НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 10:09 pm Вижте мненията без отговор
СЪНИЩА
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Юни 14, 2007 4:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това за психичноболните мисля,че е грешно.Нали и в съновниците има тълкуване на цветове в сънищата.Напротив,нормално е да сънуаме така,както е в живота,освен ако не е далтонист човек,сънищата са според видяното.Но май не винаги,Незрящите,които не са по рождение,и те сънуват нормални картини.Не знам как е при другите,с увредени сетива по рождение.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
penka

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 14, 2007 4:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена улучи в десятката - наистина се позабавлявах, после се отказах, а после - т.е. - сега го правя от време на време. Laughing
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 14, 2007 6:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile А, и разговори във форума,писане,ама после не помня всичко.Но имаше и доста смислени разговори.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
ASD

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 15, 2007 8:59 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:

И двете.

Само, че предсказателните сънища се наричат "съновидения", а второто се нарича - асоциации!

Много интересна тема! Преди доста години една жена ми каза да записвам сънищата си, защото било период на сънища със определан енергия /не знам дали това е правилната формулировка/. Макар и на шега започнах. И така в 2000г година след смъртта на мой близък когото обичах сънувам че идва у дома на гости и казва - братовчедка ти роди момченце, моля те събери дрехи от брат ти да и помогнеш. Мен ме няма, вече направи го ти. Минаха години бях забравил. Братовчедка ми живее в чужбина и се чуваме от време на време. Беше 2005.Реших да и се обадя един ден преди дена в който почина майка й, защото на самия ден трудно говорим. Дори в момента ръцете ми се разтрепериха. Останах като гръмната когато ми каза - бременна съм в края на 9 месец. Роди момченце, да е живо и здраво! По каква причина не знам но в деня в който майка и почина, но 9 години по късно. Тогава си спомних моя сън. А сега разбирам, че е било съновидение.Имала е доста проблемна бременност и не е искала да ме тревожи затова не е казала нищо. Но сподели че сънувала баща си - казал и спокойно ще родиш здраво и хубаво момченце. Странна работа са сънишата. Интересно ми е какво знаете и мислите за тези енергийно заредени сънища
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Пет Юни 15, 2007 9:18 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Преди повече от 20-30г излезе "Съногадания" на Артемидор Далиаски.Тази книга е съкровище!

...а Фройд ряпа да яде пред тоя древен човекWink

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 15, 2007 12:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Маг Селена улучи в десятката - наистина се позабавлявах, после се отказах, а после - т.е. - сега го правя от време на време. Laughing

Знам те аз тебеее ... Wink Laughing

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 15, 2007 12:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Това с получената информация на сън си има обяснение - или някаква телепатична връзка или улавяне от информационното поле - в състояние на сън,когато съзнанието не е активно да пречи да се улавят такива сигнали,такава информация става по достъпна.
penka

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 15, 2007 2:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ако приемем, че на сън падат някои прегради, които иначе сами си налагаме /макар и несъзнателно/ в будно състояние, то няма нищо странно в това, че тогава можем да общуваме с други хора от разстояние, или с починали близки, или да се докоснем до състоянието на предвиждане на дадени събития.Маг Селена и Маг Живин твърдят, че т.н. заложби на феномен всъщност са даденост за всеки биологичен човек - друг е въпросът какво той прави, за да ги развие. Аз съм склонна да вярвам на това твърдение.Така, че няма нищо очудващо, че на сън, който всъщност се доближава до един вид медиативно състояние, някои от нас имат по-нестандартни преживявания. Wink
dobito

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 15, 2007 5:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

здравейте Very Happy
аз също много 4есто санувам даже мога да кажа и всяка ве4ер по много сънища и после вси4ките ги помня.странното е 4е ппонякога санувам сън който се осъществява след известно време в реалността и аз се 4удя откъде ми е позната тази ситуация и да не би да става за втори път и накрая се сщам 4е съм го санувала.
много 4есто санувам дядо ми (лека му пръст Sad )постоянно ми говори 4е бил добре и да не се притеснявам за него.
а сега санувам баба ми която по4ина преди 1 година,но аз така и неуспях да и кажа 4ао за последно тъй като съм в 4ужбина.преди да по4ине аз я санувах всяка нощ и ми казваше 4е ме 4ака и няма да си отиде скоро,но не ме до4ака Sad
аз също вярвам 4е няма край след смърта и никой неможе да ме накара да си мисля противното Very Happy
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 15, 2007 10:08 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравейте, dobito!

Вие по-скоро имате чести съновидения, а не обикновени сънища. Вече дадох едно мнение относно това в атез тема. прочетете го внимателно, или прочете внимателно цялата тема, за да го намерите!

Разбера се, че няма смърт! Има преминаване от едно състояние в друго - нищо повече!

Живот има във всички светови и измерения около и в нас!

Просто това е истината.

Желая Ви лека и приятна вечер!
Very Happy

Пуснато наПуснато на: Съб Юни 16, 2007 8:28 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

На мен напоследък са миммного реални сънищата. Тази вечер например сънувах, че съм в някакво заведение и ядох някакъв сандвич Very Happy . Сутринта като се събудих ми беше много лшо от това, което ядох на сън, чак ми се повдига Confused
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Съб Юни 16, 2007 8:51 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

В такъв случай не е зле да се опиташ да си спомниш какъв е бил сандвича - с какво е бил по-точно, за да погадаем как си със здравето!

Очаквам отговора ти, smarfieta_!
Very Happy

Пуснато наПуснато на: Съб Юни 16, 2007 9:25 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

добро утро Very Happy
Маг Селена ще потърся назад в отговорите ви за да про4ета.благодаря ви
ще ви разкажа за един слу4ай на баба ми.
дядо ми след като е по4инал тя толкова страдаше 4е 4ак когато си взе пенсията не си спомняше къде я е оставила а е останала без пари.ве4ерта си ляга и по4ва да санува дядо ми.питя го насън къде си е сложила протмонето и той и казва като стане сутринта да провери под дюшека на леглото и там ще го намери.и наистина след като става сутринта го намира то4но там където и е казал дядо.
аз също го реживях тежко и може да не ми повярвате,но след смърта му аз запо4нах да гледам на кафе.ей така изведнъж по4нах да виждам фигурите в 4ашите и знаех какво то4но да кажа.целия ми клас се изреди да им гледам и наистина излизаше вярно това което им казвах.имаше слу4ай когато гледах на едно моми4е и слу4айно заговорох за дядо ми и 4ашите по4наха да се клатят Confused .помислих си 4е има заметресение но нямаше такова.сигурно от мъка съм била полудяла.знам ли
година след това изобщо неможех да гледам на кафе нито да виждам фигурите.явно е било оментно състояние Rolling Eyes
smarfieta_

Пуснато наПуснато на: Съб Юни 16, 2007 9:41 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ами аз перфектно си спомням какъв беше сандвича. Беше сандвич с кашкавал, като количеството му беше доста оскъдно и черен хляб. Very Happy
smarfieta_

Пуснато наПуснато на: Съб Юни 16, 2007 9:47 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А, и още нещо да допълня. В това заведение имаше страшно много пасти и торти. Избирах си от тях, заедно с майка ми, за рожденния си ден Very Happy , който трябваше да се състои на другия ден. Като си напазарувах, собственика на заведението се оказа приятел на родителите ми и сиднахме да си поговорим, тогава ядох сандвича.
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта