Автор |
Съобщение |
penka
|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 10:48 pm
Заглавие :
|
|
|
Аз разсъждавах по принцип. Нейната ситуация не я знам, а пък и нали темата не е за любовните терзания на сладката лейди, а за кармичните връзки. Та затова се опитвах да изкажа мнение по тематата. Малко неловко се получава, когато се опитваме да разсъждаваме, откъсвайки се от конкретния случай и гледайки по-общо на нещата, а се оказва, че не можем да надскочим собствения си бой и да погледнем извън хоризонтчето си. А иначе - едва ли има човек /включително и от форумците/, който да не е изпадал поне веднъж през живота си в ситуацията: много съм влюбен/а, но тя/той не ме ще. |
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 10:56 pm
Заглавие :
|
|
|
penka написа: | А иначе - едва ли има човек /включително и от форумците/, който да не е изпадал поне веднъж през живота си в ситуацията: много съм влюбен/а, но тя/той не ме ще. |
Пък аз да ти кажа,Графе,че и обратната ситуация не е за завиждане-чудиш се как да не обидиш нечии чувства и въпреки това да останеш верен на себе си.Т.е. трудно е да кажеш на една влюбена жена,че не я обичаш...
Пък и било опасно...чувам от потърпевши |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 11:47 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | Пък и било опасно...чувам от потърпевши |
...Даа,току виж те гръманала от засада....
Я попрочети малко криминални хроники кои са е по-опасни като ги отхвърлят?
|
|
_________________ Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 12:05 am
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Я попрочети малко криминални хроники кои са е по-опасни като ги отхвърлят? |
готово!Прочетох-гейовете и лезбийките били най-опасни.
Значи няма да ме гръмнат,щот' "ний не сме от тях,как' Сийке" |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 12:17 am
Заглавие :
|
|
|
...Ок.
Всъщност тук става въпрос за връзки,а не,че някой в някого е влюбен.Едно е да отрежеш влюбен човек,друго е да зарежеш /или да те зарежат/ някой,с когото си имал общ живот и си вложил много от себе си.А дали е опасно или не,зависи до колко ще успее да обуздае Егото си. И това не зависи нито от пола,нито от сексуалната ориентация.
|
|
_________________ Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 9:38 am
Заглавие :
|
|
|
За повечето хора "връзка" ="инвестиция" на чувства и средства.
Т.е. имаме търговски отношения с клиенти,продавачи,прекупвачи и т.н. |
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 10:15 am
Заглавие :
|
|
|
Тя май и работата на "сладката лейди" намирисва на бизнес, и като че ли не става точно въпрос за любов, чувства, емоции, пренебрегнатост и т.н. нещица, защото момичето неколкократно ми напомня, че той видите ли бил кметски син.
Та като е кметски син да не би кметстването на баща му да е вечно или пък да не би въпросния младеж да е кмет, и да не би властта им да не свърши, щото всичко в материалния свят просто е до време.
И да не би като са си размешали кметската титла да са станали по-благородни, умни, духовни, разбрани, милостиви, състрадателни???!!!
Не, напротив, станали са още по-алчни, хищни, и жаждащи власт - това води до тотална агресия и нищо повече.
Ама какво да направя аз, че "сладката лейди" не иска да разбере именно това?! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
ASD
|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 11:51 am
Заглавие :
|
|
|
На sweetlady не искам да отговарям, пожелавам и късмет. Най-силната магия в този свят е обичта. Но да обичаш, не означава да притежаваш. Докато четях постовете разбрах, че penka е прочела част от мислите ми сташно ми хареса написаното от нея. |
|
|
|
|
|
sweetlady
|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 12:31 pm
Заглавие : ?????????!
|
|
|
Скъпи приятели, аз не искам да изливам емоциите си тук, а още по - малко някой да става жертва на емоционалните ми изблици! Това, че момчето, което обожавам е син на някой си за мен не е от значение, казах го, за да подчертая, че все пак е от културно и възпитано семейство и това, че проявява някаква агресия досега не съм го забелязала - тъкмо напротив той е душица! А колкото до това, че го приемам като бизнес не е така аз пари си има и ако исках мъж за това, възможности имам много! На сърцето не може да се заповядва, но и съдбата не се управлява и против написаното ни от Бога не можем да вървим. Така, че на мен не ми остава нищо друго, освен да се примиря. И да чакам... нищо не се знае животът какво ще ни поднесе може би наистина да е било за добро и да ми е писано да срещна друг човек, който да е само мой и аз само негова! А на всички потребители от форума пожелавам да срещнат ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ А АКО НЯКОИ СА Я СРЕЩНАЛИ ДА КАЗВАТ ВСЕКИ ДЕН ПОНЕ ВЕДНЪЖ "ОБИЧАМ ТЕ!" ЖИВОТЪТ Е МИГ, ВСИЧКИ СМЕ ГОСТИ НА ТОЗИ СВЯТ! Дано съм помогнала на някои като съм показала имена на мошеници и дано моят случай да е показал на другите, че каквото и да правиш, ако не ти е писано, то няма да стане! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 1:17 pm
Заглавие : Re: ?????????!
|
|
|
sweetlady написа: | Скъпи приятели, аз не искам да изливам емоциите си тук, а още по - малко някой да става жертва на емоционалните ми изблици! |
За съжаление обаче, "сладка лейди" именно това се получи ...
sweetlady написа: | Това, че момчето, което обожавам е син на някой си за мен не е от значение, казах го, за да подчертая, че все пак е от културно и възпитано семейство и това, че проявява някаква агресия досега не съм го забелязала - тъкмо напротив той е душица! А колкото до това, че го приемам като бизнес не е така аз пари си има и ако исках мъж за това, възможности имам много! |
Ако себе си заблуждаваш, "сладка лейди", то има хора, които са зрящи за истината и тях в никакъв случай не можеш да заблудиш!!!
Как би могла да забележиш, дали въпросния В. появява агресия, след като не си живяла в тесен контакт с него, защото - все пак - има и скрити планове на агресията, нали така, които се проявяват именно в тесния и много близък контакт между двама партньори - имам предвид като съжителстващи съвместно под един покрив.
Никой не може да съди от човешкото притворство на един човек дали той е агресивен или не, ако поне малко не е психолог или ... ясновиждащ. Това е.
sweetlady написа: | На сърцето не може да се заповядва, но и съдбата не се управлява и против написаното ни от Бога не можем да вървим. |
Няма защо да заповядваш на сърцето си, "сладка лейди", то е подчинено на действието на природната интелигентност и действа независимо от теб! Тупти, работи непрекъсанто и ... не бъркай физиологията му с емоционалните изблици.
А съдбата се управлява и още как!!!! Стига човек да умее да контролира чувствата, желанията и емоциите си, които непрекъснато изкривяват нейния път.
sweetlady написа: | Така, че на мен не ми остава нищо друго, освен да се примиря.
... дано моят случай да е показал на другите, че каквото и да правиш, ако не ти е писано, то няма да стане! |
Примирението води до още по-големи вътрешни заблуди, ограничения и озлобление! На теб, "сладка лейди" ти остава да приемеш ситуацията такава, каквато е, да я асимилираш и трансформираш в положителна градация, а не деградация.
Никой нищо и никъде не ти "пише" за съдбата и кармата!!! Всеки сам си ги гради чрез собственото си поведение, постъпки и действие!
Твърдението ти относно примирението е пълна заблуда и не бих позволила тя да затъмнява и без това духовно замъгления поглед на толкова много заслепени хора ... |
|
|
|
|
|
sweetlady
|
Пуснато на: Пет Фев 01, 2008 3:31 pm
Заглавие : ?????????!
|
|
|
то какво станааа..... не исках да ставам публично достояние, но ми олекна... благодаря Ви! Междудругото той ме потърси... но предупредена от Маг Селена отказах да се видя с него... не знам мойе и да е за добро |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пет Фев 01, 2008 3:38 pm
Заглавие :
|
|
|
Ние си подискутирахме тук по принцип. Иначе има една приказка - "всяко зло - за добро", а и "когато губиш нещо не знаеш какво печелиш и обратното", въпреки.че в случая не е сигурно дали наистина губиш. Млада си, животът е пред теб, ще срещнеш много други хора и може би точния човек.
Успех!
|
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Съб Юли 04, 2009 6:34 pm
Заглавие : Челен Опит
|
|
|
Реших да постна тук няколко реда за великата и неповторима Тотка Тотевска, защото тук - в началото на тази тема, сме споменали името й. Дълго се чудех дали да отразя събитието, но няма начин да подминем с мълчание, след като веднъж вече сме отворили дума за феноменалната Тетка.
Както вече е известно на някои от вас на 25 юни 2009, Районната прокуратура в Плевен е образувала предварителна проверка срещу лечителката Тотка Тотевска по сигнал, излъчен в телевизионно предаване, за поискана голяма сума пари за лечение на жена от Враца.
Историята накратко за тези, на които не им се гледат клипове: Въпросната Таня е една от жертвите й. Тя има миомен възел зад матката, който не може да се оперира тъй като тя не е раждала. Естествено тя започва да ходи по лекари и при един от прегледите се оказва, че въпросния възел е започнал да расте. В страха си тя се обръща за помощ към Тотевска, която според нейните думи лекувала чрез баба Ванга?! Тотевска палела свещ и по този начин се допитвала до баба Ванга, която й казвала какъв е проблема, как да се лекува и колко време ще отнеме! Тотка се наела с тази задача и била на 100% сигурна, че ще се справи. Тя казала на Таня, че ще трябва да и се направят около 600 процедури, а цената на 1 процедура е 50 лева. След като разбрала това жената, тя се обърнала към специалисти и решила да потърси друга помощ, защото трябвало да даде на врачката около 100 000 лева.
За да потвърди подозренията си, дамата отива на четириизмерен видеозон, което в момента е възможно най-прецизния метод. Той показва, че вместо да се смалява, миомния възел всъщност даже е пораснал с 2 - 3 милиметра. Но това според думите на Тотевска било, защото се наложило да прекъснат процедурите (уж щеше да ги прави от разстояние) и сега... трябвало да почнат едва ли не от начало. Слава Богу обаче, баба Ванга била пошушнала на псевдо лечителката, че до 100 000 лева жената ще оздравее. Доста странна мерна единица за здраве!
Възложени са експертизи, за да се установи имотното състояние на Тотевска, дейността й, както и дали има данъчни задължения.
Тотевска е позната отдавна на органите на правосъдието, защото срещу нея има и други сигнали. По една от жалбите лечителката е осъдена условно. Според вестник 24 часа, присъдата е за 1,5 години лишаване от свобода с три години изпитателен срок и е за отнемане чрез измама на цял апартамент... тъй като лекувалият се при нея човек нямал пари за сеансите, та й приписал апартамента си.
Виждате ли докато ние тука бистрим някакви просветления и пречиствания и други подобни, каква кървава жътва падала из китната ни родина.
Понякога, като чета такива работи се питам - чий мозък ражда подобни суми за услуги, а и чий мозък се съгласява да ги плати...?
Явно съм зле с въображението, защото ми е трудно да си го представя |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Нед Юли 05, 2009 1:15 pm
Заглавие :
|
|
|
Нe знам кoлкo пъти Ванга сe e oбърнала в грoба акo oтнякъдe вижда каква видна плeвeнска шарлатанка сe прeдставя за нeйна наслeдница, сквeрни имeтo й и най-вeчe - минава ВСЯКАКВИ граници.
Мoжeшe и oщe пo-кървава да стане.
Нe само към Гoспoдаритe, а към пoлицeйскoтo управление e трябвалo първo да се обърне. Акo пoлицията пoдхoди пo съoтвeтния рeд към случая /а тя няма друг начин!/, вeднага щe oрганизира мeрoприятиe с бeлязани банкнoти. И така да нагласят прeдаванeтo на паритe, чe да залoвят Тoтeвска слeд пoлучаванeтo им oт пoтърпeвшата Таня. И слeд тoва да я предадат на прoкуратурата/следсвието за измама.
Малко й е този запис от Господарите. Такива заслужават да ги пoкажат и пo телевизията с бeлeзници. Бeз значeниe крайния изхoд. И пoзoра e дoстатъчeн. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Юли 07, 2009 5:49 pm
Заглавие :
|
|
|
Тя вече е съдена един път за измама - през миналата година!!!
Присъдата й е условна, за 3 години и трябваше да изтече през 2011 г. А сега вече е заведено второ дело срещу нея именно за тази измама, която са снимали Господарите ... И този път вече лошо й се пише на "единствената наследница на Ванга" в България ...
Така, че когато разказвах за "бойните и подвизи" тук в нашия форум не съм излъгала, нито пък си ги съчинила просто от ... завист.
Е, бях посрещната на нож от най-различни самозванки/самозванци и мошенички/мошеници, но сега се вижда кой крив и кой прав, нали?! |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|