|
Автор |
Съобщение |
zuzi_ani
|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 9:05 am
Заглавие : ?? ???? ?? ???????
|
|
|
Здравейте!Преди седем години катастрофирах и получих травма на грабначния мозък. От три години се подлагам на лечение със стволови клетки. Въпросът ми е, ще мога ли отново да ходя?Казвам се Йоанна Станиславова Йосифова, родена на 21.12.1973г. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 2:07 pm
Заглавие :
|
|
|
Имате много тежка карма, карма която диктува проблеми с главата именно, с функцията на мозъка.
При Вас ще има раздвижване до толкова, доколкото да можете да се обслужвате сама.
Но пълно и окончателно оздравяване не виждам.
Да, бихте могла да ходите, но не така, както другите здрави хора.
Съжалявам, че така се е получило с Вас, но когато човек има толкова много тежка карма би трябвало да се замисли защо се получава с него именно така.
Знате ли, че на един ритрит с Гуруджи Шибендо Лахири по време на лекциите му се случи нещо много интересно?!
При Гуруджи беше дошъл за Посвещение един съвършено сляп човек. От него струеше обич към всичко.
Той каза тогава какво разибира точно от изречените слова от Гуруджи. Аз останах изумена, направо онемях.
Гуруджи също. След това настъпи невероятна тишина в залата, а след известно мълчание Гуруджи каза:
"Ти си най-виждащият от всички тук, защото не страдаш от духовна слепота."
Този "слепец" беше невероятно жизнен и не страдаше от физическата си слепота, защото притежава духовното озарение.
Дано сте ме разбрала какво искам да Ви кажа.
Та нима стволовите клетки направиха от Вера Кочовска по-виждаща и разибраща личност?! НЕ. Тя си остана такава, каквато беше и преди - нищо повече. Само дето пребивава във физическото си тяло и ... нищо повече. |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|