Автор |
Съобщение |
ЖУЛИЯ
|
Пуснато на: Сря Дек 26, 2007 4:40 pm
Заглавие : ?? ??? ??????
|
|
|
МАГ Селена !Честита Коледа
много ме заинтрегува вашия сайт,особенно начина по който давате сьвети ,диагнози и помагате на хората -невероятно е
Имам син НЕЙТАН ТЕОДОРОВ КОЛЕВ роден на 08,09,2004
името ми е Юлия Бениаминова Ешкенази - 28,02,1973
сьпругьт ми е Теодор Николов Колев - 11,051972
Синьт ни от както се е родил много преживя а е само на три годинки
поради вродена аномалия на хранопровода претьрпял е няколко оперативни намеси
през април ми казана че има спектор аутизам
моля ви кажете ми вярно ли е? |
|
|
|
|
|
ЖУЛИЯ
|
Пуснато на: Сря Дек 26, 2007 5:13 pm
Заглавие :
|
|
|
искам да добавя че синьт ми е роден в Израел
и моята фамилия е по баща ,но никога не сьм я променяла
благодагя ви предварително |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Дек 26, 2007 9:20 pm
Заглавие :
|
|
|
Здравейте, Жулия!
Горчиви неща ще Ви кажа по празниците, съжалявам, но Вие искате това!
Над Вас, над съпруга Ви и включително Нейтан действа мощна кармична програма за унищожение, което на този етап от времето означава, че в родовете и на двамата със съпруга Ви може да има прекъсване, т.е. ще спрат да се раждат деца.
В по-добрият вариант това означава тежки и хронични заболявания на поколенията след вас двамата - може на физическото тяло, може да имат тежки проблеми с психиката и т.н.
Тук мога да Ви кажа много пестиливо нещата за които ме питате, защото това е публично пространство и не желая да компрометирам когото и да било.
Що се отнася до сина Ви, то той има сериозни отклонения в хромозомните вериги на ДНК-то, което означава, че той страда от определен синдром.
Вашите псиматрици показват, че детето е обременено в това отношение и по двете родствени линии - Вашата и тази на съпруга Ви.
Няма да изреждам в подробности заболяванията на двама Ви, за да бъда разбрана по-добре, но мога да кажа, че и двамата имате проблеми с функцията на мозъка, щитовидната жлеза, половите хормони, както имате и сериозни проблеми с нервните системи.
Вашите здравословни проблеми и кармична програма за унищожение онаследени от родителите Ви, са естествено първопричината за страданията на сина Ви.
Що се отнася до това дали наистина Вашият син страда от спектор аутизъм то трябва да Ви кажа, че това наистина е вярно. Диагнозата е поставена много точно!
Искама обаче веднага да Ви предупредя, че има "колеги" от нашият бранш, които ще бъдат склонни да Ви кажат, че синът Ви е индигово дете!!! Забравете още сега за това, че той е такова дете!!!
Не се хващайте на тази "въдица", защото това не е вярно!!! Просто ще бъдете излъгана и измамена благодарение на некадърността и незнанието, както и невежеството, както и ненаситната алчност на така наречените "колеги", защото сина Ви ще бъде доходоносна златна мина за тях!!!
Ако желаете допълнителна консултация от мен, знаете какъв е начина!
Желая Ви всичко най-добро!
|
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
ЖУЛИЯ
|
Пуснато на: Чет Дек 27, 2007 8:21 am
Заглавие :
|
|
|
МАГ СЕЛЕНА
ИМАХ ГОЛЯМАТА НАДЕЖДА ДА РОЛУЧА ОВРАТЕН ОТГОВОР ЗА СИНА СИ ЧЕ НЕ Е ТАКОВА ДЕТЕ ,ЗАЩОТО ТОЙ ПРИКОПИРВА ВСИЧКО ОТ НАС ,ЗАПОЧНА ДА ПОВТАРЯ ДУМИЧКИ ,,,,МИСЛЕХ ЧЕ ТОВА Е ОТ ГОЛЯМАТА ТРАВМА КОЯТО ПРЕЖИВЯ В БОЛНИЦАТА НА 2 ГОДИНИ.
ТОЙ НИКОГА ЛИ НЯМА ДА БЬДЕ НОРМАЛНО ДЕТЕ И КОГА ЩЕ ГОВОРИ?
НАПРАВО МИ СЕ КАСА СЬРЦЕТО ЗА НЕГО ,ПИША ВИ И СЬЛЗИТЕ МИ НЕ СПИРАТ.ПРОСТЕТЕ МИ ПРОСТО ТОВА МИ Е ВТОРИ БРАК ЗАЧЕНАХМЕ ГО С ТОЛКОВА ЛЮБОВ А ПОСЛЕ САМО ПРОБЛЕМИ ДОКТОРИ ,ПРОФЕСОРИ
БОЛНИЦИ.КАКТО КАЗАНТЕ ,НАРЬЛНО САМ ПСИХИЧЕСКИ УНИЩОЖЕНА И МАЖА МИ СЬЩО ИМА ПРОБЛЕМИ С НЕРВНАТА СИСТЕМА.
МОГА ЛИ ДА ВИ ПИША РО ЕЛ. ПОЩА ?НЕ МОГА ДА ДОЙДА ДО БЬЛГАРИЯ
МОЖЕТЕ ЛИ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ?
МОЖЕТЕ ЛИ ДА РОМОГНЕТЕ С НЕЩО НА СИНА НИ ?ИЛИ КЬМ КОГО ДА СЕ ОБЬРНЕМ -ПРАВИХМЕ МУ ВСЕВАЗМОЖНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ДАЖЕ ГЕНЕТИЧНИ НО ВСИЧКО БЕШЕ НОРМАЛНО - ДАЖЕ И ПРИ ПФ, ПО МЕТАБОЛИКА В ЕРУСАЛИМ ГО ВОДИХМЕ ПОРАДИ ПОВИШЕНА МЛЕЧНА КИСИЛИНА В КРАВТА ,НО И ТАМ НИ КАЗАХА ЧЕ НЕ НАМИРАТ ПРОБЛЕМ И ДОРИ ПРОФ ВМЬКНА ЧЕ ТОЙ НЕ Е АУТИЗ -КАЗА НИ ДА МУ ДАДЕМ ВРЕМЕ И ДА ВЯРВАМЕ В НЕГО .АЗ ВСЕ СЕ МОЛЯ ЗА НЕГО
БЛАГОДАРЯ ВИ ОЩЕ ВЕДНАЖ
ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО МИ ОТГОВОРИТЕ |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Дек 27, 2007 11:47 am
Заглавие :
|
|
|
Жулия,
бих могла да надникна още по-дълбото в житието-битието на родовете ви - на теб и на съпруга ти, за да дам един още по-конкретен и точен отговор.
Но това тук във форума не го правя!!!
Можеш да ме потърсиш на личния ми мейл, разбира се.
Но ..... още от сега ще ти кажа, че ще ми трябват и имената на твоите родители (за майка ти ще искам не фамилното й име по съпруг, а по баща, т.е. моминското й име).
Ако имената на родителите ти са дадени и написани в България ги искам на кирилица, ако ли не - на латиница, като те трябва да бъдат изписани абсолютно точно, както и рожденната дата, разбира се.
Същото се отнася и за съпруга ти!
Пиши ми на мейла и ще получиш допълнително пояснителен отговор как ще процедираме за напред във времето.
Пиши на кирилица, както го правиш тук, за което съм ти много благодарна!
Лек и приятен ден! |
|
|
|
|
|
Eriniq
|
Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 3:52 am
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | ...Над Вас, над съпруга Ви и включително Нейтан действа мощна кармична програма за унищожение... |
Такова нещо, като КАРМИЧНА ПРОГРАМА ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА, НИКОГА НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛО, НИКОГА НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА, ЗАЩОТО НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
ТУК НЕДОБРОНАМЕРЕНИ ИЗМАМНИЦИ СЕ ОПИТВАХА ДА ЗАБЛУЖДАВАТ НАШАТА ПОТРЕБИТЕЛКА ЖУЛИЯ, ПОРАДИ КОЕТО И БЯХА ИЗТРИТИ МНЕНИЯТА ИМ!!!
ОТ МОДЕРАТОРА |
|
|
|
|
|
Didi
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
|
Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 4:19 am
Заглавие :
|
|
|
МНОГО ПОЧВАШ ДА МИ ЛАЗИШ ПО НЕРВИТЕ !
Я МАЛКО УВАЖЕНИЕ ,КЪДЕ СИ МИСЛИШ ЧЕ СЕ НАМИРАШ?
КОЯ СИ ТИ ЧЕ ЩЕ СЪДИШ И ЩЕ КАЗВАШ КОИ КЪДЕ Е СГРЕШИЛ ,ЧЕ И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ЩЕ МОЛИШ ДА СЕ ИЗВИНЯВАТ!
АМА ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КЪМ КОГО ТИ Е ОТПРАВЕНО МНЕНИЕТО..ПРЕКАЛЯВАШ! |
|
|
|
|
|
Eriniq
|
Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 4:26 am
Заглавие :
|
|
|
Намирам се във форум - свободно дискусионно пространство
Как сте с нервите, как ви въздейства това което пиша - е динствено и само ваш проблем. Има добри специалисти невролози, психиатри, психотерапевти, психолози - ако прецените, че е нужно, винаги може да потърсите помощ. |
|
|
|
|
|
Didi
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
|
Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 4:29 am
Заглавие :
|
|
|
Благодаря ти за съвета,но не съм те молила за такъв! |
|
|
|
|
|
Eriniq
|
Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 4:35 am
Заглавие :
|
|
|
Това е само лично мнение. Само вие решавате как ще ви прозвучи и как ще го приемете - като съвет или не. |
|
|
|
|
|
Hekata
|
Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 12:17 pm
Заглавие :
|
|
|
Опалааа... ето я и Баба Хеката ... прочетох тук, че една стара познайница се по се е появила, тъ и аз се зачетох ...четох .... тъ разбрах, че не се правели кармични корекции. Хубаво и аз съм съгласна с това, никой неможе да коригира, кармата на друг човек. Ама... да питам, аз съм стара жена, имам нямам 50-тина лета , тъ не съм запозната стези теории за кармата, баба ми ме учее, че съдбата всеки сам си я преде, а не за карми... и кармични програми. Тъ да си питам де... как тогава, Маг Живин в конкретния случай на детето с Спектър на Аутизъм, детето може да се коригира споменатата от Маг Селена програма за Унищожение ?!? |
|
|
|
|
|
Eriniq
|
Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 12:18 pm
Заглавие :
|
|
|
О добре, добре Колектива е тук. Мисля че ще стане интересно, мила, стига домакините да не го приемат много лично. Ако останат професионалисти и отговарят на въпросите ни - за всички ще е полезно. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 2:16 pm
Заглавие :
|
|
|
Когато ти си признаеш Eriniq, КОЯ ТОЧНО СИ, и че е време да отидеш на психиатър, и да започнеш незабавно и сериозно да си пиеш лекарствата, едва тогава ще имаш шанса да се докоснеш до самите ни истински същности, а сега се пързаляй по кармичната си пързалка, и гледай да не си ожулиш чак толкова много ето това
Лека й пръст на баба ми, ама тя казваше: "На зла кучка - зъл прът." |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 2:28 pm
Заглавие :
|
|
|
Hekata написа: | Опалааа... ето я и Баба Хеката ... прочетох тук, че една стара познайница се по се е появила, тъ и аз се зачетох ...четох .... тъ разбрах, че не се правели кармични корекции. Хубаво и аз съм съгласна с това, никой неможе да коригира, кармата на друг човек. Ама... да питам, аз съм стара жена, имам нямам 50-тина лета , тъ не съм запозната стези теории за кармата, баба ми ме учее, че съдбата всеки сам си я преде, а не за карми... и кармични програми. Тъ да си питам де... как тогава, Маг Живин в конкретния случай на детето с Спектър на Аутизъм, детето може да се коригира споменатата от Маг Селена програма за Унищожение ?!? |
Я, стига си дрънкала тука, ами вземи и кажи колко пъти те късаха вече на изпитите ти в "Софийския" по психология, щото не ти остава време да учиш от пиянлък и от пси-свиркане по телефоните и GSM-те на толкова много нищо неподозиращи и невинни жертви, и кажи с колко пачки се "гушиш" като пуйка на ден заради тази си "благородна дейност"?!
И ходи да заблуждаваш в безпристрастието си невежите баламурници, при нас не вървиш ... Хеката била, хакната си ти отвсякъде - и в монитора, и в софтуера ти, и в личния ти хардуер - т.е. лицето ти, мозъка ти и официално наречената ти притурка на раменете "глава" ... я, марш оттука!!! |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|