НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 9:50 pm Вижте мненията без отговор
ВАШИЯТ ДНЕВЕН ХОРОСКОП - 2015
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 05, 2015 9:19 am
МнениеЗаглавие : ВАШИЯТ ДНЕВЕН ХОРОСКОП - 2015
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 05.01.2015

Овен

Период на пълнолуние. Контролът върху собственото поведение е прекалено отслабен, инстинктите преливат. Продължете работата си в обществената и социалната сфера, но останете отговорни към професионалните си и семейни ангажименти. Потърсете начини за физическо и душевно разтоварване, умората и стреса на моменти ви идват в повече. Пазете се от конфликти. Добре ще ви се отрази приемът на повече вода и течности, избягвайте кафето, захарта, алкохола и цигарите. Отложете изпълнението на важни дела.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 05.01.2015

Телец

Критичен ден по време на пълнолуние, през който прибързаността и нетърпението могат да ви създадат главоболия. Подхождайте разумно към работата, без излишни емоции и загуба на време. Ако градивната насоченост на заниманията ви е налице, няма да ви липсва подкрепа. Усвояване на нови знания и опитност също е част от възможностите пред вас, но за това останете в кондиция. Не се препоръчва да водите делови разговори и да подписвате важни документи. Благоприятно време за творчество. Приемайте повече течности, без алкохол и стимулиращи напитки.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 05.01.2015

Близнаци

Днес се пазете от хора, които ловко манипулират околните и се погрижете за себе си така, както го правите за близките си. Възползвайте се от съвети и чуждия опит, ако те ви респектират с позитивизма си, но отложете за друг ден началото на замисляните проекти и нововъведения. Контролирайте желанията и действията си, и не рискувайте в нищо. Пасивността ще ви предпази от грешки. Избягвайте месото и го заместете с риба. Пазете се от травми, от конфликти и от изкушенията на властта.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 05.01.2015

Рак

Негативизмът на деня може да се прояви по различен начин, предпазвайте се от мошеничества, ловки манипулатори и съмнителни сделки, за да избегнете загуби. Отложете нови и рисковани начинания, и не се изкушавайте от съблазните, които животът предлага. Не предизвиквайте конфликти и обърнете повече внимание на вътрешното си усещане за нещата. Съсредоточете се върху текущите си дела, не изоставайте в срокове и договорки, и не поемайте нови ангажименти сега. Контролирайте емоциите си и запазете силите си. Приемайте повече чиста вода, ограничавайки кафето, цигарите, алкохола и сладкото в менюто си.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 05.01.2015

Лъв

Професионални и други ангажименти ще направят деня ви по-динамичен, но най-важно е да запазите спокойствие и присъствие на духа. Препоръчително е да не предприемате нови задачи, а да работите само върху текущите. Ще се толерират смелите и находчиви решения, които показват истинската ви същност, без обаче да стигате до крайности. Ако се нуждаете от подкрепа: финансова, морална или друга, ще съумеете да я получите. Развитие на въпрос, от чиято важност зависят делата на семейството ви.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 05.01.2015

Дева

Семейни, професионални и бизнес задачи днес ще осигурят напредък в делата ви. Обществената ви ангажираност също ще дава резултати, така че бъдете активни, но контролирайте желанията и действията си. Ако изпитвате влечение да поставите всеки на мястото му, по-добре не го правете, защото един конфликт сега ще доведе до неприятности за дълго напред. Не подписвайте договори и отложете новите начинания за по-добро време. В медицинско отношения са уязвими стомаха и панкреаса.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 05.01.2015

Везни

Днес е важно да не се прибързва в работата и в решенията, за да се избегнат проблеми. Владейте емоциите и по-добре обмисляйте действията си. Съсредоточете се върху текущите си ангажименти и не се обвързвайте с нови проекти. Интересно събитие в професионален или в личен план ще разнообрази деня ви, но не се препоръчва да започвате нова работа. Приемайте повече течности, като избягвате алкохол, стимулиращи напитки и шоколада. Пазете се от травми и критични промени в настроението.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 05.01.2015

Скорпион

Днес ще избегнете загуби на пари и време, ако добре контролирате емоциите си, не допускате конфликти и работите върху важните и текущи задачи. Приключване на проект ще ви отвори нови възможности и ускорено придвижване напред. Общата работа изисква и общи усилия, което означава да включите и колегите си в решаване на служебните въпроси. Не се препоръчват финансови операции и да подписвате важни документи, предизвикателното поведение и властващо отношение над другите.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 05.01.2015

Стрелец

Творчески занимания, които ви носят удоволствие и не изискват голям разход на енергия днес ще се отразят благоприятно на настроението и самочувствието ви. Съвместен ангажимент ще подобри плановете ви и помогне да наваксате пропуски, ако установите такива. В самостоятелните изяви също ще се чувствате на място, което ще подхранва добрите ви очаквания. За предпочитане е да не подписвате договори и да отложите за друг ден финансови сделки и споразумения. Пазете се от травми и контролирайте по-добре емоциите си, за да не последват конфликти, които биха ви донесли само негативи.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 05.01.2015

Козирог

Динамично и с делови тон ще ръководите делата си, ползвайки се и от нечие благоразположение към вас Имате прозорлив поглед за нещата, използвайте уменията си, за да ускорите подготовката по нов проект или друга, важна задача. Правейки равносметка и оценка на постигнатото, ще подреждате по важност приоритетите си, без да се суетите в много посоки. Пазете се от конфликти и по възможност върнете дълговете си. Полезно е да се защитава справедливостта.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 05.01.2015

Водолей

В грижите за семейството, а и във всеки друг план, контролирайте емоциите и пазете силите си, като потиснете желанието ви да съветвате и правите оценки, без да се интересува някой от тях. Възприемайте околните такива, каквито са и не се опитвайте да ги променяте. Пасивността в известна степен е препоръчителна, ще ви предпази от грешки. Обърнете внимание на новите си идеи, реализацията им ще ви носи успехи през следващите дни. Не създавайте конфликти и се пазете от съблазни.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 05.01.2015

Риби

Повишена емоционалност. Стремете се към хармония и равновесие, към повече спокойствие и душевен комфорт. Пълнолунието днес ви помага по-лесно да се откажете от вредните си навици, по-ярко да изразите творческите си идеи и хрумвания, и да се посветите на всичко, което извисява духа.Предпазвайте се от конфликти, владейте емоциите и поведението си, защото е възможно поради невъздържаността си да нараните някого незаслужено. Добре ще се отрази на здравето ви, ако направите пречистваща диета и пиете повече вода.

..............................................................................
zodiac.dir.bg


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пон Яну 04, 2016 10:01 am; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 06, 2015 9:23 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 06.01.2015

Овен

Чист и светъл, спокоен ден, през който ще получите възможност за професионална и творческа изява. Добрите ви контакти ще повлияят на нечие решение и заедно ще се радвате на постигнатото. А вие на свой ред ще се възползвате от новите предложения и обогатявайки и доразвивайки ги, ще напреднете бързо в конкретната сфера. В личните си отношения бъдете търпеливи и не изпреварвайте събитията, давайки свое тълкувание, което може да се окаже различно от действителността.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 06.01.2015

Телец

Възползвайте се от благоприятната енергетика на деня, бъдете разумни и с добро сърце насърчете своя и стремежа на другите към по-подреден живот. Различното не бива да ви тревожи, като широко скроени хора можете да откриете ценното у всеки. Не страдайте по изгубеното, защото днес то ще се върне при вас. Ако се почувствате самотни и тъжни разнообразете времето си със спорт и културни развлечения. Приемете несъвършенството на околните, но в никакъв случай не ги учете как трябва да живеят.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 06.01.2015

Близнаци

Днес ще бъдете в съзвучие с енергиите на деня, ако се намирате в хармония и равновесие, независимо от поведението на околните. Добре обмислените ви думи и действия ще ви носят напредък във всичко, с което се занимавате сега. Може би е добре да преразгледате отношенията си към онези, които не отговарят на разбиранията ви за партньорство и морал, и да се разграничите от тях, за да запазите авторитета и уважението си. Тези и други ваши изисквания ще доведат до прекратяване на връзки и отсяване на истинските приятели. Но не бъдете прекалено строги, защото никой не е съвършен.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 06.01.2015

Рак

Нарастват възможностите ви за реализация на планове и цели, което изисква да сте добре подготвени. В размисъл ще откриете слабостите си и ще се коригирате. Наложете си умереност във всяко действие, за да сте сигурни в успеха му. Ако сте прекалено критични ще си спечелите само неприятели. Внимавайте и се пазете от простуди. Уединението ще ви помогне да се освободите от стреса и безсънието, ако ви измъчва такова. Бъдете тихи и скромни, и отделете повече време на домашните си работи.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 06.01.2015

Лъв

Днес бъдете умерени във всичко, без гняв и безцеремонно поведение. Ако сте прекалено критични и се взирате в грешките на околните ще си навлечете проблеми, за това е по-добре да обърнете внимание на слабостите си и се коригирате. Отлично време за творците и хората на интелектуалния труд. Проявете търпение в общуване с роднини и колеги, и направете нещо повече за тях. Пазете се от простуди, активира се далакът, обновява се кръвта.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 06.01.2015

Дева

През днешния ден на душевна и космическа хармония е важно да останете в добро разположение на духа, без излишна суета и показност. Работете върху задачите си и не се хабете да се обяснявате на хора, за които е ясно, че няма да ви разберат. Избягвайте физически натоварвания. Пазете се от простуди и всичко, което може да навреди на здравето ви. Хората на интелектуалния труд ще имат успех в работата си, както и занимаващите се с творчество. Не се препоръчва животинска храна.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 06.01.2015

Везни

С премерени думи и действия ще постигнете намеренията си днес, без излишен разход на енергия и време. На работното място ще обсъждате конкретни детайли по работен проект, други ще открият нови неща, с които предстои да се запознаете отблизо, а също и да ги приложите в практиката си. Пътуванията изискват да сте добре подготвени, съобразявайки се с времето и условията. Опасността от простуди е реална, вземете мерки и не подценявайте риска.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 06.01.2015

Скорпион

Правете компромиси там, където са нужни, за да се адаптирате по-лесно към създала се ситуация на работното място или в друг план, потиснете гнева и други, нездрави емоции. Денят е важен за приемане на кардинални решения, за това обмисляйте всичко, което ви предстои. С партньори ще обсъждате предстоящ проект, който може да е свързан с нова работа, добро сътрудничество или в личен план. Но не издевателствайте над себе си, бъдете умерени във всичко и ще вървите безпрепятствено напред.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 06.01.2015

Стрелец

Колкото и емоционални да сте през днешния ден, ще съумеете да извлечете най-доброто от създалата се около вас ситуация, за да осъществите изпълнението на служебните ви и лични ангажименти, както и на всяко друго начинание, в което влагате интелект и творчество. Находчивостта ви ще се оцени, а проявеното търпение ще спечели на ваша страна хора, които открито ви се противопоставят. Романтична среща ще ви направи щастливи, преоткривайки духовната си половинка. Сексът е противопоказен.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 06.01.2015

Козирог

Днес повече се усмихвайте и бъдете добри, за да избегнете напрежението на работното място и в отношенията си, особено към онези, чиито претенции са неоснователни. Колеги ще ви занимават с проблемите си, съветвайки се с вас, но ще си спестите много приказки, ако се съсредоточите върху своите си неща и избягвате да правите оценки, ако такива не са ви поискани. Щадете здравето си и по-малко се натоварвайте. Вероятността от простуди е голяма, за това не стойте дълго време на открито, приемайте повече топли напитки и витамини.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 06.01.2015

Водолей

Старанието в работата ви ще заинтригува нечии интерес, което ще ви носи придобивки в бъдеще. Нарастващите ви ангажименти ще обогатяват не само опита, но и финансите ви, за това не бъдете недоволни, но и не пренебрегвайте важните хора около себе си. Съобразете излизанията си с времето и не се опитвайте да го изпреварвате. Щадете здравето си и не подценявайте симптомите на настинка и грип.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 06.01.2015

Риби

Поддържайте хармония и равновесие в мислите и в поведението си, независимо, че някой може да ви е обидил или засегнал. Работете без излишна суета и показност, и не нарушавайте вътрешния си мир с никакви странични действия. Въздържайте се от излишни коментари и се съсредоточете върху важните неща, които не търпят отлагане. Умереността и деликатното ви поведение ще ви сближат с хора от които се интересувате не само служебно, но и в по-широк план. Погрижете се за себе си, като си наложите повече спокойствие и душевен мир.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Яну 07, 2015 9:49 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 07.01.2015

Овен

Денят е измежду най-подходящите да се откажете от вредните навици, да останете сами или да се заемете с физически упражнения. Стремете се към хармония и равновесие, наложете си умереност във всичко и не критикувайте онези, с които работите и живеете. По никакъв начин не се стремете да бъдете център на вниманието, внесете баланс в мислите и настроението си, повече спокойствие и душевен комфорт ще върнат силите ви и направят повече оптимисти за бъдещето. Отделете време за дома си, направете го по-чист и светъл, за да ви е приятно на всички в къщи.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 07.01.2015

Телец

Планирали сте деня според времето и задачите си, но са възможни промени, независещи от вас. Чувствителността ви може да ви направи по-напрегнати и раздразнителни, но грижите по обновяване на дома или свързаната с предстоящо пътуване подготовка ще отнесе мислите ви в по-практична посока. Оценете присъствието на хората до себе си, в повечето случаи може да им се доверите и да разчитате на подкрепата им. Постигнете ли вътрешно умиротворение, през следващите дни ще имате повече възможности за професионален и личен просперитет.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 07.01.2015

Близнаци

Днес бъдете напълно овладени, спокойни и в хармония със себе си, денят е важен за приемане на кардинални решения в живота. Въздържайте се от нервни изблици, причина за каквито може да се превърне и невинен на пръв поглед повод. Постигането на вътрешен мир ще ви помогне да се почувствате свободни и усмихнати. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно, насочете активността си към полезни занимания и ще калкулирате придобивки.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 07.01.2015

Рак

Самолюбието ви днес е изострено и може да се стигне до конфликти, провокирани от напрежение и нерви, но с положителни мисли и желания ще ви се отдава по-лесно да се предпазите от изкушения и да преодолеете това си състояние. Осигурете си душевен комфорт и спокойствие, отделете повече време на семейството си. В изпълнение на служебните си, обществени и лични ангажименти се ползвайте от опита на хора, минали вече по този път, за да се справите без стрес с възникващите затруднения. Сътрудничеството ви с проверени партньори носи по-малък риск за вас, но отговорностите си остават.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 07.01.2015

Лъв

Повишава се емоционалността и безпокойството ви. Пазете се от недоразумения и излишни приказки, осигурете си повече спокойствие, полезни и приятни занимания, с които да запълните празнотата в душата си, ако такава съществува у вас. В професионалните си дела отдайте значимото на чуждия опит, освен, че ще ви бъде от полза и ще покажете уважението си към човека, който го притежава, ще ви направи и по- уверени, търсейки подкрепата му. Подходящо време да разкриете повече от творческия си потенциал и потиснете самолюбието си, което днес може да има разностранни проявления.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 07.01.2015

Дева

По-лесно ще преминете през днешния ден, през който напрежението и емоциите ви са в повече, ако поддържате в себе си позитивни мисли и се стараете да не предизвиквате никого с поведението си. Дори и да имате основание за критика и недоволство към някого, за предпочитане са по-спокойния тон и усмивка, пред гнева и агресията. Не може да ви се отрече отговорността, с която подхождате към проблемите и не само към своите, което ви прави чест и привлича на ваша страна добри сили. Ако се почувствате отегчени или уморени, разнообразете времето си с приятни занимания и хора.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 07.01.2015

Везни

Поддържайте у себе си положителна нагласа за промяна, осигурете си повече движение и разнообразие. Установите ли в обкръжението ви липсата на такова усещане, то значи да работите и в тази посока. Влияейки върху общото настроение, ще наложите умереност във всяко действие. Не изразявайте гласно мнението си, ако то е критика към колеги, роднини или приятелите, за да запазите добрия тон и отношения, на които се крепят връзките ви.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 07.01.2015

Скорпион

Различни причини ще подхранват желанието ви през днешния ден да критикувате и посочвате чуждите грешки. С цената на всичко не го правете, стремете се към хармония и равновесие, за да преминете през деня с по-малко загуби. Ще имате повече успехи, ако откриете и коригирате слабостите си. Грижите по дома няма да ви създават напрежение, но без старанието ви спокойствието в семейството може да бъде нарушено. Хората на интелектуалния труд, търговци и всички, които работят за самоусъвършенстването си ще имат добри резултати.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 07.01.2015

Стрелец

Днес е добре да избягвате психическо натоварване и да работите за своето духовно усъвършенстване, като покажете повече съпричастност и човешка топлота. Имате много причини, заради които да се погрижите по-добре и за себе си, предвид на това, че много хора разчитат на вас, а силите ви не са неизчерпаеми. Природата има какво да ви даде, за много от вас денят обещава да бъде щедър на романтика, но не насилвайте любовта. Денят е подходящ да се откажете от вредни навици, благоприятен е за хората на творческия труд.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 07.01.2015

Козирог

Насочете усилията и стремежите си към постигане на спокойствие и душевен комфорт, и избягвайте да се държите предизвикателно и заповеднически, за да не създавате ненужни конфликти. Не критикувайте и запазете добрите си отношения с всички. С грижите по дома ще радвате близките си, но няма да липсва и желание да разнообразите времето си с по-приятни занимания. В делови план отложете новите начинания и работете по текущите си задачи. Хората на интелектуалния труд ще имат успехи и получат признание.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 07.01.2015

Водолей

Поставяте си много задачи, които ще оказват негативен ефект върху чувствителността ви и са възможни конфликти. Стремете се към повече спокойствие и владейте емоциите си, за да не провалите отношенията си, защото ще бъде трудно да ги възстановите. Денят не е подходящ за делови занимания, освен, ако развитията не го налагат. Пътуващите ще изпълнят програмата си, стига да са внимателни при шофиране. В случай, че желаете да се откажете от вредните си навици, сега е времето да го постигнете без психическо натоварване.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 07.01.2015

Риби

Многото ви служебни и семейни задачи днес ще се отразяват на физическото ви и емоционално състояние, чувствайки се изнервени и повече критично настроени. Енергетиката допълнително повишава чувствителността и напрежението ви, от което е възможно да възникнат конфликти. Осигурете си повече спокойствие и отдих, за да се освободите от стреса и да съберете мислите си. Ограничете деловите контакти и отложете решаването на спорни въпроси. Ако се посветите на творчески и духовни занимания, ще внесете повече умиротворение в душата си, което ще е по силите ви да предадете и на околните.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Яну 08, 2015 9:24 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 08.01.2015

Овен

С разумни и смели решения днес ще свършите повече работа, а други от вас ще поставят начало на важните си проекти. Погрижете се за себе си и за всичко, което бихте желали да постигнете, но без да изпускате от контрол ситуацията. Ще получите възможност за допълнителни доходи, стига да се възползвате от възможностите си. Дайте повече свобода на партньора си, като не прекалявате със съветите и напътствията си. Имайки предвид казаното ви очакват хубави развития и вълнуващи преживявания.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 08.01.2015

Телец

Днес всичко започнато ще ви носи напредък и ще бъде успешно, стига да не се главозамайвате и да не губите предпазливостта си. В търсене на финансова подкрепа за реализация на проекти и договарянето на изгодни условия ще премине времето за много от вас. Но във всички случаи, ако работите това, което ви привлича и то е стимул да се развивате, не жалете труда си. Ще има какво да ви радва и да ви прави доволни. Не се ограничавайте с диети, но избягвайте всичко, което може да ви създаде дискомфорт.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 08.01.2015

Близнаци

В срещи и запознанства, начало на важни и дългосрочни проекти ще премине деня на повечето от вас. Изпълнете съзнанието си с положителни мисли, чувства и емоции, и не се възпирайте да изразите съпричастността си към нечии успехи. Това ще ви мотивира да работите още по-усърдно, за да постигнете целите си. Ако има причини да се чувствате неразбрани, не бързайте да се притеснявате. В своя полза ще решите въпроси, създавали ви неудобства, но внимавайте, възможни са и изненади. Денят благоприятства съпружеските отношения.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 08.01.2015

Рак

Ако сте убедени в правотата на намеренията и желанията си, не се възпирайте да търсите най-доброто за себе си. Чувствайки се свободни и разумни, с добронамерени и съзидателни действия днес ще постигнете напредък в развитието на професионалните ви и лични дела. Ще намерите решение на въпрос, който ви вълнува и това ще ви мобилизира. Имате потенциал да се справите, стига да сте овладени и с добро отношение към хората около вас. Не потискайте инстинктите си, но избягвайте всякаква крайност и не губете предпазливостта си.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 08.01.2015

Лъв

С обмислени и подготвени проекти и действия ще постигнете просперитет в делата си. Настроението ви ще се подобри от подредбата на нещата ви, а и нечие присъствие ще ви мотивира за професионално и духовно развитие. Пътуванията ще са удачни, особено, ако са свързани с работата ви. Обърнете внимание на семейството и децата, включете се в инициативите им и ще се радвате на сърдечни отношения. Избягвайте месна храна, по-добре орехи, плодове и зеленчуци.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 08.01.2015

Дева

Денят се свързва с интуитивното познание и преображение. Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до крайност. С успех ще ви се отдава всякаква работа, създаване на нови контакти, подновяване на стари връзки и постигане на споразумения. Предвидливостта ще ви изведе далече пред конкуренцията и онези, които са хранели съмнения във вас. С професионален подход и добре обмислени действия ще стартирате проект, от значение за повече хора. В семейството ще се възстанови сговора и разбирателството с партньора, децата и родителите ви, в случай, че връзката е била прекъсната.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 08.01.2015

Везни

Трябва да има хармония, но всичко хубаво да бъде в мярка и на време. Използвайте авторитета и визията ви за бъдещето, проявете социалната си активност и работете върху въпроси, значими както за вас, така и за обществото. На делови срещи ще постигате договорености и ще имате реализации във всичко, в което влагате енергия и сърце. За други денят се свързва с подновяване на стара връзка, която ще направи и двама ви щастливи. Пазете се от конфликти и интриги, а също и от настинки. Взетите днес решения ще бъдат правилни, стига да са добре обмислени, а започнатите начинания свършени в срок.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 08.01.2015

Скорпион

С активността, здравия разум и толерантно поведение днес ще отхвърлите повече задачи, други ще подобрят отношенията си, финансите и всяко интересуващо ги обстоятелство. В семейството ще обсъждате предстоящо пътуване или мероприятие, свързано с вас. Среща с приятели, спорт и забавления ще разнообразят приятно вечерта ви. Денят е подходящ и за бракосъчетание, както и за начало на нови и важни дела. Полезни са лечебните процедури по изчистване на кръвта, на черния дроб и на кожата. Виното с мярка също не вреди.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 08.01.2015

Стрелец

Текущи и нови ангажименти, срещи от служебен или личен характер ще определят активността на много от вас днес. Лично за себе си намерете повече време за игри и развлечения. Денят е подходящ за срещи и всичко, което ви обогатява със знания, провокира творчески импулси и любов, но и смирение. Недобре овладяната енергия днес води до нежелани обрати и изненади, за това бъдете внимателни. Умерена доза вино е препоръчителна.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 08.01.2015

Козирог

Интуитивни, разумни, активни и благоразположени към обкръжението си, без съмнение ще съумеете да се възползвате от добрите възможности, които ви предлага денят. Използвайте богатото си въображение и всичко, за което мечтаете, за да ускорите с работата си реализацията му. По-често търсете присъствието на онези, с които споделяте общи интереси и обединете усилията си за осъществяването им. Ще постигате съгласие по спорни въпроси и реализирате търговски и други сделки. Денят е подходящ за сключване на граждански брак и веселие. Не се страхувайте от предизвикателствата, добре обмислените ви решения ще водят до желаните резултати.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 08.01.2015

Водолей

Енергетиката на деня способства за намиране на вътрешната свобода, за веселие и разкрепостяване. Направеното с любов и грижа за другия ще се върне при вас. Всичко, което разкрива повече от потенциала ви днес ще бъде успешно, като колективните начинания, нови проекти и работа. Публичните изяви ще са приоритетни за някои от вас, има още какво да направите, за да събудите интереса на повече хора за каузата си. Бъдете с онези, които търсят вниманието ви и не чакайте отплата. Отделете повече време на семейството и дома. Сключеният през днешния ден брак ще бъде дълъг и щастлив.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 08.01.2015

Риби

Посрещнете смирено предизвикателствата пред себе си и потиснете нервите си, ако трудностите и болката са изчерпали силите ви. Любовта е определяща за всичко, което възнамерявате да направите за себе си и за другите през днешния ден, но не приспивайте вниманието и бдителността си. Ще имате повече удачни моменти, в които да проявите професионализма и доброто си отношение, както на работното място, така и в личния си живот. Вглеждайте се по-внимателно в хората, които ви обграждат с внимание, може да откриете истинската си любов.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Яну 09, 2015 8:59 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 09.01.2015

Овен

Околната действителност, с която се сблъсквате днес е отражение на вашето мислене, правилността на действията ви и начина, по който ви възприема обкръжението ви. Ако то ви харесва – добре, но ако ви създава притеснения и недоволство не се сърдете, а се замислете как да се избавите от недостатъците си. Не се щадете, така по-бързо ще се измъкнете от хаоса на мислите и чувствата си, и ще дадете път на по-добри перспективи пред себе си. Не започвайте нищо ново, но се старайте да приключите в срок текущите си задачи. Приемът на алкохол, цигари, тежка и нездравословна храна се отразяват зле на бъбреците и стомаха.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 09.01.2015

Телец

Анализирайте постъпките си и си направете само оценка не само на работата, но и на всичко в живота ви. Каквото и да чуете за себе си, независимо дали добро или не, го приемете като знак, и ако то не ви харесва, работете за отстраняване на недостатъците си. В семейството са възможни недоразумения, които може да избегнете, ако контролирате емоциите си. Денят не е подходящ за начало на нови дела, работете върху текущите си задачи и не се преуморявайте. Противопоказни са алкохол и цигари. Може да си направите масаж.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 09.01.2015

Близнаци

Ако допуснете чуждо влияние и намеса в делата ви може да се сблъскате с коварни измами, лицемерие и други отрицателни въздействия. Вземете мерки и бъдете бдителни, защото денят крие рискове и обрати, които може да предотвратите, ако сте по-смирени и аналитични. В семейството ще се прояви егоизма на ваш роднина и ще ви е трудно да възприемете поведението му. Започнатото днес трябва да завършите в рамките на деня, за това е препоръчително да се задоволите с работа по текущите си задачи и да не подхващате нови. Препоръчват се оздравителни и козметични процедури, които имат и подмладяващ ефект.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 09.01.2015

Рак

Анализирайте действията си и направете оценка на всичко казано и направено от вас, със сигурност ще откриете и грешки, които следва да отстраните. Избягвайте всяко подражание в маниера и постъпките на околните, като се стремите да не ги повтаряте, за да не провокират те проблеми у вас. Нещата, с които се сблъсквате са отражение на мисленото и същността ви, за това, ако сте недоволни, работете за отстраняването им. Отделете повече внимание на себе си, за да се опазите от фалша и лъжата, които властват днес. Отворени сте за истината, но не стигайте до крайности в желанието си да я изтъкнете.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 09.01.2015

Лъв

Работете върху дела и задачи, в които сте силни и може да сте полезни, за да стабилизирате позициите си, но и да заявите очакванията си за нещо по-добро. Честно си признайте грешките и се постарайте да отстраните недостатъците и пропуските си. В този ден трябва да се отърсите от тщеславието и егоизма си. От това ще ви стане по-леко на душата, а и околните ще погледнат с други очи на вас, в случай, че има обидени. Ако искате да коригирате теглото си денят е подходящ за начало на диета, за оздравителни и козметични процедури.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 09.01.2015

Дева

Отложете новите начинания и работете върху текущите си задачи, за да постигнете намеренията си и да ви остане време за размисъл. Последното е важно, в случай, че се сблъскате с нелицеприятни прояви, коварства и лъжи. Бъдете обективни към случващото се и без да обръщате внимание на дреболиите се опитайте да анализирате онова, което достига до вас. Въздържайте се от всякакви изкушения и се старайте да решавате своевременно възникналите проблеми. Не бива да изпадате в депресия, мислете позитивно за себе си и другите.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 09.01.2015

Везни

Ставащото се в живота ви днес показва онова, което сте направили със себе си. Ако то ви удовлетворява е добре, но ако не е помислете как да се избавите от него. Подреждайте по важност задачите си, без да изпадате в ненужна словесност и наставления към другите. Вижданията ви по много въпроси ще се потвърдят и ще ги приключите с очакваните резултати. Не предприемайте нови начинания и отложете договореностите за друг ден. Станете по-отстъпчиви и не влизайте в ненужни спорове, за да запазите добрите взаимоотношения в семейството и навън.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 09.01.2015

Скорпион

С практични и навременни действия свършете текущите си ангажименти, за да се предпазите от излишни терзания и депресии. Всичко, което чуете за себе си сега е истина, но вие също може да се погледнете отстрани и да се оцените обективно. Издигнете се над дребнавото и се освободете от лицемерните и съмнителни “доброжелатели” около вас, от собствените си демони също. Бъдете внимателни, възможни са измами и изкушения, към които е препоръчително да сте по-бдителни. Ще подобрите финансите си чрез работа и доверието, което градите.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 09.01.2015

Стрелец

Днес не започвайте нищо ново, ако предвиждате това, и довършете текущите си задачи, без да оставяте нищо на случайността. Няма да липсват изкушения, които може да провокират по-малко желани развития около вас днес. Не се задълбочавайте в дребнавото, а мислете мащабно. По отношение на връзката си, а и не само, бъдете дискретни, за да избегнете измами, лицемерие и интриги. Харчете разумно. Препоръчват се подмладяващи и лечебни процедури, масажи и диета, лишена от мазнини.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 09.01.2015

Козирог

Днес всичко неприятно, което чуете за себе си ще бъде истина, за това не се сърдете, а се замислете как да отстраните недостатъците си. Постоянството ви носи предимства, но деловите и бизнес изяви днес не са препоръчителни, за да избегнете измами и други, нежелани последствия. Денят не е подходящ и за нови действия, ако такива предвиждате. Проявете широтата на възгледите си, издигнете се над дребнавото и мислете мащабно. Направете разтоварваща диета и поглезете тялото си с масажи и подмладяващи процедури.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 09.01.2015

Водолей

Промените и делата, които предвиждате изискват да сте обективни към себе си, да анализирате пропуските си и да ги отстраните. В същото време има опасност да се поддадете на чуждо влияние, запазете трезвост на ума и не се поддавайте на илюзии. Не се препоръчва да започвате нищо ново, било работа или в друг план, за да избегнете трудностите и да не отиде трудът ви напразно. Уважавани сте, но прояви на своеволия могат да ви струват нерви и загуба на пари. Пазете се от лъжи и измами. Процедурите по изчистване на кожата ще имат видим и подмладяващ ефект, както и здравословният режим на хранене.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 09.01.2015

Риби

Това, което виждате около себе си е отражение на истинската ви същност, и ако то не ви харесва, работете за промяната. Анализирайте поведението, обстановката и своите пропуски, като се погрижите да отстраните онези, които са по силите ви. Пречистете и мислите си. Не се преуморявайте и бъдете сговорчиви с близките си. Противопоказни са алкохола и цигарите, препоръчва се диета за изчистване на червата, сауна и процедури за подмладяване.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 12, 2015 10:05 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 12.01.2015

Овен

Денят символизира движението напред и нагоре. Проявете смелост при взимане на решения, но избягвайте неоправдания риск. Всякакви преустройства, сделки, колективни начинания и пътувания ще бъдат последвани от очакваните резултати, което ще ви носи удовлетвореност. Отнесете се с внимание и уважение към нечия нужда от подкрепа. Безработните днес имат по-голям шанс да намерят подходяща работа. Няма да липсват възможности и за допълнителни доходи, стига да сте активни в търсенията си. Денят е подходящ за любов, срещи и развлечения.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 12.01.2015

Телец

Денят символизира храбростта и безстрашието. Хубаво е да се правят доброволни жертви и революционни преустройства, като път към целта. Предстоят ви професионални контакти, обогатяване с нови знания, идеи и положителни развития. Ще осъществите намеренията си и подобрите финансите си, други от вас ще намерят нова работа, възможни са и промени от личен характер. Запазете добрия тон и избягвайте ненужни спорове, за да не провалите добрите тенденции на деня. Полезни са колективните начинания, масови действия и обсъждане на проблемите.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 12.01.2015

Близнаци

Работете по осъществяване на промените, които замисляте; бъдете честни и справедливи, дори и в дребните неща. Активността и упорството ви ще създават предпоставки за успешни реализации. Обновената ви информация по въпросите, които ви интересуват ще помогне да намерите подходяща работа или допълнителни доходи. Това ще подобри настроението ви, а може да ви срещне и с подходящите хора, важни за развитието ви. Общуването с околните е леко и ви носи удоволствие. Избягвайте задимените и прашни места, разходка сред природата ще ви се отрази тонизиращо.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 12.01.2015

Рак

Уверени и смели, ще се освободите от притесненията си и ще работите върху неотложните си и важни задачи днес. Денят е подходящ за реформи, реорганизации и тържество на волята при достигане на целите. Запазете ведрото си излъчване и пресечете всеки опит за манипулация. Направете сами своя избор, но не поемайте излишни рискове. С партньори ще обменяте мисли и идеи за предстоящите реализации и това допълнително ще ви мотивира да разкриете потенциала си. Любовта ви приветства, насладете се на близостта ви с партньора, а ако сте необвързани, днес може да го срещнете.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 12.01.2015

Лъв

За много от вас денят ще е запълнен с удачни начинания, идеи и нови проекти, за други той се свързва с пътувания, командировки и премествания. Всичко започнато сега ще бъде успешно. Полезна е колективната работа и други масови действия, като обсъждане на проблеми, събрания и митинги. В отношенията с интимния ви партньор инициативите ви ще се посрещнат с интерес, стига да са свързани с общи цели и желания. Ще получите развитие по въпроси, свързани с бизнеса или касаещи финансите ви.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 12.01.2015

Дева

Осъществяване на промени от личен и професионален характер ще ви направят по-активни и добронамерени, предвид очакванията ви от други хора. Резултатите ще се отразят добре на идеите и настроението ви, щом са желани и обмислени. Творческите занимания ще ви създават усещане, че можете и повече, срещайки одобрение и възхита. Стремете се да бъдете честни и справедливи дори и в дребните неща, за да не губите собственото си и уважението на околните.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 12.01.2015

Везни

Търговската и предприемаческа дейност днес ще ви носи печалба, но и всички останали без затруднения ще отхвърлят ангажиментите си. Работата ви ще се улесни, ако включите в нея и хора, на които може да се доверите и са професионалисти. Ще се толерират екипните занимания, изслушвайте и съветвайте търпеливо. Това ще ви изведе напред в общуването, за някои то е стъпка към лидерство и последващо израстване в йерархията. Известие, свързано с близките ви или други хора, които обичате. По отношение на здравето ви са възможни неразположения, грижете се по-добре за себе си и не рискувайте в нищо.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 12.01.2015

Скорпион

Възползвайте се от възможностите си и работете за просперитета си. Трудът ви ще бъде оценен, както и вие самите; ще се толерира екипната работа, която днес води до бързи резултати. Нова информация и знания ще ви помогнат да изградите обективно становище по професионални, бизнес, обществено-политически и социални въпроси. Денят е подходящ и за нови начинания, реформи и промени, постигнати благодарение на проявената ви воля и упорство. Новите връзки обещават да са трайни и полезни, а ако сте се скарали с някого сега е момента да се сдобрите.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 12.01.2015

Стрелец

Смело се заемете с делата си, експериментирайте и се забавлявайте. Осъществена реализация на важни и екипни задачи днес ще ви направи доволни. С идеите, които имате и налагате няма съмнение, че ще постигнете напредък и ще си осигурите предимство пред конкурентите. Следвайки развитията, ще се подготвите и за важните събития, които предстоят. За някои се очертава смяна на работното място. Бъдете честни и справедливи, това се цени и ви отрежда полагащото ви се място.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 12.01.2015

Козирог

Възползвайте се от даденостите на деня и ще напреднете в начинанията си. Служебни и бизнес задачи, както и всичко важно за вас ще се развива добре, стига да останете честни и справедливи дори и към онези, от които най-малко се интересувате. Мотивирани сте и ще се потрудите за подобряване на нещата, които се нуждаят от положителна промяна. Много хора ще се ползват от знанията и опита ви. Денят е отличен и за любов, не крийте чувствата си и ще обновите връзката ви с партньора. Спортът и чистият въздух ще ви тонизират. Не претоварвайте организма си с тежка храна и алкохол.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 12.01.2015

Водолей

Нововъведения по дома и на работното място, и промени от различен характер ще направят деня ви забързан, но и ползотворен. Бъдете организирани и действайте. Отговорностите ви към семейството и роднините могат да нараснат, но не се противете. В крайна сметка ще останат доволни. Ще подреждате детайлите и допитвайки се до партньорите си, ще постигате съгласие по важните моменти. В менюто си заместете месото със зеленчуци, спортувайте и отделяйте време за разходки, които ще се отразят положително на физиката и тонуса ви.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 12.01.2015

Риби

При обсъждане на финансов или друг въпрос останете спокойни, за да не се затрудните в намиране на верните решения и използвайте енергията си за градивни цели. Нещата ще се подреждат добре, стига да сте търпеливи и тактични. Денят е подходящ за промени в професионален и в личен план. Ако ви предстои смяна на работното място, не се притеснявайте, ще има какво да ви обнадежди. Направените покупки днес ще са успешни, за едни продиктувани от необходимост, при други – за удобство или разкош. Пазете се от простуди, но не се лишавайте от разходка и културни развлечения.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 13, 2015 9:53 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 13.01.2015

Овен

Денят се свързва с непоклатимост и устойчивост, със знанията и книгите. Ако получите предложение за повишаване на квалификацията си, приемете без колебания, енергиите са силни и безпроблемно ще усвоявате новостите. Уважавайте личната свобода на близките си и правото им на избор, не налагайте мнението си и останете спокойни в отношенията си, без да се лишавате от себеуважение. Следвайте програмата си и не изпреварвайте събитията. Избягвайте психически натоварвания, хранете се пълноценно и бъдете щедри.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 13.01.2015

Телец

Днес по-малко съветвайте и повече действайте. Денят е подходящ за само подготовка, новата информация се усвоява по-лесно и трайно. Насърчете околните в заниманията им, без да ограничавате ничия свобода, а най-малко на близките си. Бъдете либерални и изразете вярата си в тях, това ще заздрави връзката ви и направи всички доволни. Обмислете решенията си и огледайте плановете си от всички страни. Ще имате успех, ако сте честни и работите за почтени каузи. Може да се натоварвате физически, но не правете резки движения.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 13.01.2015

Близнаци

Днес може да ви хрумнат нови идеи или решения. Усвоявайки новостите с лекота, се погрижите за делата, нуждите и плановете си, като не пропуснете нищо важно и срочно. Предстоят ви успехи, ако работите честно и не се възползвате от неудобствата и нуждите на другите. Бъдете щедри, работете активно и ще постигнете намеренията си. Уязвими са гърба, кръста и тазобедрената област. Полезни са подхранващи маски и приемане на повече растителна храна.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 13.01.2015

Рак

Изразете щедростта и подкрепата си към другите, като предавате от опита и знанията си. Такова е посланието на деня, чиято енергетика засилва умствените способности, с които сте дарени в изобилие. Много от вас ще получат положителна оценка за работата си и това ще подобри настроението им. Ще продължите и занапред с упорството си над трудните въпроси, давайки своя принос за решението им. За някои това означава сериозна само подготовка, анализ, придобиване на повече информация и знания. В отношенията с близките си бъдете по-либерални и не ограничавайте свободата им, наставлявайки ги за всичко.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 13.01.2015

Лъв

За много от вас денят ще е запълнен с научна работа, творчество, усвояване на нови знания и тяхното използване. Ако ви предстоят изяви заложете на самообразование и подготовка, обръщайте внимание на новите идеи, които ще ви помогнат да направите правилния избор. Добрите взаимоотношения ще оказват положително въздействие върху настроението, работата и делата ви. Ще разширите кръга от полезни познанства и ще се реализирате по-добре в кариерата си. Организмът ви е издръжлив, но щадете гърба и кръста, които днес са уязвими.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 13.01.2015

Дева

Останете обективни във всичко, за да осъществявате по-лесно професионалните си, обществени и лични планове. Ще избегнете разочарованията, ако не изтъквате претенциите си, а с подходящ тон насърчите онези, които се нуждаят от повече самочувствие и им помогнете да осъзнаят предимствата си, да повярват в себе си, в силите и във възможностите си. Това ще ви направи щастливи. За себе си ще търсите обяснение на въпроси, чието присъствие в живота ви буди размисли и подтиква към активност.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 13.01.2015

Везни

С дискретността и изразеното ви доверие към хората от обкръжението ви ще направите по-лесно осъществими професионалните ви, творчески и лични начинания през днешния ден. Ще ви вълнуват проблемите на ежедневието, бизнеса, бита и свързаните с тях финанси. Бъдете алтруисти, учете другите, предавайте опита и знанията си, проявявайте щедрост. Хранете се пълноценно, щадете гърба и кръста си, днес те са по-уязвими и могат да ви причинят неразположения. Приемайте повече течности, за да улесните работата на бъбреците си.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 13.01.2015

Скорпион

За целите на професионалните ви, делови, бизнес и финансови начинания, както и във всяка друга сфера от живота ви използвайте новите знания и информацията, която имате. Това ще улесни работата ви по текущи и бъдещи проекти, и ще повиши само оценката ви. Други ще помогнат на приятел в нужда, срещайки го с подходящите за целта хора. Пътуванията и срещите ви ще са успешни, заредени с добра енергия и позитивни нагласи. Полезни са физическите натоварвания, уязвими са бъбреците и кръста.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 13.01.2015

Стрелец

Ако работата и отговорностите днес ви създадат повече напрежение не бързайте да се гневите и да търсите причини за недоволство. Бъдете общителни и ще се справите по-лесно с изпълнението на всичко, което предвиждате. Отнесете се с разбиране към проблемите на обкръжението ви и не ограничавайте свободата им, пък било и от добри чувства. Ако на свой ред търсите нечие внимание или подкрепа, съдбата ще ви предложи безрезервната си подкрепа. Дамите ще се радват на повече внимание, ще очароват с интелигентното си присъствие и чувство за хумор.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 13.01.2015

Козирог

Съсредоточете се върху най-важния за вас проблем и търсете необходимите източници на знания за неговото решение. Бъдете добронамерени и не таете злоба към никого, за да вървят гладко делата ви и да се радвате на добри взаимоотношения. Осигурете на близките си правото им на избор, без да изтъквате жертвите, които правите за тях. Повярвайте, великодушието ви ще се оцени и ще останете доволни от себе си. Подсилете организацията и слабите места в работата си, самообразовайте се и разширявайте информираността си. Избягвайте работа с режещи инструменти.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 13.01.2015

Водолей

Каквито и срещи и делови разговори да ви предстоят през днешния ден запазете добрия тон и овладейте емоциите, за да решите без затруднения въпросите. В екипните занимания защитете интересите на колегите си и избягвайте конфликти. По отношение на покупките не нарушавайте лимита и се съобразявайте с възможностите си, но за предпочитане е преди това да разширите информираността си, за да направите най-добрия избор. Ограничете алкохола и обърнете внимание на долната част на гръбнака, кръста и тазобедрения пояс, щадете повече нервите си.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 13.01.2015

Риби

Мъдростта, знанията и тяхното използване ще улеснят работата ви и не на последно място ще ви удовлетворят. Разширявайки познанията си по въпроси от професионален и друг характер, ще работите усърдно в подкрепа на интересите си, като неразделна част от същността ви. С премерен тон и логични доводи ще печелите на своя страна нови хора, с които ще ви бъде по-лесно да работите занапред, ползвайки се и от подкрепата на висшите сили. Бъдете щедри и учете другите, предавайки им своя опит и умения.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Яну 14, 2015 10:47 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 14.01.2015

Овен

Денят е стресов за всички, за това отделете повече време на дома, семейството и близките ви. Заедно решавайте финансови и битови въпроси, но не пренебрегвайте и здравето си. Ако сте спокойни ще ви бъде по-лесно да намерите правилните решения, припряността и гнева са лоши съветници. С последователните си действия ще създавате добри очаквания във всички, които разчитат на вас и обратно. Покупките на красиви и трайни вещи за дома са добър знак и ще радват близките ви. Не подписвайте важни документи и не започвайте нищо ново.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 14.01.2015

Телец

Енергетиката на деня изисква от вас да поддържате огромна вътрешна дисциплина и себеотрицание. Това е един от дните на илюзия, който се свързва с насилие, с разрушаване на старото и с реформи. С покаяние и смирение може да се освободите от негативните си настроения и да добиете повече увереност в силите си. Работете за подобряване на финансите и професионалните си позиции, но не започвайте нищо ново. Ще си осигурите и занапред надеждни партньорства, в случай, че разчитате на такива. Изчистете дома си и споделете повече време със семейството си.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 14.01.2015

Близнаци

Днес всички се нуждаем от покаяние и прошка. Проявете разбиране, изберете да служите на доброто и с действията си да сте полезни на повече хора. Вгледайте се в себе си и направете преценка на силните и слабите си страни. Няма да се затрудните, стига да сте открити и честни, това ще ви помогне да се пречистите от натрупаните негативи и да продължите на чисто. Много от решенията ви сега имат отношение към бъдещето, за това бъдете целенасочени и прагматични, но не започвайте нищо ново. Приемайте повече витамини, млечна храна и не таете лоши мисли към никого.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 14.01.2015

Рак

С въздържание и покаяние ще се предпазите от грешки и обновите мислите и делата си. Запазете усмивката си и не се колебайте да поискате извинение, в случаите, когато волно или неволно сте се показали несправедливи към другите. Смирението ще ви направи по-възприемчиви към недостатъците на обкръжението ви, ще повиши толерантността ви и в крайна сметка ще се пречистите от всичко лошо. Възможни са разминавания с партньора или с хора, които цените, но по ваша вина.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 14.01.2015

Лъв

Работете върху приключване на започнатите дела и не предприемайте нови. Денят е зареден с много негативи, активира се инстинкта към заграбване, неудържим апетит, кавги и авантюри. В същото време подтиква към размисъл, себе оценка и покаяние. Анализирайте действията си и ще намерите правилните решения. Служебната ви заетост и трудностите на деня ще поставят на изпитание психическата ви устойчивост и добро поведение. Бъдете деликатни в общуването и не коментирайте ничии действия, ако това не влиза в задълженията ви.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 14.01.2015

Дева

Следвайте намеренията си с разумни действия останете смирени и оценете безкористната подкрепа на близките ви. Покаянието ще ви помогне да откриете слабите си страни и да работите за отстраняване на пропуските си. Задачата съвсем не е лека, но ако стремежът ви е такъв, не се притеснявайте за бъдещето си. Развитие на въпрос от професионален, финансов или личен характер ще потвърди очакванията ви. Полезни са оздравителни и закрепващи процедури.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 14.01.2015

Везни

Денят е важен за всичко, което добре сте обмислили и решили, сред които изпълнение на професионални задачи, семейни задължения и повече грижи за здравето ви. Домът и близките ви се нуждаят от вниманието ви, независимо, че не сте ги лишили от присъствието си. С активността и нововъведенията си ще създавате подходяща за работа и творчески занимания атмосфера. Избягвайте рискованите занимания, контролирайте инстинктите, апетита си и по никакъв повод не предизвиквайте конфликти.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 14.01.2015

Скорпион

Опасно е да се поддавате на гняв и на нездрави инстинкти, към каквито може да имате подтик сега. Отнесете се търпеливо към онези, на които липсват вашите способности и им помогнете, ако търсят подкрепата ви, като ги насърчите в действията им. Предстоящите дни са свързани с преместване и организиране на нови дейности за някои от вас. Може да разчитате на успех в начинанията си, стига да сте подготвени и да отчитате даденостите, като не омаловажавате собствените си грешки и недостатъци.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 14.01.2015

Стрелец

Ако установите трудности в общуването и отсъствие на разбирателство през днешния ден е препоръчително да анализирате своите и чуждите проблемите, за да се справите по-лесно с тях. Така ще прекъснете опити за атака или друга нежелана насоченост към личността ви. С добронамереното си поведение ще облекчите атмосферата и възобновите реда около себе си, но най-вече ще върнете загубените си позиции. Денят е подходящ за смирение и покаяние, за себе оценка и извличане на поуки. Щадете здравето си, приемайте повече течности и не се претоварвайте с нищо. Сексуалната енергия през този ден не благоприятства здравето ви.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 14.01.2015

Козирог

Анализирайте силните си и слаби страни, въздържайте се от изкушения и простете обидите към себе си, като не пропуснете да се покаете и отстраните грешките си. Това ще ви помогне да се освободите от натрапчивите си мисли, негативни въздействия и от всичко нежелано, което може да ви се случи сега. Избягвайте посещение на шумни и многолюдни места, бъдете предпазливи и акуратни. Разширявайте интересите си, като запазите добри чувства към партньорите си.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 14.01.2015

Водолей

Опасностите, които крие денят активизират инстинктите за заграбване, кавги, авантюри и склонност към постъпки, за които после може да съжалявате. Ще запазите самоуважението си, ако сте самокритични към грешките и недостатъците си, и ще се изкачите в духовното си развитие. Ще укрепите здравето си, ако приемате повече млечна храна, орехи, витамини и не на последно място повече движение и разходки на чист въздух.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 14.01.2015

Риби

Вгледайте се по-задълбочено в себе си, направете си само преценка и се пречистете от всичко лошо. Въпроси от сферата на бизнеса, трудово - правни взаимоотношения и финансите могат да намерят решения през днешния ден. Много от вас ще се вълнуват за сигурността и спокойствието си, дори и да нямате индикации за това, че някой има интерес да ви навреди. Използвайте знанията и уменията си, за да се защитите, без да притеснявате излишно близките си.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Яну 15, 2015 10:16 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 15.01.2015

Овен

Денят е активен, може да ви посети откровение или огромна сила. Останете спокойни и работете за осъществяване на градивните си цели, без да пренебрегвате себе си и семейството ви. Добри, разумни и толерантни, ще се освободите от стреса и депресиите, които иначе биха съсипали здравето ви. Подходящо време за начало на важни и смели дела, които насочени в правилната посока, ще ви осигурят професионален и обществен просперитет. Позволете си всичко, което ви носи удоволствие и ви прави щастливи.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 15.01.2015

Телец

С активна работа по текущи и нови задачи, както и със занимания, които ви помагат да се освободите от стреса, ще преминете спокойни и добри през днешния ден. Подходящо време и за начало на проекти, чрез които бихте могли да подобрите финансите и стабилизирате професионалните си и обществено – политически позиции. Важно е да владеете емоциите си и да внесете ред в мислите си. От многото ви ангажименти и отговорности е възможно да почувствате физическа и психическа умора, за това се погрижете за душевния си комфорт и здраве.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 15.01.2015

Близнаци

Денят е съзидателен за начало на нови проекти и важни задачи, които ще дадат тласък на професионалните ви и бизнес начинания. Изразената ви активност ще разшири възможностите пред вас. Ще се откроявате с непримиримостта си към лицемерието, фалша и недостатъците на другите, които откровено ви дразнят. Опитайте се да влагате по-малко емоции и не минавайте границите на добрия тон. Добронамереността и подкрепата ви е важна и за онези, на които им липсва смелост да се защитят. Полезни са физическите натоварвания, занимания с любов, разходка сред природата и всичко, което ви иска душата.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 15.01.2015

Рак

Пробуждащата се и съзидателна сила на днешния ден ви помага да подреждате и работите върху изпълнението на важни и значими проекти. Използвайте въображението си, но владейте напиращите емоции и чувства, за да напредвате. Ако изброеното до тук не е по вкуса ви, то насочете енергията си към укрепване на собственото ви здраве и повишаване на духовното ви ниво, към отдих и общувания, които биха удовлетворили неспокойния ви дух. Може да се занимавате с творческа работа, спорт, йога, но най-вече с любов.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 15.01.2015

Лъв

Денят ви ще е изпълнен с движение, а за някои от вас той ще е дори радостен. Погрижете се за близките си и създавайте спокойна атмосфера в дома. Очакват ви вълнения, свързани с нови предизвикателства и раздяла с остарели схващания. Не се притеснявайте излишно, имате сили да се справите с всичко, което предвиждате и се очаква от вас. Щадете здравето си и мислете позитивно. Заслужавате повече от това, което си позволявате, за това не се ограничавайте в мечтите си.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 15.01.2015

Дева

Днес много неща ще ви изпълват с увереност и зареждат с оптимизъм. Пробуждащите се природни сили благоприятстват съзиданието, за това е препоръчително да поставите основите на нови и значими дела и да пристъпите към реализацията на глобални дългосрочни проекти. Бързо ще решите финансови и други въпроси, свързани със семейството и служебните ангажименти. Домашните задължения ще ви се отдават с лекота, както и всяка друга физическа работа. Денят е благоприятен за пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 15.01.2015

Везни

Новите и градивни задачи, започнати сега ще бъдат благоприятствани от Съдбата и ще ви се отдават с повече лекота. Погрижете се и за атмосферата на дома. Денят е подходящ за изясняване на отношенията с партньора, сключване на брак и създаване на деца. Но и за още куп полезни неща, сред които подобряване на здравето и духовното ви израстване. Говорете открито за притесненията си, но контролирайте емоциите си, за да не преминете границите на добрия тон. Ако очистите психиката си, ще обновите силите си.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 15.01.2015

Скорпион

Работете по изпълнението на новите си проекти, като разумно и практично се възползвате от обстоятелствата. Ще имате подкрепа и ще се почувствате на мястото си. Нова информация или желани развития ще ви подтикнат смело да планирате бъдещите си начинания. Всичко започнато днес ще бъде свършено в срок и с очакваните резултати. Стабилизиране на семейните връзки. Други ще обмислят промени, свързани с работата, преместване или пътувания, както и по-глобални проекти.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 15.01.2015

Стрелец

Започнатото през този ден води до активно използване на ресурсите. Вървят процеси на трансформации, които повишават активността, творческата работа и благоприятстват новите начинания. Заемете се с всичко, което планирате, бъдете смели, ще имате висша подкрепа и свободата да работите и живеете според собствените си разбирания, цели и духовни вярвания. По бизнес въпроси ще проявите делови нюх, с което ще насърчите развитието им. Грижите ви за някого ще го окуражат и помогнат в решенията и действията му. Погрижете се и за здравето си. Възползвайте се от сексуалната си енергия.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 15.01.2015

Козирог

Нови и важни проекти, творческа работа, пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия, физически натоварвания и укрепване на здравето ще обуславят интересите и активността ви през днешния ден. Използвайте възможностите си, като съчетаете полезното с приятното, за да постигнете вътрешно спокойствие и сигурност в себе си за нещата, които правите и които ви предстоят. Има какво да ви радва и то ще ви мотивира да се обвържете с нови отговорности. Овладейте емоциите си и изчистете мислите си от агресивни подбуди, ако такива се появят, смирете се и живейте спокойно.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 15.01.2015

Водолей

Свършеното през днешния ден ще ви носи дивиденти в бъдеще, за това поддържайте позитивно отношение към работата и към трудностите, изпречили се на пътя ви, за да улесните изпълнението й и да останете доволни. Спокойствието е важно и за решенията, които ви предстои да вземете. Постигнатото е показател за правилността на всичко, което правите и ви дава увереност, че сте на прав път. Справедливостта ще възтържествува, не бива да изпадате в униние, ако се чувствате неразбрани и недооценени. Пробуждане и преобразуване на сексуалната ви енергия в градивна и съзидателна, възползвайте се.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 15.01.2015

Риби

Търсете широка подкрепа и внимание, но бъдете деликатни и не натрапвайте информираността си, за да не създадете чувство за малоценност в онези, от които се интересувате. С позитивни мисли и съзнателно освобождаване от ненужни страхове ще обновите силите си и вземете смели решения. Следвайки ги, ще се насочите към полезни и необходими занимания, от които бизнесът и професионалните ви дела ще потръгнат ускорено напред. Отделете повече време на дома, близките и себе си. Заздравяване на семейните връзки и укрепване на здравето.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Яну 16, 2015 9:39 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 16.01.2015

Овен

Енергетиката на деня ви дава възможност за опознаване на мъдростта на земния живот, но не за сметка на външната проява на силите, а за сметка на работата вътре в себе си. Отделете повече време за отдих и заменете физическите натоварвания с по-приятни, обогатяващи духа и сетивата ви занимания. Оставайки пасивни, ще се предпазите от прибързани решения и грешки. Потиснете съмненията и тревожните мисли, за да изживеете деня си спокойно и сред хората, които обичате. Не ограничавайте свободата им и не предлагайте мнението и помощта си, ако не бъдете помолени на всяка цена.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 16.01.2015

Телец

Използвайте деня си за съсредоточаване и вглъбеност, останете по-овладени и спокойни. Не се преуморявайте, довършете започнатите задачи и не предприемайте нови. Дайте свобода на близките си и не бъдете коректив на всичко, което те правят. Притесненията ви за здравето са основателни, консултирайте се със специалист, но можете да си помогнете и сами. Ограничете алкохола и цигарите, мислете положително и си осигурете повече време за отдих.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 16.01.2015

Близнаци

Осигурете си повече тишина и спокойствие, време за размисъл и отпускане. Развивайте наблюдателността си и контролирайте мислите си, без да хабите енергията си напразно. Липсата на инициатива ще работи във ваша полза, за това не бързайте да се укорявате. Не трябва да започвате нови дела, но да завършите незавършените. Разходка сред природата и чистият въздух ще ви се отразят добре и ще мобилизират силите ви, стига да не се натоварвате физически. Ако имате здравословни неразположения непременно потърсете специализиран съвет.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 16.01.2015

Рак

Днес избягвайте физически натоварвания, щадете се и не стигайте до крайности в нищо, защото всичко има граници. Отложете новите начинания и останете пасивни. Сред тишина и спокойствие ще може по-добре да обмислите целите си и вземете правилните решения. Имате силна интуиция, използвайте я там, където сте затруднени в избора си. Ще избегнете здравословни неразположения, ако сте с овладени емоции и по-малко се притеснявате.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 16.01.2015

Лъв

Днес не бързайте и не се суетете, нито взимайте важни решения. Спокойно довършете започнатото и се съсредоточете върху духовното си развитие. Прекратете връзките си с лицемерни хора и се обграждайте само с истински приятели. Това ще ви зареди с положителни мисли и емоции, абстрахирайки се от нещата, които ви дразнят и натоварват. От работата по текущите ви проекти ще последват развития, съвпадащи с очакванията ви за тях. Щадете организма си, най-вече главата и мозъка от неподходяща храна, лекарства, алкохол и цигари.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 16.01.2015

Дева

Днес е важно да останете в хармония и насаме със себе си, да се вслушате във вътрешния си глас, да обмислите живота си и начина, по който възприемате света. Избягвайте емоционални и физически натоварвания, няма да ви се отразят добре. Изживейте деня си спокойно, може в усамотение или сред хората, които обичате. Насърчете ги към полезни мисли и занимания, така ще направят повече за себе си и ще останат доволни. Погрижете се за здравето и пълноценния си отдих.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 10.01.2015

Везни

Не се натоварвайте физически и психически, останете по-изолирани и уединени. Ограничете общуванията си и ще избегнете ненужни вълнения. Отваряйки сърцето си за доброто, в което вярвате и носите в себе си, ще се освободите от тревожни мисли и стрес. Постигнете ли вътрешна хармония, ще постигнете и желанията си. Вслушайте се в интуицията си и ще получите прозрения, благодарение на които ще направите правилния си избор. Всеки знак на съдбата днес трябва да се приема като важно указание и мъдър съвет.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 16.01.2015

Скорпион

Днес над всичко се стремете към тишина и спокойствие. Интуицията ще ви предпази и помогне да се освободите по-лесно от лицемерието и негативите в обкръжението си С подкрепата си към някого ще си спечелите приятел и силен съюзник. Взаимно ще попълвате знанията, които ви липсват и ще работите за общия ви просперитет. Ако връзката ви е интимна, това ще промени живота ви в положителна посока, стига да е по любов. Грижите по дома ще го направят по-светъл, уютен и желан.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 16.01.2015

Стрелец

Останете в тишина и спокойствие, съберете мислите и енергията си, и не се суетете напразно. Денят не предполага активност и начало на нови занимания. Ако желаете, разумно и деликатно може да предложите помощта си, но помнете, че не поисканото, но дадено, в един момент се заплаща скъпо. Не налагайте мнението си на никого. Няма да сгрешите, ако предпочетете уединението и отделите време за размисъл и почивка. Не бива да рискувате и да се претоварвате с тежка храна, алкохол, цигари и лекарства.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 16.01.2015

Козирог

Днес се старайте да се предпазвате от всичко, което би могло да ви натовари емоционално и физически. Освободете се от тревожните си мисли, отпуснете се и повече си почивайте. Практичността ще ви подскаже как най-добре бихте могли да се възползвате от нечие предложение, свързано с пътуване или нещо друго, което ви интересува. Ако ви очакват недовършени задачи, работете по приключването им, без да започвате нови. Ако се появят здравословни неразположения не ги подценявайте, а потърсете навреме специализирана помощ.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 16.01.2015

Водолей

Ще се почувствате по-добре и в мир със себе си, ако споделите времето си с любимите ви хора и оставите новите начинания за по-подходящо време. Културни развлечения и други, не натоварващи здравето и психиката ви занимания ще ви зареждат с добра енергия и повече оптимизъм. Денят е благоприятен за пътувания, но във всички случаи е препоръчително да се включите в активни действия, само ако бъдете настойчиво помолени за това. Приемайте повече сокове, за да прочистите организма си.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 16.01.2015

Риби

Оставайки в уединение през днешния ден, ще се предпазите от грешки и конфликти, но ако имате нужда да споделяте вълненията си с хора, които ви разбират и от които може да почерпите идеи по въпроси, занимаващи ви сега, не се възпирайте. Бизнес – делата ви също присъстват в мислите ви, но действайте равномерно, без претоварване и емоции. Използвайте интуицията си, за да прозрете кое е добро и кое не, ако разумът ви говори друго. Можете да се заемете с лечебно гладуване, да повишавате своята духовност.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 19, 2015 9:55 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 19.01.2015

Овен

Денят дава отлични възможности за работа над негативните части от същността ви. Знаковата информация постъпва чрез сънища и символи. Няма да ви липсва признание и поощрение там, където е нужно, за да подсили уменията ви. Създалото се настроение ще ви зарежда с идеи, реализацията на които няма да ви затрудни. Възможните развития ще ви навеждат на размисъл и подканят към обективна оценка на случващото се, приемете ги като реално отражение на мисленето ви. Следете кръвното си и не се преуморявайте. Медът засилва лечебните си свойства и е добре да се използва. Ограничете приема на течности.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 19.01.2015

Телец

Хармоничен ден, през който благоприятната енергетика засилва творческото въображение, пораждат се нови идеи. Обръщайте внимание на знаците, но контролирайте емоциите си, за да подобрите организацията си на работа, а с нея и финансите си. В същото време не предприемайте нищо, с което бихте изложили на риск здравето и спокойствието си. Въздържанието ще ви спести главоболия от различно естество и предпази от грешки. Ще поддържате добри отношения в семейството и на вън, ако не изпреварвате събитията с оценките и коментарите си.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 19.01.2015

Близнаци

Денят ви носи добри възможности за осъществяване на идеите, от които се интересувате, и които са важни за вас. Ще свършите много работа и с лекота, без да се затрудните. Препоръчително е да не взимате никакви окончателни решения, защото динамиката на предстоящите дни може да промени плановете ви в движение. Новите запознанства ще ви заинтригуват и с част от хората ще продължите и занапред да работите върху интересни проекти. За други денят се свързва с успешна покупка или обновяване на дома.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 19.01.2015

Рак

Благоприятен ден, който събужда у вас основателен интерес към нови идеи и ви мотивира да ги осъществите. Бъдете толерантни и се стремете към по-добър синхрон в действията с онези, с които работите и от които се интересувате. Не вземайте страна в спор и избягвайте да се намесвате в деликатни ситуации, които биха имали негативни последствия за вас. Емоционалното напрежение отстъпва, и ако се съхрани тази настройка, може да се избавите от хроничния стрес. Позитивните мисли ще ви помогнат да се справите по-лесно с проблемите и да продължите напред.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 19.01.2015

Лъв

Новите знания ви насърчават да напредвате в работата, следвайки я отговорно, а част от нея и с удоволствие. За съжаление не така ще стоят нещата с дейности, с които сте ангажирани, но остават в страни от интересите ви. Денят не е подходящ за взимане на окончателни решения. В семейството ще постигнете съгласие по спорен въпрос, макар и с известни отстъпки от ваша страна, което ще подсили значимостта на жеста ви. Запознанство ще привлече трайно интереса ви към някого в професионален или в личен план.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 19.01.2015

Дева

Организирани и практични, днес с успех ще се възползвате от даденостите, но не нарушавайте хармонията на деня с груби действия. Постигнатото ще ви насърчи да продължите напред, без да губите време и средства. Нарастващото доверие във вас благоприятства бъдещи съдружия, договорености и сделки. Лично за себе си днес бъдете по-внимателни и не се доверявайте на непроверени хора и връзки, за да избегнете разочарованията. Денят е добър за пречистване и намиране на изход в кризисни ситуации.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 19.01.2015

Везни

С положителни мисли и нагласа към работа, обкръжението и живота, ще бъдете не само в хармония с енергетиката на деня, но и ще отхвърлите повече ангажименти. Каквито и причини да имате за недоволство от нещо или някого, не го превръщайте в драма. Откритостта в отношенията е предпоставка за успешни развития, за това контролирайте емоциите и останете добри. От вашето разбиране зависи много, приемайте случващото ви се, без да се оплаквате, то е резултат на вашите действия.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 19.01.2015

Скорпион

Отнесете се с нужното внимание към всичко, което ви хрумва днес, без да се суетите напразно. Отдавайте значение и на дребните неща, с тях ще привличате към себе си добри хора, но не се задълбочавайте върху несъвършенствата им и не се опитвайте да ги променяте. Въздържайте се от обещания и не подценявайте конкуренцията си. Нови придобивки за семейството и дома. Щадете здравето си, уязвими са главата, мозъка, следете кръвното си налягане. Ограничете течностите и приемайте повече пчелен мед.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 19.01.2015

Стрелец

С делата и поведението си ще затвърдите изграденото мнение и позиции, които имате, оставайки впечатление на сериозни и отговорни хора. Ще намерите решение на финансов въпрос и с него ще спасите бюджета си, но ако се получи забавяне, не го превръщайте в драма. Денят не е предназначен за особена активност, желателно е да бъдете в приповдигнато настроение, да имате добри мисли и намерения. Пазете костите, главата и очите от претоварване.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 19.01.2015

Козирог

Насочете енергията си в желаната посока и вникнете в детайлите, за да внесете повече яснота в работата си и там, където са насочени интересите ви. Във връзка с конкретни намерения ще станете инициатори на срещи и ще търсите повече информация, подпомагаща целите ви. Интересът на някого към вас не е прекъснат и взаимно ще се радвате на присъствието си. Ще имате успех, ако разнообразите дейността си, почерпите от опита на другите и изпълните с въображение новите си идеи. Грижете се по-добре за себе си и не рискувайте излишно.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 19.01.2015

Водолей

Денят ви ще е интересен и разнообразен. Разработване на нови идеи, проекти, срещи, подписване на споразумения и друга делова и творческа работа. На работното място или по друг повод ще се запознаете с новости от сферата на професионалните ви интереси и с проявената си готовност за усвояването им, ще направите своята заявка за успех. Покупките за дома ще са удачни и ще зарадват близките ви. Не се скъпете на добри думи, казани дори в аванс. Да се пазят от претоварване очите, костите и гръбначния стълб.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 19.01.2015

Риби

Професионални, лични и други срещи ще ви обогатят с нови идеи, а постигнатите споразумения ще ви подтикнат да ускорите темпото си на работа, за да се включите във времето с изпълнение на растящите ви ангажименти. Във всички случаи се стремете правилно да приемате това, което ви се случва, от разбирането ви ще зависи много. Познанството ви с подходящите хора ще помогне на намеренията ви, но не се преуморявайте и като правило не взимайте окончателни решения. Не започвайте и нищо ново сега.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 20, 2015 9:09 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 20.01.2015

Овен

Критичен ден, през който ще се предпазите от негативи, грешки , измами и разочарования, ако повишите самоконтрола си и станете по-взискателни към себе си и околните. Повече ще ви се отдават занимания, свързани с домакинството. По възможност останете близо до дома, погрижете се за по-надеждна защита и избягвайте рисковани начинания и всичко неясно. Не предприемайте нищо ново и не взимайте решения. Обърнете внимание на творческите си идеи. Приемайте лека растителна или млечна храна, без алкохол.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 20.01.2015

Телец

Ще преминете без затруднения през днешния труден ден, ако потиснете егото си и дадете път на съзидателните си мисли, без да кроите нови планове. Не започвайте нови дела, направете си равносметка, занимавайте се с домакински работи и други, несъществени задачи. В спокойна обстановка ще откриете начин за справяне със ситуацията, преди да се е превърнала в проблем за вас. Не подписвайте важни документи, избягвайте рисковани начинания, алкохол и всичко, което може да ви натовари психически.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 20.01.2015

Близнаци

Ако се чувствате отпаднали и без желание за инициатива, не се измъчвайте. Старайте се да не усложните сами живота си с негативни мисли, съмнения и претоварване. Избягвайте фалшиви и ненужни връзки, дразнители и безполезни съвети, за да не нагнетявате у себе си тъга. Денят е за самооценка, за това се замислете и открийте своите недостатъци. Бъдете честни пред себе си и се постарайте да отстраните от характера си онова, което преценявате, че ви вреди. При новолуние лекарствата имат максимално добър ефект.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 20.01.2015

Рак

Организмът ви е отслабнал, за това се постарайте да не го подлагате на големи натоварвания. Доверявайте се на собствената си преценка за нещата и по-малко на нечии обещания. Избягвайте новите начинания и рисковани действия, защото денят е зареден с противоречиви мисли и емоции. Посветете се на семейството си и анализирайте по-добре даденостите. Огледайте се и отстранете пропуските си, контролирайте негативите и да не се претоварвайте в нищо. Във всички случаи е добре да сте овладени и добронамерени, за да сведете до минимум загубите.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 20.01.2015

Лъв

Днес е за предпочитане да се въздържате от инициативи и по възможност да отделите повече време за семейството, като се погрижите за уюта и спокойствието на дома. Анализирайте делата си, направете си само оценка, за да откриете по-лесно пропуските и грешките си, и се поправете. Денят крие рискове от различно естество, избягвайте алкохол и месо, приемайте повече течности и се старайте да довеждате започнатото до край, но не подхващайте нищо ново.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 20.01.2015

Дева

Днес не започвайте нищо ново, но приключете започнатото. В отношенията си с околните проявявайте повече търпимост, потиснете егото си и избягвайте ненужните спорове, за да не си навредите. Дайте път на творческите си виждания и следвайте сърцето си. Предстоят развития в интересуваща ви сфера, но преди това е нужно да направите самооценка на делата си, както в професионален, така и във всякакъв друг план. Диетите са ефективни за изчистване на организма.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 20.01.2015

Везни

Ако предвиждате начало на проект или друга дейност е препоръчително да отложите новите начинания и да не изпреварвате събитията с правене на планове и взимане на решения. Времето е подходящо за самооценка и размисъл, отговорете си честно доволни ли сте от себе си, на къде вървите и какво целите. Контролирайте негативните си емоции, гнева и алчността, които днес властват над всички. Избягвайте крайностите във всичките им проявления, за да преминете с по-малко загуби през днешния критичен ден.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 20.01.2015

Скорпион

Повече въздържание, контрол над мислите и емоциите, избягване на спорове и конфликти, такива са препоръките към вас днес, предвид на това, че може да бъдете провокирани към проява на не добри мисли и поведение, което се отразява неблагоприятно на всички. Възможно е под тяхно въздействие да недооцените някого или нещо и после да съжалявате. Нова връзка или друга житейска ситуация ще наложи промени, които следва добре да обмислите. При новолуние бъдете внимателни и се пазете от травми.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 20.01.2015

Стрелец

Съобразявайте се с даденостите, прецизирайте методите си на работа, и по-добре контролирайте мислите, емоциите и поведението си сега. Обективната преценка ще ви подскаже как да отстраните недостатъците си, за да се справите по-добре с работата и отношенията си. Заемете се с най-неотложните си задачи и отложете новите начинания за по-добро време. Възможно е да се чувствате по-раздразнителни, да се обострят здравословни проблеми и депресии. Осигурете си повече светлина и спокойствие, но не възпирайте творческия си устрем.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 20.01.2015

Козирог

Днес нищо няма да провокира активността ви, но ако все пак почувствате импулс към изяви, използвайте творческата си мисъл. Направете си самоанализ, погрижете се за по-надеждната си защита и поддържайте щадящо отношение към здравето си. Въздържанието днес ще ви предпази от грешки и конфликти. Денят не подхожда за нови дела, дори не трябва да градите планове за бъдещето. Посветете времето си на семейството, занимавайте се с домакински и други, по-маловажни задачи, за да съхраните силите и нервите си. Гладуването през този ден е лечебно за организма.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 20.01.2015

Водолей

Смирете егото си, контролирайте емоциите и лошите мисли. Размишлявайте върху причините, породили един или друг ваш проблем, анализирайте грешките и пропуските си. Справяйки се с тях, ще се справите и с всяка появила се на пътя ви трудност. Отхвърлете неотложните си задачи и не предприемайте нови, не се претоварвайте. Направете пречистваща диета, мислете позитивно и не позволявайте да ви обсебят депресивни настроения.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 20.01.2015

Риби

Случващото ви се сега е в резултат на това, което сами сте направили по-рано. Обективната ви преценка, смирението и покаянието ще ви помогнат да покажете стабилното си присъствие там, където сте, като заложите на опита, знанията и авторитета си. Бъдете търпеливи и не хранете напразни очаквания към никого и нищо. Щадете нервите и здравето си, избягвайте алкохола, месото и всичко, което може да изчерпа силите и натовари психиката ви. Новолунието ви зарежда с творчески идеи, планове и мечти. Замисленото непременно ще се сбъдне, ако са чисти помислите ви.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Яну 21, 2015 9:46 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 21.01.2015

Овен

Слушайте интуицията си, доверявайте се на вътрешното си чувство, което няма да ви подведе и така ще откриете лесно кое е полезно и кое е вредно за вас. Всичко, което би допринесло за разкриване на потенциала ви е полезно и насърчително, за това не се колебайте дълго, а работете върху реализацията му. Денят е подходящ за пътуване, научни занимания, размишления и открития. Поглезете се и с любимата си храна, почивайте си повече и събирайте сили. Молбите ви ще бъдат чути, а благотворителността и добрите ви дела оценени и възнаградени.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 21.01.2015

Телец

Днес всичко започнато ще ви се получава добре, ще имате енергийна подкрепа и ще се радвате на постигнати резултати. Организираните срещи ще подпомогнат бъдещите ви планове, внасяйки яснота и подкрепа, от която се нуждаете. Препоръчително е във всичко да се проявява разумност и щедрост. Покупките за семейството ще са удачни и ще създадат повече уют и настроение в дома ви. Грижете се по-добре за себе си и се поглезете с любимата си храна. Добър ефект имат контрастните душове.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 21.01.2015

Близнаци

Започнатият образователен курс или друга активност ще се отразят положително на информираността, заетостта, финансите, здравето и живота ви. Подобрявате интелектуалната си, психическа и физическа форма. Бъдете искрени в общуването, това ще ви помогне да анализирате възникнал проблем и по-лесно да намерите решението му. Посветете деня си на добри дела и благотворителност, помогнете на нуждаещи се и щедростта ви ще ви се върне многократно.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 21.01.2015

Рак

С решаване на професионални, семейни и лични въпроси ще обогатите опита и информираността ви по интересуващите ви теми. Ако търсите промяна не оставайте пасивни, а се възползвайте от възможностите, които ви се дават. Бъдете щедри и не съжалявайте за нищо, което дарявате, защото постъпката ви ще се оцени и върне. Не е препоръчително да започвате нови дела и да се пият много течности, но може да се храните с всичко, което душата ви иска, без да прекалявате.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 21.01.2015

Лъв

Проекти, образователни курсове, диети, физически упражнения или друга, интересуваща ви заетост ще ви помогнат в усвояване на материята, без негативни последствия за вас. Резултатите ще ви обнадеждят, независимо, че в нечии очи те може да са незначителни. Нова идея или нечие предложение ще ви насърчат да разширите информацията си по интересуващ ви въпрос, от което ще последват и финансови изгоди. Денят е подходящ за командировки, стига да се съобразявате с пътните условия.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 21.01.2015

Дева

Всичко планирано и разработено добре ще ви се получава според очакванията ви. Новите проекти ще са успешни, с добри финансови и други показатели. Не влизайте в конфликти с колеги и роднини, за да не губите сили и време в празни приказки. Бъдете щедри и не съжалявайте за нищо, с което се разделяте; така ще освободите място за по-добри мисли, емоции и развития. В този ден може да се определи кое е полезно и кое не, както по отношение на храненето, така и към хората.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 21.01.2015

Везни

Професионални и творчески начинания ще направят деня ви по-интересен и съдържателен. Не пренебрегвайте и онези занимания, които биха могли да внесат повече настроение в ежедневието ви и да прогонят отчуждението, настъпило в отношенията ви с някого от обкръжението ви. Поглезете тялото и духа си. Молбите ви днес се чуват, възползвайте се. В любовта няма бурни страсти, а тихи и нежни отношения, но във всичко трябва да се проявява разумност и щедрост.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 21.01.2015

Скорпион

За много от вас денят ще бъде изпълнен с работа върху професионални и лични задачи, ще има и такива, които поставят ново начало сега. В хода на изпълнението им е възможно да се появят и много неизвестни, с които предстои да се справите и да продължите, каквото и да ви струва това. Контролирайте нервните изблици, за да не се провалите сами. Жестовете на внимание и благотворителност днес имат по-голяма стойност, за това не съжалявайте за нищо, от което се освобождавате.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 21.01.2015

Стрелец

Уменията и амбициите ви ще се толерират и по-бързо ще постигате целите си, спестявайки си много разочарования. Подходящо време за започване на ремонт, подновяване на стара техника, грижи за дома и близките ви. Хранете се пълноценно и не се ограничавайте в кулинарните си предпочитания, въпреки че денят е подходящ и за започване на диета или цикъл от упражнения. Проявената ви щедрост ще се оцени, а вас направи доволни. Идете на църква и се молете, защото молбите ви ще бъдат чути.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 21.01.2015

Козирог

Образованието, спортът, творчеството, физическото ви и духовно израстване ще бъдат толерирани и по различни начини насърчени. Препоръчително е да не рискувате прекалено в дела, които изискват по-добро финансиране или друга обезпеченост. Пазете се от крайности в поведението и мислете положително, за да избегнете грешки и пропуски. С търпение и овладени емоции трудностите ще бъдат лесно преодолими, а вие по-спокойни и работоспособни.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 21.01.2015

Водолей

Денят е подходящ за нови начинания, свързани с начало на професионален проект, спортни занимания, образование и духовни практики. Включете се в подготовката на предстоящо събитие, като покажете организаторски умения и широките си познания по темата. Интуитивните ви прозрения, професионалните ви и лични интереси ще ви подтикнат към конкретни действия, но не оставайте равнодушни към проблемите на обкръжението ви. Погрижете се за хората, които търсят закрилата ви и потиснете претенциите си. Грижете се по-добре за себе си и не рискувайте излишно.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 21.01.2015

Риби

Насочете действията си към изпълнение на добрите ви намерения и не се притеснявайте, ако възникнат затруднения. Поставеното начало ще ви носи добри дивиденти в бъдеще. Пътуванията ще са безпроблемни, стига да са съобразени с условията и времето. Искрените молби се чуват, възползвайте се. Освен това е добре да се вслушвате в организма си, сами ще почувствате кое е добре и кое не е за вас, но и диетата през днешния ден ще свърши своята положителна роля.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Яну 22, 2015 8:47 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 22.01.2015

Овен

Денят е измежду най-подходящите за активни действия, започнете да реализирате плановете си и резултатите в работата ви няма да закъснеят. С любознателен дух и целенасочени търсения ще създавате добри условия за професионална реализация. Ако в общуването си все пак срещнете съпротива, не бъдете настоятелни и отложете за друг ден онова, за което търсите подкрепа. С разтоварващи процедури, разходки, спорт и масажи ще разнообразите приятно деня си.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 22.01.2015

Телец

Възползвайте се от всяка възможност за усвояване на нови знания и професионална реализация, но не стигайте до претоварване. Отделете достатъчно време за себе си и обърнете внимание на семейството и роднините. Всяко действие, насочено към подобряване благосъстоянието им ще води до желаните резултати. От друга страна натрупаната енергия може да прерасне в нежелан сблъсък с онези, с които животът ви срещне днес, за това е добре да се владеете повече, но и да се погрижите за защитата си.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 22.01.2015

Близнаци

Имате сили и ресурси, благодарение на които ще се предпазите от негативите на деня, които днес могат да повишат мнителността, коварствата и агресията. Пасивността е противопоказна и може да доведе до душевни и физически загуби. В същото време контролирайте по-добре емоциите си, за да не стигате до открити конфликти с колеги или роднини, защото това може да прекъсне отношенията ви за дълго. Физическите натоварвания ще ви помогнат да отхвърлите натрупаните задачи, без да се преуморите, а разходките и спортът ще подобрят тонуса и настроението ви.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 22.01.2015

Рак

Общи задачи ще ви сближат с хората, с които споделяте сходни интереси и ще оказват положителен ефект върху сроковете и качеството на работата ви. Отговорното ви отношение и естествено поведение ще затвърдят мнението за вас и ще се отразят на възнаграждението ви. За други денят се свързва с домашни задължения, пътувания, спорт или развлечения. Ще успеете във всичко, което правите за себе си и семейството ви, но бъдете внимателни. Ако не се контролира натрупаната енергия може да прерасне в агресия.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 22.01.2015

Лъв

Днес всяка решителна стъпка ще ви бъде от полза, за това останете активни и работете всеотдайно върху реализация на програмата си. В същото време споделяйте намеренията си, за да не сте сами в изпълнението им. Денят е подходящ за сключване на брак. Ще успявате във всичко, което е свързано с благоденствието на семейството ви. Но ако се чувствате раздразнителни и преуморени не допускайте агресията да вземе връх и да подчини волята ви. Не подписвайте договори и не водете важни преговори. Пазете се от травми и загуби.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 22.01.2015

Дева

Станете инициатори на срещи с хора, които могат да ви бъдат полезни. Стремежът ви към повече информираност през днешния ден ще благоприятства делата ви. Но ако динамиката ви идва в повече потърсете своите начини за освобождаване от негативните емоции и бъдете внимателни към своите реакции в общуването си с различни хора. Използвайте времето днес за себе си и хората, с които е свързан живота ви. Денят е подходящ за сключване на брак. Не се преуморявайте и не позволявайте натрупаната енергия да прерасне в агресия.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 22.01.2015

Везни

Работата по текущи и нови задачи днес ще е съпроводена с повече емоции, за това е добре да не се поддавате на гнева и да възпирате всяка появила се у вас нотка на агресия. Обърнете повече внимание на себе си и семейството ви. Ще останете приятно изненадани от нечия подкрепа, а ако тя е финансова, още по-добре. Оценете я и на свой ред се реванширайте, за да не създавате в околните погрешно впечатление за себе си. Пазете от преумора очите си, но във всеки друг случай активността е препоръчителна, обратното може да ви причини душевни травми.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 22.01.2015

Скорпион

Следвайте сърцето си и потиснете гнева си, ако такъв се появи, бъдете толерантни и напористи. Нещата ще си дойдат по местата и с по-малко нерви. Активността е препоръчителна, но освен към професионалните ви и бизнес – занимания е добре да я насочите към семейните дела и отношенията с партньора ви. Денят е подходящ за сключване на брак, за зачеване и семейни събирания. Полезни са разтоварващи процедури, като разходка, фитнес, масажи. Пийте повече вода.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 22.01.2015

Стрелец

Въпросите, от които се интересувате, днес ще провокират повече активността ви. Започнете да реализирате своите замисли, всяка решителна стъпка ще ви бъде от полза. Споделете повече време със семейството и роднините си, но контролирайте негативните си емоции и реакции. Приемайте повече течности, най-добре бистра вода, без алкохолни напитки. Уязвими са сетивните органи, ставите и краката. Не стойте дълго време изправени.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 22.01.2015

Козирог

Професионални, семейни и лични ангажименти ще подсилват у някои от вас усещането им за значимост, отнасяйки се с цялата си отговорност към изпълнението им. Очакванията на много хора към вас ви задължават и не може да си позволите отпускане. Ако по различни причини се почувствате раздразнителни и гневни, съумейте навреме да се овладеете. Работете за заздравяване на отношенията ви с партньора и семейството, всичко направено за тях днес ще бъде благоприятствано от Съдбата.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 22.01.2015

Водолей

Следвайте приоритетите си и не оставайте пасивни, за да се предпазите от негативите на деня. Не давайте израз на напиращите да ви обсебят гняв и агресия, било заради нечии капризи или несвършена работа. Ще имате сили да се справите, стига да не усложните обстановката около себе си с конфликти. Културни развлечения, спорт, туризъм ще се отразят обновяващо на духа ви, както и миговете, които споделяте с любимите ви хора. Предпазвайте от натоварване очите, краката и ставите, но не оставайте пасивни.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 22.01.2015

Риби

В заетостта си днес ще постигнете добри резултати с по-малко усилия, ако избягвате да се нервирате и внимателно изслушвате мнението на околните. С онези, с които споделяте обща работа и интереси ще ви бъде по-лесно да си сътрудничите, ако насърчите уменията им и по-добре контролирате емоциите си. Оценете и се възползвайте от момента, като обърнете повече внимание и на семейството си. Пасивността е противопоказна. Не се застоявайте дълго пред компютъра и телевизора, и пазете от преумора очите.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Яну 23, 2015 9:34 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 23.01.2015

Овен

Труден и неблагоприятен ден, който може да провокира неочаквани развития, за това бъдете внимателни и предпазливи към изкушения. Всичко, което е извън дома, като запознанства, колективна работа и общуване се понасят тежко и могат да имат опасни последствия. Отношенията в семейството се нуждаят от освежаване, работете и в тази посока, като не натрапвате мнението и съветите си. Поправете допуснати грешки и поискайте прошка. Уязвима част от тялото е главата, не я преуморявайте и се пазете от простуди.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 23.01.2015

Телец

През днешния ден е препоръчително да избягвате колективна работа и да не започвате нови задачи. Останете по-близо до дома и работете за заздравяване на семейните връзки, поправете грешките си и наваксвайки пропуснатото. В любовта не предприемайте инициативи, за да избегнете конфликти. По-добре контролирайте егоизма си и не взимайте прибързани решения. Избягвайте темпераментните избухвания, новите запознанства и общуванията, които може да си спестите сега.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 23.01.2015

Близнаци

Днес всяко общуване, запознанства и колективна работа се понасят трудно и могат да имат нежелани последствия за работата и връзките ви. Избягвайте дразнителите, за да съхраните силите си и бъдете последователни в действията си. Препоръчително е да останете близо до дома и да се занимавате с домакинството и семейните задачи. При страдащите от главоболие е добре да избягват кафето, шоколада и алкохола, като приемате повече вода.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 23.01.2015

Рак

Днес е важно да си наложите повече самоконтрол и да се съобразявате с обстоятелствата и хората в тях, за да избегнете раздразнение и други нежелани последствия. В спокойна обстановка ще ви бъде по-лесно да работите върху реализация на плановете си и да преминете през деня по-спокойно. За компенсация ще получите придобивки, с които ще възстановите равновесието в живота си. Споделете повече време с любимите ви хора, но в любовта не предприемайте инициативи. Не приемайте алкохол, кафе и други стимуланти, чието действие сега е по-силно.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 23.01.2015

Лъв

Събитията днес ще се отразяват непредсказуемо на настроението и мислите ви. Ще се чувствате най-добре в позната обстановка и без дразнители. Използвайте времето си, за да свършите текущите си задачи и не подхващайте нови. За предпочитане са индивидуалните занимания. Старайте се да не взимате прибързани решения и обмисляйте всичко както трябва. Обърнете повече внимание на семейството и домашните ангажименти, зарадвайте близките си с нещо приятно. Хубаво е да прекарвате повече време сред природата.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 23.01.2015

Дева

Професионални и битови въпроси могат да провокират конфликти и други, негативни въздействия върху вас днес. Избягвайте колективни занимания и получаване на информация, ако тя не ви е нужна за конкретни дела. Обратното може да ви създаде повече напрежение. Времето е подходящо за лично и духовно усъвършенстване. Останете близо до дома и поглезете близките си с любимите им неща, това ще ви зарадва и вас.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 23.01.2015

Везни

Сложен и конфликтен ден, през който са възможни изненади, бъдете подготвени и емоционално овладени. Общуването, запознанствата и екипната работа могат да ви създават известно напрежение, не губете чувството си за хумор и не бъдете дребнави в нищо. Старайте се да не взимате прибързани решения и по-внимателно се вглеждайте в новопостъпилата до вас информация, като се възползвате от нея само в краен случай, за да не си създадете сами неприятности.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 23.01.2015

Скорпион

Днес работете самостоятелно върху задачите си и ще отхвърлите повече работа. Няма да се затрудните и в подготовката на новите, които планирате, но отложете стартирането им за по-добро време. Общуването с колеги и партньори ще се отрази на опита и информираността ви по въпроси от служебен характер, стига да сте толерантни и овладени. В същото време е възможно да изпитате раздразнение от други, но не го превръщайте в драма. Взетите решения, ако са добре обмислени, ще се отразят стимулиращо на бизнеса ви. В интимната сфера не предприемайте инициативи и ще си спестите разочарования.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 23.01.2015

Стрелец

Разчитайте на себе си и се погрижете сами за делата си, за да ги приключите навреме и с желаните резултати. По възможност избягвайте колективната работа, дразнители и неудачници. Следвайки препоръките, ще се чувствате по-спокойни и с добри очаквания. В резултат ще постигате изгодни споразумения и поставите основите на бъдеща дейност. В интимните отношения пасивността ще ви спаси от конфликти.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 23.01.2015

Козирог

Отговорно и професионално работете върху планираните задачи, постигнатото ще се отрази положително на финансите и на авторитета ви. Избягвайте колективните начинания, за да си спестите разочарование от някого или нещо. Заниманията с духовни практики ще ви помогнат да постигнете по-добър баланс между емоциите и желанията си. Не пренебрегвайте здравословните си неразположения, пазете главата от простуди и преумора.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 23.01.2015

Водолей

Денят е предназначен за по-обикновени и рутинни занимания, за това не се съревновавайте със себе си, а живейте по-спокойно. Възможни са различни провокации, водещи към конфликти. Препоръчително е да избягвате дразнители и колективни начинания, които могат да повишат напрежението около вас. Професионален, битов или личен ангажимент при някои от вас ще постави основите на бъдеща дейност или друго печелившо занимание, но отложете същинската работа по тях за по-добро време.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 23.01.2015

Риби

Денят е подходящ за медитация, само вглъбяване, спомени. Пестеливи на думи и с овладени емоции, ще избегнете възможни затруднения в общуването ви, най-вече в случаите, когато очакванията ви се разминават с действителността. Не взимайте прибързани решения и не водете важни разговори. Работете върху текущи задачи и не започвайте нови. Изразете уважението към близките ви, днес това е начина да заздравите връзките помежду ви, като направите нещо специално за тях, с което да ги зарадвате.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov