НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Ное 23, 2024 5:50 pm Вижте мненията без отговор
ВЕЛИЧИЕТО НА НЕВЕЖИТЕ "ВЕЛИЧИЯ"
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Дек 22, 2007 2:02 pm
МнениеЗаглавие : ????????? ?? ???????? "???????"
Отговорете с цитат

Наболяла и досадна тема, нали?!

Но ... явлението съществува, така, че би трябвало и да се коменитра, за да има някакво прояснение в тази насока.

Така например как ви звучи израза: " Справям се с всички негативни явления"?!

Много се смях когато го прочетох, защото въпросната Б.Т. е доста болна жена - всъщност това е така наречената "жената-скенер", която и до ден-днешен не е "скенирала" собствения си мозък, за да види, че там има вече наболял проблем - много лошо оросяване, което и е донесло вече високо кръвно и дори нещо по-сериозно ... може би атеросклероза ... Sad

Сега щели да я "посвещават" пък във африканско вуду ... уж всичко знае и се справя със всякакви негативни проблеми?! Ми ... че африканското вуду не си ли е много сериозен проблем, ако изобщо някой в България умее да го прави както трябва?!

Смях и ... позор, стига някой да отчете какво говори и какво пише тук-таме из жълтата преса, ама явно "скенерството" заслепява изцяло не само духовното й зрение, а ми и това на ума включително - ужас!!!

Оооооо ... ми хитрата физиономийка на "най-великата от всички велики на брой 40" в целия свят?!

Извинете ме за израза, но лично аз като видя това "великолепие на величие" маг Евина, незабавно, буквално на минутата получавам позиви за повръщане, защото няма нищо вярно от това, което сама си съчинява както "най-великата реклама" - т.е. сама си измисля писмата, които представя като благодарствени във "В-а", сама се възхвалява и изживява като "най-великата от великите" ...

А е само един дистрибутор нещастен от една световна верига на едни лечебни продукти, които явно са пирамида и ... нищо повече.

Ефтината апаратура, с която се е сдобила е в пълен разрез на "великите й твърдения за най-силна от всичките 40 най-силни" в света ... щото ако беше така, тя нямаше да разчита на тази нескопосана и фалшива апаратура, а щеше да разчита на себе си и на уменията си ... а то не е така.

Отново съм в невероятен пристъп на смях от "единствената приживе призната наследничка от Ванга" ... ще ви кажа защо?

Как бихте изтълкували вие, уважаеми постоянни потребители, израз като този: "Аз помагам на Духа, а не на тялото".

Това твърди самата Тотка Тотевска ... Shocked

Според всички Вселенски и Космични закономерности до един хората са производни Божии, нали така?

Бог се е самопородил и е породил Монадата, т.е. Духът човешки.

Та тази невежа тетка всъщност твърди, че помага на Бога, защото ако помага на Духа на човека, което е невъзможно на практика, значи тя е над Бога и Бога е "подчинен" на нея!!! Shocked

Та това е пълно безумие!!!

Никой не може да помогне по какъвто и да било начин на Духа на нечий човек, това може да направи единствено и само човека, носител на този Дух.

Невежествоооооо ... невежество ... добре, че си ти, иначе всички тези самозвани мошенички и измамнички и невежи тетки ще останат гладни ... неееее, не духом, тях Духа изобщо не ги интересува, те са хора с ниски инкарнации и се интереуват само от материалните си придобивки ... сори.

Иначе щяха поне да различат Духа от духовете, или невежеството от незнанието си поне.

Преди около 15 години си спомням, че Марица Лазова лекуваше много успешно очни заболявания на деца и лично аз изпращах такива болни при нея.

Сега тя вече продава медальони, талисмани, магнитни гривни - без каквато и да е стойност, т.е. ефекта от действието им е точно никакъв - само и само за да изкарва повече пари. Много нечестно ...

Кой още?! Един миг ... само да надникна в поредния жълт вестник ...

Ха ... "невероятната" баба Донка Димова, която също продава талисмани (взети от интернет), които също се без каквито и да било носители на "тайнствена сила" според нейните твърдения, че отгоре на това продава и "лечебни" картини ...

Боже, какво ли не прави човек и как ли не хитрува, само и само за да преживява на гърба и невежеството на другите, както и чрез собственото си такова ...

Всеки един от вас може успешно да се справи с личните си проблеми, стига да не живее в собствено си заслепение!!!

Друго нелепо твърдение на д-р Ефтимова: "Хипномедитациите и свръхсъзнанието са пътят към съвършеното съзнание".

Първо - тази жена вероятно не познава изобщо процеса на самата медитация, за да говори за "хипномедитация", защото такова понятие не съществува.

Второ - тази жена изобщо не се чува какво говори - проследете този несъстоятелен израз и сами ще разберете това, то просто е очевадно - казва, че "свръхсъзнанието е пътя към съвършеното съзнание" - пълна безумица, ужас ... Shocked

Не е възможно съзнанието да надхвърли свръхсъзнанието!!! Sad , защото свръхсъзнанието е над самото съзнание и по съвършенство няма равно на себе си.

Тогава как съзнанието ще надхвърли самото свръхсъзнание, това е невъзможно тъй като само човека е носител на такова съзнание, и той никога при никакви обстоятелства и духовни постижения не може да надхвърли свръхсъзнанието, поради факта, че то е самият Бог, а Бога е необятен, непостижим и ... непознаваем!!!

Споделете ... не ви ли е омръзнало да се сблъсквате ежедневно, ежечасно, та дори и ежеминутно с безумието на тълпата от невежи "окултисти", които едно, че нямат никави познания и умения в дадена област, друго - че самите те имат нужа от помощ, трето - че изпълват ефирното пространство в невидимото на астарала с такива невероятни бълвочи?!

Приятно ли ви е и харесва ли ви да живеете в такъв умопомрачителен свят???!!!

Пуснато наПуснато на: Съб Дек 22, 2007 4:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Вече на поредните писания или реклами на някой/я/ "надарени" не им обръщам внимание,преди будеха известно любопитство у мен,но сега като прочета нещо подобно наистина ми става смешно.

Жалкото е,че има хора с проблеми,които им се връзват и решават,че това е поредната спасителна сламка,за която може да се хванат.Не четат между редовете да схванат колко безумно звучат подобни брътвежи.

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Съб Дек 22, 2007 4:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Въпросната Б.Т.добре е написала обявата си -
"Справям се с всички негативни явления"
,но нещо в печатницата са прупуснали 3 важни думи,а именно -
"...освен с мен самата"

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Съб Дек 22, 2007 7:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Омръзна ми разбира се!

Даже не се изразявам достатъчно изчерпателно ,но не ми се иска да пиша другите думички Smile)

Да се смееш ли,да плачеш ли?

Аз чета много вестници и списания , те са окупирали всичко възможно и се определят ,като най-силните,най-могъщите , най-способните ,а даже със себе си не могат да се оправят!

А човек,които на себе си не може да помогне е абсурдно да твърди,че може да помогне на другите .... Само забележете колко смешно звучи ....!

Те си вярват , мислят си че това им е съдбата .... а случайно ако на някои му е това съдбата ,примерно да лекува ,то след време става алчен и започва да продава талисмани,които изобщо не помагат!Приемрноооо описания от Маг Селена ,по-горе случаи !

Кармата им през това време работи , а когато дойде време да си платят ,почват да плачат,да се тръшкат и да се чудят "Защо на мен?"....В толкова много съдби са се намесили и кои знае колко живота са объркали!Сега какво очакват .... ?

Нека се ширят из страниците на вестниците ,нека са лакоми и трупат пари в джоба си ,нека строят вили и си купуват коли ... да видим след време,когато трябва да напуснат тази земя,какво ще могат да вземат със себе си?
Колата ли?Къщата?Парите? .... Ще отидат там с бедните си души ... и тогаваааа .... Няма да продължа ,нека всеки си направи извода за себе си! Evil or Very Mad Crying or Very sad

Пуснато наПуснато на: Нед Дек 23, 2007 12:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Неееее .. те ще отидат там не с бедните си Души, а точно без Душите си, защото Душите им ще търтят в конски гамбит там, където им е мястото, а емоционалните структури, напъхани в астралните черупки на "великите величия" ще останат в нисшите слоево, при нисшите инкарнации да си сърбят горещите и горчиви попари ... и да се прераждат отново и отново, до пълна премала и ... естестествено умопобъркване, защото подобна карма като на гореописаните от мен величия води именно до тежки психични заболявания - дори още в настоящите им животи. Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Пет Дек 28, 2007 3:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ползата от тези "величия", че поне дават материал за развлекателния бизнес.Позабавлявайте се с Данчо - Вангата И Васко - Нострадамоса Laughing Razz Wink

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Съб Дек 29, 2007 1:05 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
...Жалкото е,че има хора с проблеми,които им се връзват и решават,че това е поредната спасителна сламка,за която може да се хванат.Не четат между редовете да схванат колко безумно звучат подобни брътвежи.

Нещата не са еднозначни, kati, по принцип сходното привлича сходното. Ако примерно напиша че мога да свалям луната за частни партита, моя ли ще е вината, че някой си поръчва - не! Печалбата ще е моя. Това и търсят въпросните люде.

Ако някой твърди, че премахва страданията на душата, е редно да се замислим какво означава това. Ако опростим всичко до най-основните предпоставки - страданието се поражда от самия живот в невежество. Значи този някой е или гуру, обещаващ просветление (което е слабо възможно, доколкото просветлението е нещо лично като постижение) или премахват страданието, като премахват причината за него, която пък е живота (макар и в невежество).

Средно положение за премахване на страданието не ми е известно.

Какво може да обещае окултистът-приложник, освен да поправи някоя и друга тенденция или линия в живота ви?

Аман от поправячи и обещавачи Confused

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Съб Дек 29, 2007 1:52 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:
Ако някой твърди, че премахва страданията на душата, е редно да се замислим какво означава това. Ако опростим всичко до най-основните предпоставки - страданието се поражда от самия живот в невежество. Значи този някой е или гуру, обещаващ просветление (което е слабо възможно, доколкото просветлението е нещо лично като постижение) или премахват страданието, като премахват причината за него, която пък е живота (макар и в невежество)..

А на мен ми звучи като обява на наемен убиец,търсещ работа... Cool

Пуснато наПуснато на: Съб Дек 29, 2007 9:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Имаше на времето един такъв филм за един притежател на крематориум с леко будистки уклон в шизофреничните си видения, който в последствие се свърза с нацистите и си започна работа за тях... Та той най-сериозно се грижеше за "освобождаването" на все повече души в смисъла на кремационна помощ за душите в концлагерите. Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 2:55 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравейте маг Живин.
Обяснихте по разбираем за нас начин какво означава да премахнеш страданието на душата. Мисля че разбирам и възникват логично някои въпроси. Интересно ми е за начало вие окултист-приложник ли сте? Ако да, то как написаното от вас:
Маг Живин написа:
Какво може да обещае окултистът-приложник, освен да поправи някоя и друга тенденция или линия в живота ви? Аман от поправячи и обещавачи Confused
как кореспондира с публикуваното в раздел УСЛУГИ на вашия сайт:
Маг Живин написа:
Висша магия, Кармична магия, Индийска магия, Уика, Лунна магия, Природна магия, Ангелична магия, Кабалистична магия, Темпорална магия, Келтска магия, Вуду, Разваляне на магия, Изработване на Талисмани и Амулети, Руни, Таро, Магически анализ, Причинно-следствен анализ, Енергийни и Магически корекции, Радиестезия, Прогнози, Акупресура, Класическа Тантра и др.
o Детекция, изчистване и премахване на нежелани черномагически и енергийни въздействия от всякакво естество:
1. Магически въздействия,правени за смърт, разорение, раздяла, унищожение и нанасяне на всякакви вреди.
2. Проклятия, родови магии.
3. Пряко псивъздействие: урочасване, енергиен вампиризъм, преки енергийни въздействия върху психиката, аурата, чакрите, физическото тяло.
o Създаване на позитивни желани събития, възстановяване след нежелани черномагически въздействия или преки псивъздействия, въстановяване на стари и изграждане на нови отношения, корекция на кармата, хармонизация, потръгване, оптимизация, градивност, обновяване, в сферите на любовта, бизнеса, брака, личните проблеми, здравето.

Да конкретизирам - как окултист-приложника прави "корекция на кармата"? Виждам във форума тук вие с маг Селена отхвърляте категорично възможността това да стане. Как да си обясняваме това противоречие?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 11:37 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Отговорих в раздела за кармата. Искрено съжалявам за объркването ви. Повърхностният поглед не винаги е достатъчен. Буквализмът също. За да не ви затруднявам, ще го постна и тук:
Маг Живин написа:
Преди да ме обявите окончателно за мошеник (а между нас казано ми е все едно за какво ще ме обявите точно вие) и след като вече сте се научили да четете, направете си труда да прочетете и някои публикации в раздела магия и ясновидство, където говоря за кармата и корекцията й.

Там (а и не само там) споменавам, че корекцията на кармата се състои в набелязване на стъпки или мерки, които даденият човек сам да предприеме за подобряване на кармата си.

Надявам се да го направите, както и да разберете какво е написано, защото гневът заслепява, а слепотата не е точно състоянието, в което човек е отворен за разбирането. По-скоро действа под диктовка, своя или чужда в зависимост от това дали предпочита собствените си или чуждите предразсъдъци, инстинкти и прочие неустоимости.

Възрастта ви предполага умение да правите разлика между директен, прочит и по дълбоко вникване в казаното (именно затова и публикуваме материали в раздела с публикации). Но това е само в случай, че има намерение да разбереш или поне зачатък на такова, а не злонамереност и справедлив, но безпочвен гняв. "Първо стрелям, после питам" е изпитана, но не винаги успешна тактика.

Не трудно човек да се назоба с цитати, да избере точно този ник и да тръгне да громи неверници... С много гняв, нали Ериния? Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 12:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря ви!
Защо не го споменете в рекламата на вашия сайт - същото това - тогава всичко ще е ОК Very Happy
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 12:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря ви за идеята, но къде е рекламата за нашия сайт?

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 12:27 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Защо имате раздел УСЛУГИ във вашия сайт?
Каква е идеята на този раздел? Защо го има?
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 12:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ако ще разговаряме, нека да го правим. Вие питате, аз отговарям. Аз питам, вие отговаряте. Нещо такова.

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта