НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 21, 2024 10:33 pm Вижте мненията без отговор
каква съм била в предишният си живот
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Мар 13, 2007 4:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
покаянието би трябвало да е искрено, а не привидно/.А тези, дето умират внезапно, нямат този късмет.

Ето ... на това Посветените Люде му викат прозрение ... Абсолютно вярно е всичкото това, kati! Е ... за жалост: "Кой каквото си е посял, това и ще си пожъне!", колкото и жалко, и тягостно пък ... и тъжно да е това ...

Пуснато наПуснато на: Вто Мар 13, 2007 4:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена, а какво се прави там? Ако е толкова пусто и спокойно, не е ли скучно?Времето не минава ли много бавно?Или може би времето, като такова, каквото го познаваме и усещаме ние тук на земята, там не съществува - т.е. - е по-различно.Сигурно въпросите ми звучат много идиотски, обаче мен ме ужасява мисълта за такава пустота и спокойствие!Поне нещо не се ли учи или наблюдава?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Вто Мар 13, 2007 4:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Цитат:
"Там" ... за сведения на някои невежи , които виждат собствените си халюцинации, породени от угризенията на собствената им съвест приживе ... та "там" няма нищооооо!!! ... там просто е ПУСТОТА! БЕЗКРАЙНА ПУСТОТА ИЗПЪЛНЕНА С ОЛИМПИЙСКО СПОКОЙСТВИЕ И БОЖЕСТВЕНОСТ!

Smile Интересно, точно така съм си представяла нещата като бях дете, много преди да прочета всички тези писания за "тунели", "преминаване на реки с лодки и достигане на полянки с много цветенца, където ни очакват усмихнатите и щастливи роднини, преселили се преди нас в отвъдното,ама викат "връщай се, че още не ти е дошли времето" и пр.варианти, светлината, дето не можела да се опише с думи, ама излъчва неземна всеобхватна любов", така добре звучи всичко това, че на човек чак му се прищява да види какво е. Smile Все пак не е зле, че халюцинациите са породени от угризения на съвестта, има надежда за тези хора.Пишеше също така, че след подобни преживявания хората коренно се променяли в положителна насока в духовен план - ставали нови хора - по-извисени духовно.Тези четива съм ги чела отдавна, вечене ме вълнуват, а имаше и различни версии, противоречащи си.Никога не съм ги приемала за чиста монета,ама поне помагат като че ли човек да не се плаши от смъртта, ако им се върже съвсем човек даже става любопитен що за интересно и вълнуващо приключение е това. Smile Smile Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Мар 13, 2007 4:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Маг Селена, а какво се прави там? Ако е толкова пусто и спокойно, не е ли скучно?Времето не минава ли много бавно?Или може би времето, като такова, каквото го познаваме и усещаме ние тук на земята, там не съществува - т.е. - е по-различно.Сигурно въпросите ми звучат много идиотски, обаче мен ме ужасява мисълта за такава пустота и спокойствие!Поне нещо не се ли учи или наблюдава?

Не съди за "там" по нашите земни понятия! "Там" просто се сливаш с онова Божественото и пребиваваш в него, докато ти дойде времето да се преродиш ... е, и там има какво да учиш, но начина по който го учиш, изобщо няма нищо общо с човешките земни уроци ...

Знаеш ли, penka, "там" времето не съществува .. аз сякаш бях мигнала с очи, когато дойде времето да се напъхвам отново в тялото си ... после на "шест очи" ми казаха, че съм била два часа в клинична смърт ... /аз все още не им вярвам да ти кажа!!!/, а малко по-после аз се сетих защо съм изпаднала в клинична смърт ... ми щото ми бяха сложили една упойка, с която просто са ме убили, т.е. ... не са ми направили никакъв тест за поносимост на дадени упойки и съм направила така наречения "анафилатичен шок", т.е. много тежка алергична реакция ...

Боже ... нямаш си представа колко е хубаво "там" и каква лекота изпитва енергийното ти тяло ... Никак не ми се връщаше тук да ти кажа ... единственото нещо, което ме върна беше отговорността към това, че нямаше кой да отгледа децата ми ... честно казано затова се върнах ... а после се оказа, че било за едно по-друго нещо ... ще ти кажа кое е ... да си отработя кармата, като се устремя към духовно самоусъвършенстване ... чрез съответните ми лични изпитания, разбира се!!!

Всичко останало е просто шикики-микики ...

Пуснато наПуснато на: Нед Апр 01, 2007 2:43 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Още като дете,Майка ми ми разказа една слу4ка ,Докато си била в кьщи ,полу4ила алерги4ен шок,хванала телефона да се обади на някого ,но и прилошало и припаднала.Тогава се слу4ило нещо необикновено ,според думите и тя просто излезнала от тялото си и се по4увствала много хубаво ,това са то4ните и думи , казами още ,4е се наблюдавала от високо ,как е лежала на пода с рька в телефона,след това се вьрнала в тялото си и от тогава вярата и в господ е много силна ,а и изобщо като 4овек е много добра и много я оби4ам Wink
kati

Пуснато наПуснато на: Нед Апр 01, 2007 4:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Майка ми разказа веднъж как докато била бременна припаднала в един магазин.Докато била в несвяст видяла светлина,каквато трудно се описва с думи.Но това преживяване като че ли не я е впечатлило много, или поне не го показва.По онова време аз бях чела по темата за преживявания след смъртта/не помня дали книгата на Рейманд Мууди или нещо друго беше/ и се опитах да и обясня какво може да е било това.Всички около мен гледаха с някакво снизхождение и пенебрежение на интереса ми към всички тези неща и аз предпочитах да не ги занимавам много с това къде какво съм прочела.Не, че не вярваха съвсем,ама....
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
INDIGO*

Пуснато наПуснато на: Нед Апр 01, 2007 5:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да ,такива са хората,ако кажеш ,4е вярваш в нещо ново за тях ,не о4аквай да те толерират,само луд могат да те искарат.Това винаги ме е отег4авало в хората
kati

Пуснато наПуснато на: Нед Апр 01, 2007 6:27 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile То затова го има и форума,хем да споделяме, хем и нещо ново да научаваме от първа ръка.Иначе литература дл Господ,но и не бива да се чете безразборно,щото някои хора си изпатиха от такива неща.Добре,че имам интуиция за тези неща - научих се да отсявам зърното от плявата,ако не,ще питам.А тези хора от обкръжението,които вярват и се интересуват, само дават знак.Другите не ме смятат за луда,ама мозъците им са настроени на други вълни.Не ги виня.Просто нямам желние и нерви да им говоря за неща, които на този етап и се струват нереални.
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Юни 13, 2007 8:57 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Снощи пратих песента на "Омега" на една позната.И сутринта получих ето какво:

"Благодаря , но нещо не ми звучи нормално на този език , незнам защо така. Уж не съм такава да ги мразя, но ако звучеше на друг език нямаше да ми прави впечатление. Защо става така да не е заложена омраза към този народ в мен - дано не е това ,не го искам."

Тя е евангелистка,та е излишно да й предполагам предишно прераждане...И все пак го направих Wink
Жалко-добър човек е!Дано някога нивото на което е й се стори недостатъчно и почне да търси,пък"Който търси-намира!"..макар и не винаги каквото е мислел,че му трябва... Confused

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 13, 2007 11:20 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
...Тя е евангелистка,та е излишно... Confused

Ясно, кратко и по същество Razz

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 13, 2007 5:43 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Тогава и прати Scorpions

Ако не е става,може и българския,любимия на Бат'Бойко/както се вижда много се кефи /Батальона се строява

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Юни 13, 2007 5:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati,как можа??? Evil or Very Mad

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 13, 2007 6:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Беше спонтанно.Имам чувството,че предизвиках голям и може би справедлив гняв,още усещам ехото на вика.Мислех,че поне вариантът на Скорпионс ще се хареса,все пак сатава въпрос за бял гълъб ако се не лъжа.А другото беше за веселба.Разчитах на свежото чувство за хумор.Но не съобразих на време,че темата за родната казарма може да не се харесва на някои,после си дадох сметка.Щото повечето ми познати такава носталгия ги друса на тая тема.Ако съм накърнила някакви чувство,смирено моля за извинение.
Embarassed Embarassed Sad
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 13, 2007 6:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:

Ами може да ти се отговори с един малко по горен твой пост:

AUDAN написа:
Който търси-намира!"..макар и не винаги каквото е мислел,че му трябва... Confused

Явно това си търсил - а kati само ти е помогнала. Между другото последното трудно се издържа, може би е баш за евенгелисти Laughing

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 13, 2007 6:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Crying or Very sad Много по-неприятен е "оригиналът"на варианта/добре,че гонямаше,и на мен ми се повдига от него/тези млади таланти поне имаха "задача",иначе си пеят съвсем прилични и хубави неща. Rolling Eyes Wink
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта