НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 9:20 pm Вижте мненията без отговор
ОТКРИХА ПЕЩЕРАТА НА ГИГАНТИТЕ
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Дек 13, 2007 7:02 pm
МнениеЗаглавие : ??????? ???????? ?? ?????????
Отговорете с цитат

През ноември 2007 г. военният фотограф от САЩ Даниел Фишер снима с камера в баварската пещера Брейтенвинер гигантски кости.

Пещерата се намира до контролнопропускателния пункт 35 на Обединения мултинационален център за подготовка - тренировъчна база на НАТО в Бавария. Фишер е преместен тук след 7 години стаж в армията.

"Аз и двама мои приятели случайно открихме странното място. Носехме видеокамера и заснехме хиляди огромни кости, които явно са принадлежали на титани.

Връщахме се в пещерата десетки пъти и гледахме многократно видеото. Накрая решихме да се свържем с учени, които да обявят откритието, след като се убедят в неговата достоверност", пише Даниел Фишер до изследователя от Калифорния Патрик Кук, автор на бестселърите "Човешките доктрини:

ужасната истина "Изгубените книги на Библията" и "Най-великата измама".

Патрик Кук на свой ред гледа филма и се свързва със сержанта за допълнителна информация, която той разкрива в радиошоуто "Зона Х". Даниел Фишер не избира Патрик Кук случайно.

През 2003 г. изследователят и екипът му попадат на мистериозен документ, подписан от Бертхолд Буч-нер в далечната 1563 г. Бучнер говори за планини от великански кости, натрупани в пещерата Брейтенвинер.

"Невежите няма да повярват на тази история, а образованите ще я сметнат за невъзможна. Но ние бяхме там и видяхме с очите си. Това е самата истина!...

Открихме толкова много останки, че първият от групата трябваше да ги мести и събира едни върху други, за да освободи място да влезем. Те бяха изумително дълги, сякаш от измрели гиганти.

Стигнахме и до свод, под който стоеше колосален череп, какъвто никой никога не бе виждал!", разказва немецът преди 500 години.

"Сержант Фишер е убеден, че пещерата е масов гроб. Не е чувал теории за великани, населявали планетата.

В момента пещерата е труднодостъпна, тъй като е в зоната на тренировъчната база, но филмът може да се види свободно в интернет.

Краткото видео е поредно доказателство за тайнствена раса, бродила по нашите земи", коментира Кук. Досега той е проучил над 200 исторически описания на титани от целия свят.

Събрал ги е от легенди, разкази, исторически хроники и летописи на инки, ацтеки и толтеки, индианци и аборигени, европейци, австралийци и азиатци. "Те са навсякъде - обяснява той, - в историята, литературата и фолклора ни. Митове за тях има в почти всяка човешка култура.

Дори католическата църква почита уникалния си светец от III в. свети Кристофър, който пренасял хора на раменете си, преджапвайки най-дълбоките реки като плитки вадички.

Кристофър е с 15-метров ръст и е изглеждал страховито. Така го описва ранният християнски автор Жак де Воражин в сборника с жития на светци и мъченици "Златната легенда".

Цяла "Книга на гигантите" съдържат и Кумрански свитъци от Мъртво море. Фрагменти от "Книга на Енох", която е част от свитъците, разказват как 200 ангели прелъстили "смъртните жени на човеците".

От необичайните бракове израснало поколението на 14-метровите хора. Колосите в Библията също са многобройни, Най-известният от тях е Голиат. "По онова време бродеха из Земята исполини", четем в четвърти стих от шеста глава на "Битие".

В "Числа" (13: 33) Мойсей описва расата на титаните в Ханаан: "И там видяхме исполините, Енохови синове от исполински род: изглеждахме пред тях като скакалци, такива бяхме и в техните очи. " В книга З, стих 11 от "Второзаконие" васанският цар Ог спи на железен одър, замислен за четириметровия му ръст. Одърът бил дълъг 4, 30 метра и широк 200 см. "Някога на Земята имало гиганти", написал също и древногръцкият поет Омир -700 години преди Христовото летоброене.

Фактите

През XIX в. в хода на завоюване на Северна Америка кавалерията на САЩ и наемни войници влизат в битка с местно племе, чиито бойци се извисявали над З метра.

След безогледната сеч оцелелите са преместени в резервати. Армейските генерали се оправдават, че избитите не са хора, тъй като са твърде високи, червенокоси и с бяла кожа.

Страхувайки се от реакцията на индианците, правителството издава заповед труповете да се натоварят на кораби и да се пренесат в института "Смитсън" във Вашингтон, основан през 1846 г. с дарение на английския химик Джеймс Смитсън.

Архивите на института свидетелстват, че екзотичните кости наистина са съхранявани в него. От 1792 г. до 1965 г. археолозите не спират да изравят скелети на титани в 16 американски щата. Според Колумб и ловеца на бизони Бъфало Бил Коуди исполините от Северна Америка достигали ръст от 8 метра и прескачали без усилие биволи.

С тях си общували индианците сиукси и алгонкин. През 1556 г. йезуитският мисионер Мелхиор Нунес в писмата си от Индия и английският свещеник Джордж Хейкуил в своята "Апология" от 1627 г. обясняват живо как отряд от 500 гиганти стрелци охранявали портите на Пекин. Китайците се гордеели с богатите си находки от

4, 57-метрови кости

През 1692 г. археолози отварят гробница близо до Ангерс, Франция. В нея лежи скелет, дълъг 5, 5 метра. В Агадир, Мароко, френският капитан Лафанешер се натъква на пълен арсенал бойни оръжия - 500 двуостри брадви, тежащи над 15 кг. Бойците, които са ги въртели в битка, е трябвало да имат огромни ръце и ръст поне 4 метра.

Известни са имената и на 15 колоси от Великобритания от по-нови времена. Всички те са над 2 метра и половина. На Острова са изравяни най-често четириметрови човешки скелети от различни епохи.

Мореплавателите Христофор Колумб, Фердинанд Магелан, сър Фран-сис Дрейк, Томас Кавендиш, Оливер Норт, Уилям Коули, Джордж Шелвок и Себалд де Веерт съвсем безстрашно и не на шега описват титаните, които срещали по време на своите пътешествия.

вестник "168 часа"

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Дек 25, 2007 10:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Откриха скелет на 12 метров човек !!!


_________________
Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 26, 2007 12:19 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да, ама допотопното хорско невежество не допуска съществуването на тази цивилизация!!! Shocked

Хем с очите си го гледа, хем не го вярва ... или пък си мисли, че е някакъв монтаж, защото съди по собствената си духовно бедна същност, че това видите ли може да бъде и монтаж!

Да, ама ... не е монтаж, а е чистата истина.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 26, 2007 4:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Сега се оказва естествено при 12 метрови хора да са се справяли с 5-метрови тиранозаври,нали?Smile
Това и ояснява стъпките №98 до такива на динозаври.Както и "камъните от Ика"

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 26, 2007 5:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Щом е имало 12-метрови хора,защо да е нямало и еднометрови?
Черепът на хобита, открит на индонезийския о. Флорес, бе показан още през 2004 г. в Джакарта. Сега е доказано, че хобитите, живели преди 18 000 години, спокойно могат да претендират за свой самостоятелен клон в човешкото дърво
фото АП

През 2003 г. на индонезийския о. Флорес са открити дребни човешки скелети. След дълги изследвания и спорове сред маститите учени се
оказа, че тези същества са съвсем отделен клон от нашето хомо семейство. Това е доказано категорично от пълното изследване на костите, извършено от екипа на Дийн Фолк от Държавния университет във Флорида.

Хипотезата, че са нов вид, е изказана още през 2004 г. и тогава предизвиква абсолютна сензация, припомня Би Би Си. Някои учени оспорват предположението, че във варовиковата пещера на екзотичния южен остров е открит напълно непознат вид от човешкия род ("хомо") и смятат, че става въпрос за модерен човек, но с дребен скелет и тънки кости, който бил с недоразвит мозък, което в науката се нарича микроцефалия.

Сегашното изследване отхвърля тези твърдения.
Екипът на Фолк от Флорида доказа, че "хобитите", както ги нарече за по-удобно популярната наука, са били с високоразвит мозък, наистина малък, но много добре организиран. Те са отделен човешки вид, наречен вече хомо флоресиензис по името на острова, на който е открит.

Хобитът от Флорес не е подвид на хомо сапиенс, той е живял паралелно с него и е изчезнал сравнително късно. Навярно е обитавал острова преди 94 до 13 хиляди години. На външен вид силно прилича на хомо еректус, но е много по-дребен - на височина е стигал 1 м и е тежал не повече от 25 кг. Има дълги ръце, което предполага, че се е катерил по дърветата при опасност.

Археологически данни от мястото на находката говорят, че хобитът е познавал огъня. Мозъкът му е 380 куб. см, тоест на долната граница на шимпанзето. За сравнение хомо еректус е с акъл в обем 980 куб. см, а съвременният човек даже 1310-1473 куб. см.

Според Дийн Фолк обаче размерите на черепната кутия на хобита са съответни на малкото тяло, така както се съотнасят по размери нашите глави с телата ни и не би могло да се говори за недоразвити същества с малокалибрени умствени способности.

Микроцефалията е патология при хората, която наистина се характеризира с ограничени възможности за познание заради недостатъчното количество сиви клетчици. Не такъв е случаят с хобита от Флорес, доказва публикацията на екипа на Фолк в годишника на Американската академия на науките.

Учените са изследвали детайлно "човека", наречен LB1, намерен почти изцяло запазен в пещерата Лианг Буа заедно с непълните останки на още 8 свои роднини.

Изводите им са, че хобитът - кръстен така по героите от сагата на Толкин "Властелинът на пръстените", се е развил самостоятелно от предшественик с малко тяло и малък мозък и е останал миниатюрен. Така той се е приспособил към малкото храна, с която разполагал на острова.

Видът от Флорес е оцелял допреди 13 хиляди години, когато вулкан изпепелява района.

Дългите ръце, разлятата долна челюст и други характерни примитивни черти го родеят с древните прачовешки видове като хомо хабилис - "сръчния човек" от рода хомо в семейството на човекоподобните, живял преди между 2,5 млн. и 1,8 млн. години.

При анализа на хобита от Индонезия проф. Дийн Фолк е сравнявала черепи на 10 съвременни нормални човеци, 9 микроцефали, джудже и нашия LB1. Мозъкът при всички черепи оставя огледален образ върху костите и би могъл да бъде реконструиран от анатомите. Получените отливки от всичките 21 глави били сканирани и така е създадена виртуална "библиотека" с помощта на специално създаден за целта софтуер.

После нагъванията на мозъците били класифицирани в две групи - на нормални и недоразвити (микроцефали). В графата микроцефали е попаднал например мозъкът на джуджетата, докато хобитите без никакво съмнение се наредили сред нормално развитите мозъци независимо от малкия си размер.

Дийн Фолк и колегите й установили още, че мозъкът на LB1 е уникален, което отрежда на притежателя си самостоятелен клон в човешкото семейство. Хобитът е просто отделен вид човек, пише в доклада на екипа от Флорида.

Сечива от камък и следи от огън край женски скелет в пещерата на остров Флорес също доказват високата степен на интелигентност на хобита. "Някои учени не могат да приемат, че толкова миниатюрен мозък е бил способен да създава сечива, казва професорката, но той просто се е развил в друга самостоятелна посока в различната си жизнена среда."

При изследването на мозъчния отпечатък върху вътрешността на черепната кутия е установено още, че хобитът е притежавал значителен фронтален лоб, който свидетелства за висока способност за попиване на знания. LB1 е разполагал с високо развит мозък, казва проф. Фолк. Той не е нараснал като маса, но е претърпял изключителна реорганизация, което е много интересно, твърди тя.

Съпоставка с човешки череп

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 26, 2007 9:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

И тези хора са съществували, със сигурност съществуват и сега, но ... в друг паралелен свят на нашият.

Знаем, че времето не съществува, нали така?!

Тогава откъде бихме могли да бъдем сигурни, че черепът или тялото на този хобит е отпреди 94 до 13 хиляди години назад във времето?!

Защо пък да не предположим, че просто е "изпаднал" от друг времеви континиум и е намерил смъртта си в тази пещера, в нашия времеви континиум???!!!

Все пак няма невъзможни неща, нали така?! Razz Laughing

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 26, 2007 9:56 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това обяснява и други неща - намерени "съвременни" човешки следи в пластове от палеозоя например.


_________________
Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 26, 2007 10:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хехехехехехеехе ... ам,че как иначе?!

Всички светове са смесени и са едно цяло!!!

Я се огледайте навън и ще видите, че хората живеят в различни светове, макар и да се движат успоредно с нас!!!

Но ... тово вече е друга тема, за която дано да намеря време в тези дни, за да я пусна и да си побеседваме и в тази насока ...

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Дек 29, 2007 12:14 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

НАШИТЕ ПРАРОДИТЕЛИ СА НАСЛЕДНИЦИ НА ДРУГА ЗЕМЯ

В своя еволюционен път нашата планета се е развивала невероятно дълго време. Милиарди години най-простите организми са се развивали към по-сложни, чийто краен резултат е човекът.

Но забележете изненадата: той реагира негативно на слънчевите изригвания, на магнитните бури. Представете се, че с нашата земна природа сме от „една кръвна група” и би трябвало да се справяме бързо и лесно с тези изненади на времето и Космоса, тъй като ние просто сме си на Земята.

Има още един факт, който ни носи изненада – как става така, че развитието на децата и на рожбите на различните животни протича по съвсем различен начин! Факт е, че последните много бързо след появата им на бял свят започват да ходят, да тичат, да летят, да пълзят.

Само нашите деца се развиват много бавно след един от най-дългите периоди на развитие в утробата на майката. Те се хранят, развиват се, растат и преминават през няколко етапа на развитие, преди да се научат да ходят.

Нека обърнем внимание и на още един факт – колко време детето не може да разсъждава нормално. Налага се да бъде възпитавано от родителите си и пазено от различни неприятности. Чак когато навършат 18 години, децата са относително готови за самостоятелен живот и за възпроизводство.

ЧОВЕКЪТ ПРИЛИЧА САМО НА СЕБЕ СИ

Сравнение може да се направи с птиците, бозайниците и другите животни. Потомството им само след 2-3 седмици може да лети или да тича и да се спасява от враговете. Такива примери на дълго съзряване на потомството, както е при човека, няма в природата. И това е много странно.

Има една неразгадана досега загадка – защо тялото на човека не е покрито с козина? Няма косми, които да го защитават от студа или от горещината, и затова му е необходимо облекло.

Освен тези смущаващи загадки на природата има още една - силата на тежестта на Земята. Ако тя беше само 0,6 от съществуващата, падайки, човекът не би си чупил ръцете и краката, както това се случва при животните.

Ние, хората, си чупим костите буквално на равно място. Какво да кажем за развитието на човешкия мозък? Практически при нито едно друго същество на Земята неговото относително тегло в сравнение с цялото тяло дори не се доближава до човешкия мозък.

Ние сме „най-мозъчните”, с изключение на делфините. Има и още едно голямо „но”: защо използваме само от 3 до 5 процента от мозъка си? По законите на природата орган, който не се използва, започва да дегенерира и да намалява. А с хората това не се случва.

ХОРАТА СА ДОШЛИ НА ЗЕМЯТА ОТ ДРУГА ПЛАНЕТА

В хода на дългогодишните изследвания на генетиците става ясно, че цялото човечество по женска линия е произлязло от една-единствена майка, условно казано – от библейската Ева...

Известно е още, че най-древното селище на човека на Земята датира отпреди... 600 хиляди години! То е било открито в Алтай от известния археолог Анатолий Деревянко едва през 2004 година. Като се има предвид всичко казано дотук, изследователите потвърждават хипотезата, че хората са дошли на Земята от друга планета.

Тоест те имат извънземен произход и са се формирали като биологични същества в съвсем други климатични условия. Тази хипотеза обяснява възникването на всички несходства, за които говорим. Според това предположение силата на тежестта на нашата планета трябва да е само 0,6 процента от земното привличане, а човешкият мозък там е реализирал целия си максимален капацитет.

Климатът на хипотетичната планета е бил равномерен, мек, топъл, което позволило на човека да живее без козина. Следователно на тази планета не е имало никакви ледникови периоди.

Съдейки по това, че на тъмно ние се объркваме за по-дълго време, тази планета е имала продължителност на въртене около оста (т.е. дължината на едно денонощие) около 30 часа срещу 24 земни.

И на нея вероятно не е имало резки промени като налягането и магнитните бури, които всъщност са причина възрастните и болни хора на Земята да боледуват и дори умират поради нарушения в сърдечносъдовата система.

А и произходът на нашата прамайка говори за това, че тя е дошла на нашата планета от друг свят с цел да стане Велика прамайка на човечеството. И съвсем резонно възниква въпросът: щом сме “плодове” на „засяването” на Земята от Космоса, то вероятно на разумните същества, осъществявали тази акция, би било интересно да наблюдават колко успешно върви развитието на човека.

В историята на човечеството са известни случаи на появата на странни летателни апарати (в сагите, легендите, митовете се споменават боговете, явили се от небето). Даже по скалите има изображения на странни същества в скафандри, с кръгли глави и с „мустачки” (антени) на главите.

Може би това са „надзирателите” на космическия експеримент. Уфолозите неведнъж са споменавали, че при контакти със земните хора извънземните говорели за това, че човечеството е тръгнало по неправилен път на развитие.

На Земята отдавна битуват религиозни възгледи, че човекът е създаден от върховно божество (Иисус, Аллах и т.н.), а жената се приема за второстепенно същество.

Бразилският учен Бент Наслунд твърди, че останките на Адам и Ева са разкопани в покрайнините на град Бебурт в Турция. Изследването на библейските текстове довело учения до мисълта, че именно там са се намирали някога райските градини.

Откритите фрагменти от скелети позволили на учения да възстанови вида на нашия праотец, който е бил нисък на ръст, с масивно телосложение, с изпъкнали скули и сплескано чело, т.е. типичен неандерталец. И съвсем различна, неприличаща на земно същество, била Ева.

Дълги, изящни коси, стройно телосложение, ръст, не по-малък от два и половина метра. При реконструкцията на черепа било открито лице с непривична, но изтънчена красота, а обемът на главата свидетелствал, че мозъкът на Ева е бил много по-обемен от този на днешните хора.

Макар че случилото се преди хилядолетия едва ли може да бъде възпроизведено точно, все пак става по-разбираема появата на матриархата, по времето на който жената играела главна роля. Както и съществуването на амазонките-воини, които държали силния пол за юздите.

Днешната жена не е променила кой знае колко своите качества. И във физическия смисъл (по-малко боледува, по-дълго живее), и в психологическия смисъл - жените са по-изтънчени натури. Затова учените приемат, че те в лицето на Ева имат извънземна природа.

ИМА УЧАСТЪЦИ ПО ЗЕМЯТА, В КОИТО ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА РЕАГИРА АДЕКВАТНО

Геопатогенните зони, тези „гнойни циреи” по земната кора, са главната причина за много абсурдни и логически необясними случаи – автомобилни катастрофи, мор по добитъка, масово безсъние на хората в някой жилищен блок или тежки заболявания на обитателите в тях.

Геопатогенните зони и свързаното с тях телурично лъчение лесно се установяват с методите на биолокацията. Това огнище има малки размери – около 20-30 см в диаметър. Въздухът над него е с повишена йонизация, високорадиоактивен фон и интензитет на геомагнитното поле.

Истинска сензация предизвика изследването на известния немски лекар-онколог Густав фон Пол. Той обстойно проследил болестта, начина на живот и навиците на 100 души, болни от рак. Оказало се, че 58 от тях спят в стаи, разположени в епицентъра на зоната, където лъчението е най-силно.

Земната енергия е поляризирана – положителна или отрицателна – и това определя характера на влиянието й върху човешкия организъм, който не може да се приспособи. Всеизвестно е, че по магистралите съществуват точно определени участъци, където постоянно се случват тежки катастрофи.

Не става въпрос за хлъзгав път или опасни зони, а за открити места с идеална видимост, в които човек не може да реагира адекватно. Обяснението е в доказаното стресово състояние, в което изпада водачът, когато се озове под влияние на телурично лъчение.

Често пъти хората изпадат в безсъзнание. В Германия в последно време се монтират специални резонатори за пренасочване на тези лъчения извън пътното платно и въпреки това човек изпада в особено състояние на безтегловност.

Често пъти хората усещат това състояние и в собствения си дом. Особено ако веднъж вече по биолокационен път е доказано, че той се намира в геопатогенна зона.

Най-сигурното (и научно доказано) средство за откриването на такава зона е поставянето под мокета или килима на оловно фолио. По-слаба интензивност на лъчението може да се установи и с алуминиево фолио или с опънат под кревата меден проводник.

Като най-евтино и лесно приложимо е отглеждането на мушкато в спалнята и вечер преди лягане го поставяте близо до кревата. Това растение играе ролята на „гръмоотвод” на вредното лъчение и го поема изцяло върху себе си.

МИСТЕРИИ ИЗПЪЛВАТ ПЕЩЕРИТЕ

Някои пещери по света наистина имат тъмна слава. Ехото от древни ритуали и отрицателна енергия съпътстват тези отвърстия в недрата на Земята. Не рядко те са свързани с мистерии като тези от египетските пирамиди.

Обстановката в тях сякаш предупреждава, чрез специфична миризма, тежък въздух, заплашително обкръжение. Пещерите са идеално място за престъпления и може би оттам идват тайните им. В тези огромни дупки се откриват кости, свещи, черни кърпи, въобще предмети и останки, които старите хора не свързват с нищо добро.

Записани са и необясними гласове, които специалистите не могат да идентифицират. Веднъж изследовател записал следните думи: „Искам да изляза на бял свят. Срежете оковите!” Паранормалните явления не учудват никого, макар и с тях да се спекулира.

Няма съмнение обаче, че именно пещерите са едни от местата, където тези явления се проявяват най-често. През 1993 година 19-годишна испанка влиза в една пещера с група приятели. Когато се прибира вкъщи, започват да й се явяват странни сънища.

Бегълци се криели в подлез, но измрели от глад и болести. Този сън се повтарял нощ след нощ, докато момичето ужасено разбрало, че нещо подобно се е случило в посетената от нея пещера.

Дали става въпрос за т. нар. Психофония, или наистина връзка с отвъдни светове е възможна, засега никой не може да даде категоричен отговор.

И все пак: ”Внимавайте с пещерите!” – признават спелеолозите.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Яну 04, 2008 7:57 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Загадъчна яма


_________________
Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Яну 04, 2008 8:14 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Така като гледам има и едни други не чак до там "загадъчни" работи ... Cool

Заради една загадъчна яма не бих желала да присъстват и те тук ...
Rolling Eyes

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Чет Яну 31, 2008 11:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Дълго се чудех към "НЛО",темата за природните духове или някъде другаде да сложа клипa,но изгледайте го и преценете сами.
Т.е. ако домакините преместят поста ми другаде няма да ме обидят.Важното е нещата да са си по метстата

Момичетата от Пон в Тайланд

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Чет Яну 31, 2008 11:56 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Още 1 клип с момичетата от цветовете на тайландското дърво Нарее Пон

Елфи

Да,в заглавието момичетата са наречени именно "елфи".Но нали елфите имат крила?Или има и безкрили?

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov