НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 7:56 am Вижте мненията без отговор
ПЪТУВАНЕТО ВЪВ ВРЕМЕТО Е ДОСТЪПНО ЗА ВСЕКИ
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Дек 08, 2007 12:24 pm
МнениеЗаглавие : ?????????? ??? ??????? ? ???????? ?? ?????
Отговорете с цитат

С навлизането в епохата на Водолея ще се освободим от всекидневието ... стига да сме в резонанс с него (това е прибавено от мен, маг Селена) ...

Отметнахме още един годишен календар от нашето летоброене. Но колкото и пъти да го правим, едва ли се замисляме, че изобщо не сме така твърдо зависими от него и от времето въобще. Поне не толкова, колкото си мислим.

Времето е човешко изобретение, начин да се изработи човешката съвместимост, човешкото място в природната цялост. Също и начин да се раздалечим от вече познатото, отминалото, баналното.

Докато в Мирозданието няма време, години, а само енергия. Но вместо да пестим енергията, ние пестим времето. Дори английският професор Йън Уокър изчислил цената на един час за средностатистическия англичанин, че се равнява на 6, 16 лири стерлинги.

Това че различните народи отброяват различно времето, говори пак за това, колко то е относително и колко е невъзможно да се определи универсално и истинно.

По въпросите на времето науката се произнесе, че то тече двупосочно и макар да се проявява нееднородно, все пак е единно. И че неговите реалности – минало, настояще и бъдеще са паралелни.

Много събития и ситуации в живота на хората също го потвърждават. Има много описани случаи на пътешественици във времето, спиране на времето, както и ускоряването му.

Въпреки това, обаче, ние продължаваме да усещаме тежестта на времето и зависимостта си от него. Но, когато осъзнаем, че на дълбинно ниво, това – в душата ни и това във Всемира, няма време, че всичко е заедно и на едно място, ще станем по-спокойни и по-здрави.

Макар че сега това, което се случва с пандемична сила (болести, катастрофи, катаклизми, земетресения и др.) е сигурен знак, че вече не може да се съществува на предишната степен на развитие.

И когато в религиите се говори за края на времената, трябва да се разбира, че отивайки напред в друга степен на съзнание, забравяш предната и това което е сега, вече няма да го има.

Заедно с навлизането на новата епоха на Водолея тече мощна духовна трансформация и усвояване на една от най-великите тайни за времето и пространството, че са мисловни построения.

Всеобщо известно е, че т. н. племенни култури, аборигените от различни краища на света отдавна го знаят и дори се ползват от това познание. Защото са се опазили от абсолютния диктат на сетивата и готовите формулировки.

Индианците кахуни, например, се отварят за времето по пътя на своите най-светли мисли. Чрез мисли, образи (визуализация) те пътуват в измеренията на времето така, сякаш се разхождат в градината.

А тъй като мисълта носи енергийно поле на първия вълнов геном и има неговата свръхмощна сила, с нейна помощ се навлиза в огромния поток и океан от честоти и се сътворяват “чудеса”, материализират се предмети, извършват се изцеления.

Така се обяснява дарбата на някои днешни феномени като Сай Баба и Бабаджи. Така и мощните кахуни, които са в открито общуване с времето, т. е. със своя висш Аз, могат да помогнат на даден човек да преправи своето бъдеще, да го излекуват от тежко заболяване.

Всички ние също бихме могли да го правим, ако умът на средния човек не функционира “като малка локва, изолирана от големия океан”, както казват тантриците. Но и това ще се промени.

Всеки в своето време ще стигне до разбирането, че нашето тяло е домът, вместилището, обиталището на Нещо безкрайно по-велико и по-обхватно от него самото, а домът на това Нещо е неявният ред, при който не съществува време.

Между впрочем последните научни подходи, като холограмния, доказаха, че пространствено-времевата рамка не е толкова абсолютна, колкото си мислим и сме смятали досега. Установи се също, чрез ретрокогницията, че миналото не е загубено и още съществува под някаква форма, достъпна за човешкото възприятие.

Така било и с другите две измерения – настояще и бъдеще. Новите методи на изследванията доказват, че и трите заедно съществуват в космическото хранилище на неявния ред като непрекъснати серии от разбулвания и забулвания.

Ясновидците попадат с мисълта си именно в този поток и възприемат обекта в неговото движение.

Понякога и всички ние попадаме в тази атемпорална област в нашето подсъзнание или по време на сън, или след прекарана травма, когато се отварят вратите на съзнателния ни Аз, формиран с толкова заблуди и илюзии.

На тази база чрез “пътуване” във времето на съзнанието ни ще се основават много лечителски практики в бъдеще. Т

Тъй като болестта е следствие от неправилни мисловни модели и действия, връщайки се назад посредством регресивна хипноза и осъзнавайки техните причини, ще премахваме и самата болест.

Това и сега се практикува като експериментален метод на лечение в някои клиники на Запад. Чрез изцеляване на съзнанието, вината, съвестта, се изцелява и тялото.

Така че бъдещето не е утре, то е днес и това, което правим или не правим сами и всички заедно като общност чрез мислите си, представите си, чрез целенасочени усилия и волева концентрация върху тази желана и по-добра реалност, за която мечтаем.

И макар че сега все още сме като деца пред прага на зрелостта, все пак ни предстои осъзнаване на времето като илюзия и на реалността като създаден от съзнанието ни образ, предстои ни подготовка за измеренията на вечността и безкрайността.

Лияна ФЕРОЛИ


Тук може да си кажете дори и вашето мнение ...

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov