НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Апр 19, 2024 9:41 am Вижте мненията без отговор
"Забравените" открития на Angelo Pitoni -
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Пон Юли 21, 2014 12:04 pm
МнениеЗаглавие : "Забравените" открития на Angelo Pitoni -
Отговорете с цитат


Angelo Pitoni, 1924-2009
Снимка : atlantipedia.ie

Някои изследователи отккриват чудесни неща. Но не рядко забравяме и тях, и откритията им.
Несъмнено такъв е случаятс проф. Angelo Pitoni (Анджело Питони), Той е открил неща, които не би трябвало да съществуват, Затова и за него не се говори много.

Професорът е крайно необичайна личност и да се опише живота му е херкулесова задача. Бил е геолог към FAO (Организация по прехрана и земеделиие към ООН), ботаник, откривател на смарагдови мини, експерт по редки камъни, изследовател на екзотични места и откривател на редки археологически находки. И не на последно място, Pitoni е носител на Златен медал от съпротивата като командос в английските "Special Force" и в ОSS(предшественика на CIA).

В живота си Рitoni прави и безброй "малки" открития. Множество статуетки в град на маите. Но сега ще се спрем на три от "големите" - Sky Stone , Номоли и Господарката от Мали.

===========================================
Skystone

Снимка ; elbosquedemorgana.files.wordpress.com

През 1990 г. в Сиера Леоне (Западна Африка) Angeli Pitonil намира неестествено син камък. Дава го за анализ по лабораториите из цял свят. Тестовете от Университетите в Женева, Рим, Утрехт, Токио и Фрайберг твърдят едно и също - този камък "не съществува", защото не е като никой друг в Природата. Следователно е с изкуствен произход.

Тъй като е небесносин с бели жилки, наричат го "Skystone" - Небесен камък.

Съставът му главно е от кислород - 77% , Съдържа още: въглерод, силиций, калций и натрий. Прилича на цимент или замаска, изкуствено оцветени впоследствие.

За местните камъкът отдавна е познат, защото често излиза, когато копаят дупки. Даже го продават и извън Сиера Леоне. Подобен камък е купен от пазар в Мароко. Нарекли го"криптонит", а изследванията в Лондон напълно съвпадали с тези от Небесния камък. В крайна сметка, резултатите са забравени, както се случва с всички археологически находки, които нямат обяснение.

Друга загадка около камъка. Намиран е само в почвени слоеве, датирани на 12 000 г. Това е доста странно, като се има предвид, че Skystone със сигурност е произведен от високо еволюирала цивилизация, а официално такава няма през онази епоха.



Снимки: prolocomontevecchia.it
==================

Номолo


Снимка : christies.com

По местата в Сиера Леоне Sierra Leone със Skystone, изобилства от "Номоли". Така местните наричат статуите с деформиранни черепи (всъщност, дали черепите са изкуствено деформирани или са естествено такива, засега никой не знае - бел. AUDAN). Но това, което Pitoni е установил въз основа на анализ е, че те са на възраст от около 12 000 г..

Всъщност, тези статуи са отдавна известни и някои от тях са в "British Museum" в Лондон и "Musèe de l’Homme" в Париж, Но тъй като никой не знаел на коя африканска култура да ги препише, остават в забрава.


[
Снимки : i1046.photobucket.com
==================================

La Dama del Mali (Господарката от Мали)


Снимка : 3.bp.blogspot.com

Третото си значимо откритие в района Pitoni нарича “La Dama del Mali” - Господарката на Мали. Това е гигантска 140-метрова женска фигура, изсечена в гранит. Не стига, че камъкът е с висока твърдост (7 от 10-степенната скала за твърдост на Моос - бел. AUDAN), ами и мястото на статуята е меко казано неудобно - под отвесен връх в Гвинея, висок 1 500 м.

"Господарката на Мали" има нещо като корона на главата си. Предполага се, че по времето на обработка, скалата надвисвала над езеро или море, защото лицето сочи Антлантическия океан.

Фигурата и лицето са по-скоро "индо-европейски" или на хора от някогашна Средна Америка, но със сигурност не са негроидни! Изразът е царствен и внушителен. Напълно пасва на короната и мантията.

Трябва да се подчерае съвършено изваяните глава и гръб, които за щастие на учените са в добро състояние. Всъщност, статуята вече е била известна на науката, но се смятало, че е в резултат на ветрова ерозия. Това е направо мистерия, защото и дете би разбрало, че това е една отлична скулптура на човек. Да не говорим, че, според анализите, няма условия за вятърна ерозия. Скулптурата е проучена и от доктор Moussa Courouma, археолог и директот на "Museo Nazionale della Guinea".

“La Dama del Mali” се намира на скала със западно изложение- защитена от метереологичните капризи на времето, за разлика от източната част на планината.

Дължината на главата е 25 м, Цялата скулптура е 150 м. a под нея скалата продължава още 200 м. И да припомня, че цялата планина е висока 1 500 м. и възниква въпросът - можели ли са скулптурите да летят? Е, въпросът си остава висящ ( или "летящ"' - по избор). Но да се върнем към лицето. То гледа на юг -югоизток и леко надолу, към долината ( или към приближаващия кораб, ако някога там е имало море - бел. AUDAN). Скулптурата е в различен цвят, заради различните геоложки слоеве, от които е образзувана скалата.

Скалата е главно от гранит, но е разделена на две. Поради брадисеизъм (бавно приплъзване - бел. AUDAN) част от нея се движи нагоре в противовес на другата, към която е скулптурата. Т.е. някога върхът е бил по-нисък от сега.

Чрез изследване на вида брадисеизъм и дължина на преместване - няколкостотин метра, Pitoni стига до извода, че това произведение на изкуството е на 20 000 г.



Снимки ; <<spb>>2.bp.blogspot.com
================================

Накрая можем уверено да твърдим, че "Господарката на Мали", “Skystone”и Номоло, може би, са логично свързани като част от една древна високоразвита цивилизация от Сиера Леоне до Гвинея (а може и Мали) и това е било преди 12 500 - 35 000 г. И това е напълно възможно, поради множеството археологически находки от този период главно подводни около бреговете на Куба и Йонагуми, Япония, например .

Ясно е, че има следи qот стари високоразвити и забравени цивилизации в тази част на Африка. И може би има още непознати материали и гигантски скулптури, като откритите от Angelo Pitoni. Но малцина след него са провели сериозни проучвания, затова и няма нови находки. Остава ни само едно - да чакаме появата на нов изследовател, на един нов Angelo Pitoni.



Снимки : <<thehollowearthinsider>>sens-de-la-vie.comsens-de-la-vie.com

=========================================
Иизточник : Pasquariello Domenico, alieniemisteri.altervista.orgv
Превод oт италиански : Ивайло Й. Иванов - IYI

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Чет Юли 24, 2014 5:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

За съжаление, има грешки, но не мога да вляза за редактиране ... засега.

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Юли 25, 2014 11:04 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ауди, грешките са редактирани, ние можем да се правим, че не сме тук, но...зорко бдим, и ти го знаеш

Сега...да започна с малкия си анализ за Sky Stone...

Нека да го погледнем с другото зрение, онова извън подсъзнателните ни нагласи и погледа на нашето обикновено физическо зрение - да, несъмнено се вижда главата на сиво извънземно същество, дошло от Орион. Черепът му е удължен, а ниско долу за разположени дръпнатите му и леко косо разположени очи; брадичката му е скосена, малка и нехарактерна за човешките същества, но затова пък твърде характерна за нашите земни окупатори пребиваващи дълбоко в подземните градове, където служат предано на своите дракониански и рептилски господари. Да, несъмнено си заслужава названието - "Небесен камък", дошъл, донесен от...Небесата. Но...от кого?! Естествено не се споменава, защото...кой би искал да се знаят тайни, които разплитат цялата плетеница от нашествието на нашите извънземни окупатори-паразити?!


Сега да се спрем на статуетките Номолo...

Те говорят за промяна в генетиката на черната раса, същата онази, която най-напред е била използвана от драконианските и рептилските нашественици паразити на старата Мидгард-Земя. Представителите на рептилския свят за да се сдобият с човешки образи и тела са започнали да се кръстосват с черната, най-необразованата и нисша раса на Мидгард-Земята, тази, която е живеела в континента Африка.

На втората серия от статуетките Номоло много ясно се вижда люспестата кожа, ако може изобщо да се нарече такава, както и много ясно се вижда физиогномичния драконо-рептилски строеж на формата на главата, черепа, на въпросните същества от...съответната африканска и дракониано-рептилска генетична кръстоска.

Е, успели са да се сдобият с един по-приемлив човешки образ от физическа величина и...от там да започнат да пътешестват безпрепятствено по посоките на необятната стара Мидгард-Земя. Така, от Африка черните дракониански и рептилски същества се преместват в...Дравидия, днешна Индия. Тук вече са започнали да разгръщат своя паразитиращ и хищнически живот в цялата му форма - жервопринасяли са хора на Богинята Кали, разпространили са човекоядството и др. подобни умопомрачаващи черно-магически действия, които са запазени и действащи до ден днешен.

Това е продължило до момента, в който са се намесили първите човешки заселници на Мидгард-Земята от Бялата Раса - Ариите, които под предводителството на Хан Уман - Царят Маймуна са пристигнали в Дравидия. Те от своя страна са се кръстосали с черната дравидска (рептилска) раса с цел нейното облагородяване и прекъсване на човешките жертво-пренасяния, както и човекоядство. Получило се е, но...не за дълго. Обаче...именно така се създава първата генетичната линия на сивата земна раса - еврейската.

На един по-късен етап от времето обаче...сатанинските същества, или както ги наричаме Черните Архонти, служители на Черната Орионска Кралица, под водачеството на Кащей, правят втора генетична промяна на еврейско-дравидската раса като директно се намесват в структурата и строежа на женската "Х" хромозома и я правят...двойна. Това засилва няколко пъти повече агресивното поведение на тези сиви човеко-подобни същества.

Гледайки статуетките Номоло и от двете серии, можем да видим само четири от етапите на генетичното преобразуване на черната африкано-дравидска раса в...сива (еврейска) с най-агресивните и хищнически качества и нагласи на нашата планета. Кой от великите дракониански и рептилски манипулатори и генетични агресивни преобразуватели би желал да се знаят тези истини?! Никой от тях.


Що се отнася до "Господарката от Мали" мога да кажа, че тя е белязана с Божествените физически черти на...Бялата Небесна РАСА. Да, точно там, накъдето тя гледа е...имало океан, или море. Ариите при първата катастрофа на Мидгард-Земята след унищожаването на една от трите Луни на Земята, Луната Леля, са започнали да се разселват по всички посоки на планетата ни от Северната Земя, наричана тогава Да'Ария, защото там е настъпил ледников период.

Луната Леля е била атакуван от Даждбог на Бялата Небесна Раса с цел да се предотврати завладяването на Мидгард-Земята от дракониано-рептилските паразити под предводителството на военния пълководец на Черната Орионска Кралица, Кащей. Там е била разположена огромна база за атакуването на Мидгард-Земята. Обаче...на Луната Леля е имало 7 окена/морета, остатъка на които се е изсипал след известно време върху нашата стара Мидгард-Земя, а късовете от нея са я ударили много сериозно. Така е възникнал първия потоп на планетата ни, причина за последвалото разселване на Ариите.

Вече при втория потоп, когато Кащеевите легиони отново са се разположили на следващата Луна Фата, която също е била унищожена, но този път от дракониано-рептилските агресори, Бялата Арийска Раса в разселването си е стигнала и чак до...Мали. "Господарката на Мали" е изображение на една от Белите Богини на Арийската Раса, но не мога да кажа сега на коя точно.


На последната снимка, качени в темата от Аудан можем да видим пирамидите от древна Атлантида, които са потънали при третия потоп на Мидгард-Земята - тогава, когато вече дракониано-рептилските същества са били завладели голяма част от нашата планета и са се внедрили в телата, и умовете на част от Водачите на Атлантската раса, действията и намеренията на която са били основната причина за третия пореден потоп.

Кой от еврейската дракониано-рептилска генетична кръстоска би желал да се знаят тези малки тайнички за цялата тази истинска Земна история - никой.

На края ще допълня, че представителите на третата генетична линия, носители на третата поред еврейска хаплогрупа, това са ......ЦИГАНИТЕ. Ето защо те са толерирани на днешно време най-много в някои части от планетата ни, включително и предимно в България, и Румъния.

Всичкото това, което прочетохте звучи твърде налудно, нали - съчинена шизофренична фантастика от мен, пълна измислица?! Да, ама НЕ. Просто много накратко и абсолютно сбито ви преразказах от части историята на нашата Земя написана в аналите на Славянските Веди. Пише ги в Инглиите, пише ги в Харатиите и Златната Перунова Книга. Както и на още много-много места из Славяно-Арийските Веди...пише ги дори и във "Веда Словена."

Ама който има очи и дълбок вътрешен поглед, които има силно пробудена Родова Памет, само той ще може да вникне и разбере смисъла на написаното в тези велики исторически трудове оставени от нашите Бели Арийски Предци - първите човешки заселници на нашата планета.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov