Автор |
Съобщение |
reveta
|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 10:00 am
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Та ... като сме се разговорили за отмъщение и възмездие, ще взема да ви разкажа за един "маг Светлин" какви ми ги беше сътворил.
В оня форум някой потребител ми беше задал въпрос какво ще кажа аз за въпросния "маг". Аз отговорих, че не коментирам колеги /е, вече го правя поради лични съображения!!!/ и се въздържах от каквото и да било мнение относно тази нещастна личност. |
Да, сещам се. Ами колкото е огнен, толкова е и маг, въпросния Светлин. А спомняте ли се каква само респектираща снимка си беше сложил в карето с координати - просто да не повярва човек че наред с "магическите услуги", е извършвал и нестандартен секс по занаят. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 12:13 pm
Заглавие :
|
|
|
НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!
Въпроса е в това да знаеш кое как се постига!
Но мнозина "знаещи" НЕ ЗНАЯТ и само си мислят, че знаят!
А са просто едни "проводници" /в повечето случаи съвсем слепи и неугледни - в духовен смисъл неугледни / ... и то "проводници" на най-нисшите духове от най-нисшия астрал! Ето в частност как изглеждат такива "знаещи" ...
А представяш ли си само, reveta, в какъв красив свят бихме могли да живеем ние хората, ако всеки един от нас би допуснал да бъде проводник на съвършената универсална духовна Божествена енергия и енерго-информация???!!!
Чакай, че май нещо много се размечтах ... като, че ли ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
INDIGO*
|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 5:52 pm
Заглавие :
|
|
|
А Маг Светлин ,дето сьбирал влюбени по снимка ,без зна4ение на колко километра са един от друг.Демек АДЕБТ ,Само 4е не на мен да ги разправя Светлин4о ,дето му е свтнала 4ервената лампи4ка и целия свети като крушка ,К'во ще ми направи по снимка ,тоя недодяланник ,крьстен от нен шекер супермен |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 7:25 pm
Заглавие :
|
|
|
Честно да ти кажа, ИНДИГО, никой не е за пренебрегване в окултния ЗАНАЯТ!!!
Щото не той е толкова важен като знание и техника в това знание!
По-важна е силната и безмерно зла воля и желание на творящия "магия"!
Има хора, които с един поглед могат да ти вгорчат целия живот - само от разстояние! Толкова "душевна отрова" могат да съдържат понякога така наречените "човеци" ... Ми т,вай значи!
Комодския варан по някога може да ти даде възможност да се спасиш, но не и "душевната човешка отрова"!!! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|