НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 3:14 pm Вижте мненията без отговор
КАК СЕ УБИВАТ ХОРА ЧРЕЗ ВНУШЕНИЕ...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Tania Vladimirova

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Май 10, 2007 11:21 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз мисля, че възможно хората да противодействат със силата на волята, да не бъдат убити чрез внушение.

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Чет Май 10, 2007 12:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз нямам телефон,ако не броим тия в службата,но това е засега.
Но съм "тренирал" с баба сиSmile
Ето как се справих,пък методът може да помогне и при сходни въздействия.

Бях в 9клас и беше излязла "Йога"-та на Венцислав Евтимов.Признавам си,че не спазвах указанията точно,а правех каквото,колкото ми се прииска.Освен,че си излекувах няколкогодишни си синузит,аз станах и страхотно спокоен.Премислях поне 2 пъти oтговорите си,след което понякога не виждах смисъл да казвам каквото и да било.Така спрях да й се "връзвам''.След 1-2 месеца у дома настана чудо-тишина и спокойствие!

Сиреч чрез спокойствието си от манипулиран,станах манипукатор,но....по едно време осъзнах,че и тъй съм слуга.Тогава реших да се махна и да оставя хората,които сл;ед като имат 18г,,би трябвало да могат да се държат нормално.

И станах свободен!

След време се случи,че 3-4 години чатех.Това е не по-малка опасност от телефонната и пряката,но...ако позвалитеWinkВ чата можете винаги да изключите РС-то си или да погледнете на тормозещия като болен,"зелен" или просто човек в лош момент.Спокойно и баааааавно му отговаряте."Бааааавно"-то много изнервя тия дет се мислят за луциферчета и смята,е са по-велики от кой-да е манипулатор. Laughing
Позабавлявайте се,но малко и после спкойно му/й напишете:"Пич/Маце,вече не ме си ми интересен/сна.А'е чао!"
И затваряте чата,спокойни,но не с чувство за превъзходство Exclamation Exclamation
Ако почувтствате това,значи сте прихванали неговата/нейната болест-желанието за контрол!Усмихнете се на себе си и на ситуацията и се нормализирайте.
Така правех и останах по-нормален от доста други. Cool

Пуснато наПуснато на: Чет Май 10, 2007 4:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Това,което си постигнал изглежда много полезно и ценно,поздравления.Но не винаги е възможно да се махнеш от някъде,за да си свободен. Наистина изглежда като най-добрия и здравословен вариант,обаче в някои житейски ситуации е като бягство/от близки хора,от отговорност/.Можеш да се махнеш от родители,от работа която не харесваш и хората и държанието им в нея - и aз съм го правила,от чат също.Но не от всички,особено при определени обстоятелства.Тогава ще трябва да разчиташ на уравновесяването и спокойствието за което говориш,за да можеш да се съхраниш и oцелееш психически и от там и физически,предполагам.
Rolling Eyes Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Май 11, 2007 3:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Не счетох за нужно да го споменавам в къщи и да създавам притеснения,още повече,че беше на рядко и в един момент престана.

В такива случаи винаги трябва да се споделя в къщи за подобни обаждания и пситормоз, поради простата причина, че не винаги знае човек от какво точно естество и причина могат да бъдат те!

Естествено ... твоите са били от невнятни сексманиации!

Това не са били въздействия от рода, за който, говорим по принцип и ... затова просто си щастливка, въпреки, че и подобни обаждания са твърде досадни, неприятни и ... бих казала отвратителни!

Но ... с тях човек може да се справи много лесно ... аз също имах подобни, но буквално се забавлявах с тези хора, защото знаех, че не са така опасни, като тези, за които говоря в темата.

Пуснато наПуснато на: Пет Май 11, 2007 4:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аэ си мисля че е вазможно човек да убие не само чрез внушение а и с мощен негативен импулс който да порази жертвата штом го погледне в очите ;Това е вазможно само ако киларьт е изключително зьл и знае как да борави с негативната си енергия .Аз лично не толерирам тези а други подобни практики ;Които да водят до фатални последици и изобщо ваздействие което не води до баланс Exclamation
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Май 11, 2007 8:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
За сега още не сме проверили единия климатик и пералнята, но другото е наред.Стана късо съединение и избухнаха много искри и пламъци от един на пръв поглед приятелски настроен към мен контакт. Laughing Аз бях още сънена и го полях с вода - така загасих пожара.После се оказа, че за късмет не ме е утрепъл тока, но аз повече се вълнувах от факта да мога да си изпия сутрешното кафе. Laughing Нищо особено - просто едно по-динамично разсънване. Very Happy

Бил е "малкия дявол" ...

И наистина сутрешното кафе е важно , отколкото това неприятно изживяване с пожара и ... контакта.

Пуснато наПуснато на: Пет Май 11, 2007 8:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Tania Vladimirova написа:
Аз мисля, че възможно хората да противодействат със силата на волята, да не бъдат убити чрез внушение.

Таня, явно не си наясно с нещата относно психотриниката май...........

Когато внушението вече ти е вменено на подсъзнателно ниво чрез подпраговите ти настройки, забрави за волята ти, защото волята се проявява на съзнателното ти ниво.

Ноооо ... съзнанието ти се командва от подсъзнанието, така че волятата ти е прекършена още преди да й се покаже първия кълн за ответния удар.

Така, че ... ако някой ти е задал командата: "Хвърли се от най-високия етаж!", ако не си запозната с техниките на подобни въздействия, пък дори и да си запозната, но пък си податлива на хипноза, то ще отидеш и неразбираемо защо ще направиш точно това, което ти е заповядано.

Ти не можеш да му се съпротивляваш, защото не чуваш командата така, както например чуваш всеки разговор и ... съзнанието ти не я отчита, за да прояви волята си.

Прочети първия ми постинг и се постарай да разбереш за какво по-точно говорим ...

Тя ... командата се сраства с теб, тя става част от теб, тя се превръща в твоя мисъл, тя обсебва живота ти, превръща се в твой неосъзнат страх, странно безпокойство, тревожност, които са твърде необясними ... Сполетява те депресия, първо по-лека, после тя се задълбочава ... А по-тежкия въриант е да започнеш "да чуваш гласове" и познай къде се озоваваш тогава!!!

Ако не разбереш от първия ми постинг за какво говорим, то прочети в "Публикации"-те всичкото онова, което сме качили за внушенията, хипнозата, псивъздействията и психотронните въздействия!!!

Може би ще ти се проясни за какво иде реч в настоящия ни диалог!

От подобни въздействия не можеш да се защитиш току-така.

Пуснато наПуснато на: Пет Май 11, 2007 9:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Тя ... командата се сраства с теб, тя става част от теб, тя се превръща в твоя мисъл, тя обсебва живота ти, превръща се в твой неосъзнат страх, странно безпокойство, тревожност, които са твърде необясними ... Сполетява те депресия, първо по-лека, после тя се задълбочава ... А по-тежкия въриант е да започнеш "да чуваш гласове" и познай къде се озоваваш тогава!!!

Екзорсизмът не върши ли работа?..както в "доброто старо време"...

Пуснато наПуснато на: Пет Май 11, 2007 9:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Нееее ...

Трябва да бъде "изтрита" командата, програмата, която е заложена в подсъзнанитео на жертвата!

Стига да знаеш разбира се как става това!

Пуснато наПуснато на: Пет Май 11, 2007 9:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

moonlight написа:
Аэ си мисля че е вазможно човек да убие не само чрез внушение а и с мощен негативен импулс който да порази жертвата штом го погледне в очите ;Това е вазможно само ако киларьт е изключително зьл и знае как да борави с негативната си енергия .Аз лично не толерирам тези а други подобни практики ;Които да водят до фатални последици и изобщо ваздействие което не води до баланс Exclamation

Абсолютно права си, но ... едва ли някой ще те попита какво толерираш, ако ти е "вдигнал мерника" и реши, че трябва да си поекспериментира - най-малкото - с теб, или пък да те отстрани от пътя си, само защото не му харесваш, само защото го дразниш - да речем!

Пуснато наПуснато на: Съб Май 12, 2007 10:27 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Вече разбирам че човешката природа не иска да се променя ;Хората копнеят за власт и манипулацията според мои наблюдения е най добрия начин за постигане на материално благополучие и избиване на комплекси ;Това вие го знаете Wink Просто аз се опитвам да водя война с камъни и прашки ;само че врагът ми е въоръжен до заби с злоба;завист ;безкруполност ;двуличие и всичко лошо, което върлува по нас хората;Защото вече го оприличавам като болест на духа ;малодушие и вечна простота ;Извинявам се че така изстрелвам тези слова ;Не харесвам света в който живея Crying or Very sad
penka

Пуснато наПуснато на: Съб Май 12, 2007 11:53 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Няма нужда да го харесваш, достатъчно е само да се научиш да го приемаш.А войната ти е безнадежден случай /аз много си падам по войните и вече съм минала по тоя път/. Crying or Very sad
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Съб Май 12, 2007 6:08 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Една от мъдростите на майсторите на бойни изкуства от Изтока е:
"Ако си стигнал до битка,значи вече си язагубил!"
Защото според тези хора,които не бих казал,че се стархуват от битки,то и победеният и победителят губят.

А в Айкидо(но не само там) първият съвет,при желание за бой от човек или група срещу теб е:
"Ако можеш -избягай!Не е срамно!"
Вторият е:"Опитай да успокоиш агресора с думи!"
И чак третият е:"Неутрализирай агресора,като се опитваш да не го нараниш.Помни,че враговете са само временни и твоята цел е да им покажеш,че агресията няма смисъл"

Пуснато наПуснато на: Съб Май 12, 2007 7:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

moonlight написа:
Защото вече го оприличавам като болест на духа ;малодушие и вечна простота ;Извинявам се че така изстрелвам тези слова ;Не харесвам света в който живея Crying or Very sad

Не е "простота", а една глобална ПРОСТОТИЯ - явно това си искала да кажеш!

Защото за каква "простота" става въпрос, когато убиваш себеподобния си по най-бруталния и недоказуем начин ... чрез "тихия убиец" на внушението чрез всякакви техники и технологии ... понякога дори най-елементарни, стига да знаеш как да издадеш командата, как да е насочиш, как да я предадеш и ... по какъв точно начин да въздействаш върху слабото място на жертвата.

Въпроса не е в това дали харесваме този свят.

Въпроса е в това да го приемем такъв, какъвто е и променяйки - поне себе си - да променим и него, поне в известна степен!

Пуснато наПуснато на: Съб Май 12, 2007 7:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Една от мъдростите на майсторите на бойни изкуства от Изтока е:
"Ако си стигнал до битка,значи вече си язагубил!"
Защото според тези хора,които не бих казал,че се стархуват от битки,то и победеният и победителят губят.

А в Айкидо(но не само там) първият съвет,при желание за бой от човек или група срещу теб е:
"Ако можеш -избягай!Не е срамно!"
Вторият е:"Опитай да успокоиш агресора с думи!"
И чак третият е:"Неутрализирай агресора,като се опитваш да не го нараниш.Помни,че враговете са само временни и твоята цел е да им покажеш,че агресията няма смисъл"

Абсолютно вярно!!!

Но ... ако тези така наречени "врагове" са психично болни или пък с някаква друга патология, то сега модерен свят - и патологии колкото искаш, и не разбере нищо от всичкото това, за което говориш какво правиш тогава, когато атаките продължават ... и стигнеш да речем до много сериозно заболяване - свързано най-вече с имунната система, защото подобен род въздействия удрят точно там?!

А близките ти се суетят около тебе - деца, родители, съпруга или съпруг /няма значение/ - треперят, тичат, грижат се за теб и със свити сърца чакат да отпътуваш ненавременно към отвъдното! Те пък с какво са заслужили всичкото това, че някой да им отнеме най-близкия човек само защото някои си не го харесват, само защото им пречи в някаква си там тяхна илюзорна цел?!

И питам те аз тебе, Аудане - ще приемеш ли ненавременната си смърт с бездействие и примирение, като покажеш на тези врагове, че агресията няма смисъл, докато агонизираш бавно и мъчително, а те продължават да заявяват присъствието си по най-нагъл начин в живота ти?!

Държа да получа отговор!!!

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта