Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 10:37 pm
Заглавие :
|
|
|
Нееееее ... това е нашата стара изгонена познайница и аз знам кой й е докладвал някои нещица, за да направи всичките тези поразии ...
Но тъй като всичко е проследимо хич не се й безпокоя за номера от този род, щото знам как да се справя с тях!
Със сигурност е нашата натирена и луда стара познайница ... ми то с какъвто се събереш, такъв и ставаш в крайна сметка!
То не може години наред да работиш с ненормалник и да излезе от теб нещо друго! То излиза просто ненормалница ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 10:56 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена вместо да си починете тая вечер пак трябва да се занимавате с глупостите на болни мозъци/то раздвоена личност май беше това чудо дето се мота из форума де/.абе защо не си посещават доктора и да си пият хапчетата такива болни не знам? |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 11:37 pm
Заглавие :
|
|
|
Амииии ... защото те самите се правят на "доктори" и работят чрез сенчест бизнес под имената на най-различни измислени доктори, тааааа ... истинските доктори и служби, които трябва да ги изловят не могат да го сторят!
Пък и колко му е да им броят някой лев и ония ще се направят на кьорави! |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 12:04 am
Заглавие :
|
|
|
Те имат нужда от доктори,болни хора ще лекуват и оправят чуждите проблеми,ужас!
|
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 11:53 am
Заглавие :
|
|
|
Аз си мисля, че освен забавно беше и полезно. Добре направи Маг Селена, че го остави да вършее известно време.Така автоматично се даде отговор на въпроси, свързани с предишни баннвания, не мислите ли?Освен това каква по-добра илюстрация на темата за това от какво боледуват феномените, как живеят и т.н. Няма нищо чудно, че подобни личности налитат Маг Селена и Маг Живин и в частност - форума.То си е до сфера на дейност.Тяхната е такава. Аз работя в сеферата на сигурността и при нас освен нормалните клиенти, идват всякакви мутри, новобогаташи и психари с мания за преследване, а при тях - идва това /ще ви дам и един пример, за да ви поразсмея - наскоро имахме поръчка от един изперкал ревнивец за датчици под леглата и диваните в къщи, които да реагират на определена сила удари и вибрации и ако това се случи - да му пращат съобщение във вид на SMS; направихме му ги - сега следва втора част - ще вграждаме микрофони в най-различни домакински уреди - тя тая край няма!/.Всеки луд си е с номера! |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 12:07 pm
Заглавие :
|
|
|
Ако сферата им на дейност се изчерпва само с това да ни доставят забавления и да ни поразсмеят не е толкова зле.И да си покажат колко им е умствения багахз и психичното здраве.Сигурно ако го правят постоянно купонът няма да е толкова забавен.
|
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 1:36 pm
Заглавие :
|
|
|
penka написа: | Аз си мисля, че освен забавно беше и полезно. Добре направи Маг Селена, че го остави да вършее известно време.Така автоматично се даде отговор на въпроси, свързани с предишни баннвания, не мислите ли?Освен това каква по-добра илюстрация на темата за това от какво боледуват феномените, как живеят и т.н. Няма нищо чудно, че подобни личности налитат Маг Селена и Маг Живин и в частност - форума.То си е до сфера на дейност.Тяхната е такава. Аз работя в сеферата на сигурността и при нас освен нормалните клиенти, идват всякакви мутри, новобогаташи и психари с мания за преследване, а при тях - идва това /ще ви дам и един пример, за да ви поразсмея - наскоро имахме поръчка от един изперкал ревнивец за датчици под леглата и диваните в къщи, които да реагират на определена сила удари и вибрации и ако това се случи - да му пращат съобщение във вид на SMS; направихме му ги - сега следва втора част - ще вграждаме микрофони в най-различни домакински уреди - тя тая край няма!/.Всеки луд си е с номера! |
Пенка, ти напоследък си започнала да ставаш невероятна ...!!!
Радвам се, че си написала и това за проследяванията, та някои да вземат и да се замислят най-после, че разполагаме сссссссъссссссссссс ... сериозни неща, чрез които бихме могли да вземем СЕРИОЗНИ МЕРКИ против подобни набези над форума и личностите ни!
Нека някои "велики личности" не си мислят, че сме чак до там тъпи и ... безопасни, че да си подложим съвсем и ... миии и т.н., и т.н. значи!
Миииии ... то "Марко" взе, че умря ... вече идва ред на доказателствата ииии ... следоватлено ОТГОВОРНОСТТА ЗА СТОРЕНОТО!!!
Ще отговарят дори и тези, които се крият зад гърбовете на такива като муунлайт и ги "насъскват" да правят какви ли не злосторства и неприятности, злепоставяния, иииии ...отново т.н, и т.н., и т.н., нали така!
"Насъскват" ги само и само, защото са безкрайно отмъстителни и напълно безумни в действията си ииии ... защото мислят, че всичко могат да купят с "мръсните си пари" /пиша това, защото знам, че същите тези хора много внимателно ще прочетат постовете ни/ ...
... ноооо .... самите те знаят какво можем, защото САМИТЕ ТЕ СА СЕ УБЕЖДАВАЛИ НЕЕДНОКРАТНО В СПОСОБНОСТИТЕ НИ, ами хайде да не изпадам в крайности и да пиша неща, дето ако ги прочетат съпрузите им ще им "скъсат главичките", мъхъм ... |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 1:40 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Сигурно ако го правят постоянно купонът няма да е толкова забавен.
|
Кати, наистина го правят постоянно ... само, че лично аз Ви спестявам много от нещата, както във форума, така и ... иначе!
И на мен лично никак не ми е забавно, защото за МЕН ЛИЧНО това си е чиста загуба на много ценно време, което мога да уползотворя в друго много по-полезно направление от това, да се занимавам с луди и безумни хора!
Така мисля аз!!! |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 1:57 pm
Заглавие :
|
|
|
Да,явно има неща,които част от нас тук не ги знаят.Това излизане на светло беше добър урок и за нас,те сигурно не предполагат каква услуга ни направиха на нас обикновените потребители,като си показаха лицето.Мислех,че си имаме работа с някое обидено "дете",което си отмъщава и прилага детински номера,правейки пакости и заслужаващо просто "напляскване".Може да е било просто нечия пионка,поне предполагах,че другите злосторници действат по-интелгентно и на по-високо ниво,а то каквито хората - такива и прийомите им.Жалко за тях.И аз получих урок,вместо да се забавлявам в такива случаи или ще си пасувам/както е обичайно за мен/ за да не го поощрявам, или ще предриемам по адекватни действия,ако мога да ви помогна,ако не - поне да не утежнявам положението и да ви се създава излишна и неприятна работа и загуба на време. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 3:07 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Може да е било просто нечия пионка,поне предполагах,че другите злосторници действат по-интелгентно и на по-високо ниво,а то каквито хората - такива и прийомите им. |
Не може би, то Е пионка в ръцете на натирената стара наша познайница /нека я наречем КАТЕТО - тя си знае защо!!!/.
Той муунлайт нали ви се е обяснил на всичките в любов, т.е. свалял ви се е ... ми що мислиш, че не е направил и с нея същото?!
А тя просто е използвала мъничкото му акълче и го е хванала да й свърше черната и гнусничка работа ... толкова е просто!
А пък той се е почувствал твърде поласкан от вниманието й ... и се е задействал досущ като с дистанционно ... на това му се казва "изчукване в мозъка" ... "елементарно Уотсън" ...
Да действат по-интелигентно другите злосторници?! Забрави ... интелекта е едно нещо, а ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА е ВИСША ДЕЙНОСТ ...
Но в нито един от злосторницете, които и да са те, няма нито едното, нито другото ... иначе нямаше да правят тези простотии и безумия! |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 3:20 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: |
Не може би, то Е пионка в ръцете на натирената стара наша познайница /нека я наречем КАТЕТО - тя си знае защо!!!/.
Той муунлайт нали ви се е обяснил на всичките в любов, т.е. свалял ви се е ... ми що мислиш, че не е направил и с нея същото?
|
И аз знам защо,езък ни за името.А чак пък в любов...ние лапаме мухи...той си и "свален" по рождение явно щом се е оставил така да го манипулират,дано и на него да му чукне в главичката да му е за урок да се научи да не се сваля безразборно в нета, че всеки "сваляч" рано или късно си намира майстора.
|
|
|
|
|
|
Tania Vladimirova
|
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 5:18 pm
Заглавие :
|
|
|
Това е един наистина прекрасен форум. |
|
_________________ Искам да давам щастие на хората, чрез думите си. |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 7:02 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | дано и на него да му чукне в главичката да му е за урок да се научи да не се сваля безразборно в нета, че всеки "сваляч" рано или късно си намира майстора.
|
Кати, мила, ти все още ли наистина не си разбрала, че муунлайт е психично болен!
Та то това си личи от земята до небето чак ...?! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 7:05 pm
Заглавие :
|
|
|
Tania Vladimirova написа: | Това е един наистина прекрасен форум. |
Сигурно е така, Таня, но снощи на нас с маг Живин ни струваше точно 2 и 1/2 часа да му върнем приличния вид, който муунлайд под въздействието на една наша изгонена потребителка и "колежка" /дано никога да не попадаш на нея, нито пък на групичката около нейния ненормален "учител"!!!/, беше направил на нищо ... |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 7:18 pm
Заглавие :
|
|
|
Наистина след всичките наддумвания по-горе,в които и аз се въвлякох,мнението на потребителката,което сигурно явно е искрено и добронамерено поставено като финал на коментарите ни можеше да прозвучи и като друг вид констатация.А че е болен Мунлайта се уверих вече.
|
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|