НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 4:03 pm Вижте мненията без отговор
Мъжът и неговата роля във възпитанието на децата
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Окт 26, 2017 8:49 pm
МнениеЗаглавие : Мъжът и неговата роля във възпитанието на децата
Отговорете с цитат

Отдавна си мисля, да пусна тук една тема за това кой трябва да възпитава децата в семейството. Чудех се дали да не я сложа в раздела за семейството, но...там нещата нямат нищо общо със възвръщането, възраждането на Славяно-Арийските древни традиции.



Ще започна с това - защо днешните деца, големи и невръстни, станаха така агресивни и безконтролни?!
Отговорът е един-единствен.
Защото не се възпитават правилно.

Тук веднага майките ще настръхнат и ще се нахвърлят, че не е така, и че външната среда, както и училищната са основната причина децата да губят човешкия си облик много от рано.
И да, и не.



Но...ако родителите са си на мястото и дават правилно възпитание на децата си, нищо няма да е в състояние да им повлияе толкова много, че да се превърнат в подивели агресори.

Само не ми казвайте, че не е така, защото днес се натъкнах на една новинарска сензация как три момичета са нападнали един...контрольор. За вчера да не говоря, а по- принцип не ми се иска да надничам в криминалната детска хроника, там просто е ужасно.

Ще кажете, че родителите работят и нямат време да възпитават децата си. И това не е така...Наблюденията ми относно този факт са, че в болшинството си родителите надвечер се прибират от работа, извеждат децата си в кварталната градинка, пускат ги да играят на воля, т.е. да се САМОИЗРАЗЯВАТ като врещят до пълен откат с пълни гърла, досущ като годзили, да се гонят с тояги, да си играят на твърде груби игрички.

А самите родители се оттеглят на дистанция, за да отпуснат и те винтила на напрежението от деня, като разпиват твърд алкохол или бира, пушат до пръсване, често при това наркотици. А децата са свидетели на тяхното поведение. Но родителите изобщо не обръщат никакво внимание на децата си. Важното е, че те са навън и си играят, и най-вече не им пречат на рахатлъка. Важното е, че...и вълкът сит, и агнето цяло.

Обаче...аз наблюдавам как децата навън разиграват също така и вътрешните, семейни драми. Те си играят на семейства и..."възпитават" измислените от тях деца, разиграват взаимоотношенията между мама и тате, имитират тяхното поведение. Страшно е и да ги слуша човек, и да ги гледа.



Точно тук стигам до въпроса дали родителите изобщо са възпитавани домашно от техните родители, от дядовците и бабите на днешното поколение. А...ако не са, дали пък дядо и баба са били възпитавани правилно?!

И така се стига до девето коляно (поколение) назад във времето. Точно някъде там ще проблесне онзи тънък светъл лъч, че едно време думата на мъжа е тежала в семейството. Че жената е имала уважение и разбирателство при доминирането на мъжа, както и неговата водеща роля във възпитанието на децата.

И за да не бъда голословна ще ви предложа една прекрасна статия относно този факт, да, на руски е, учето го, все пак дойде времето, в което вече всеки има въпиющата нужда да го научи или да си го припомни дойде...

На вашето внимание:
http://putisvaroga.ru/slavyanskaya-semya/vospitanie-detej-delo-otca

Всеки един от вас може да изкаже мнение, да сподели наблюденията си, да изложи умозаключенията си тук, подкрепени с отправки към статии, които са в тон и дух с тази тук.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
родолюб




Регистриран на: 11 Сеп 2017
Мнения: 7
Пуснато наПуснато на: Пет Окт 27, 2017 12:47 am
МнениеЗаглавие : Мъжът и неговата роля във възпитанието на децата
Отговорете с цитат

За съжаление това, което съм видял до момента е, че семейството като градивна социална единица на обществото, почти не съществува по начина, по който трябва да бъде. Затова и съответното поколение, което се ражда, вместо да еволюира градивно, напротив - връща се още по-назад в своето развитие. Придобиването на някакви нови технически познания, от вида на това: как да боравим правилно с поредната нова марка телефон или пък с поредната нова електронна джаджа, не ни прави нито по-умни, нито по-напреднали от предишното поколение. Прави ни по-ефикасни роби на създадената система. Липсват нормални и дори елементарни човешки отношения между тези, които създават семейства. Едно такова семейство, първо, че не просъществува дълго и второ, то няма какво градивно да предаде на поколението, което създава. Ценностите, доколкото такива все още съществуват, са сбъркани. Мъжът не осъзнава своята роля в семейството. Още по-малко осъзнава и това какво трябва да предаде и на какво да научи своето дете. А ако добавим и липсата на адекватна роля в семейството от страна на жената, резултатът е налице!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Дария Велесова




Регистриран на: 01 Фев 2014
Мнения: 16
Пуснато наПуснато на: Пет Окт 27, 2017 12:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Много, много хубава тема.
Обаче смятам, че има разлика в това дали се възпитава момче или момиче.
Момчето трябва да се възпитава да стане Мъж, а момичето Жена.

В първия случай бащата трябва активно да възпитава,
дори понякога суровите му методи да не се нравят на майката.

Под сурови нямам предвид да пребива детето и да го тормози всячески,
а да бъде суров и безкомпромисен.

Във втория случай - възпитанието на момиче - смятам,
че бащата трябва да е този, който „глези“, а майката да е тази,
която да поставя границите, кое е добро, кое - не, кое може, кое - не.
Ако бащата е суров и деспоточен можем да си представим
какъв мъж ще търси един ден момиче възпитано по този начин.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Ное 02, 2017 1:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да, много си права, Дария!
Тук не става въпрос за малтретиране буквално относно възпитанието на момичето, но твърдата ръка е нужна във всяко едно отношение.
Иначе момчето се превръща в жена, а жената...в мъж!

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Дария Велесова




Регистриран на: 01 Фев 2014
Мнения: 16
Пуснато наПуснато на: Пон Ное 06, 2017 11:52 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мдаа, и точно такива примери можем да видим на улицата, колкото искаме.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
родолюб




Регистриран на: 11 Сеп 2017
Мнения: 7
Пуснато наПуснато на: Пет Дек 08, 2017 9:57 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Във връзка с тази тема, по какъв начин родителите следва да опазят децата си от заобикалящата ни порнография - от телевизия, радио, от улицата, от отношенията между подрастващите! Тъй като, в семейството се дава едно на децата, но извън къщи попадат под чуждо влияние! И защо толкова много млади хора се поддават на тази пошлост, като отношения помежду си, дори като начин да изкарват пари? Защо този тип "поведение" се е утвърдил, дори като вид "мода"? С извинение това се смята за модерно? Поставям този въпрос, тъй като изпитвам "Болка", когато виждам какво вършат и как се продават млади хора, мои връстници! Извинете, че поставям тази тема!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Дек 15, 2017 10:24 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Във всеки са заложени потенциите за възпроизводство.... на деца.
Рептилиите са използвали тези потенции за унищожението на Бялата раса по най-различни схеми като едни от тях са предимно медиите. Обаче.... всяко дете като порасне си задава въпроса как е дошло тук, в света на ЯВ, по какъв начин.

Обикновено това се случва около навършването на 5 годинки. Но в днешно време децата се развиват преждевременно поради това, че се хранят предимно с ГМО. Затова този въпрос в тях назрява и по-рано. Ето само единия фактор, който отваря вратата на ада.

Другият фактор е ниското възпитание на родителите им. Има много страни, които пък са повлияли върху това тяхно възпитание като единия е движението на хипитата., втория на ню ейджа. Самите родители свалиха завесите на приличието и взеха да демонстрират своята голота пред децата си, и да наблягат на нея. И не само, те афишират натрапчиво своите интимни отношения...

Юдео-рептилите са изучили из основи как да бръкнат в генетиката на Бялата раса с две основни цели:
- за да възприемат човешко тяло и
- за да унищожат след това самата Бяла РАСА.
Става въпрос за Законите на Рита и телегонията.

След това са запретнали ръкави и са се заели с работа, като са започнали с младежта, а в последствие и невръстните деца. Именно това е черната магия от най-висше естество.
И както е видно юдео-рептилиите са успели...

Но има и друга страна за това аморално поведение...
Става въпрос за фундаментални проявления в... невидимите планове на измеренията в Световете на НАВ, ЯВ, СЛАВ И ПРАВ.

Отдавна има различни видове човешки тела, в които пребивават още по-различни същности от рода на: смерди, не-хора, биороботи, не-жити, бесове, духове на мъртви от най-нисшите измерения на НАВ.

Смерди са онези тричакрични човекоподобни, които живеят само по един живот и никога повече не се пререждат. В тях преобладават предимно нагласите за удоволствията: консуматорство и потребителско, които включват чревоугодничеството, сексуалните извращения, алкохолизъм, наркомания, показноста, стремеж към власт чрез всички позволени и непознатите средства.

Не-житите, не-хората и бесовете, както се досещат повечето от вас, са изкуствен интелект и същности от низшите измерения.
Бесовете са сатанински производни, които обладават телата на смердите.
Духовете от низшия астрал също обсебват телата на смердите.

Именно при тази пъстра палитра от нискоизмерни същности се проявяват разврата и всички гореспоменати от мен негативни проявления в двете направления на консуматорството и потребителството.

И ти, Родолюб, изобщо не бива да страдаш от всичкото това, защото тези човекоподобни са обречени на погибел, тъй като вече, още от 1996 год. сме в Епохата на Белия Вълк, и в другия ръкав от нашата Галактика, където вибрациите са много по-високи, и те няма да могат да ги понесат.

Именно истинските Хора, представители на Бялата РАСА, макар че са само и не повече от 10%, най-много, и че са с увреден ген, ще вземат генералните мерки за преобразуването на планетата ни с намесата на нашите Предци и Продаде, които кръжат около нея.

Но този процес ще протече от 400 г. до 600 год., т.е. цели 12 поколения. А може и повече...


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Съб Юни 02, 2018 8:35 am; мнението е било променяно общо 2 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
родолюб




Регистриран на: 11 Сеп 2017
Мнения: 7
Пуснато наПуснато на: Съб Дек 16, 2017 12:59 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

БлагоДаря за обстойния отговор и извинете за моето невежество! Не е никак лесно да виждам около себе си този ад и да намеря начин да оцелея и да продължа напред! БлагоДаря, че Ви има!!!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Дек 16, 2017 11:27 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

И мен това ме мори, или по-скоро мореШЕ.

Но откакто разбрах как стоят точно нещата в Сърцето и Душата ми настъпи мир.

Нищо, че покрай сухото гори и мокрото.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov