|
Автор |
Съобщение |
reveta
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 4:36 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Не бой се Танче, те не хапят! |
Те може и да не хапят, но може да правят други поразии - да чупят, трошат и помитат всичко след себе си. |
|
|
|
|
|
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 4:38 pm
Заглавие :
|
|
|
Знам за това. И аз съм се страхувала понякога, признавам си.Не бих искала да имам такива "срещи". |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 4:39 pm
Заглавие :
|
|
|
Само си казвам мнението, reveta, ... не се стягай!!!
Но ... се учи!Научи се и на това ... никога да не се страхуваш, че можеш да сгрешиш в нещо, като изкажеш мнението си или пък направиш нещо друго!
Напротив ... човек се учи именно чрез грешките си и те не са чак толкова страшни пък, ако искаш да знаеш! |
Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Сря Мар 14, 2007 2:47 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 2:53 pm
Заглавие :
|
|
|
Аз пък си бях изработила от ектоплазма така наречения ХОМУНКУЛУС, който играе ролята на защитник и помощник!
Но след известно време размислих и си казах, че ако аз не мога сама да се защитавам и пазя от най-различни зложелатели и черномагически похвати, то значи не ми е мястото нито в магията, нито в ясновидството, нито където и да било в окултните практики!
И взех, че си го освободих човечето, т.е. разградих го ... по начина, но който го бях създала!
Просто нямах нужда от него! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|