Автор |
Съобщение |
penka
|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2007 11:12 pm
Заглавие :
|
|
|
Абе срам ме е, обаче професията задължава! А и Богомил Райнов в един от своите романи беше много сполучливо определил, че когато в бизнес-преговори започне да се говори за чест и достойнство, то задължително следва покачване на процентите комисионна.Изводите оставям да си ги направят почитаемите форумци. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2007 11:18 pm
Заглавие :
|
|
|
Ето ... това са "скритите" реалности, значи! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2007 11:21 pm
Заглавие :
|
|
|
От дума - на дума, те направо си станаха "явни реалности!". |
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Съб Мар 10, 2007 2:06 pm
Заглавие :
|
|
|
Мно'у мъ е срам!Давай парите,че обичам да ме е срам,значи!
А ти,... (име по избор),не си мисли,че ще се справиш с мен.Все пак овенът е тревопасно,а аз съм друго нещо.Та блей си,колко щеш ! Малко култура би се отразила добре на храносмилането! |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Съб Мар 10, 2007 11:01 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN, ти тотално си загуби чувството за хумор! Защо така, бе човек? По какво те настъпих? Чак ми става интересно!Обикновено агресията е свързана със страх. Ти реагираш агресивно спрямо моите постинги.От какво те е страх?Та това е просто форум.Ти не си пред мен в реалния живот!Карай! Разговорът май се изроди. Очаквах, че ще се заяждаме с финес и изящество и ще бъде интересно. А това е просто кръчмарско. |
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Нед Мар 11, 2007 12:39 am
Заглавие :
|
|
|
А ти що мислиш,че съм го загубил?Аз ти отговаряш на шега,ма ти явно не го схвана.Ми карай,тогава...
Като изгониш албанците,пак пиши |
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Нед Мар 11, 2007 11:22 am
Заглавие :
|
|
|
Не съм по гоненето на никого. Аз, по принцип, обичам да има различни мнения - така е по-интересно.Не схванах, че е шеговито.Приемам, че е така, както казваш.Единствено се опасявам, че много се отклонихме от темата в личен разговор и админа ще ни дръпне шалтера. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Мар 11, 2007 9:25 pm
Заглавие :
|
|
|
Ами аз се опитвам да ви подсетя за точното тема амаааа ... нещо не се получавааааа ... Я да се вземет в ръце !
Не ще Аудан да става жена, щото никак не е лесно и ... той прекрасно го знае това нещо, явно наистина го е прозрял в "скритите реалности"! |
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Нед Мар 11, 2007 9:45 pm
Заглавие :
|
|
|
"Знам" не е точната дума,но толкова съм слушал "какво е да си жена",та благодаря за предложението Съчувствам ви,жени!Ама и вие не се оправдавайте с това за всичко.Щото ,когато ви е угодно "Има равноправие-искаме си паравта",ама че с правата идват и задълженията,то това не е изгодно за някои.
Нищо,за сега имам нерви и само обяснявам.
Но във връзка с темата се сетих следното:няколко пъти сънувах,че се събуждам.Осъзнавах,че сънувам и все пак се събудих,даже 2 пъти веднъж.Ужасното беше,че не знаех и затова се питах дали в този ми сън всяко действие има тия последици,които има в "Реалността''?
2-3 дни след това,една позната ми даде материал за "Осъзнатия сън".Може би мислите й бяха породили тия ужасии
Питах се и дали не съм видял мое съществуване в паралелен свят...И досега не съм наясно...А може да е скрита реалност?Но нещата бяха от съвремието,та едва ли(стилът заприлича малко на от американско предаване,но сега такава е модата ) |
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Мар 11, 2007 9:50 pm
Заглавие :
|
|
|
Асоциацията от привидната реалност просто си я пренесъл в "скритата реалност"!
Ооооо ... кошмарно е, знам! Много често ми се случва точно това, което ти се е случило на теб, Аудан! |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|