НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 3:34 pm Вижте мненията без отговор
КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА ТОЗИ ФОРУМ?!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 10:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Нееееее ... това е нашата стара изгонена познайница и аз знам кой й е докладвал някои нещица, за да направи всичките тези поразии ...

Но тъй като всичко е проследимо хич не се й безпокоя за номера от този род, щото знам как да се справя с тях!

Със сигурност е нашата натирена и луда стара познайница ... ми то с какъвто се събереш, такъв и ставаш в крайна сметка!

То не може години наред да работиш с ненормалник и да излезе от теб нещо друго! То излиза просто ненормалница ...

Местожителство: Разград
Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 10:56 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена вместо да си починете тая вечер пак трябва да се занимавате с глупостите на болни мозъци/то раздвоена личност май беше това чудо дето се мота из форума де/.абе защо не си посещават доктора и да си пият хапчетата такива болни не знам?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 11:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Амииии ... защото те самите се правят на "доктори" и работят чрез сенчест бизнес под имената на най-различни измислени доктори, тааааа ... истинските доктори и служби, които трябва да ги изловят не могат да го сторят!

Пък и колко му е да им броят някой лев и ония ще се направят на кьорави!

Пуснато наПуснато на: Нед Май 20, 2007 12:04 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Sad Те имат нужда от доктори,болни хора ще лекуват и оправят чуждите проблеми,ужас!
Rolling Eyes
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
penka

Пуснато наПуснато на: Нед Май 20, 2007 11:53 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз си мисля, че освен забавно беше и полезно. Добре направи Маг Селена, че го остави да вършее известно време.Така автоматично се даде отговор на въпроси, свързани с предишни баннвания, не мислите ли?Освен това каква по-добра илюстрация на темата за това от какво боледуват феномените, как живеят и т.н. Няма нищо чудно, че подобни личности налитат Маг Селена и Маг Живин и в частност - форума.То си е до сфера на дейност.Тяхната е такава. Аз работя в сеферата на сигурността и при нас освен нормалните клиенти, идват всякакви мутри, новобогаташи и психари с мания за преследване, а при тях - идва това /ще ви дам и един пример, за да ви поразсмея - наскоро имахме поръчка от един изперкал ревнивец за датчици под леглата и диваните в къщи, които да реагират на определена сила удари и вибрации и ако това се случи - да му пращат съобщение във вид на SMS; направихме му ги - сега следва втора част - ще вграждаме микрофони в най-различни домакински уреди - тя тая край няма!/.Всеки луд си е с номера! Laughing
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Нед Май 20, 2007 12:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Ако сферата им на дейност се изчерпва само с това да ни доставят забавления и да ни поразсмеят не е толкова зле.И да си покажат колко им е умствения багахз и психичното здраве.Сигурно ако го правят постоянно купонът няма да е толкова забавен.
Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Май 20, 2007 1:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Аз си мисля, че освен забавно беше и полезно. Добре направи Маг Селена, че го остави да вършее известно време.Така автоматично се даде отговор на въпроси, свързани с предишни баннвания, не мислите ли?Освен това каква по-добра илюстрация на темата за това от какво боледуват феномените, как живеят и т.н. Няма нищо чудно, че подобни личности налитат Маг Селена и Маг Живин и в частност - форума.То си е до сфера на дейност.Тяхната е такава. Аз работя в сеферата на сигурността и при нас освен нормалните клиенти, идват всякакви мутри, новобогаташи и психари с мания за преследване, а при тях - идва това /ще ви дам и един пример, за да ви поразсмея - наскоро имахме поръчка от един изперкал ревнивец за датчици под леглата и диваните в къщи, които да реагират на определена сила удари и вибрации и ако това се случи - да му пращат съобщение във вид на SMS; направихме му ги - сега следва втора част - ще вграждаме микрофони в най-различни домакински уреди - тя тая край няма!/.Всеки луд си е с номера! Laughing

Пенка, ти напоследък си започнала да ставаш невероятна ...!!!

Радвам се, че си написала и това за проследяванията, та някои да вземат и да се замислят най-после, че разполагаме сссссссъссссссссссс ... сериозни неща, чрез които бихме могли да вземем СЕРИОЗНИ МЕРКИ против подобни набези над форума и личностите ни!

Нека някои "велики личности" не си мислят, че сме чак до там тъпи и ... безопасни, че да си подложим съвсем и ... миии и т.н., и т.н. значи!

Миииии ... то "Марко" взе, че умря ... вече идва ред на доказателствата ииии ... следоватлено ОТГОВОРНОСТТА ЗА СТОРЕНОТО!!!

Ще отговарят дори и тези, които се крият зад гърбовете на такива като муунлайт и ги "насъскват" да правят какви ли не злосторства и неприятности, злепоставяния, иииии ...отново т.н, и т.н., и т.н., нали така!

"Насъскват" ги само и само, защото са безкрайно отмъстителни и напълно безумни в действията си ииии ... защото мислят, че всичко могат да купят с "мръсните си пари" /пиша това, защото знам, че същите тези хора много внимателно ще прочетат постовете ни/ ...

... ноооо .... самите те знаят какво можем, защото САМИТЕ ТЕ СА СЕ УБЕЖДАВАЛИ НЕЕДНОКРАТНО В СПОСОБНОСТИТЕ НИ, ами хайде да не изпадам в крайности и да пиша неща, дето ако ги прочетат съпрузите им ще им "скъсат главичките", мъхъм ...

Пуснато наПуснато на: Нед Май 20, 2007 1:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Сигурно ако го правят постоянно купонът няма да е толкова забавен.
Smile

Кати, наистина го правят постоянно ... само, че лично аз Ви спестявам много от нещата, както във форума, така и ... иначе!

И на мен лично никак не ми е забавно, защото за МЕН ЛИЧНО това си е чиста загуба на много ценно време, което мога да уползотворя в друго много по-полезно направление от това, да се занимавам с луди и безумни хора!

Така мисля аз!!!

Пуснато наПуснато на: Нед Май 20, 2007 1:57 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да,явно има неща,които част от нас тук не ги знаят.Това излизане на светло беше добър урок и за нас,те сигурно не предполагат каква услуга ни направиха на нас обикновените потребители,като си показаха лицето.Мислех,че си имаме работа с някое обидено "дете",което си отмъщава и прилага детински номера,правейки пакости и заслужаващо просто "напляскване".Може да е било просто нечия пионка,поне предполагах,че другите злосторници действат по-интелгентно и на по-високо ниво,а то каквито хората - такива и прийомите им.Жалко за тях.И аз получих урок,вместо да се забавлявам в такива случаи или ще си пасувам/както е обичайно за мен/ за да не го поощрявам, или ще предриемам по адекватни действия,ако мога да ви помогна,ако не - поне да не утежнявам положението и да ви се създава излишна и неприятна работа и загуба на време.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Май 20, 2007 3:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Може да е било просто нечия пионка,поне предполагах,че другите злосторници действат по-интелгентно и на по-високо ниво,а то каквито хората - такива и прийомите им.

Не може би, то Е пионка в ръцете на натирената стара наша познайница /нека я наречем КАТЕТО - тя си знае защо!!!/.

Той муунлайт нали ви се е обяснил на всичките в любов, т.е. свалял ви се е ... ми що мислиш, че не е направил и с нея същото?!

А тя просто е използвала мъничкото му акълче и го е хванала да й свърше черната и гнусничка работа ... толкова е просто!

А пък той се е почувствал твърде поласкан от вниманието й ... и се е задействал досущ като с дистанционно ... на това му се казва "изчукване в мозъка" ... "елементарно Уотсън" ...

Да действат по-интелигентно другите злосторници?! Забрави ... интелекта е едно нещо, а ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА е ВИСША ДЕЙНОСТ ...

Но в нито един от злосторницете, които и да са те, няма нито едното, нито другото ... иначе нямаше да правят тези простотии и безумия!

Пуснато наПуснато на: Нед Май 20, 2007 3:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:

Не може би, то Е пионка в ръцете на натирената стара наша познайница /нека я наречем КАТЕТО - тя си знае защо!!!/.

Той муунлайт нали ви се е обяснил на всичките в любов, т.е. свалял ви се е ... ми що мислиш, че не е направил и с нея същото?

Very Happy Very Happy Very Happy И аз знам защо,езък ни за името.А чак пък в любов...ние лапаме мухи...той си и "свален" по рождение явно щом се е оставил така да го манипулират,дано и на него да му чукне в главичката да му е за урок да се научи да не се сваля безразборно в нета, че всеки "сваляч" рано или късно си намира майстора.
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Very Happy Very Happy Very Happy
Tania Vladimirova

Пуснато наПуснато на: Нед Май 20, 2007 5:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това е един наистина прекрасен форум.

Пуснато наПуснато на: Нед Май 20, 2007 7:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
дано и на него да му чукне в главичката да му е за урок да се научи да не се сваля безразборно в нета, че всеки "сваляч" рано или късно си намира майстора.
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Very Happy Very Happy Very Happy

Кати, мила, ти все още ли наистина не си разбрала, че муунлайт е психично болен!

Та то това си личи от земята до небето чак ...?!

Пуснато наПуснато на: Нед Май 20, 2007 7:05 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Tania Vladimirova написа:
Това е един наистина прекрасен форум.

Сигурно е така, Таня, но снощи на нас с маг Живин ни струваше точно 2 и 1/2 часа да му върнем приличния вид, който муунлайд под въздействието на една наша изгонена потребителка и "колежка" /дано никога да не попадаш на нея, нито пък на групичката около нейния ненормален "учител"!!!/, беше направил на нищо ...

Пуснато наПуснато на: Нед Май 20, 2007 7:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Very Happy Very Happy Наистина след всичките наддумвания по-горе,в които и аз се въвлякох,мнението на потребителката,което сигурно явно е искрено и добронамерено поставено като финал на коментарите ни можеше да прозвучи и като друг вид констатация.А че е болен Мунлайта се уверих вече.
Sad Smile Smile Smile
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта