НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 12:37 pm Вижте мненията без отговор
Законът за трикратното възмездие
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Мар 29, 2009 11:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Didi написа:
... добрината не е само в това да направиш добро ,а и умението да забравиш веднага .
Именно.

Пуснато наПуснато на: Сря Апр 08, 2009 2:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз ви бях обещала да ви дам конкретен пример....ама пусто все не намирам време. Но сега вече ще ви разкажа за нашите съседи в родния ми град. Всъщност аз не живея там от доста време, само родителите ми, но редовно се прибирам и ги наблюдавам от много години. Ние сме в жилищен блок и това са едни от съседите ни във входа. Предварително искам да ви кажа, че нямаме и не сме мали конфликт с тях. Това просто са мои наблюдения.
Историята е следната: едно семейство с дъщеря и син. Живеят в сравнително голям апартамент. Дъщерята е по-малката, синът е по-голям. Дъщерята заминава да учи в друг град, а синът вече има професия (средно специално образование) и си работи по нея. Докато е войник на около 200км от родното си място се запознава с едно момиче и сключва брак с нея. Пренасят се да живеят при родителите му, т.е. стават ни съседи и те. Един вид момичето заживява със свекъра и свекърва си в един апартамент. Държа да отбележа, че тя доста се сприятели с всички съседи, а и с много хора в нашия малък град. Тя роди момченце, което кръсти на свекъра си, защото е много уважителна. То растеше там заедно с тях. Момичето нито веджъж не каза лоше дума за тях (в началото, накрая не издържаше и споделяше), но доколкото разбирахме свекърва и е твърде властна жена и от един момент нататък започна да създава твърде много неприятности. Ще ви спестя описанията....Момичето и за момент не е оставало без работа, въпреки, че е била съкращавана няколко пъти. Винаги си е намирала отново и отново....работеше в кухни главно. Крайния разултат беше, че тя първоначално се изнесе на кварира в града, но сама. Съпруга и, не пожела да я последва, защото трябваше да стои при мама. А през това време майка му, му обработваше главата по всевъзможни начини. Естествено през този период не и даваха и детето, което си беше вече голямо. Като резултат на мама синчето си хвана любовница и се разведе със съпругата си. Свекървата направи всичко възможно чрез съда, за да задържи детето при нея и да го отгледа тя. По това същото време и дъщеря и се омъжи и роди дете, но живее в друг град.
Нашето момиче се прибра в родния си град, като през всичките тези години редовно идваше да види синът си. Оставаше да спи при приятели в града.
Маминия син сключи брак с любовницата си и отидоха да живеят при свекъра и свекървата, но живяха по-малко от месец. Новата снаха категорично отказа да живее там и се изнесе, но този път успя да го отмъкне и него да се изнесе от мама. Свекървата в последствие прави проблеми, но не успя да върне нещата назад. След някоя и друга година това момиче успя да завлече семейството с доста пари (крупна сума) и избяга някъде в чужбина...
После на знам какво се е случило с маминото синче, дочух, че пак е имал взаимоотношения с друго момиче, но пак са приключили твърде неблагоприятно, но подробности не знам. Последно чух, че е доста измършавял и дори се е пропил. В същото това време сестра му се развежда, защото заварва съпруга си с любовница. Свекървата замина за този град да гледа детето на дъщеря си, защото тя остана сама работеща майка.
През това време внучето е вече голямо и само решава да отиде да учи в техникум в града, където е майка му и сега живее с нея. Надявам се да са добре и да компемсират годините пропуснати заедно.
Малко като латино сапунка, надявам се да ви е станало ясно. Аз само ви предавам историята, не я коментирам. Коментара оставям на вас.....
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта