НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 9:33 am Вижте мненията без отговор
САЩ се управляват от извънземни, казва Сноудън
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 21, 2014 12:20 am
МнениеЗаглавие : САЩ се управляват от извънземни, казва Сноудън
Отговорете с цитат

СМИ: Сноудън е предал на Русия документи потвърждаващи, че САЩ се управляват от извънземни



Документи на бившия сътрудник на ЦРУ Едуард Сноудън доказват, че САЩ се управляват от извънземни-нацисти, твърди иранската правителствена информационна агенция Fars.


Възможно е шпионските програми, които разобличава Бившия сътрудник ЦРУ и АНС Едуард Сноудън, изобщо да не са създадени от американското правителство. По данни на иранската правителствена информационна агенция Fars, зад тоталния шпионаж на САЩ в действителност стоят пришълци, които са завзели Белия дом още през 1945 година, пише Инопресса позовавайки се на статия в блога Foreign Policy на журналистката Кейтлин Фосет.

Съответното съобщение се е появило на сайта на агенцията още в неделя. При това Fars е използвала материал на Whatdoesitmean.com – ултрамаргинално интернет издание на любителите на конспиративните теории. Авторите на статията се позовават на материали, които уж били предоставени на руските спецслужби от бившия сътрудник на ЦРУ Едуард Сноудън.

Съгласно тази информация, чуждоземното правителство се базира в Невада. Според твърденията в статията, скандалните програми на АНС в действителност се явяват инструмент на пришълците, които се опитват с тяхна помощ да скрият своето присъствие на Земята и да установят световно господство. „Всичко това се утвърждава като неоспорим факт без каквито и да е съмнения“, – отбелязва по повод публикацията Вашингтон Поуст.



В изготвения по случая доклад на ФСБ, който се цитира в материала, уж се казвало, че през 1954 година "Високите Бели" пришълци са сключили договор с президента на САЩ Дуайт Айзенхауер за създаване на таен режим за управление на Америка и целия свят. Освен това, представителите на същата тази извънземна раса са стояли зад подема на нацистка Германия през 30-те години на миналия век, като снабдявали Адолф Хитлер със секретни технически разработки. В частност, в статията се съобщава, че „Високите Бели“ са помогнали през 1930-те години броят на немските подводници да се увеличи от 57 до 1163.

Както отбелязват журналистите от Вашингтон Поуст, това, между другото, не обяснява, защо на извънземни, които могат да осъществяват междузвездни полети, са притрябвали подводници, при това толкова несъвършени, като тези на хитлерова Германия. Да не говорим за това как всемогъщите пришълци въобще са допуснали поражението от съюзниците, които са били просто „пещерни хора“ в сравнение с тях.



По думите на Сноудън, приведени в забележка, понастоящем "в САЩ съществуват две правителства: избраното и тайно, което се управлява от мрака".

Сегашният президент на САЩ Барак Обама, твърди се в доклада, е марионетка на пришълците, но при това в американското правителство съществува фракция на противниците на тайния режим на извънземните. "Руските власти трябва да обърнат най-голямо внимание на възможността противниците на "тайния режим" на Високите Бели сами да са свързани с друга извънземна сила", – привежда се по-нататък цитат от "документа".

В цитирания "доклад на ФСБ" също така се изразява загриженост от факта, че пришълците понастоящем създават система за глобално електронно наблюдение с цел напълно да скрият информацията за своето присъствие на Земята. В "документите на Сноудън" се отбелязва, че това се осъществява в навечерието, т.е. в Последната фаза, която ще завърши техния план за тотална асимилация и установяване на световно господство.

В качеството на допълнително доказателство се привежда пасаж от интервю, което бившия канадски министър на отбраната Пол Хелиър е дал на руския телевизионен канал Russia Today. Според твърдението на екс-главата на Министерството на отбраната на Канада, който е ръководил въоръжените сили на страната през периода на студената война, пришълците са посещавали Земята в течение на хилядолетия и в наши дни също са сред нас.

"Зная, че ги има. В действителност те са посещавали нашата планета в течение на хиляди години. По време на студената война, през 1961 година, около 50 НЛО полетяха откъм територията на СССР към южна Европа, и Върховното Съюзно командване вече се готвеше да вдигне тревога, когато те се развърнаха и изчезнаха в района на Северния полюс. Проведохме разследване и след три години установихме, че планетата е била посещавана от минимум четири вида извънземни", - убеден е екс-министърът.

"Съгласно последните доклади, които получавам от различни източници, съществуват над 80 вида извънземни. Някои от тях така приличат на нас, че спокойно могат да ходят по улиците, и няма да ги разпознаете, дори ако се разминете с тях", – разказва Хелиър в програмата SophieCo, излъчена в ефир в края на декември 2013 година.

"Тези, които наричаме Нордически Блондини или Високи Бели, работят съвместно с ВВС на САЩ в Невада. Ако видите някой от тях, ще помислите, че той или тя е от Дания или някъде там. Две от жените им, облечени като монахини, са ходили на покупки в Лас-Вегас и на никого не направило впечатление", – споделя бившият министър на отбраната на Канада.



По негови думи, понастоящем на Земята присъстват и така наречените Малките Сиви – добре известните в съвременната поп-култура ниски пришълци със сива кожа, тънки ръце и крака, с голяма глава, и огромни тъмни очи.

Предполага се, че Хелиър е направил своите изявления, тъй като е имал достъп до същите документи, с които разполага и Сноудън.

Ще напомним, че в началото на юни екс-сътрудникът на ЦРУ на САЩ Едуард Сноудън съобщи на СМИ, че най-едрите американски интернет компании са предоставили на ЦРУ и АНС достъп до своите сървъри, което позволило на спецслужбите да получават всякаква информация за потребителите по цял свят.

Самият Сноудън, и досега пребиваващ на територията на Русия, преди броени дни беше поканен в съвета на директорите на неправителствената организация „Фондация за свобода на пресата“ (Freedom of the Press Foundation), пише в сайта на фондацията.

"Фондация за свобода на пресата" е основана през декември, 2012 година, с цел да поддържа и защитава журналистите, стремящи се към достъпност на информацията, представляваща, по тяхно мнение, обществен интерес. В съвета на директорите на фондацията, наред с другите, участват бившия заместник на помощник-министъра на отбраната на САЩ Даниъл Елсбърг, организирал през 1960-те години изтичането на документи за виетнамската война от Пентагона, а също и американския киноактьор Джон Кюсак и колумнистът от британския вестник Гардиън Глен Гринвалд, който се прослави с публикациите за разобличенията на Сноудън. За времето от нейното създаване организацията успява да събере над 500 хиляди долара за поддръжка на дейността на скандалния сайт с разобличения WikiLeaks и подобни източници, съобщава РИА Новости.

Съоснователят на фонда Даниъл Елсбърг е заявил: „С гордост и уважение приветствам Едуард Сноудън в съвета на директорите на „Фондация за свобода на пресата“. Той е квинтесенцията на американския разобличител и мой личен герой».

Самият Сноудън, на свой ред, е изразил готовност да сътрудничи на „такива изтъкнати американци, като Даниъл Елсбърг“, се съобщава в сайта на фондацията.




Източник: yuga.ru
Превод: Н.Т.Н.-Селена ( Волхвиня Ярослава)

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 21, 2014 5:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Тук опровергават информацията от статията по-горе, но...това не означава, че тя не е вярна.

Единственото нещо, което може би не е вярно - все пак - това е, че не Едуард Сноудън е дал същата, а само за порен път някой използва името му за да възникне съответен конфрликт.

Обаче...има будни умове, които не спят!




Едуард Сноудън е „разкрил” на Русия цялата истина за НЛО?

Едуард Сноудън е предал на руските спецслужби неопровержими доказателства не просто за съществуването на извънземен разум, но и това, че в действителност от средата на миналия век САЩ ръководят пришълци. Тази информация излезе в медиите миналата седмица.

Иранската информационна агенция Fars News Agency я е препечатала от сайта whatdoesitmean.com. Ще се съгласите, че е доста странно, че тъкмо този сайт е разбрал за толкова важна информация, ако само Едуард Сноудън лично не я е изпратил като копие до получателите, когато е изпращал на ФСБ толкова ценната информация.

В „извънземното досие” се съобщава, че властта в Америка съвсем на принадлежи на правителството, а на пришълците. А също така, че след „неуспеха” на нацистка Германия през Втората световна война, извънземните, които са помагали на Третия райх да наложат световно господство, са прескочили през Атлантика и са предложили аналогични услуги за завоюване на света на САЩ, предполагайки, че тази държава има най-голям потенциал за подобен род начинания.
Тук собствено „статията” и приключва, а по-нататък се привеждат откъси от интервюто на бившия канадски министър на отбраната Пол Хелиер, което той съвсем неотдавна даде на Софико Шеварнадзе за канала Russia Today. Господин Хелиер съобщава, че е абсолютно убеден в съществуването на извънземните и дори лично е виждал неидентифициран летящ обект.

Освен това бившият министър напълно сериозно заявява, че в момента на Земята има между 2 и 12 вида извънземни:-С ВВС на САЩ сътрудничеха така наречените „нордически блондини” и „високите бели”. Те могат лесно да остават незабелязани. Но съществуват много видове извънземни. Всички те са различни… Ако срещнете сив дребосък, ще разберете, че преди не сте виждали нищо подобно. Но ако видите нордически блондин, по-скоро ще си помислите, че пред вас е датчанин или някой от онези области. Но аз имам приятел, който може да разпознае извънземно. И дори е виждал едно от тях на улицата.В интервюто той отбелязва, че съществува „извънземна федерация, която всички тях ги обединява”. Интересно, дали господин Хелиер не е любител на „Междузвездни войни” на Джорд Лукас? Неговият възторжен разказ за космическата федерация сигурно е вдъхновен от сюжетните линии на легендарния филм.

Какво общо има с това Едуард Сноудън, ще попитате вие? Ако сме откровени, нищо. Цялата информация за разобличаването на извънземните не е нищо друго, освен поредната вестникарска лъжа. Ако помислим разумно, дори и да допуснем, че подобна информация е била предадена от американски разобличител на руските спецслужби, то никой и никога не би разбрал за това. А дори и да беше разбрал, това със сигурност не би бил сайтът whatdoesitmean.com.


http://bulgarian.ruvr.ru/2014_01_21/Eduard-Snoudn-e-razkril-na-Rusija-cjalata-istina-za-NLO-4490/

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov