НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 21, 2024 11:15 pm Вижте мненията без отговор
Кармична връзка
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
nameless

Пуснато наПуснато на: Съб Дек 22, 2007 11:27 pm
МнениеЗаглавие : Кармична връзка
Отговорете с цитат

Добър вечер!
Не знам дали тук и е мястото на тая тема. Имам въпрос към маг Селена и/или към маг Живин.
Всички сме чели за кармичните връзки, но аз поне не мога да ги усетя. Бях чела някъде, че когато една връзка е кармична, то тя винаги завършва болезнено и двете страни имали да "учат уроци".
Искам да Ви попитам: Как да разберем дали една връзка е кармична или не е? Как протичат взаимоотношенията в една такава любовна връзка? И задължително ли е непременно тя да има лош край?
Благодаря Ви.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Дек 23, 2007 1:04 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Как да разберете дали една връзка е кармична или не?! Sad

Ами като не вярвате на нелепите твърдения на невежи и некомпетентни хора, издаващи булевардна литература без каквато и да е стойност, това първо.

Второ - като се самоопознаете.

Трето - като опознаете партньора си.

Четвърто - като опознаете кармичните закономерности и проявления свързани с всички и всичко.

Пето - като постигнете Просветлението в себе си!

Иначе въпроса Ви звучи: можете ли да ми кажете как тече водата в извора?!

Можете ли да ми кажете как дишаме въздуха и откъде идва той?!

Можете ли да ми кажете кой е Бог и кой го е създал?!

Нещо такова, значи.

Има неща, които не могат да се обяснят, те се усещат, те се осъзнават, но това става тогава когато човек е стигнал до някакво духовно Просветление - независимо от това в какво направление и в каква степен се е случило в тях самите.

Често ми задават въпроса: "Ами как правите ясновидството?!"

Ами не го правя, то просто ми се случва, но едва ли ще разберете този израз.

В живота няма лошо и добро ... има единство.

Има причини и следствия. Има допуснати грешки ... поради незнание и невежество.

Всичко около и в нас е карма!!! Така, че какво има да разбирате - по-скоро има да приемате дадени обстоятелства, които сте създала/създал лично Вие в минал или настоящ живот, от които обстоятелства и ситуации си берете плодовете.

Как протичат взаимоотношенията в една такава любовна връзка?!

Че те всички любовни връзки са кармични, но има едно друго понятие и един друг малък детайл в тях - дали са обременени малко или много в кармично направление и какви са взаимовръзките в това направление!!!

И в зависимост от това доколко един индивид или личност са осъзнати духовно, подобни връзки могат да протечат както благоприятно, така и неблагоприятно. Необходимо е правилно разбиране за нещата и живота.

Липсва ли такова човека живее в заблуждения и неимоверни страдания, породени от вътрешните му психически нагласи свързани с емоционалните му темпераменти, чувства, желания и т.н.

А дали е задължително кармичната връзка да непременно да има лош край?!

Това зависи единствено от нивото на личното усъвършенстване на личността в духовно направление - ако тя има правилното разбиране и Просветление относно кармата, едва ли ще създаде любовна връзка, която да я порази!

И едва ли ще допусне да бъде наранена, защото на един Просветлен човек не може да му се случи нищо лошо, тъй като той е приел света такъв какъвто е - ведно с доброто и лошото в него.

Дори нещо повече - Просветленият и разбиращ човек има съвсем други въприятия и нагласи за, и в живота - всяко зло, което го спохожда бива възприемано от него като кармичен урок, който трябва да разреши и отработи правилно.

Така, че всяко зло бива възприемано от Просветления като необходимо изпитание, което е следващото стъпало към духовното му усъвършестване и извисяване.

Всичко останало е майя, т.е. тотално заблуждуние и неразбиране на живота като цяло ...

А който пребивава в мая недоволства от страданията си, възприема ги като наказания, а не като изпитания, озлобява се към всички и всичко ... и деградира духовно.

Това е.

Дано да сте разбрала/разбрал какво Ви казах ...
Sad

Пуснато наПуснато на: Пет Яну 25, 2008 9:50 pm
МнениеЗаглавие : ????????? !
Отговорете с цитат

Мили приятели аз искам да Ви споделя нещо и се благодарете, че има хора, които ни казват, какво всъщност е кармичната връзка . Значи имах връзка с мъж казаха ми че е кармично и ме предупредиха да не правя нищо, за да си го връщам. Аз обаче направихSad Много моля за съвет казвам се Невена Венциславова Цветанова родена на 04.10.1987
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Яну 25, 2008 9:56 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравейе, sweetlady!

Какъв съвет искаш все пак?!

За какво иде реч точно?!

"Бяла магия за любов" ли поръча при някого/някоя врачко-баячка?!

Или нещо друго поръча?!

Разкажи какво стана с теб, след като изчезна от форума ни толкова сърдита, обидена и ... засегната?! Sad

Пуснато наПуснато на: Пет Яну 25, 2008 11:28 pm
МнениеЗаглавие : ?????????
Отговорете с цитат

Мила Маг Селена, не съм се убидила, просто се вникнах в думите Ви и разбрах, че наистина истинската болка се изживява тихо! Не мога да Ви опиша, колко съжалявам за постъпката си, при положение, че обичам този човек. Останах излъгана от въпросната Т.Т. от Плевен никой не ми каза коя е всъщност и , че слоупотребява с името на баба Ванга. Свързах се с една жена - Сесилия, която ми каза, че ще ми върне любимия, но не знам дали ще е правилно... той може би вече не е сам, а и аз си го заслужавам. Мисля, че ми е направено нещо, за да правя такива неща - магии за любов и т.н. и накрая да страдам повече. Sad Сега не знам дали ако му направят магия ще е истински мой, или ще имам мъж, подвластен на някакво обаяние, изкуствено, но не и истински, а аз не искам вече изкуствени неща в живота си. Моля Ви посъветвайте ме, въпреки, че връзката ми с него е кармична, дали ако се обърна към магията ще е добре и дали ще бъда истински или изкуствено щастлива! Предварително благодаря за отговора Ви и за търпението, проявено към мен!
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Съб Яну 26, 2008 12:57 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Защо се страхуваш да кажеш направо името на въпросната измамница Тотка Тотевска от Плевен, която най-безсрамно се позовава на името на Ванга, sweetlady?!

Напротив ... разкажи на всички какво е направила с теб, за да предпазиш останалите хора от подобни мошенички като нея!!!

Този форум затова е направен - всеки може да сподели тук кой от кого и как е бил измамен.

Човек може да живее в заслепение и невежество, но когато те бъдат умишлено използвани за лично облагодетелстване, на това вече му се казва престъпление и човека, който го е извършил подлежи на отговорност както пред съда, така и пред личната си карма и житейски път.

Ако в едното направление му се размине, то във второто е изключено това да стане.

Нито Тотка Тотевска, нито въпросната Сесилия, която дори не си и заслужава коментара тук, ще ти върнат любимия.

Искам да ти кажа само едно нещо: има една поговорка "Всяко зло - за добро." В твоя случай това, което възприемаш като зло и страдаш от липсата на вече бившия ти партньор, наистина е за твое добро.

Твоя бивш любим не е подходящ човек за теб, с когото можеш да съвместиш както се изразяваш ти - завинаги - живота си, въпреки, че такова понятие "завинаги" няма.

В. страда от двоен Каинов комплекс (патологична агресия) и има параноидно поведение, което говори, че е с някакви психични проблеми, които няма да коментирам тук.

Ако някой /някоя "магьосник/магесница" успеят да ти го върнат за едно кратко време (в което дълбоко се съмнявам!), през което той ще ти съсипе нервите и физическото здраве, то тогава съществува вероятността той да ти посегне да те удари или наистина да те пребие от бой.

Ако имаше някаква реална възможност за реална успеваемост да се постигне трайна връзка помежду ви с благоприятна тенденция за добра реализация напред във времето, то най-малкото маг Живин щеше да се заеме с твоя проблем.

Но ... когато няма такава трайна тенденция относно връзката ти с В., а съществува вероятност ти да бъдеш още повече наранена и сломена физически, както и психически, не виждам смисъл защо трябва да използваме магията, която повече ще ти навреди, отколкото помогне!!!

Към когото и да се обърнеш за помощ най-великото постижение, което може да достигне ще е само да ти върне за едно много кратко време В., като през това време той буквално ще доунищожи окончателно остатъка ти от жизнени сили.

В. не може да обича истински, защото има изкривени разбирания и виждания за отношенията между хората! Но за сметка на това пък може да ги наранява и използва максимално.

Ако съм на твое място бих се смирила в себе си и не бих използвала магията, за да се сдобия и то само за някой друг ден, с човек, който ще ме нарани дълбоко!

Насила хубост не става!!!

Кармичната връзка не се изразява в това, да бъдеш "завинаги" с любимия си! Кармичната връзка трябва да бъде разбрана като такава, да бъде приета като такава и ... да бъде отработена с търпение и смирение.

Ще попиташ sweetlady, как става това?! Ами като приемеш ситуацията, в която си изпаднала такава, каквато Е в момента - като приемеш полезната раздяла с В. и разбереш, че това "зло", което ти се случва понастоящем Е за твое добро.

В противен случай ще се съсипеш окончателно - един път и завинаги.

И тогава едва ли някой би могъл да ти помогне по какъвто и да било начин!

Не забравяй, че всеки човек сам кове кармата и съдбата си! Така, че всичко е в твои ръце.

Пуснато наПуснато на: Съб Яну 26, 2008 4:50 pm
МнениеЗаглавие : ?????????
Отговорете с цитат

Мила Маг Селена много Ви благодаря за подробния анализ! Колкото до Тотка Тотевска - да тя е една престъпница, възползваща се от болката на другите, неинтересуваща се от хорските проблеми и ограбваща хората! ПАЗЕТЕ СЕ ОТ НЕЯ! За Сесилия не мога да кажа нищо, защото сега мисля да се обърна към нея, но Вие ме разколебахте! Колкото до Маг Живин - той е изключителен специалист в пълния смисъл на думата и ми каза, че има смисъл. Но... сега като се замисля, не съм видяла в бившия ми приятел агресивно поведение, напротив държал се е като кавалер и възпитан мъж. Той е кметски син и е от възпитано семейство, но ако се вникна в думите Ви намирам много истина и ако сега има жена до себе си, наистина я съжалявам! Уважаема Маг Селена аз не знам дали има някой до него, но Искрено Ви благодаря за Всичко и Ви желая много ЗДАВЕ, И СИЛИ ДА ПОМАГАТЕ ВСЕ ТАКА ИСТИНСКИ И БЕЗКОМПРОМИСНО НА ХОРАТА! НЕКА БОГ ВИ ДАРИ СЪС СИЛА И ТЪРПЕНИЕ, ЗАЩОТО ТАМ, КЪДЕТО ЛЕКАРИТЕ СА БЕЗСИЛНИ, ВИЕ СТЕ НАСРЕЩА! БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ ВИ ИМА!!!
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Яну 27, 2008 2:37 pm
МнениеЗаглавие : Re: ?????????
Отговорете с цитат

sweetlady написа:
Колкото до Маг Живин - той е изключителен специалист в пълния смисъл на думата и ми каза, че има смисъл. [/b]

Не би могъл да ти каже подобно нещо маг Живин без да е направил подробно необходимата магическа консултация с теб.

А съм 100 % сигурна, че такава с теб не е правил.

Нещо си се объркала, sweetlady!

Пуснато наПуснато на: Нед Яну 27, 2008 3:59 pm
МнениеЗаглавие : ?????????!
Отговорете с цитат

Възможно е и да съм се объркала аз вече се чудя какво да направя! Никога не съм вярвала, че ще изпадна в такова състояние!!! Но не това е най - лошото. Уважаеми приятели най - лошото е, че има хора като Тотка Тотевска! И не мога да повярвам, че един лекар, какъвто е Д-р Д. Наполеонов може да си позволи лукса да твърди подобни измизлици!!!!!! Аз като бъдещ лекар се срамувам от него! Просто не съм насебе си и не мога да повярвам, че Тотевска може да лъже по този начин! Как да бъде спряна тази жена???? Това е чудовище в човешка кожа и най - лошото е, че има хора, които и сега я посещават и й дават луди пари, за да спасят близки и роднини от стресове, рак, диабет и други заболявания, това не мога да си го обясня!!!!!!! За въпросната Сесилия - Тя ми каза, че чудото става само за 2 дни срещу въпросната сума от 350лв. Дори дава гаранция!!!! Какво ще кажете уважаени приятели и Вие уважаема Маг Селена - Нащата мила родина гъмжи от хора, които какво ли не правят за пари? Не знам направо НЕ ВИ ЗАВИЖДАМ, ЧЕ СТОЙТЕ РЕДОМ ДО ТАКИВА МОЩЕНИЦИ И ШАРЛАТАНИ МАГ СЕЛЕНА. И ОЩЕ ВЕДНЪЖ ВИ БЛАГОДАРЯ, ЗАЩОТО ТОВА, КОЕТО НАПРАВИХТЕ ЗА МЕН ЧРЕЗ ВАШИЯ ФОРУМ САМО С НЯКОЛКО ДУМИ И ПРИ ТОВА БЕЗПЛАТНО Е МНОГО!!!
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Яну 27, 2008 4:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Какво да кажа ли?!

Ами ето това: всички шарлатани и измамници, на които пречим с маг Живин всячески се опитват да ни елеменират като свирепа конкуренция за тях, защото просто ги разобличаваме без да ни мигне окото.

А що се отнася до закона той затова е закон - за да защитава мошениците, измамниците и шарлатаните, които имат пари придобити от най-различни нещастни и страдащи хора, и чрез които пари със сигурност ще се откупят, ако бъде заведено дело срещу тях!!! Cool Confused Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Нед Яну 27, 2008 5:16 pm
МнениеЗаглавие : ?????????!
Отговорете с цитат

А какво ще кажете за "Пророчицата" Сесилия - трябва да се каже нещо и за нея ЗА ДА НЕ СТРАДАТ И ДРУГИ И ДА НЕ СЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВА С БОЛКАТА ИМ!!!
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Яну 27, 2008 9:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Толкова ми е омръзнало да ги коментирам такива от нейното ниво, че просто не си заслужава да си губя времето.

Всички като нея израстват като гъби и остават като плевели и бурени, които единствено прехода в отвъдното може да изтръгне от позициите им в материалния свят.

Би било добре, ако съумеят да израснат в духовно направление осъзнавайки себе си и живота в себе си, а не да се опитват да разгадават живота на другите, като предимно и основно най-вече печелят от това.

Лично аз не бих се доверила, нито пък поверила живота на подобен човек, защото повечето окултисти от ниските нива работят единствено и само с астрала, а там просто е гъмжило от нисши духове, които им дават твърде съмнителна и лъжлива информация.

Не познавам лично Сесилия и нямам желанието да се запознавам с нея, но пък съм имала много клиенти, които са били при нея и след това са идвали при мен.

Така, че съм на ясно с какво точно се занимава, но едва ли ще го направя достояние на форума ни.

Това е.

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 11:08 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Искам да се извиня, че се включвам тук. Но има нещо което за пореден път не разбирам. Защо е необходимо някой да връща някого в живота ти, ако сам/а си е тръгнал/а? За пръв път у мен се породи жеалнието да се срещна с истински ясновидец преди повече от половин година. От всичко прочетено до тук мога само да съм благодарна на интуицията, която ме доведе при Маг Селена. Имах нужда от разговор с един добър човек. Получи се и съм благодарна. Само че, защо хората искат от някого нещо да направи за тях, а те самите питат ли се какво правят, за да се променят, за да се разберат? Ако разбереш себе си - то лесно ще разбереш и другите.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 1:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ASD написа:
Ако разбереш себе си - то лесно ще разбереш и другите.

Абсолютно вярно!

И ако можеш да го направиш, то тогава изобщо няма да се нуждаеш от вече изоставилият те партньор или каквото и да било там в миналото ти ... защото излизаш от собствените си илюзии и заблуждения. Very Happy

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 2:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Само да направя една малка забележка.

Чудесно да опознаем себе си.но ... нека осъзнаем,че всеки си е различен и че щом е направил нещо,то си има своята си логика и причини.

Т.е. не мислете,че щом разбирате себе си,сте разбрали всички.
Поне аз така смятам.

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта