Автор |
Съобщение |
MeGaN_
Местожителство: Велинград
|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 9:01 pm
Заглавие : ??????????? ????????!
|
|
|
Здравейте на всички форумци !
Една колежка ми каза, че прополиса бил страшно лековито вещество. Каза ми да си купя спирт и да сложа едно топче прополис в него, за да се разтвори! Синът й правел така и ползвал разтвора като капки за нос - ефекта бил невероятен и гадната хрема била унищожавана за отрицателно време. Та... аз естествено да не пропусна нещо , трябваше непременно да опитам и... какво стана. Купих си спирт от аптеката и казах, че го искам за прополис. Тогава жената ми даде етилов спирт - 95 %! Понеже на шишенцето пишеше да се използва само след разреждане /с равен обем вода/, аз попитах колежката каква е пропорцията и тя ми каза "Едно към гьотора" и това, което пишело на шишенцето били глупости. И тъй като й имам голямо доверие направих това, което ми каза тя - 1 към гьотора и без никакво разреждане. Докато измъдря рецептата носа ми се оправи , но тъй като моята колежка каза, че може да се използва за абсолютно всичко аз реших да лекувам възпалението на венците си - ЗА МАЛКО НЕ СИ ИЗГОРИХ ЦЯЛАТА УСТНА КУХИНА... добре че навреме усетих какво става ! Та... молбата ми е ако някаой знае някоя рецептичка за чудотворния прополис, нека я драсне тук . Благодаря ви предварително. |
|
_________________ Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!! |
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 3:35 am
Заглавие : Re: ??????????? ????????!
|
|
|
MeGaN_ написа: | Синът й правел така и ползвал разтвора като капки за нос - ефекта бил невероятен и гадната хрема била унищожавана за отрицателно време.
етилов спирт - 95 %! |
Синът й е един много изобретателен алкохолик Капки за нос? Как ли,пък,не?
А,че ефекттът р "невероятен"си го изпитала и ти...ма що не ти е харесало?!хммммм
Заб.Когато се поосвободя денем от работа,ще потърся информация,макар,че има цяла планина.с такава |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 11:33 am
Заглавие :
|
|
|
Здравей, Мегън!
А сега ... рецептата с прополиса!!!
Вземаш 12 г прополис /една пръчица - така ги продават, на едни дебели пръчици, дълги около 10 см./ Добре е да я настържеш на ренде - трудничко е, защото прополиса е много лепкав, но се получава.
Вземаш 75 градусов спирт и слагаш в него настъргания прополис. Така той кисне 40 дни, добре е да е на тъмно и да го разклащаш яко всеки ден.
След 40 ден можеш да го ползваш вече.
От него се слагат от 1 максимум до 5 капки във всяка една от ноздрите. На теб лично ти препоръчвам не повече от 3 капки във всяка ноздра - сутрин и вечер. НЕ ПОВЕЧЕ!!!
Процедурата обикновено трае 20 дни, но при по-упоритите случаи минават и повечко!
А докато чакаш да стане прополисовата тинктура, можеш да опиташ с МЕД.
Слагаш във всяка ноздра по една капка с добре почистена клечица, в легнало положение, така че да се стича по-лесно по стените на ноздрите. И така ... 20 дни!
Меда /както и прополиса/ убива много и при това различни видове упорити бактерии, които причиняват обикновено синузита!!!
Предупреждавам те, че и в двата случая БОЛИ! Ама пък лекува ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
MeGaN_
Местожителство: Велинград
|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 8:48 pm
Заглавие :
|
|
|
Благодаря за рецептата Маг Селена. Сега вече ще се заема да я направя както трябва ! |
|
_________________ Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!! |
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|