Тръст, както и ние. Ако не са извършили някакви престъпления, които да водят до запрещения върху свободата им или имуществото им, те са абсолютно като повечето от нас, "обикновените хора" както се казва. Ако смятате, че има извършени престъпления спрямо вас може да помислите за подаване на съответни искове. Но дори ако определени държавни служители са извършили престъпления спрямо вас, обиди и ругателство спрямо тях, нанасяне на телесни повреди, унищожаване или отнемане на имуществото им, не се толерират по никакъв начин. Новото време не е време на отмъщение или реванш. Подобни действия нямат място и извършителите им също ще носят съответната отговорност. В излезлия на 14 февруари документ от OPPT се обръща също внимание на това. Нито промяната, нито OPPT са някаква защита за нас, ако тръгнем да извършваме посегателства върху други хора - да го кажем ясно и тук! Казано накратко - хората остават, само държавния апарат отива за претопяване. Според призванието и опитът, който имат, хората, които са извършвали досега ценни за обществото дейности в рамките на държавата може би ще могат да продължат да извършват подобни услуги и в бъдеще ако желаят и ако има нужда от това, но вече при пълна лична отговорност, първо пред хората, на които правят някаква услуга, а след това и пред обществото като цяло. Те нямат от какво да се страхуват или да се срамуват.

А конкретно за армия, полиция, служби по сигурността и други силови ведомства. Както казах, в основната си маса и те са хора като нас, чиито права са защитени както и на всеки един от нас. Що се отнася до ръководния състав, когато съвестните и честните хора, които са отишли в тия ведомства все пак с идеята да служат на своя народ, а не на някаква държава-корпорация и машина за ограбване на ТЕХНИЯ народ в рамките на една световна "система на робство", как смятате те на чия страна ще застанат когато научат истината, включително с всичкото си оръжие и опит? Оръжието има тази способност да се насочва в различни посоки. Или смятате, че те ще вземат собствения си народ за заложник, само и само да не дадат властта?

Трябва да е ясно, че гениалното на "магията" е ИЗМАМАТА с "националната държава". Мнозинството от хората в държавния апарат, включително в силовите ведомства, както и всички обикновени хора сме вярвали, че колкото и да е лоша държавата, това е НАШАТА държава, държавата, която има за основен свой приоритет да се грижи за хората в тази страна. Но трябва вече да се обясни, че това, което сме мислели, че е "нашата държава" всъщност е корпорация, регистрирана в САЩ, която е изсмуквала създаденото от народа богатство към собствениците на компанията (не се безпокойте, не сте вие, а досегашните господари на света) и която е държала хората в страната в унизителното положение на роби в собствената си страна и просто работна ръка за корпорацията. Грижата за хората е сведена до минимума, до който може да слезе без да има сериозно народно недоволство. Хората на държавна служба са нещо като надзирателите на корпорацията, на тях са се давали малко повече трохи отколкото на обикновените хора, но все пак също много малко в сравнение с това, което се дава на собствениците на корпорацията. И тук хората трябва да отговорят - искат или не искат да поддържат това формирование, наречено "нашата държава", което всъщност се оказва че не е нито "наша", нито "държава" в смисъл суверенна държава, а някаква чуждестранна корпорация. В допълнение - срещу тази корпорация е бил предявен иск, тя не го е платила и затова е обявена в несъстоятелност, тоест фалирала е, разполага само с хартийки, които вече са обявени за невалидни. Ние сме собствениците на активите на фалиралата корпорация. Какво ще правим оттук нататък?...Смятам, че повечето хора ще схванат въпроса след като са се запознали с истината.

Така че кой е в защита на "системата на робство". Тези "магьосници", които са я измислили, и техните най-главни "агенти" и служители, които са знаели за "системата". Това са твърде малко хора. Другата по-голяма група са хората, които са получили незаслужено високо обществено положение, значителни финансови и други изгоди, материално положение и т.н. без да имат някакви особени качества и заслуги за това освен вярност на "системата" и затваряне на очите за несправедливостта и престъпленията. Също така хората, извършили едни или други престъпления и участвали в едни или други тъмни афери, които не биха искали това да се разкрие. Но дори за последните две групи хора държавата е била "тяхната държава". Сигурен съм, че поне някои от тях също биха били разколебани в подкрепата си за "системата" и държавата като научат истината. Но както казах по-горе, зад тая подкрепа няма някаква идея - докато "системата" ни служеше добре да можем да грабим я подкрепяхме, щом вече не може да ни служи за какво да я подкрепяме.

Това е голямата Истина - С КРАЯ НА ИЗМАМАТА, РУХВА И ПОДКРЕПАТА. Всичко се крепи на това измамата да остава скрита за всички, освен за "магьосниците". Но това не може да продължи дълго, защото истината за нея излезе и те не могат вече да я спрат. Стараят се наистина да поддържат вид, че нищо не е станало и нищо не знаят, както и да не допуснат информацията до големите масмедии. Някои от чиновниците може би наистина не знаят, или не могат да повярват, че това е възможно.


Източник: indigota.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Мар 05, 2013 6:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

В: И какво излиза - че сме били много глупави? То и в другите държави не е било много по-различно. И там имаше "демокрация".
О: Наистина, сега има един момент на проглеждане за Истината, който досега го е нямало. Струва си да помислим защо чак сега виждаме някои неща.

Преди всичко да видим "демокрацията". Като погледнем нещата от гледна точка на естествения закон, което направих по-горе, лесно е да видим явните несъответствия между претенциите на държавата-корпорация и реалността по отношение законността и представителността на изборите. Повсеместната разпространеност на измамата на "демокрацията" в днешния й вид също е спомагала за нейното по-леко приемане. Един вид "щом всички(повечето) хора я приемат, значи това е най-доброто, което е възможно". Лъжата на тая "демокрация" обаче е тънка. Вниманието на хората се отвлича като то се насочва към това, че на тях им се дават (уж) някакви права за участие в управлението. Общо взето, хората знаят, или поне усещат, че това е измама, че реално тяхно участие в управлението на страната няма и това го показва ниското участие в изборите. Хората си мислят как да усъвършенствуват избирателната система (и аз съм мислил също) или как да дадат "наказателен вот", но те никога не са смеели да си помислят, че цялата система е фалшива, че истинско отговорно и отчетно представителство при така наречената "демокрация" няма. Следователно няма и реално участие на хората в управлението на страната. Остава им само да се успокояват с четене на правата, които уж имат (например член 1(2) от Конституция на РБ "Цялата държавна власт произтича от народа."). Къде е тук проблема? Ние сме позволили доста леко да предадем своите права, гарантирани (уж) и от Конституцията, да имаме отговорни представители в законодателното събрание на страната. Ние сме приели, че театралната постановка "демократични избори" е достатъчна за нашето участие във властта. Ние сме приели, че е нормално от нас нищо да не зависи. Ние сме приели да ни залъгват, че уж ние участвуваме във властта. Все повече хора усещат, че тук има измама, но не усещат къде е тя. Измамата е същностна. Вместо цял народ да участвува в законодателната власт, остават няколкостотин човека, които нямат практически никаква опора в хората, нито ясна отговорност пред тях, а често имат и някакви лични интереси и амбиции, които нямат нищо общо с общонародните. И остава само тези хора да бъдат манипулирани да избират "правилните закони".

Но самите избори, "играта на демокрация" по-скоро са инструмент за отвличане на вниманието. Истинската измама е измамата с "националната държава". Огромното мнозинство хора смятат, че "без държавата не може, държавата никога няма да фалира". Хората не могат да повярват, че самата държава в днешния си вид е нещо, което може да бъде премахнато. Точно тук е тънкостта на измамата - корумпирайки държавата, която "не може да не съществува", и превръщайки я в своя собственост, а хората й в неосъзнати свои роби, досегашнмите господари на света ни използуват (отново и отново) да подкрепяме и да защищаваме, понякога дори с цената на живота си, ТЕХНИТЕ ДЪРЖАВИ-КОРПОРАЦИИ. Но ето че сега точно това се каним да направим - да се махнат с един замах всичките днешни държави-корпорации. Благодарение на усърдната работа на досегашните господари на света и на тъмните сили изобщо, те са успели да корумпират днешните държави дотам, че те да са просто техни инструменти за осъществяване на "системата на робство". Отвличайки ни вниманието към клоните, те са подкопали самите корени на държавността, суверенитета и пр. Полезното за нас е, че научавайки тия факти за същността на днешните държави ние сме готови да се разделим много по-лесно и с идеята, че държавата в днешния й вид е "свята и неприкосновена" и в никакъв случай не бива да се пипа. Това е голямо проглеждане за Истината. Другият важен момент е, че така ние сме се подготвяли за "нов световен ред". Тъмните сили също са ни подготвяли такъв - те и един(или дори половин) милиард световни роби, които да ги обслужват (сметнали са, че нямат нужда от повече). Е, ще има нов световен ред, надявам се скоро, но той няма да бъде този, който те са ни готвели, а ще бъде в името на най-висшето добро на всички хора (дори на бившите тъмни служители). Но трябва да им признаем на тъмните, че те са ни влачили и подтиквали (по техния си начин) към това световно единство, към което ние сами, увлечени по преследването на нашите частни, егоистични интереси, трудно сме вървели. Разбира се, световното единство е станало възможно поради дълбокия порив на всички хора, на човечеството като цяло. Но все пак, без да съзнават, тъмните също са съдействували за изпълнението на Божествения План. Така е - нищо не е извън Божествения План.

За честта на нашата интелигентност и почтеност обаче се налага да се кажат още няколко думи. Както и да разгледаме въпроса защо са успели да ни измамят. Глупави ли сме наистина? Отново да кажем, че малко хора са знаели истината и съзнателно са участвували в измамата, правейки по този начин национално предателство. После, измамата е била достатъчно тънка. Илюзията, че държавата е "национална държава" и защитава и се грижи за хората в съответната страна, винаги е била умело поддържана, а който е протестирал срещу несправедливостта в държавата е бил репресиран обикновено като "родоотстъпник". Заблудата "работим в името на народа" винаги се е поддържала усърдно и се е афиширала шумно. И досега много неща са показвали, че в устата на мнозина това е една лъжа, но сега вече започват да излизат най-съкрушителните доказателства за това. Все пак и хората, и властта, и тия, които са се сдушавали с властта, са считали държавата за тяхна. Може би по-добро състояние на нещата просто не е било възможно?

Както, струва ми се, скоро ще разберем, това не е било така. Недоимъкът, дефицитът, особено на "жизнено важни суровини", лошите условия на живот, болните и угнетени хора, мислещи главно как да свържат двата края - всичко това е СТРАТЕГИЯ! Хората трябва да са слаби и нуждаещи се... от своята държава. Тогава тя ще им е много скъпа, дори ако се държи като мащеха, защото "без нея ще е още по-лошо". Или поне така трябва да мислят хората. Във всеки случай това е ключов момент - да направим държавата жизнено нужна на хората-роби. Хем да ги ограбваме максимално, хем те да не смеят да помислят, че е възможен живот без държавата и без "системата". Като са подобни на болни "на системи", как ще смеят да помислят да им се спрат системите.

Тук има и нещо друго - повече или по-малко, но все пак доста хора на държавна служба са СЛУЖИЛИ НА СВОЯ НАРОД, поне отчасти, включително и ако са злоупотребявали със служебното си положение. Освен това, много хора са се ОПИРАЛИ НА ДЪРЖАВАТА за помощ поне в някаква степен. Колкото и да е била корумпирана държавата, особено след "магията", която са й направили тогавашните господари на света, тя все пак е играела важна роля, изпълнявала е и някои общественонеобходими дейности, тоест в някаква степен все пак тя е продължила да бъде "национална държава". И това е така, защото е имало сред държавните служители немалко хора, които са искали и са служели преди всичко на своя народ, не на някакви чужди господари и интереси. Именно затова трябва да ги уважаваме. А и самите хора, плащайки си примерно данъците, смятат, че служат на своята държава. Но в това същевременно е и още една от хитростите на уловката, която са ни поставили, когато тайно са успели да завладеят контрола над държавите - виждайки че другите хора служат на държавата като на своя държава, макар и не много любима, и ти все пак приемаш, че това е твоята държава и тя заслужава поне донякъде да й служиш и ти.

Така в съзнанието на почти всички хора се бетонира идеята, че просто е немислимо държавата да я няма, и колкото и тя да деградира и да изпълнява все по-лошо функцията си да се грижи за хората, човек винаги да си мисли, че "без държавата не може", че тя не може да фалира. Но ето, оказва се, че може и дори вече е станало, както и очертанията на един Нов Свят вече се оформиха. Разбира се, хората може да решат да имат "система за подпомагане", подобна на досегашната държава, за поддържане на всички системи, от които обществото наистина има нужда и в степента, от която има нужда, но вече без несвойствените функции на ограбване и поробване. И, разбира се, създаването ще става с реално полученото съгласие и одобрение на хората за създаването и действието на всяка конкретна "система за подпомагане". ... Така че опитът ни с живота в корумпирана държава не е глупост, това е натрупване на опит, придобиване на мъдрост, доста изстрадана мъдрост.

В: Значи централният въпрос е дали ще се събудим от илюзията, дали ще осъзнаем измамата с "националната държава"? Положението на много хора днес е доста уязвимо, те наистина имат нужда от "система за подпомагане", която да изпълнява това, което сега изпълнява държавата. Те ще се страхуват да се разделят със "сигурното", тоест с държавата.
О: Значи трябва да ги уверим, че старото и "сигурното" вече не е сигурно, а новото е многообещаващо. С думи, с действия, с поведение, с всичко. Желателно е да бъдат поразбудени, за да не се стреснат от идването на новото. Но колкото и да не смеят да се разделят лесно със старото, аз смятам, че дълбоко в себе си почти всички искат да дойде новото. И аз лично не смятам, че хората няма да могат да понесат своето освобождение.

Освен това не трябва да разрушаваме това, което ни крепи в момента, докато не обмислим и не осъществим замяната му с друго, по-добро. Особено това се отнася за "жизнено важните" системи. Да не забравяме също, че ние сме собствениците на активите на фалиралата държава, не е разумно да ги рушим. Всъщност на думи така е било и досега, но фактически само малцина са се ползували от държавната собственост и така е дошло отчуждението на останалите. Но ако това ще е реално наша собственост, то е нормално ние да я пазим, особено тази, която в момента ни е много нужна. Значи старото си заминава, но не и докато се нуждаем от него, и не преди да сме въвели новото. Сигурното си е сигурно, разумното си е разумно, мъдрото си е мъдро. Надявам се това звучи успокояващо.

В: А какво ще стане с Европейския Съюз?
О: Ами в сегашния му вид смятам, че ще се закрие, ако още не е закрит.
- Това е договор не на хората, а на държавите-корпорации. След като те са фалирали, и техните договори са фалирали.
- Договорът, еврозаконите и така нататък са незаконни, подобно на незаконността на националните закони, която разгледах по-горе. Поне от гледна точка на естествения закон. Просто няма реално допитване и съгласие от хората за сключването на подобен договор и подобен съюз.
- Твърди се, че Евросъюзът е част от плана на досегашните господари на света за техния "нов световен ред". Да видим каква информация ще излезе в това отношение, но предполагам, че ще има доста дискредитираща информация.
- Европейският съюз е доста бюрократична организация, допълнителен етаж в европейската система на властта или по-добре "система на робство". Още управници, още бюрокрация, още закони и т.н. Аз не бих съжалявал за закриването му и от тая гледна точка. Както и при държавата - хората остават, властовият механизъм само отива за претопяване. И тези хора, които са работили в него, но не са извършили престъпления, са напълно равноправни с нас и те също имат сътветни права върху световното богатство, попечителствувано от OPPT.

А ако искаме и има нужда от съюз, то може да обмислим и да сключим нов договор. Но вече с наше участие в изработването му и с наше съгласие при приемането му.

В: Ами границите, документите за преминаване на граници, митници и прочие?
О: Смятам, че ще изчезнат. Край на границите. Имам предвид границите в днешния им вид, днес те са едно средство за ограбване и поставяне на хората в унизително положение. А съдействието и дори участието на митниците в контрабандата е печално известно. Все пак границите смятам, че ще останат формално. Те ще очертават територията на Земята, за която дадена страна, дадени хора се грижат и опазват.

Това трябва да го решат хората кога и как да стане. Но аз съм "за" и смятам, че ще стане щом това зависи наистина от нас.


Източник: indigota.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Мар 05, 2013 6:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

В: Като чуе човек новините, нищо не говори за идването на всички тия промени. Медиите не са ли длъжни да кажат за всичко това, което обявява OPPT? Ако трябва да го опровергаят.
О: Има някои новини, които са знакови за тия, които виждат знаците. За пръв път от 600 години папа подава оставка, светкавицата, ударила Ватикана, май все пак е истинска, метеоритът, който ни удари и ни припомни, че Космосът не е празно място. Кралицата на Холандия абдикира, а се очаква и кралицата на Великобритания да я последва. Но наистина това са само знаци.

Ако медиите са "средства за масова информация", би трябвало да се чувствуват длъжни да разпространят информацията за OPPT, щом е станала публично известна (от 26.12.2012), да я проучат, ако трябва да я опровергаят, да изкажат становище, защото въпросите са от световна значимост. Но това е нормално, ако медиите са "средства за масова информация". Ако медиите обаче са "средства за масова дезинформация", както им казвам аз, то те казват само това, което искат (или което им е наредено), и го казват (представят) така както те искат. В случая явно им е забранено да говорят за това.

Не бива и за момент да се помисля, че в големите медии не знаят за OPPT. Ето една публикация за OPPT в местен вестник, от 14.01.2013, би трябвало поне тях да следят, за това им плащат:
http://guardianlv.com/2013/01/in-the-money-federal-reserve-world-banks-foreclosed-on/
Авторът коментира Разкритието на Нулева Точка, не вярва, че основните финансови институции може да са обявени в несъстоятелност, тоест приема го за "конспиративна теория" и посочва ред възможни проблеми ако се раздадат на хората много пари, общо взето основателни. Само тази грешка е допуснал, че смята информацията за "получена от инсайдер", докато OPPT, според това как ни се представят, не са "хора, свързани с инсайдери", а са самите инсайдери, които генерират новини (от световна значимост ако са верни). Аз мислех, че статията е някаква дезинформация, но общо взето информацията се оказа достоверна.

Ето тук хората се готвят да щурмуват мълчанието на медиите, да ги информират, ако са останали неинформирани. Намирам това за добро начинание, в смисъл мнозина в медиите да бъдат информирани, ако още не знаят. Като казах по-горе, че те знаят, имах предвид единици. Добре е обаче да го научат повече хора в медиите, евентуално и тия, които досега не знаят.
http://removingtheshackles.blogspot.ca/2013/02/so-you-want-to-contact-media-and.html

Но да погледнем и по-общо. В цялата работа (с медийното затъмнение) има и един голям урок за хората, които продължават да вярват, че новините са това, което им казват по-големите медии. Ето го същия момент като при изборната лъжа - ние предаваме на някого правото да ни информира без да поставяме условия и без да следим дали неговата информация изпълнява определени условия (като например пълнота, точност, безпристрастност и пр.). И какво е станало - някой пак се е възползувал от нашето безотговорно лековерие и ни лъже и манипулира до краен предел, крие от нас дори за най-сериозна информация и т.н. Но това е урок за всички тия хора, които продължават да вярват на медиите.

Тук явно ще има урок и за медиите, които ще имат да се сблъскат с отговорността за продължителното и преднамерено скриване на важна информация, лъжи и манипулации... и ред други работи. Определено нямам предвид само информацията за OPPT. Разкриването на истината за същността на медиите, особено най-големите медийни корпорации, е важна част от разкриването на Абсолютните Данни, на Истината. Искам да кажа още това, че вероятно има хора в медиите, които и знаят, и дори искат да кажат определена информация, и за OPPT, и за други неща, но все още се страхуват или изчакват подходящия момент.

В: Не могат ли "светлите сили" да направят "пробив" в медийната блокада и да излезе информацията за новото, което идва?
О: Според мен, а мисля и не само според мен, те могат, но не искат. Това има отношение и към свободната воля на хората, работещи в медиите, например те не искат да имат проблеми с висшестоящите за информацията, която оповестяват. Има контрол върху разпространяваната информация (кое може, кое не), има страх от уволнение и дори по-сериозна разправа за неподчиняващите се. Блокадата си е блокада.

Все пак това според мен не е основното. Работата е там, че медийното затъмнение явно се оказва удобно и за "светлите сили". Масовото съзнание, което имат повечето хора, не е твърде готово за подобни новини. То е пълно с всякакви страхове, страсти, внушения и идеи, концентрирани около това колко човек е слаб и от него нищо не зависи, а всичко зависи от разни външни фактори. Има вече едно пробуждане на съзнанието, но в мнозинството хора продължава да ги има и много от старите идеи, предишното мислене и схващане на света и живота. И ако досегашните господари на света биха били сваляни от власт в условията на публична известност за протичането на тоя процес и при оставаща у тях възможност за манипулации, лъжи, подстрекателства и други стари и изпитани похвати, то това би могло да създаде доста трудности поради мятанията в настроенията и поведението на голяма част от хората. А Бог ни е обещал мек и мирен преход. Така че явно така е било преценено за най-добре, и аз доста добре осъзнавам защо.

От друга страна, тъмните също не смеят да нарушат медийната блокада. Явно те смятат, че пусне ли се веднъж духът от бутилката - край, не може вече да се върне обратно! И аз смятам, че те правилно преценяват - стане ли ясно, че тайните господари на света не са "конспиративна теория", а самата истина, с тях е свършено, дори ако те могат да предизвикват все още хаос и смущение сред хората. Така че те също държат на медийната блокада. Освен това, струва ми се, че някои хора от висшите етажи на банки, финанси, политика и изобщо власт просто не могат да повярват, че с тяхната власт, с цялата тяхна "система" е свършено. Те сами са си повярвали, че са непоклатими, сами са си повярвали, че нищо не се случва и съзнанието на хората продължава да е под техен контрол. Те сами са си повярвали на собствените си лъжи и пропаганда. Но към настоящия момент вече се говори, че плъховете се разбягват, включително до най-високи нива - хора от семействата Буш, Рокфелер, дори папата е в бягство.

Като че ли медийната блокада се отрази най-зле на "работниците на светлината", но те са и най-духовно издържливите, а трябва и да се упражняват. Но наистина това бе едно голямо изпитание и за вяра, и за различаване. Особено тежък "удар" бе периодът около 21.12.2012, когато всички "работниците на светлината" смятаха, че "нещо ще стане", в смисъл видимо за повечето хора. Е, това не се случи, макар всички източници на ченълинг, които намирам за сериозни, да потвърдиха единодушно - НОВИЯТ СВЯТ НАИСТИНА ЗАПОЧНА, поне на квантово ниво. А на 26.12.2012 се появи публично OPPT. Трябва да се отбележи, че през цялото време най-различни съмнителни или откровено дезинформационни канали за разузнавателна информация, ченълинги и какво ли не си работят с пълна сила и си продават стоката на всеки, който се закачи. Но все пак дори характера на дезинформациите говори понякога сам по себе си. Сега примерно може да се срещне дезинформация от типа "положителни новини" - "след 5-7-10 дни Обама ще обяви старта на новата система и новите пари". Ако се хванеш рискуваш доверието в теб и източниците ти да бъде компрометирано. Но "информации" от такъв тип досега не бе имало. Както каза и "Пуф" - това (денят Х) е държавна тайна, не очаквайте да я срещнете в нета.

Но след като информацията излезе чрез документите от OPPT важно е да я разпространим. Хората, които знаят за всичко това и няма да се изненадани, объркани и така нататък, когато информацията излезе пред всички хора, създават една опора и стабилност в обществото. Защото явно ще има много хора, които ще са доста изненадани.

В: Ако това стане, това ще е огромна промяна. Нужни са ТВЪРДИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, че тя идва.
О: Подобно на идващо цунами или ураган, ако не вярваш на информацията за неговото идване, докато не го видиш с очите си, тогава просто може да бъде твърде късно нещо да се направи, да не говорим, че тогава човек може да се подаде на страх, дори паника, и да не съобрази да направи дори това, което му е възможно. Цунамито на тая Голяма Промяна е уникално, такова нещо не се е случвало хилядолетия. За щастие това цунами е благосклонно настроено към нас, то би искало да не пострадат колкото се може повече хора, но все пак това е цунами. Нужно е да се качим по-нависочко в своето съзнание, понеже разрушителното действие на вълната ще бъде най-вече по ниските части, където се намират различни построения на масовото съзнание. Това цунами ще почисти "авгиевите обори" на масовото съзнание. Също така да не се поддаваме на страха и паниката, които ще обземат тия, които ще погледнат на промяната като на край на света, защото не искат да се разделят със старите си разбирания за света. Надявам се, че тези, които докрай няма да се разделят със старото и ще потънат заедно с него, няма да са много. Все пак това е техен избор и те имат право на него. Добре е ние да сме готови да помогнем на всеки, който се обръща за помощ, и да му кажем как да отиде на по-високо място в своето съзнание.

Твърди доказателства смятам, че ще има, например президентът Обама вероятно ще направи обръщение за началото на промените, които започват да се осъществяват, ще бъдат пуснати новите, обезпечени с ценни метали пари в САЩ, също закриване на Федералния Резерв и други действия може би ще има. Но промяната ще бъде голяма, а досегашните господари на света са привикнали, дори дресирали хората да гледат винаги със страх на всяка рязка промяна. Затова всичко трябва да е подготвено, за да тръгне промяната бързо и хората реално и бързо да видят, че промяната е за добро, да не се страхуват или да са в недоумение, а да започнат сами да съдействуват. Нови съдилища, органи на реда са нужни (всички сегашни са незаконни, както вече се каза в Разкритията на OPPT), нови централни банки - щатски и национална - трябва да се пуснат, както и да се договорира с някои банки разпространението на новите пари. И, разбира се, преди всичко това да се направи, трябва да се прочистят държавната администрация и разните агенции, особено тия по сигурността и разузнаването от нелоялни елементи, за да не извършват подривна дейност спрямо подготовката на промените. Това може би звучи обезкуражаващо по отношение на времето, но трябва да се каже, че това е процес, който тече интензивно поне от година и половина и последните информации са, че сме на финала.

Може би Исландия бе един пилотен проект за проверка на това как се развива процеса на промяната, като подготовка за осъществяването му в по-големи страни и в света като цяло. Ами сякаш добре си работи, макар че за контролираните медии това явно не е много удобно, мълчат като риби .

Все пак не твърдя, че точно това ще стане и че ще започне от САЩ. Оперативна информация ние едва ли ще научим, а това се отнася към оперативната информация. Такава информация не е желателно да е известна не само защото може да помогне на противодействуващи сили, но и защото при промяна на плановете можем да помислим, че сме били подведени и да се усъмним в достоверен източник. Подобна "информация" вероятно ще излезе, но по-скоро ще е дезинформация. Така че трябва да изчакаме хората, които подготвят нещата отвътре, да свършат своята работа, а ние да свършим нашата отвън.

Но при всички външни доказателства не бива да забравяме, че НАЙ-ТВЪРДОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО Е В САМИТЕ НАС - нашият стремеж, нашето твърдо намерение и нашето решително действие за това да бъдем свободни - и сега, и винаги занапред.

В: Защо гледаме пак към САЩ?
О: САЩ е бил сърцето, центърът на властта на досегашните господари на света. Първият и единствен засега контракт за активиране на CVAC-клон е този за САЩ (по-точно "съединените щати на Америка"). Той е от 12 декември 2012 и дава срок от 90 дни за съставяне на CVAC-правителство и OPPT му предоставя "бюджет" от около 3.6 квинталиона "законни пари на съединените щати на Америка, в злато и сребро" (1 Долар(нов) = 1 трой унция (около 31.1 грама) 99.9% чисто сребро, според документ от OPPT от 14.02.2013). Говори се, че сега се подготвя създаването на CVAC-правителства и на други страни. Все пак хората на всяка страна трябва сами да решат какво искат да правят.

Всички или повечето държави-корпорации са регистрирани именно в САЩ и всички работят по правилата на американския UCC. Както се каза в Разкритието за Нулева Точка, той е де факто върховен световен закон. За да може да се обяви официално фалита на държавите-корпорации и да започне да се дава официална информация за разследването на незаконната им дейност, явно промените в САЩ трябва да са факт, защото цялата документация е там.

Разбира се, свалянето на кабалата от власт е операция, която е от световен мащаб, с участието и на хора, и на извънземните, и на висши същества, и най-после е ръководена от Бога. Поне аз считам, че е така. Разбирам, че някои хора не вярват в участието на тия същества, дори не вярват в съществуването им. Но това е сложна операция. Съгласуване на действията явно има и по хоризонтала, и по вертикала. Съгласуването по хоризонтала означава да има съответна подготвеност на хората в съответните страни за извършване на съответни действия спрямо банкрутиралата тяхна държава-корпорация. Нашата информираност и подготвеност за всичко това също е част от тая подготвеност на съответната страна. Така че и от нас лично зависи, и от човечеството като цяло зависи. Така че има много фактори, от които зависи, но при всички случаи смятам, че ролята на Обама и САЩ ще е доста важна в по-материален план. А в по-духовен план най-важната роля смятам, че ще е на Русия. Това разделение материален-духовен, което правя тук, е условно. Естествено, че материалната промяна "сваляне на кабалата от власт" ще позволи да се извърши огромен скок във възможностите за духовно развитие на хората, тоест това е нещо твърде духовно. А духовните идеи, които очаквам да дойдат от Русия, ще се отразят на това как уреждаме материалните си отношения и живот, тоест това е нещо твърде материално. Движим се към Единството.

Така че гледаме и към САЩ, и към Русия, и към света като цяло. И към България гледаме. Гледаме в много посоки.

В: Какви са тия "временни правителства"? Какво имат да правят?
О: Според документа на OPPT за създаването на CVAC-правителство (CVAC = Creation's Value Asset Center - Център за ценни(стойностни) активи на творението) от 28.11.2012 целите му са:
1) незабавно абсолютно публично служене на хората ("в съответната страна" бях написал, но не така пише - изобщо на хората, на всички хора по земята);
2) пълно РАЗКРИТИЕ на абсолютната истина;
3) осигуряване на незабавен достъп до стойност на и към хората;
4) да изпълни незабавно ПОМИРЕНИЕ;

CVAC-клоновете може да се наричат "временни правителства", но все пак те имат по-ограничени функции - те са временно управляващите на част от световното богатство, което им се дава, за да се погрижат (под пълна лична и клетвена отговорност) за хората, основно за хората, постоянно живеещи в тая страна, но по принцип за всички хора, които са пребиваващи в тая страна. Какви спомагателни системи за общественото функциониране и под каква форма ще се създадат - това хората трябва сами да решат, а CVAC-правителството ще подкрепя осъществяването им.


Източник: indigota.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Мар 05, 2013 6:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

В: Значи американските закони стават световни, така ли?
О: Създаването на съединените щати(държави) на Америка е божествен проект, осъществен от велики хора, доколкото са могли да го възприемат и осъществят при тогавашните условия. Има какво да се вземе от тяхното законодателство като една правна основа за всички хора и това вече е направено от OPPT и именно за това се говори в Разкритие 1111.1 . Но чак налагане на всякакви американски закони на други хора, в други страни няма.

По-общо казано, ние трябва да приемем законите на това, на което искаме да станем членове. Това не е необитавана територия, която става наша след като сме навлезли в нея. Идеята, че сме сами във Вселената, е била поддържана доста дълго в нас, но трябва да отвикнем вече от нея. Трябва да отвикнем и от идеята, че "закон" означава нещо, подобно на днешните човешки писани закони - понякога се прилага, понякога не; когато се прилага за едни важи, за други не важи; за тези, за които важи, за едни важи по един начин, за други - по друг. Ние трябва да излекуваме разбирането си за закон. И тогава вече може да погледнем по-конкретно:
Ако ще ставаме осъзнати божествени създания, трябва да приемем Божествения Закон (Законът на Едно, като част от него).
Ако ще ставаме осъзнати вселенски създания, трябва да приемем Универсалния Закон.
Ако ще ставаме осъзнати галактически създания, трябва да приемем Галактическия Закон.
Ако ще ставаме осъзнати земни създания, "граждани на света" (под света тук се има предвид Земята), трябва да приемем Общия Закон (американското Общо Право, изчистено от несъответното за днешното време, с пречистен от неясни и подвеждащи изрази език изглежда може да изпълни тая роля; засега то май е прието "както е", с важните "разкодирания", направени в Разкритие 1111.1; но както се каза в това Разкритие, нашето (ново) ПРАВЕНЕ Е Законът).
Ако ще правим(сключваме) договори(контракти) правната основа е UCC, отново с важните "разкодирания", направени в Разкритие 1111.1. Както се каза, той е бил направен единен световен закон още в миналото, сега просто това става публично достояние (UCC е вече притежание на единните хора, както се каза в Разкритие 1111.1; явно по-нататък и той ще бъде разчистен от неясното, подвеждащото и ненужното, но изглежда засега и той се приема "както е"). При сключването на контракт (според UCC 1-103) ние можем да укажем какъв е нашия "принцип на закона(правото)", на който се основаваме.

В: И какви закони имаме да спазваме сега, щом влязохме във времето на отговорността?
О: Основният закон е да не правим нещо във вреда или против волята на друго същество, и специално спрямо други хора. Това е в съответствие с Универсалния Закон - че всяко същество има право на свободна воля. Както е казано "да не правим на другите това, което не искаме да правят на нас".

Законовата рамка е тази - пълна свобода и пълна отговорност за действията, мислите и чувствата. Разбирам, че за много хора това може да звучи доста страшно, ако го погледнат сериозно. Разбирам, че много хора смятат, че всичко това, което говоря тук, не е сериозно, а е сериозно това, което говорят по телевизията. Но може би не е много далеч времето, когато това, което говоря тук, ще го говорят и по телевизията. Затова е добре да погледнем към пълната отговорност сериозно. Когато хората се отказват донякъде от свободата си, основната причина е, че те не искат да носят пълна отговорност за своята съдба, за своя избор. Защото хората дълбоко в себе си знаят, че ЗА ВСИЧКО СЕ НОСИ ПЪЛНА ОТГОВОРНОСТ и въпросът е кой каква част носи от тази отговорност. Досега много хора не са искали да носят пълната отговорност, затова са я давали отчасти на някой друг. Външно те може би са били ловко измамени от някого, но дълбоката причина е тази - поне за момента те не са искали да носят пълната отговорност за това, което се случва в живота им. Въпросът към хората сега е - готови ли сте за пълна свобода и пълна отговорност?

Като цяло бих казал, че се връщаме към естествения закон, след като доста дълго сме били под диктата на множество неестествени закони. Естественият закон е записан в нас, ние нямаме нужда от изучаването му, най-много от припомнянето му. Въпросът е дали избираме да го спазваме или не, във всеки конкретен случай.

В: Ами престъпниците, особено ако се отворят навсякъде границите, само това чакат - да имат свобода да ходят навсякъде.
О: Освен края на границите според мен идва и края на престъпниците, поне що се отнася до така наречената "организирана престъпност". Тя е създадена, ръководена, поддържана, прикривана, използувана (за "мръсната" работа) и подхранвана от принципалите и агентите на "системата на робство". Смятам, че ще излезе много информация, която да потвърди това за хората, защото в момента това може би звучи необосновано. Но важното е, че с изчезването на системата на робство ще изчезне и ще бъде подведена под отговорност и организираната престъпност. Ще останат отделни хора или малки групи от хора, имащи все още непреодолени престъпни наклонности и склонни да правят посегателства върху свободната воля, имуществото и други права на хората. За противодействие срещу тях ще има органи на реда, а предполагам и превантивни превъзпитателни програми, които да ги запознаят с новата ситуация преди да са извършили някое престъпление. Но наистина е важно краят на организираната престъпност да се случи, за да не се страхуват хората, че щом границите от всякакъв вид бъдат отворени, това ще позволи свободно преминаване на престъпността.

В: А какво може да се каже за справянето с престъпността изобщо?
О: Ами с две думи - смятам, че ще намалее. Ето основните причини, които според мен ще доведат до това.
- Благоденствие. Хората няма да се страхуват за оцеляването и препитанието си. Освен това ще се разкрият много повече възможности по честен и законен начин да получиш това, което искаш.
- Няма да има натиск от тъмни сили. Под "тъмни сили" тук имам предвид както хора, които подтикват или подмамват други хора към извършване на престъпления, така и действието на невидими за сетивата ни същества и техните въздействия, които също подтикват хората към извършване на престъпления. Разбирам, че доста хора не вярват в съществуването и въздействието на последните, но все пак може би те съществуват и влияят доста сериозно. Когато всички тези тъмни въздействия престанат, а аз смятам, че това ще се случи скоро, ще останат само престъпления, свързани и предизвикани от несъвършенството на самия човек. Според мен зад много от днешните престъпления не стоят само техните преки извършители, а и множество други тъмни същества. Затова картината е доста мрачна - тия престъпления са извършени в широкия смисъл (подбудени, поощрявани и пр.) от много повече същества, не само от тия хора, които пряко ги извършват.
- 100% разкриваемост. 100%-ната разкриваемост ще дойде оттам, че ще имаме достъп до Хрониките Акаша, а там е записано всичко. Вероятно за това ще ни помагат отначало по-висши същества, а впоследствие това ще се предава все повече в ръцете на хората, по-точно на тия от хората, които отговарят за правосъдието. Разбирам също така, че хората с престъпни наклонности вероятно ще изпробват дали това наистина е така. Това ще бъде и тест за новите служби на реда и за новото правосъдие и надявам се, че те ще се справят добре. Когато това стане ясно на всички - че няма да има повече неразкрити престъпления - предумишлените престъпления почти ще изчезнат, ще останат предимно тези, които са извършени в някакво афектирано състояние или по непредпазливост, тоест по-леки случаи. Според мен именно 100%-ната разкриваемост, а не жестоките и отмъстителни наказания са истинския превантивен фактор срещу множество престъпления. Днес много хора извършват престъпления, смятайки че няма да бъдат разкрити или ще се измъкнат без сериозни последствия.
- Силен мотив за поправяне. От една страна смятам, че присъдите на новото правосъдие ще са справедливи, а това означава приемани и от извършителя на престъпление като такива. Това означава, че у него няма да има желание за отмъщение към определени личности или обществото като цяло. От друга страна, правата на извършителя върху дял от световното богатство, както и неговата свобода не се губят, а са винаги само временно ограничени. Те ще му бъдат възстановени веднага щом покаже с думи и действия, че се е променил. Разбира се, още по-добре е ако склонността към извършване на престъпление бъде преодоляна преди да е извършено такова. Някои хора вероятно ще се боят, че те ще ни излъжат, че са се поправили ... и като излязат пак същото. Ами тук бих казал, че когато се гледа същността на човека, а не неговата видимост или дори социална маска, то грешките са по-трудни. Освен това, хората на новото правосъдие ще имат като свое основно качество именно проницателността за точно отсъждане на качествата на човек в настоящия момент. А ако все пак станат грешки да си спомним, че разкриваемостта на престъпленията е 100%.

В: Ами какво да правим с затворите и вече осъдените?
О: Понеже присъдите са издадени от незаконни съдилища и се основават на невалидни закони, то явно следва да бъдат преразгледани. Хората, вкарани в затвора неоснователно ще бъдат освободени. Но преразглеждането на присъдите наистина изисква да има законова основа, както и нова правосъдна система. На осъдените ще се наложи малко да почакат, но няма как. Преразглеждането на присъдите обаче е наложително. То трябва да покаже, че ВЕЧЕ ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ - нещо, в което мнозина днес не вярват.

И да не забравяме - Свободата не е нещо, което идва към нас отвън. Свободата започва от нас! Във всеки един от нас. Свободата, която идва отвън, е свободата, която е започнала у някой друг. Знам, че мнозина я очакват да дойде отвън. Точно затова искам да наблегна, че тя трябва да се роди в нас, да излезе от нас и тогава ще може да отиде към тях. А когато освободените го осъзнаят също, те самите ще се превърнат в извори, стражи и гаранти на тая свобода. В широкия смисъл на думата днес почти всички са затворници, съвсем не само тия, които са в затворите. Това е само един вид затвор, а има и много други. Силното и непоколебимо желание да се излезе от затвора е много важно за всички. И тогава вече идва Справедливостта и ни казва какви са условията за излизане от затвора.

В: И какво ще e правосъдието на Новия Свят?
О: Ето някои от моите основни виждания за правосъдието на Новия Свят:
- Божествените закони - основа и сърцевина на човешките писани закони. Без влизането на Бога в правосъдието ново правосъдие и истинско правосъдие не може да има. Законът на Едно като сърцевина на Общия Закон е добър пример за осъществяване на тая идея.
- Преосмисляне на основите на правосъдието - що е справедливост и как може да се постигне тя. Според мен Любовта, Прошката, Миролюбието трябва да са въплътени в новите закони, за да бъдат те наистина нови. Не виждам повече бъдеще за отмъстително-назидателното правосъдие "око за око, зъб за зъб".
- Законите трябва да се малко на брой, ясни и действени.
Много закони не значат повече правосъдие. Конституция, 15 кодекса, над 330 национални закона и закончета (законите за амнистия и за разни годишни бюджети ги броих по един път) действат в момента в България, международните закони са отделно, наредби и правилници изобщо не се и опитвах да ги преброя. Същевременно всички знаем, че днес правосъдието в много случаи не ражда справедливост. Опитът за правна намеса във всяка сфера и сферичка на социалния живот е неуместна при хора с едно много по-високо ниво на съзнание от нашето доскорошно и дори сегашно ниво. Това означава, че ние нямаме доверие на хората, че те могат да уредят сами своите взаимоотношения. Това би било правилно само при хора, които са все още със съвсем незряло съзнание (наченки на индивидуализация, преобладаващо стадно мислене) или са хора-роби (или умишлено и негласно превръщани в такива от сегашната система на власт без тяхно съгласие).
Под ясни закони имам предвид ясни за разбиране от повечето хора и ако областта им на действие се пресича с други закони да е ясно уредено как да се разбират (което предполага междувпрочем да ги създават компетентни юристи). Ако искаме законите да се прилагат те трябва да са разбираеми, както и широко достъпни и разяснявани още от времето, когато се подготвят за приемане. Трябва да стане ясно на всички - това не са "техните" закони, това са НАШИТЕ закони. Тогава именно хората ще се размърдат - да ги обмислят когато са предложени, да изказват мнения, да (смеят да) предлагат промени, да ги приемат и да ги спазват когато са приети. Когато законът стане твой (с твоето активно отношение при изработването му), и когато наистина ще се прилага, и когато това прилагане ще е според духа и идеята му - тогава и отношението ще стане друго. И не само към дадения закон, а и към правосъдието като цяло. Като минимум едно уважение вече ще има.
Под действени закони разбирам те да се прилагат, да се води отчетност за прилагането им и ако някой закон (част от закон) не се прилага той да бъде отменян (като оказал се ненужен или вече ненужен). Основната идея е - колкото по-високо е съзнанието на хората, толкова по-малко (писани) закони са нужни. В крайна сметка ще останат само два закона - Любов към Бога и Любов към ближния (и дъъъъългите им правилници за приложение, разбира се ). Също така, действените и прилагащи се закони ще възпитат уважение към закона у хората, склонни към нарушаването му, не назидателно-жестоките присъди върху единици от тях.
- Правната система. Ако отиваме към единен свят, а ние натам отиваме, то трябва да имаме и Общ Закон (Общо право) за цялото човечество като един от атрибутите на този единен свят. Общото право покрива цялата територия на обществения живот, включително тази, която не е уредена от определени закони. То е основата за създаване на закони, както и общата и единна основа за доуточняване на разпоредбите им или интерпретирането им. Тези закони могат да имат вече национални особености в различните страни. В страните, в които и сега има Общо право, то се основава на прецеденти - отсъждането в сходни случаи от миналото. Доколко прецедентите примерно в САЩ могат да са в сила за друга страна и доколко прецеденти отпреди примерно 200 години могат да са в сила и днес - това е отделен въпрос, но стига да са лесно достъпни те биха могли да се имат предвид. "Имането предвид" може да се състои в това, че те са намерени за неприложими и несъвместими с нашите сегашни разбирания и тогава ще има ново отсъждане и нови, съвременни прецеденти. Както се каза в Разкритието 1111.1 "нашето ПРАВЕНЕ Е Законът", нашето правене сега и отсега нататък.

За страна като България тази система е нова. Ние сме сред страните, в които се е опитвало чрез законодателството да бъде уреждано всичко, и така е възникнала правната джунгла. Както казах по-горе, това е подходящо само за хора с незряло съзнание или хора-роби. Все пак тя е имала някаква стойност досега, защото докато хората гледат и се опитват да следват само своите егоистични интереси има много сблъсъци и ако всичко не е точно определено и разписано е трудно да се отсъжда. Но оттук нататък мисля, че подобна система няма място.

А на юристите, които след премахването на досегашната правна джунгла вероятно ще опитат да създадат нова, бих казал това. Вие имате право на това, но вие живейте в нея, вие спазвайте тия закони. Не се опитвайте да ми я налагате като закон, който трябва да спазвам и аз, защото няма да приема. Казах.

- Езикът на правото да бъде ясен за всички хора. От една страна това е гаранция, че правото няма да бъде изкривено или размътено, както и че няма да се създаде привелигирована прослойка от юристи, които единствено разбират какво казва правото и превеждат на обикновените хора (разбира се, срещу скромно възнаграждение). От друга страна това изисква от хората, от всички хора да имат правна култура, да разбират езика на правото. Така е, не е лесно да си нов човек, но се налага.

- Преход от отрицателно (наказващо) към положително (поощряващо) правосъдие. Отрицателното правосъдие (тоест сегашното) акцентира вниманието върху негативното, тъмното и без да съзнава (при някои негови представители) или съвсем предумишлено (при други негови представители) съдействува за разширяването и всепроникването на неуважителното към закона мислене и действие, особено когато "правосъдието" се изразява в липса на правосъдие, а още повече на справедливост. Тук дори не говоря за това, че има хора в правосъдната система, които са по същество част от престъпността. Като минимум тия хора трябва да напуснат правосъдната система, за да може да има не просто "правосъдие", а справедливост. Не казвам също така, че престъпните деяния (от гледна точка преди всичко на божествения закон, който ВСЕКИ ЧОВЕК има записан в сърцето си) трябва да се отминават и от обществото, и от правосъдието. Напротив, трябва да се реагира винаги, защото иначе това би показвало нежизнеспособност и на отделните хора, и на обществото като цяло, но трябва да се реагира по нов начин, от позицията на Любовта. А Любовта в правосъдието означава справедлива присъда. Справедлива е тази присъда, която се приема от всички за справедлива, включително и от извършителите на престъпното деяние. Дори и те, както и всички останали, трябва да бъдат убедени, че ние признаваме и защитаваме и техните права, продължаваме да ги приемаме като част от нас (независимо какво са извършили) и искаме те да осъзнаят, че трябва да променят разбиранията си в посока на признаване правата и ненавреждане на други хора и същества. И именно хората в правосъдието трябва да дадат пример на другите хора за такова отношение. Любовта на хората в правосъдието трябва да бъде особено силна, защото тя не трябва да изстива когато се сблъска със силно негативна (все още) реалност. Думите на другаря Дзерджински за "горещото сърце, хладния ум и чистите ръце" не са загубили стойност, независимо че по времето на болшевизма те всъщност грубо са били дискредитирани от всичко извършено тогава, а и до днес остават дискредитирани от действията на много хора в сферата на правосъдието. Смятам, че това е основното изискване за хората, които ще работят в новото правосъдие. И е важно за тия хора добре да разбират, че те имат да извършат преход от отрицателно към положително правосъдие. Разбира се, първо трябва да извършат тоя преход в самите себе си. А какво е положително правосъдие - е, оставам ви да помислите и да ви дойдат някои идеи, както и аз смятам да продължа да правя, докато се получи необходимото натрупване от идеи, както и възникване на интерес към тоя въпрос.


Източник: indigota.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Мар 05, 2013 6:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

В: Богати ли сме?
О: Ами казват, че да, но на мен този въпрос не ми е много ясен засега. Според една от последните статии на Дейвид Уилкок (http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1107-new-russian-doc/) реалното количество злато е 2 420 937 метрични тона (всичкото добито злато на Земята през цялата история по официални данни е 166 500 метрични тона, около 14 пъти и половина по-малко). Това прави по около 350 грама на човек, при 50 $ за грам прави 17500 $ на всеки човек. Все пак не ми се вижда твърде много. Отделно други ценни метали, скъпоценни камъни и други ценности. Отделно всички активи на държавната собственост на всички държави-корпорации, които фалираха. Смятам, че има достатъчно, или поне това чувам . Но информацията ми по тоя въпрос е малко.

В: И как ще получим достъп до нашите богатства?
О: Това още не е много ясно. И въпросът тук не е само и не е основно до парите, а до съзнанието. Знаете ли какво са казали досегашните господари на света или поне им се приписва: "раздайте парите на всички хора по равно и за 5 години пак ще ги съберем". За срока не съм сигурен, но иначе напълно им вярвам. Ако не се променят ред неща, а просто само се раздадат пари, това няма особен смисъл.

Ако има ново управление, но то пак взема решения, отнасящи се и до теб, без да те е питало приемаш ли ги или не;
- има нови закони, но прилагани пак от старото корумпиранo правосъдие;
- имаш опростени дългове, но пак имаш да плащаш сметки и нужда някой да ти доставя "жизнено важни суровини";
- имаш пари, но пак имаш работа със старите мегакорпорации и техните продукти (вкл ГМО, ваксини, ...);
- имаш свобода на духа, но пак старите религии, култове и секти ти казват кой е правия път;
- имаш свобода на мисълта, но пак старото знание и наука ти казват как е устроен света;
- имаш свобода на движение и притежание, но, разбира се, след като имаш и представиш необходимите документи и разрешителни;
- най-после, имаме всякакви свободи, но останем със съзнанието на духовни роби - хора, готови лесно да предадат на друг правото да взема решения заради самите тях;

Ако всичко това е така, променило ли се всъщност нещо?

Ето един пост, който говори малко по-разширено за същото - "ами ако новото... всъщност е пак старото":
What if
http://removingtheshackles.blogspot.ca/2013/02/what-if.html

Та това е проблемът, който ние имаме да разрешим, не просто формата за получаване на достъп до нашите пари.
Ето още един документ, от Hopegirl, за мнението на хората по света за основните ни проблеми и как да се справим с решаването им.
Fix-the-world (Поправи света) Проект (от 4.11.2012)
http://hopegirl2012.wordpress.com/fix-the-world-project-pdf/

Що се отнася до формата на получаване достъп до нашето богатство, ето някои мои виждания.
- Получаването на големи суми пари може да е и развращаващо, и да доведе до блокиране на икономиката, ако изведнъж много хора се откажат да вършат работата, която са изпълнявали досега и която е важна за обществото. Мнозинството от хората биха разпилели или биха се чудили какво да ги правят, ако получат дори умерено големи суми пари. Хората просто не са боравили с такива количества пари и не могат изведнъж да се научат. Ако изобщо ще се раздават някакви пари не намирам за уместно раздаване на нещо повече от дребни суми, да ги наречем "джобни пари" или "коледни подаръци".

- В ред случаи важното са не парите, а нещо друго. Например болни и възрастни хора, хора с недъг имат нужда от помощ, обслужване, съдействие, а не толкова от пари. На тях не им е лесно да намерят кой да им помага, а парите може и да им ги вземат без да им извършат услуга. Добре е парите да се дадат на някой, който ще им предоставя съвестно тая услуга, от която се нуждаят. Тоест нуждаещите се от услуга получават именно това, от което се нуждаят - услугата.

- Постигане на безплатно базисно съществуване на хората е за мен определящото. Човек трябва да разполага с необходимото му за едно прилично съществуване и без да има нужда от пари. Той трябва да не се страхува за своето преживяване и оцеляване дори ако не работи за известно време. И когато се оттърси от тоя страх той ще започне да прави това, което му харесва, което обича да прави, и евентуално ще получава от това и пари. С тези пари той ще има достъп до нещо повече от базисното съществуване. Понеже доста стари професии ще се окажат ненужни и доста хора, които досега са работили в тях, ще останат без работа в добавка към тия, които в момента са без работа, то постигането на безплатно базисно съществуване, както и опрощаването на несправедливите дългове ще осигури на хората да могат спокойно да приемат това развитие. Ако това е най-лошото, значи не е толкова лошо. А оттам нататък започва по-хубавото.

- Материално-духовен обмен. Важно е според мен да стане ясно, че за духовния продукт може да се плащат и пари, както и за материалния. Четох, че идеята "духовните хора трябва да са бедни", е една идея, внушена от тъмните сили, която спомага по-трудното разпространение на светлината. Затова е важно както хората, които предлагат духовен продукт, да не се срамуват да приемат пари, така и тия, които го ползуват, да не забравят да ги предлагат. Разбира се, може да се предложи и нещо друго, въпросът е да има равностоен обмен, както и проява на уважение към този, който е положил някакви усилия, за да ви предостави продукта. Тук не става въпрос да се изискват винаги пари и само тогава и само на тези, които са платили, да се предлага духовния продукт - това вече е търгашество и то не говори за много висок духовен ръст.

Казано е също "Даром вземате, даром давайте". Няма ли противоречие? Важно е да се разграничи - парите, които е редно да се дадат на НАС, заради това че създаваме продукт с високи духовни и дори божествени качества, не са за божествената стойност, която може би изобщо не може да се измери в пари, която сме получили даром и която даваме даром. Парите са за това да покрият НАШИТЕ разходи и усилия за въплътяването на тази божествена стойност в нещо, в някакъв продукт, правейки я достъпна за много други хора.

В: Ако сегашните пари са невалидни, то не нарушаваме ли закона като продължаваме да си служим с тях?
О: Ами щом не са изведени още от употреба и щом няма още валидни, значи вероятно не сме в нарушение. Нали основната ценност сме ние, хората. И щом необходимата ни размяна на стоки може да става все още със старите пари, то защо не. Освен това няма измама. Предполагам, че с въвеждането на новите пари, тези с покритие от ценни метали, ще се направи обмяна на старите примерно 1:1. Също така банковите ни сметки, ако няма данни за незаконно придобиване, смятам, че ще бъдат прехвърлени към новите пари по същото съотношение. Да му мислят тези, за чиито сметки има данни за незаконно придобиване, защото след ресетването тия сметки ще останат нула. Според казаното в разследването ПАРАДИГМА, дори ако парите са обърнати в различнн ценности и друго имущество, това няма да помогне на незаконно придобилите ги да си ги запазят.

В: А какво ще стане с задълженията на държавата?
О: Ами пенсиите явно трябва да продължат да се изплащат. Много хора вероятно биха починали, ако само им кажат, че им се спират пенсиите, и би се получило голямо и ненужно намаляване на човешкия потенциал. С пенсиите шега не бива. И наистина след толкова години ограбване от държава, работодатели и кого ли не хората заслужават поне това. Също тия, които желаят да получават пенсия, трябва да научат с какво разполагат до момента и ако искат да си го получат или да продължат да плащат. Но наистина това е въпрос, който трябва да се уреди след като се изяснят много неща и се вземе мнението на хората като вероятно ще има различни възможности според различните желания.

Изобщо казано там, където има нужда, особено за жизнено важните системи, смятам, че ще продължат да бъдат поддържани, докато бъдат заменени с нови или отпадне нуждата от тях. А мисля, че всички обществени системи в днешния им вид не отговарят на бъдещите изисквания и или ще трябва да се заменят с нови, или да се закрият. Но това трябва да се прави постепенно и внимателно. Надявам се, че след като се поосвободят от страха, хората ще започнат да проявяват и мъдростта, която носят в себе си.

В: Значи с невалидните, но още действуващи пари можем да си платим може би несправедливите, но също още действуващи сметки за ток?
О: Ами аз си я платих, моята бе нормална. И това не е стачкоизменичество, а моята принципна позиция - съществуващите жизненоважни системи, като енергоснабдяването например, не трябва да се подкопават нито пряко, нито подмолно, докато не се заменят с нови такива, ако старите са намерени за неподходящи. В протестите по този повод, които май вече прераснаха в протести не само по този повод, има неща, които не одобрявам - прилагането на насилие или унищожаването на имущество например, това не се толерира и от божествените закони, както вече се отбеляза. Но в протестите има ред неща, които одобрявам:
- да не се позволи на някой да "яха" протеста и да го насочва за свои, обикновено користни цели;
- да се каже ясно, че според нас има проблем в цялата система;
- да се каже ясно, че щом ние плащаме ние трябва да имаме права да определяме условията на договора;

Има обаче много неща, които не са известни на протестиращите. Ако държавата е фалирала, то и договорите й с енергопроизводителите и енергоразпределителните дружества значи са прекратени. Освен това енергията на бъдещето ще е свободна (безплатна) и чиста. Освен това нейното достигане до потребителя няма да е по сегашната електропреносна мрежа, а пряко. Оказва се, че тази мрежа имала вредно въздействие върху Земята, както и изисква поддържане, тоест прави енергията платна. Предполагам, че когато трябва да се прави избор между безплатна и чиста енергия срещу платна и мръсна няма да има нужда от референдум. Това означава край на АЕЦ, ТЕЦ, може би и ВЕЦ, край на енергоразпределителните дружества. Вероятно част от техническия персонал във въпросните производства ще бъде нает да демонтира съоръженията (както и работни групи от цигани да демонтират жиците, те имат сръчност в тая работа ; това е шега... донякъде; вероятно ще има и по-напреднали технологии, но и подобни работни групи може би ще са нужни някъде). Аз вярвам, че всичко това ще стане, но не знам колко бързо. Наистина се надявам поне информацията за новите източници на енергия да излезе скоро, защото хората трябва да научат, че има съвсем други възможности, за които те сега не знаят. Както и тези, които ще останат без старата си работа, да се уверят, че при условията на новия живот това не е толкова страшно. Но все пак енергоснабдяването е жизненоважна система и докато не сме изградили новата не е добре да рушим старата. Ако не можем да въведем новата система достатъчно бързо, значи трябва да се договаряме със сегашните енергопроизводители и енергопреносчици да продължат още известно време работата си.

В: И за живота като цяло нещо да кажем накрая? Явно не можем да разгледаме тук всяка конкретна сфера на живота.
О: Предстои ни да се запознаем с определени групи същества. Под запознаване имам предвид твърдо да сме наясно, че те съществуват, както и да се срещнем и да общуваме с определени техни представители, да ги видим по медиите и т.н. Защото ако става въпрос за писано, казано, дочуто, то и сега има доста много информация, но за много хора тя е съмнителна, и наистина голяма част от нея май е неволно или преднамерено лъжлива.
- Самите ние (човечеството). Кои сме ние и защо сме тук, на Земята? Този най-важен въпрос хората не си го задават много често, но трябва да научат, че в него е същността.
- Досегашните господари на света. Независимо как ще ги наречем - "досегашните господари на света", "силите, които бяха", илюминати, тайната кабала или друго - важното е да стане вече ясно, че те съществуват. "Теорията на конспирацията" трябва да престане да е теория и да стане просто конспирацията.
- "Извънземните същества". Под това название тук имам предвид не само базираните(живеещите) извън земята космически раси, а всички "същества, имащи тяло от нашата плътност(измерение)". Безспорно извънземните са основната група, но следва да се отбележи, че има такива същества, които живеят под повърхността на земята, а дори има и полувидими същества, които живеят на повърхността на земята. Под полувидими имам предвид, че могат да стават и невидими или че се крият от хората, и не за друго, а за да не бъдат изтребени от "разумния човек". Засега съм чул за сирените, "снежния човек" (йети) и други подобни народи. "Извънземните" може да са "добри" или "лоши". Твърди се, че в сегашния ключов момент от историята "лоши" не се допускат повече до контакт с хората, но в миналото, дори доста скорошното, е имало такива контакти.
- "Извъндименсионални същества". Най-важните тук са възнесените учители, архангели и ангели, както и други висши същества, та до самия Бог. Тук принадлежат и цивилизациите от други измерения. Някои от тях явно могат да си сътворяват физическо тяло от нашето измнерение и да ни се представят видими, но това им е доста натоварващо, затова не го правят. Така те искат и да ни подтикнат да работим за отваряне на сетивата ни за по-висшите измерения, където можем да ги видим или като постоянно пребиваващи, или те могат да си сътворят тела, които са по-приемливи за тях. Отново да кажем, че тук също се имат предвид и "добри", и "лоши". Тъмните учители са учели тайните господари на света как да го завладяват, а светлите учители са учели своите ученици как да се справят и да подкрепят хората да се справят. Тъмните същества са ограбвали хората, а светлите са им помагали. Казано просто като обща информация това едва ли е новост. По-важното е, че всичко това е истина и че "истината далеч надминава всяка фантазия". И ние имаме да се запознаем с тая истина.

Миналото. Трябва да научим истината за нашата история, и то не последните 2-3-5 хиляди години, а милиони години, и особено последните 100 хиляди от тях. При това не само какво са правели хората, а и какво са правели и как са взаимодействували с хората съществата от останалите групи. Специално истината за извършеното от "досегашните господари на света" е доста мрачна. Подтискащо и натоварващо е да се запознава човек с тая информация. Моят подход е да се запознавам по малко, на малки порции. Но бъдете готови за съвсем нова история.

Бъдещето. Имаме да се запознаем с много нови възможности и да си възвърнем много временно изоставени способности. Трябва да обмислим и сътворим бъдещето във взаимодействие с останалите групи същества. Отсега нататък това взаимодействие става съзнателно, тоест осъзнато и от нас, защото за другите групи същества то е било осъзнато и преди.

Най-важното обаче е да започнем да усещаме същността, истинските мотиви и намерения, които имаме самите ние, както и другите същества. Дори ако научим, приемем и се убедим, че определени същества са ни направили много добрини, но не разбираме техните истински мотиви, ние можем да се съмняваме и дори да се страхуваме, че те имат в крайна сметка някакви немного чисти намерения спрямо нас. Също така, като научим какво са направили тъмните същества на хората, ние можем да ги намразим, ако не разбираме истинските мотиви и истинските причини. Добре е да се знае, че ние самите сме били някога извършители на тъмни деяния от гледна точка на сегашното ни съзнание. Като цяло нужно ни е едно твърде издигнато съзнание, за да разберем историята, както и за да разберем бъдещите възможности. Според мен дълбоката причина за скриването на историята е, че не сме били в състояние да я разберем и интерпретираме правилно докато имаме едно доста ограничено съзнание. Затова именно тя е била скрита.

В: Как да вървим през този нов живот?
О: Ами да кажа няколко неща, които считам за най-важни.
- Винаги да държим на Истината. Например да започнем да свикваме винаги да говорим истината. В космоса цивилизациите, чиито представители едно говорят, а друго правят, не се считали за много разумни. Ако искаме не само да се наричаме "човек разумен" (хомо сапиенс), но наистина и другите да ни признават за такива, явно се налага да започнем да се отучваме от някои стари наши навици.
- Да приемем милосърдието, състраданието, прошката. Трябва да разберем, че не бива да съдим нито себе си, нито другите за извършеното в миналото без да имаме достатъчно издигнато съзнание, което да може да погледне цялостно на целия процес на развитие. Когато имаме такова съзнание, тогава се виждало, че няма и какво да съдим, всичко е имало своя смисъл. А още сега е ясно, че много от извършеното от нас в миналото е вече несъвместимо дори с нашето сегашно съзнание. Това често се отнася и за другите, за извършеното от тях спрямо нас. Дори ако не са още пробудени това скоро ще стане. Но дори ако продължават да имат подобно съзнание, ако това съзнание е крайно ограничено, можем ли да ги съдим затова, че е ограничено? Така ние не им помагаме тяхното съзнание да се разшири и издигне, дори често напротив, още повече го ограничаваме. Докато съдим, може да се каже невежествено, себе си и другите, ние ограничаваме себе си.
- Да разберем Любовта. Днес се говори много за любовта, истинската любов, чистата любов, безусловната любов, Любовта. Но поне на мен не ми е лесно да я разбера. Разбирам, че ние разбираме Любовта, когато я проявяваме, когато я приемаме и пропускаме през нас. Трябва да я практикуваме. Добрата новина е, че тя никога не отказва да дойде при нас, ако ние я приемаме.
(14-22 февруари 2013)

Източник: hindigota.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov