Спомените за миналите животи съществуват |
|
Иди на страница Предишна 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Следваща |
selenabg.com Форуми » КАРМА, ПРЕРАЖДАНИЯ, ДУХОВНИ НАУКИ |
|
Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 1:15 pm
Заглавие :
|
|
|
Мииии ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 1:55 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Вярно, само двама мъже тук и те да вземат да се изпопуцат.Не е честно! |
По тоя въпрос ето какво ми сподели една мургава сънародничка:
"Гле'й с'я ,душата!Когат' един мъж е сам-съ спра'я.И двамъ да съ-ша съ карат,ма не мно'у.Ма появи ли съ жина-трепят съ с к'во им падне,..."
А тук сте повечко.Е то тя ,явно, е визирала по-особена ситуация,де..ма карай "с'я"! |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 2:10 pm
Заглавие :
|
|
|
Тя ситуацията дето визира е характерна за всички живи твари в природата, и хората не правят изключение, от край време мъжете воюват помежду си за какво ли не. Какво да се прави. А като опре до жена, стой та гледай. Понякога хем ме е било яд, хем смешно, хем с поласкана женска суета /като се е случило и аз да съм причината за такова стълкновение /а бяхме млади/.Било ме е яд, щото съм се чудила тия мозък в главата си нямат ли, въобще не ги интересуват чувствата и симпатиите на самата жена към кого клонят /в моя случай към никого, даже не съм била там и хал-хабер си нямах/, ами решили да се доказват кой е по-по-най.Май това е била подсъзнателната причина, а с жената как ще се развият нещата от тук нататък не се мисли много.Вечната конкуренция не е задължително да е разправа на физическо ниво, претендиращите за "по-високо интелектуално" такова действат с по-префинени методи, ама смисълът си е един и същ. |
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 2:28 pm
Заглавие :
|
|
|
[quote="kati"]Било ме е яд, щото съм се чудила тия мозък в главата си нямат ли, въобще не ги интересуват чувствата и симпатиите на самата жена към кого клонят /в моя случай към никого, даже не съм била там и хал-хабер си нямах/ Цитат: |
Точно така!Нямат мозък!
Аз ако вися,че някой почне да сваля някоя вече "заплюта" от мен,му я оставям да видим какво ще направи тя.Ако го приеме,значи ТОЙ е ПО-подходящ от МЕН за НЕЯ.Ама значи,че и има ПО-подходяща от нея за мен .Та що да си губим взаимно времето?!
[quote="kati"]ами решили да се доказват кой е по-по-най.Май това е била подсъзнателната причина, а с жената как ще се развият нещата от тук нататък не се мисли много.[/quote
Хммм!Значи бате Йенчу бил побойник?!
[quote="kati"]Вечната конкуренция не е задължително да е разправа на физическо ниво, претендиращите за "по-високо интелектуално" такова действат с по-префинени методи, ама смисълът си е един и същ. |
Претендиращите за "по-високо интелектуално" мъже,kati,биха се млатят като същински диваци,а повечеъто имат дифиците на мускули(за сметка на сланината),та затуй са приевли "женския прйом"-психическия терор.
Някога мъжът тероризирал физическото тяло,а жената-останалото.Сега физическият тормоз е забранен(не че го няма) и жертва са все жените,защото могат да извадят медицинско.А мъжете и да ги набият жените оим,не ходят Не се смейте познавам такова семейство от трънски алкохолик и врачанска побойничка.
На женските начини на война би завидяла и Светата Инквизиция(неслучайно е в ж.р.) |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 2:47 pm
Заглавие :
|
|
|
Хич не е смешно, че мъж е бил малтретиран, напротив, страшно е! Съчувствам на такива хора, едно, че не искат да се поддадат на инстинкта за насилие върху по-слабия /уж жената/, от друга страна си траят пред обществото, за да не станат обект на присмех и чувство на мъжко достойнство, трудно се решават да си потърсят правата и по закон.
За търпящите физически, психически и сексуален тормоз всички имат равни права, няма привилегирован пол /говоря за възрастни, децата са друга тема/. Аз съм против насилието по принцип, но съм за един мъж да може да бъде и физически адекватен да се отстоява, в смисъл да защити себе си, близките и по-слабите, дано не прозвучи на някого първобитно, ама за съжаление в момента реалностите /привидните, както се оказа/ в заобикалящия ни свят са такива, че просто на този етап е наложително. Говоря, ако е здрав, все пак може да страда от някакво заболяване, да е инвалид или нещо такова. Всеки може да изпадне в ситуация на невъзможност, един близък мъж в такава и ние ще го пазим и браним, защото човек може да е ценен за нас по много причини и начини.
А ние жените въобще не мисля, че сме по-добри от мъжете в това отношение и въобще.В някои отношения ние, в други - вие, то си зависи и от човека, а не към кой пол принадлежи |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 5:25 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN, защо толкова те е страх да си жена?
P.S. По проблема за секунданта аз мога да се самопредложа.Няма нужда да ми плащате.За мен остава само интелектуалното удоволствие! |
|
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 5:40 pm
Заглавие :
|
|
|
Няма "не искам", AUDAN. Ако ти е писано да бъдеш жена, ще бъдеш и още как. Приеми го и си носи кръста. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 5:51 pm
Заглавие :
|
|
|
Ами ... пак ще си дойда на думата аз ...
Отново става въпрос за ОТВРАЩЕНИЕ ... дали в този или в някой друг отминал живот - няма значение!!!
Ама той ако продължава да мисли и да се държи по този начин, просто няма как да не се напъха в женско тяло - казвам го с най-голяма отговорност!!!
Впрочем ... г-не Аудане, ... защо те нямаше тази сутрин рано-рано призори на уреченото място?! Тъкмо се наех за секундант, особено след като видях на забавната анимацийка каква перспектива мога да имам ... що стана и аз не знам?! |
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 6:05 pm
Заглавие :
|
|
|
penka написа: | AUDAN, защо толкова те е страх да си жена? |
И защо си останала с грешно впечатление-че ме е страх?Просто въпрос на предпочитание.А всеки има свободна воля,та...ще съм си мъж,докато искам и това е!
penka написа: | P.S. По проблема за секунданта аз мога да се самопредложа.Няма нужда да ми плащате.За мен остава само интелектуалното удоволствие! |
Мммдааа!Сеирджийка се намери...очаквах,очаквах...Ние с Хер Офицерът си мислим за чест,а някои елементи...мммдааа!
Погледни какво става със секунданти-сеирджии на картинката в поста на Маг Живин. |
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 6:15 pm
Заглавие :
|
|
|
reveta написа: | Няма "не искам", AUDAN. Ако ти е писано да бъдеш жена, ще бъдеш и още как. Приеми го и си носи кръста. |
Мда...ако ми е писано,ма няма! Щото аз си "пиша" моя си План(Съдба).така че колкото и да ми завиждаш,че мъж мъж-това е положението!
А Кръстът е символ на Вечното движение.Особено е популярен сред Слънчевите нарооди,сред които сме и българите.Та може и кръст да нося,на 3-ти чарк,май трябваше...Хм,забравил съм |
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 6:20 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Впрочем ... г-не Аудане, ... защо те нямаше тази сутрин рано-рано призори на уреченото място?! Тъкмо се наех за секундант, особено след като видях на забавната анимацийка каква перспектива мога да имам ... що стана и аз не знам?! |
Туй са си наши-мъжки работи,но понеже има Гласност,та-ок.
Предложено ми бе сутрин,не много рано.Дата не беше посочена.
Други въпроси? |
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 6:30 pm
Заглавие :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 3:12 pm
Заглавие : ?????
|
|
|
По повод публикуваните откъси от книгата на М.Нютън "Пътят на душите" - препоръчвам я на всички,които не са я чели, аз преди няколко години си я купих и я прочетох/за съжаление не знам сега дали може да се намери на книжния пазар/.Много нтересно и познавателно четиво. |
|
|
|
|
|
INDIGO*
|
Пуснато на: Нед Апр 01, 2007 2:23 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена аз силно вярвам в предишните животи.Дори познавам Маг ,който ми сподели ,4е е бил писател и мореплавател,той знае сьс то4ност ,каде в момента са книгите ,които е написал ,знае острова кадето е бил жестоко зато4ен , а в последствие и убит.Много е тьжно,но това е истината.Аз много уважавам този 4овек и не бих изложил тази информация на празно,той е един от вас -Истински феномен ,който не иска популярност,не иска признание,просто си живее скромно на квартирка |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Сря Апр 04, 2007 1:47 pm
Заглавие :
|
|
|
INDIGO* написа: | Маг Селена аз силно вярвам в предишните животи.Дори познавам Маг ,който ми сподели ,4е е бил писател и мореплавател,той знае сьс то4ност ,каде в момента са книгите ,които е написал ,знае острова кадето е бил жестоко зато4ен , а в последствие и убит.Много е тьжно,но това е истината.Аз много уважавам този 4овек и не бих изложил тази информация на празно,той е един от вас -Истински феномен ,който не иска популярност,не иска признание,просто си живее скромно на квартирка |
Уважавай когото си искаш ИНДИГО! Това си е абсолютно и единствено твоя работа ...
Що се отнася до въпросния "маг", за когото непрекъснато говориш, мога да ти кажа следното: всеки човек е уникален сам по себе си, никой не е нито от "едните" нито от "другите" хора 8разбирай феномени/!
Човек, който живее в тоталното разделение на ума си, живее в невежество! Човек, който приема хората като равни нему - живее в единение с Божествената субстанция!
Всеки човек е един ИСТИНСКИ ФЕНОМЕН и е абсолютно излишно да съпоставяш нещата на ИСТИНСКИ и ЛЪЖОВНИ!
Просто в живота човешки има мошеници, шарлатани и измамници, но те също са своего рода "феномени"!!!
И това, дето някой си живее скромно в квартирка и не желае да бъде популярен, в никакъв случай не може да бъде определящ критерий за неговата "уникална феноменалност", още повече, че критерий изобщо не съществува - за каквото и да било!
Този, който гледа да се изолира от обществото и да живее като отшелник в днешното съвремие, най-вероятно не желае да бъде обезпокояван денонощно от хора, изпаднали в нужда и търсещи помощ!!!
За това вече НАИСТИНА СЕ ИЗИСКВА СИЛА И ТО С НЕВЕРОЯТЕН ПОТЕНЦИАЛ И В НЕВЕРОЯТЕН КАПАЦИТЕТ!!!
На останалото просто му се казва ЕГОИЗЪМ и нежелание за състрадание , себераздаване и себеразвитие!
По-нататък не желая да коментирам!!! |
|
|
|
|
|
|
selenabg.com Форуми » КАРМА, ПРЕРАЖДАНИЯ, ДУХОВНИ НАУКИ |
|
|
Иди на страница Предишна 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Следваща |
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|