НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 11:40 am Вижте мненията без отговор
СЕНЗАЦИОННО:ПРЕПОДОБНА СТОЙНА ПРЕРОДЕНА ВЪВ ... ВАНГА
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Дек 24, 2007 1:35 pm
МнениеЗаглавие : ???????????:?????????? ?????? ????????? ??? ... ?????
Отговорете с цитат

В мига, в който Преподобна Стойна умира, Ванга наследява дарбата й

Преди 5 години режисьорът Стилиян Иванов снима за БНТ документалния филм "Репортажи за вярата", в който прави паралел между две чудотворни местности -Рупите и Златолист, които са разположени на десетина километра едно от друго и в които живели някога слепите пророчици - леля Вангя и преподобна Стойна, кръстосали пътищата си в началото на XX век.

Днес, 5 години по-късно, филмовият екип се завръща отново в Златолист, за да разкаже за личното изживяване на една жена, потърсила помощ и подкрепа от Преподобна Стойна.

Преди 15 години Росица Иванова била на предела на своите сили – семейни проблеми, професионални лутания. Една вечер тя сънувала странен гроб с църква до него. Дни по-късно сънят се повторил, като в него видяла и пясъчници, сред които е построена църквата. На следващата нощ, в съня си Росица получила напътствие, че за да си реши проблемите, трябва да намери тази църква и да се помоли на Свети Георги.

Росица била скептична. Но в живота й нещата ставали все по-трудни и по-трудни. Появили се проблеми и с детето й... Тогава, всеки уикенд, в продължение на цяла година тя обикаляла малките градчета и селата на България, докато не открила гроба и църквата от сънищата си. Това бил Златолист с гроба на Преподобна Стойна. Вече невярваща на нищо, защото животът й бил съсипан, Росица запалила свещ пред иконата на Св. Георги. Само за седмица като по чудо нещата започнали да се подреждат.

Документалният филм за случая, озаглавен „Фар за нашите души", ще бъде излъчен точно на Коледа по телевизия Би Би Ти, съобщи режисьорът Стилиян Иванов, филмът е програмиран в 19,30 ч., за да го види цялото семейство, седнало на празничната вечея.

Историята на Преподобна Стойна е наистина уникална. Стойна Димитрова по подобие на леля Ванга е" родена извън България - през 1883 г. в село Хазнатар, Серско, в бедното семейство на двама селяни. По-късно, също като Вангелия Гущерова, Стойна се заселва в пиринския край. Родителите й починали много рано и Стойна била отгледана от по-голямата си сестра.

Още на 7 години малкото момиче се разболяло от едра шарка и останало завинаги сляпо, участ еднаква с тази на Ванга.

За онези години Стойна разказвала, че една вечер в стаята й се явил Свети Георги, който й казал, че е неин брат. До края на живота си тя никога повече не видяла нито слънцето, нито стотиците хора, които я посещавали.

Момичето се уединило и заживяло само. С вярата си и с помощта на Свети Георги, когото тя наричала свой брат, Стойна излекувала стотици...

Малко преди да умре Стойна през 1933 г., пророчески дарби получава Ванга, която често изпраща болни да търсят изцеление от гроба на преподобната, казвайки, че Стойна е три пъти по-силна от нея.

Ако се върнем назад във времето, трябва да подчертаем, че макар и сляпа, Стойна тичешком се качвала и слизала по стълбите, чистела църквата, перяла, гледала пилци. Пеела народни песни за светците. Не ядяла нито месо, нито месни продукти.

Консумирала само лимони и портокали, а веднъж в седмицата - по малко хляб. Напълно отричала сребролюбието, задоволявала се само с най-необходимото, отказвала всякакви почести и винаги повтаряла, че скромността е най-голямата добродетел.

Днес името на Преподобна Стойна се използва като търговска марка. Църквата служи за привличане на туристи и печалба на пари. А врачки-измамници се провъзгласяват за последователки на сляпата жена...

Днес никой и с нищо не поддържа вярата. Останали са малко свети места, като това, в които човек може да бъде сам и да се моли в най-тежките си и страшни моменти.


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Съб Ное 15, 2008 12:55 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Дек 25, 2007 3:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Никой не е писал нищичко по тази тема, но аз снощи гледах един невероятен филм на руснаците - все ерудирани учени и изследователи в областта на духовните аспекти и окултизма. Естествено всички до един са академици, професори, доценти, лекари - психолози, ендокринолози, психиатри, психотерапевти и т.н.

Та ... ставаше въпрос за прераждането и ... наследствеността на ДНК-то.

Бяха проведени експерименти чрез регресия с хора, които живееха в конфликтни ситуации. Експериментите се провеждаха в различни стаи, отдалечени една от друга. Хората, които бяха подложени на регресия видяха абсолютно едни и същи картини от миналите си животи - неверояно беше.

Всеки един говореш в разделичните кабинети, където се провеждаха експериментите и описваше едни и същи картини от миналото си.

Но ... имаше нещо много по-интересно, и по-важно в тези експерименти.

Руските учените са констатирали следното "чудо": всеки един от нас са преражда в тяло, което е носител на абсолютно сходни качества и модулни характеристики относно строежа на ДНК-то!!!

Т.е. духът след смъртта изчаква удобният момент, в който да настъпи зачатието свързано с подходящите индиви (мъж/жена), при което съчетание ще се получи тяло с абсолютно сходната ДНК линия от ... миналия живот.

Изчаква момента, в който именно при това зачатие ще бъде сътворен мозък, който да е с наличните генни характеристики, съвпадащи изцяло с онези от миналите животи.


Така се запазва и цялата информация в мозъка за всички минали наши животи и събитията в тях, което е и основната причина в ранната си детска възраст да си спомняме нашите минали животи.

Всички ние знаем, че използваме най-много 10% от капацитета на мозъчната ни функция. Но ... какво има като съхранена информация в останалите 90%?!

Информация, информация, която е един непрекъснат процес!

И понеже преди милион години човешкото ДНК е било съставено от 12 ДНК вериги, което му е давало възможността да използва 100% от капацитета на мозъчната си фунция, то с деволюцията на човека тези 12 вериги вече не са същите.

Т.е. ние понастоящем разполагаме само с 2 ДНК-вериги, което ни лишава от възможността да използваме 100% от капацитета на мозъчната ни функция.

Но независимо от това в целият обем на мозъка ни е съхранена информацията за нашето съществуване от първите брънки на сътворението ни като субстанция - енергийна и материална.

Та ... да се върна в началото на постта си ...

Духът изчаква удобният момент на зачеването на човешко същество, което е носител на абсолютно сходно ДНК като физическа субстанция от миналите му животи и ... се преражда с целият си набор от характеристики от всичките си минали животи.

Детето, което се ражда, прилича изключително много по външен вид с предшестващото си тяло - независимо от това дали е мъж или жена.

И всичко започва да се повтаря отначало - живота му като човешки индивид стъпка по стъпка съвпада с този от миналия му живот.

Разгледайте много внимателно образите на Преподобна Стойна и Ванга, и сами ще забележите сходните прилики в лицата им.

И не само .. и в съдбите им също.

Това просто е един и същи дух!!! Shocked

Невероятно, нали, но ... както виждаме не и невъзможно! Very Happy

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Дек 25, 2007 4:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Тук ще изложа един доста неприятен факт, свързан с една "колежка", която през последните 3 години благодарение на ограничения си ум, ми създаде доста неприятности, които от този миг нататък просто ще рефлектират с невероятно мощна кармична сила и кармична програма за унищожение върху самата нея.

Та ... става въпрос за самозванката Гълъбина Лозанова, която в края на 1991 год. започна да се подвизава из масмедиите като племеничка и
наследница на Ванга ... ми "шашманка", както казва Диди ... Rolling Eyes

И така някъде около две години игра в тази роля, като беше направила малката си приемна стаичка да изглежда като стаичката на живата все още Ванга.

Дори нещо повече ... представете си Ванга приживе имаше сътворен от Гълъбина Лозанова олтар!!! Shocked Боже опази!!!


След това Гълъбина Лозанова явно влезна в някаква налудна фаза на буйстване, защото един ден погроми до шушка цялата си приемна стаичка като наломи всичко в нея на малки парченца и най-вече олтара на Ванга ... дори изгори и една нейна "икона".

През втората половина на 2004 год. Гълъбина Лозанова беше извадена от пълното си окултно забвение от журналистката Галина Накова.

След няколко месеца Гълъбина излезе с новото си амплоа и нов коронен номер ... самообяви се за преродената Преподобна Стойна. Заваляха "нагласени" и обработени с фотошопа снимки в тогавашния скандален в-к "Врач на Духа".

И така ... докато във в-к "Врач на Духа" не се появи ето тази статия за мен:

Цитат:

УРЕД РЕГИСТРИРА ЯСНОВИДСКАТА ДАРБА НА СЕЛЕНА

Преди време имаше един вестник - “Врач на духа”, който после се преименува. Неговата собственичка и главна редакторка написа следния сензационен материал, който ви представям тук със съкращения.

За първи път с електроенцефалограф бе регистрирана дарбата на ясновидката Селена да “вижда” в миналото и да прозира в бъдещето.
В интерес на истината, досега са правени няколко такива опита, и то още по времето на Тодор Живков, но без резултат.

- Г-це Лазова, обяснете същността на експеримента, проведен с ясновидката на “Врач на духа” Селена.

- Изследва се биоелектричната активност на мозъка й. Селена има нормална честота за възрастни хора – алфа-ритъм. По време на експеримента, когато тя е в покой, няма никакви промени, но когато й се зададе въпрос, вълните се променят и отиват в диапазона делта, тета 1 – от 2 до 5-6 херца, която активност характеризира някои епилептични състояния с определено огнище.

Има един център в мозъка, който генерира особен вид енергия. Но тъй като не става дума за болест, може да се говори за изпадане в друго състояние на мозъка, подобно на това, в което човек започва да заспива. Тогава също се появяват делта вълни. Същото е и като пред припадък.

Тук говорим за доста големи пароксизми от делта-вълни. Ще обясня – получават се много силни разряди в мозъка и проблемът е, че мозъкът трябва да е “разбъркан”. Когато една и съща вълна минава през целия мозък, тогава тази активност от медицинска гледна точка не е нормална, това означава, че става нещо.

По време на експеримента, когато на Селена се казваше да не мисли за нищо, картината беше нормална. Но когато й се дадеше задача, вълните рязко се променяха. При Селена има толкова големи пароксизми, че на практика са двойни!

- Срещали ли сте подобно явление преди?

- Да, но отново подчертавам – единствено при хора пред припадък или при наличие на някакво заболяване. Зная, че още преди 1989 година е било разпоредено всички с псиспособности да бъдат прегледани от доктор Връбка Орбецова.

Тогава нашият сегашен медицински управител доц. д-р Стефан Стоянов – невробиолог, е провеждал изследванията във Военна болница. Д-р Стоянов твърди, че при нито един от екстрасенсите не е имало промени. Сега за първи път виждаме такива неща.

Винаги се е твърдяло, че човек може да въздейства на друг човек телепатично, но досега всички бяха единодушни, че това трябва да се изрази чрез биоелектричната активност и по някакъв начин да се улови.

След като години наред тези изменения и процеси не можаха да се хванат с никаква апаратура, вече се смяташе, че това става в други диапазони на мозъчната активност, а не в тези, които съвременната техника може да изследва.

- С каква апаратура провеждате изследванията?

- Най-обикновен електроенцефалограф, който отчита електрическата активност на мозъка.

- Опишете етапите на експеримента със Селена.

- Първо мозъчната активност се регистрира в нормално състояние, трябва пациентът да не мисли за нищо. После се правят провокационните проби с дълбоко дишане, светлинни – с цветни мигащи лампи, караме пациента да смята на ум, за да видим каква е мозъчната му активност.

- Нещо като детектора на лъжата. Създавате основен фон и стандарти, върху които да стъпите...

- Да, нещо подобно. При Селена имаше друг вид провокационна проба – карахме я да ясновидства на напълно непознати хора. В този момент се генерираха доста големи изменения. Получиха се много високи разряди.

- Откъде в мозъка се генерират тези вълни? Какво представлява и къде се намира този център според вас?

- Нормалната мозъчна активност на човека е окципитално-парентално отзад и трябва да е в алфа-диапазона. Иначе зоните са известни, както и всяка зона каква активност предизвиква. При Селена зоните са отпред.

- Това третото око ли е?

- Според много учени - да. Иначе нормалната активност на всички хора е отзад. В случая това е нещо извън нормата и се провокира, когато на нея й се постави задача. Като казвам отзад, нямам предвид малкия мозък – говорим за кората на двете полукълба. Записът е правен при 50 херца честота.

- Активността рязко ли започва?

- При Селена започва рязко, с поставяне на задачата.

- Това не означава ли, че и мозъкът на Селена излъчва някакви честоти?

- Точно за това говорим, когато казваме, че някой излъчва отрицателна енергия, а друг - положителна. В случая биоелектричната активност на мозъка на Селена се променя и тя по някакъв начин черпи информация чрез биополе.

- При епилептичните припадъци подобна ли е картината?

- Подобна, като при Селена, но разликата е огромна, защото тя я контролира. Наричат епилепсията “Божествена болест”. При нея не се открива никаква промяна на мозъка при аутопсия. Няма нищо, а човекът припада.

Това е така, защото промяната е само във функцията. Епилепсията е промяна в биоелектричната активност и обикновено има огнище, от което тези разряди се генерират, но проблемът е, когато те обхванат целия мозък.

- По този начин обяснявате защо много от гениалните хора са били епилептици...

- Или на границата.

Из интервю на Галина НАКОВА,
в. “Врач на духа”


От този миг нататък Гълъбина изпадна в дисфорично състояние. Има много пикантерии относно поведението й и взаимоотношенията й с въпросната журналистка, но тях ще ви ги спестя.

Гълъбина започна да ми звъни като изумяла непрекъснато и да ме разпитва къде и как точно съм си провела изследванията?! Обясних й съвсем приятелски всичко и ... дори й предложих да я заведа в мед. цетър "Кортекс" лично.

Какво целя с всичките тези писания ли?! Чете по-нататък и ще видите ... свързано е с темата, естествено!!!

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Дек 25, 2007 4:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Говорим за функциите на мозъка, нали така?!

Говорим за преражданията, нали така?!

Говорим за това как духът намира идентичното физическо тяло с носител на абсолютно идентични мъзъчните функции и характеристики, такива, каквито е имал в миналите си животи?!

Говорим и за това, че ... тези преродени личности със съответните гореупоменати качества са благородни служители на хората и Бога, нали така?!

Говорим за това ,че нито Преподобна Стойна, нито пророчицата Ванга са имали пристъпи на буйства, и че нито една от тях не е наранявала никого и нищо по какъвто и да било начин, което пък е друг допълнителен факт, че тези две личности са носители на един и същи дух.

А сега нека видим дали е така при самозванката Гълъбина Лозанова!!! Confused

Тук ще ви пейстна едно нейно мнение от един форум, където аз бях "разпната и низвергната" преди известно време от една групичка, чието поведение и псистабилност пък са идентични с тези на "световната шашманка" Гълъбина Лозанова ...

И дължа да ви кажа, че през цялото това време, докато тя ми е "рязала вертебралните артерии" ми се пишеше за най-голямата приятелка ... и тук ще ви спестя доста пикантерии.

Та ... четете поста и се ... любувайте на шашмите на "шашманката" от онзи "мистичен" сайто-портал ... за който аз също имам не малък принос! Shocked Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed

Обърнете сепциално внимание на датата в цитата, така ще можете да си обясните подвзетата инвазия срещу мен във въпросния портал, дето се подвизава въпросния strahil.


Цитат:

strahil

Регистриран на: 18 Яну 2004

Мнения: 62
Местожителство: Bulgaria

Мнение Пуснато на: Вто Юни 29, 2004 5:42 pm Заглавие: Световна сензация!
Световна сензация! Уред регистрира ясновидството на Селена

ИЗСЛЕДВАНЕТО НЯМА АНАЛОГ В СВЕТА!

ВРАЧ на ДУХА и медицински център 'КОРТЕКС'
за първи път в България направиха УСПЕШЕН експеримент за доказване на пси-способности.

След като у нас никой не се интересува имат ли качествата за които претендират хората с пси-способности или поне, да се направи опит научно да се 'хване' това, а се правят само закони – недоносчета, на които ни се смее цивилизованият свят, ВРАЧ на ДУХА и медицински център 'КОРТЕКС' направиха уникален експеримент. За първи път с електроенцефалограф бе регистрирана дарбата на нашата ясновидка Селена, да 'вижда' в миналото и да прозира в бъдещето.

В интерес на истината, досега са правени няколко такива опити и то, още по времето на Тодор Живков, но без резултат. Един от сериозните експерименти е проведен във Военна болница, под ръководството на сегашния медицински управител на 'КОРТЕКС', доц. д-р Ст. Стоянов. ВРАЧ на ДУХА публикува и материали, как това е ставало и в други страни и ще продължава да публикува.
Какво обаче стана у нас след десетоноемврийския преврат?

Дипломи за екстрасенси се продаваха и раздаваха само след едномесечни курсове! Десетки хиляди в България притежават такива или подобни дипломи, които слава Богу!, сега са нелегитимни. На получилите дипломи лепнаха глупавото название 'екстрасенси' – нещо, като 'екстра Нини'... Шарлатанията доби уродливи размери![/size]


Реакцията ни не е обикновено банално злорадство, а по-скоро недоумение, какво ще стане в бъдеще, кой и как ще оценява даден феномен, защото съгласете се, смешно е, лекар да оценява ясновидските качества на Селена например, или същият този лекар /може и лекарска комисия - от нас да мине.../ да се произнесе, шаманка ли е Гълъбина Лозанова или, дали Елена Вакуленко или Лъчезар Живин са магове?! За много от т. нар. 'екстрасенси', 'пророци', 'посветени' и пр., наистина лекари психиатри, не само че могат, а и трябва да се произнесат – по това спор няма!
Затова, без да се правим на откриватели, но и за да не останем само поредните дърдорковци, каквито има бол/!/ за последните 15 години,

ПРЕДЛАГАМЕ НА ВСЕКИ УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ
ФЕНОМЕН, ДА ПРОВЕРИ ТАКЪВ ЛИ Е НАИСТИНА,
медицински център 'КОРТЕКС'.
Научно, при едни от най-добрите специалисти, чрез 'безпристрастна' апаратура И БЕЗ ДИПЛОМИ!


Димитрина Любомирова Лазова – управител на центъра, компютърен специалист по правенето и разчитането на записите.

Интервю на Галина НАКОВА

- Г-це Лазова, обяснете същността на експеримента проведен с ясновидката на ВРАЧ на ДУХА - СЕЛЕНА?
Изследва се биоелектричната активност на мозъка. Има нормална честота за възрастни хора - алфа ритъм, който е с определена модулация и разпределение. В случая, по време на експеримента, когато Селена е в покой, няма никакви промени, но когато й се зададе въпрос, вълните се променят и отиват в диапазона делта, тета 1 – от 2 до 5-6 херца, която активност характеризира болестни състояния – епилептични състояния с определено огнище. Има един център в мозъка, който генерира особен вид енергия. В случая, защото не става дума за болестно състояние, може да се говори за изпадане в друго състояние на мозъка, подобно на това, когато човек започва да заспива. Тогава също се появяват делта вълни. Същото е и като пред припадък и това са определено доста големи пароксизми от делта вълни. Ще обясня – получават се много силни разряди в мозъка и проблемът е, че мозъка трябва да е 'разбъркан'. Когато една и съща вълна минава през целия мозък, тогава тази активност от медицинска гледна точка не е нормална, това означава, че става нещо. По време не експеримента, когато на Селена се казваше да не мисли за нищо, картината беше нормална. Но когато й се дадеше задача, рязко се променяха вълните.
ПРИ СЕЛЕНА ИМА ТОЛКОВА ГОЛЕМИ ПАРОКСИЗМИ,
ЧЕ НА ПРАКТИКА СА ДВОЙНИ?!



- Подобно нещо виждали ли сте досега?
Виждали сме, но пак подчертавам, при хора пред припадък или такива, които имат някакво заболяване.
Зная, че още по 'тошово' време е било наредено всички хора с пси-способности да минат през Любка Орбецова на прегледи и тогава нашият медицински управител доц. д-р Стефан Стоянов – невробиолог е водел изследванията във Военна болница.
ПРАВЕНИ СА ЕКСПЕРИМЕНТИ В ДЕЙСТВИЕ НА ПРЕТЕНДИРАЩИТЕ ЗА ЕКСТРАСЕНСИ
И НЕ Е ИМАЛО НИКАКВИ ПРОМЕНИ!!!
Д-р Стоянов твърди, че при всички екстрасенси без изключение, при никой, никога не е имало никакви промени!
СЕГА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАМЕ ТАКИВА НЕЩА!!!!!!
Винаги се е твърдяло, че човек може да въздейства на друг човек телепатично, но досега всички бяха единодушни, че това трябва да се изрази чрез биоелектричната активност и по някакъв начин да се улови. След като години наред тези изменения и процеси не могат да се хванат с никаква апаратура, вече се смяташе, че това става в други диапазони на мозъчната активност, не тези, които регистрира нашата апаратура.
В случая с обикновена медицинска апаратура за доказване на физиологични, функционални промени в мозъка се регистрират изменения от електро-енцефалограф. Може досега да не са правени качествени и провокационни проби, но
ДОСЕГА, ТОВА НИКЪДЕ НЕ Е БИЛО УСТАНОВЯВАНО!



- Опишете за читателите на ВРАЧ на ДУХА етапите на експеримента със Селена?
Първо мозъчната активност се регистрира в нормално състояние, по възможност пациента за нищо да не мисли. После се правят провокационните проби с дълбоко дишане, светлинни – с мигащи лампи, цветни и караме пациента да смята нещо наум, за да видим, каква е мозъчната активност.

- Нещо като детектора на лъжата, създавате основен фон и стандарти, върху които да стъпите...?
Да, нещо подобно.
При Селена беше друг вид провокационна проба – карахме я да ясновидства на напълно непознати хора.
В този момент се генерираха доста големи изменения. Получиха се много високи разряди.

- Откъде в мозъка се генерират тези вълни? Според вас, какъв и къде е този център?
Нормалната мозъчна активност на човека е отзад и трябва да е в алфа диапазона. Иначе, зоните са известни, както и - всяка зона, каква активност провокира.

ПРИ СЕЛЕНА ЗОНИТЕ СА ОТПРЕД

- Това третото око ли е според вас?
Според много учени, вече да.
В случая това е нещо извън нормата и е провокирано, когато на Селена е поставена задача. Като казвам отзад, нямам предвид малкия мозък – говорим за кората на двете полукълба. Записът е правен при 50 хрц.

- Активността рязко ли започва? Има ли някакво пренасяне или инерционен момент?
При Селена започва рязко, с поставяне на задачата.

- Кои центрове са в предните части на мозъка?
Интуицията в дясното полукълбо и в лявото са цифровите умения /Селена се занимава и с нумерология/.

/в следващия брой на ВРАЧ на ДУХА четете: СУПЕР СЕНЗАЦИЯ: Селена има две огнища на възбудимост в мозъка, когато е в режим на ясновидство?!/

Автор: Гълъбина Лозанова - Шаман и Чародей на България

Какво ли няма по света ... а у нас най-вече...[/b]


Всичко, онова, което е подчертано с червен цвят изкара тотално извън психическо равновесие Гълъбина Лозанова, която подде една подмолна акция срещу мен ... жалко за нея!!!

На това не му ли се казваше мръсно и долно интригантство???!!!

А всичкото онова, което е силно подчертано със зелените букви явно е съчинено както от нея, така и от някои злоради и завистливи прокълнати душици, които първо мразят себе си, а след това целият останал свят ... сами бихте могли да се сетите кои биха могли да бъдат те ... не са чак толкова много на брой, а вие, постоянните потребители до един сте в течение на нещата, нали така?!
Sad


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Съб Дек 29, 2007 9:39 pm; мнението е било променяно общо 6 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Дек 25, 2007 5:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Та ... какво общо наистина има въпросната "чародейко-шаманка учителка" с Преподобна Стойна и пророчицата Ванга???!!

Ама точно нищо ...

Затова по едно време "шашманко- учителката" внезапно реши да се назове "шаманка", веднага след онази въпросна демонстрация в НДК-то на 17.10.1991 год., за която има достоверен видеозапис ... където тя не обели ни ума, ни дума, и ... стоя през цялото време като глътнала бастун, та ... след 3 дена "шашманката" взе да чува гласове които й казаха: "Ти си Шами!!!" Sad Razz Laughing

Та ... това сричково съчетание тя си го пригоди и възприе като думата "шаманка" ... това е.

Накратко .. това са превъплъщенията на страдающата и невеща по каквито и да било окултни въпроси Гълъбина Лозанова.

Написах това, защото да не вземе някой да се пресети, че тя "е" ... Преродената Стойна и наследничка на пророчицата Ванга" ...

Тя, Гълъбина Лозанова, няма нищо общо с въпросните минали животи на тези две невероятни жени!!! Още повече, че нито една от двете не се е занимавала с шаманизъм ... нито пък съдбата на Гълъбина Лозанова е абсолютно съвпадаща с тяхната - забележете това!!!


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пет Яну 04, 2008 10:49 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Дек 25, 2007 5:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ето накратко живота на Преподобна Стойна ...


Една от прочутите майки,жени и пророчици е Преподобна Стойна от град Серес,която е живяла в село Сушица,сега с.Златолист,Мелнишко, до нейната смърт-1933 г. Рабиня божия,Стойна Димитрова е родена през 1883 г.

Седемгодишна под въэдействие на едрата шарка,ослепява и се уединява в отделна стая, където прекарва до 16-годишна възраст.Когато станала на 16 години и се явява Св.Георги, който и казва: "Копни в двора,където ще намериш икона и кандило."

Тя казала на внука си Илия Димитров да копае в двора,от където искарал кандило и икона.След това казала на сестра си да и направят черква в двора.Но тъй като са нямали средства, потърсили помоща на съседите си,с чиято помощ построяват малка черква в двора,където прекарва до 1903г.

През която година цялото семейство като бежанци идват в град Петрич, а тя избира Храма Св.Георги в Долна Сушица сега Златолист,където прекарва остатъка от живота си.Умира на 22.12.1933 г.За нея местните хора казват че Св.Георги я закриля.

В село Сушица много народ идвал за помощ,съвет, като я признавали и почитали за светец.Всеки оставал учуден, уверен в светоста й, защото от нейните съвети,наставления и поучения оставали доволни и с голяма утеха в душите си отивали от нея,на която Св.Георги помагал с божия сила.

И , чудно !Сляпа е била ,пък на тичешком се качвала и слизала по стълбата,пали свещи по свещниците,из вън района на черквата се движи,работи,чисти,налива си вода от бонара,цветя сади.Много пъти се е пренасяла(премирала) по цяла седмица на няколко пъти.

Тя казвала: "Аз ще съм като мъртва няколко дни,да не ме погребвате,защото аз пак ще оживея,не бързайте да ме забравяйте,грях ще направите! "Когато останала напълно кръгло сираче,тя не се оплашила защото нейната сестра я закриляла като родна майка.

Стойна Преподобна била строга на храна,тъй както подобава на светец,същи постник колкото да поддържа животът си. Един турчин, с цел да ограби черквата и да погуби Преподобна Стойна,отива и хлопа на вратата й,разлютен като оса и вика :"Отвори,отвори."При нея имало много хора малки деца който се уплашили да смърт от виковете на турчина.

Но Преподобна Стойна идвайки на себе си видяла Св.Георги и никак не се уплашила, а казала на хората:"Не се бойте от звера турчин,а се надявайте и вярвайте в силната десница на Св.Георги,която е прстряна над всички нас!"

Без да се страхува ,отваря вратата и му казва :"Ето, турчине,аз не се плаша виждаш сам че не се боя.Вратата отворих без страх и съм пред тебе,но слушай сега:първо иди си вкъщи да си видиш децата,на които се радваш,сега са на смъртно легло.Ти тука искаш да правиш золуми,които Св.Георги няма да ти позволи,и за всички твои зверства Бог ще те накаже,като изгубиш двете си мили дечица."Иди,иди си виж децата".

А той и казва,че ако не е вярно,всички ще унищожи и нея ще убие.Връща се в къщи и като видял,че децата му са по-близо до смъртта,отколкото до живота,потресъл се от ужас и веднага с клетва се обещал с дълбоко покаяние,че ще иска прошка за да му оздравеят децата.

И ако му станат живи,никога неще посегне вече да прави лошо на свети люде и храмове и на други няма да позволи.Тръгнал и отишъл в черквата,паднал за колене с молба за прошка с молба да се смили Преподобна и да моли за здраве на децата му,а тя му рекла:"Не е от мен наказанието,иди при иконата на Св.Георги да се молиш и поискай прошка".А той отговорил:"Ако ми спаси децата Св.Георги,аз вече няма да допусна такава грешка,нито някой да прави зло на Свети люде нито на Божия дом.

Колко се зарадвал и почудил,когато се завърнал удома ,че децата са здрави,весели и си играят.Изпълнил обещанието и разбрал, че Господ дава наказание според делата.

Ето каква дарба от Бога е имала Преподобна Стойна.Светица е Преподобна Стойна,тя е отешителка на скърбящите,проповедница на Словото Божие,достойна да говори със Светците.О,колко сме щастливи, нашата Светица от нашият Македонски край се почита от все сърце,призната от всички.

Вечна и славна да бъде нейната памет,да бъде в сърцата на всички нейната прславна и светла памет.За нея знаем,че е живяла 43 години сляпа,но с духовно зрение , а целият и 50 -годишет живот е святост и се чувствува,както подобава на жив светец.Амин!


А я идете при Гълъбина Лозанова или нейната "ученичка" да видите какъв вихрен фолкаджийски секс-танц ще ви "ударят" до последните децибели на уредбата си ... Razz

И нещо друго ... забележате, че Преподобна Стойна е изрисувана с ореол над главата си, който ореол са виждали не един път хората, които са ходили за помощ при нея!!!

А сего по-долу ще ви пейстна да видите как точно изглежда "духовния ореол" на Гълъбина Лозанова!!!
Razz

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Дек 25, 2007 5:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат



Това е една уникална снимка на "шашманката", която ви е твърде позната, защото е качена в темата за ларвите, само, че там въпросната "дама" е с пикселизирано лице ... Embarassed Rolling Eyes

Но ... след Коледната си равносметка и дълъг размисъл след дълга медитация реших повече да не спестявам никакви подробности на хората за някои "феноменални величия" ...

Снимката на "световната шашманка" е направена от много известна журналистка, която се занимава с окултизъм. Снимката е абсолютно уникална и автентична - правена е пред свидетели, които поне пред мен, потвърдиха, че е абсолютно оригинална.

Тук съвсем ясно може да се види една протегната ръка в ектоплазмено състояние намираща се малко пред лицето на "дамата" (очертана е с тъмносиня ивица).

Тя е сгъната в шепа и "ръката" не е на ларва естествено, а на демон, който определено командва изцяло живота на въпросната дама от снимката. Вгледайте се във въпросната "ръка" и ще успеете да различите палеца й - твърде ясен и компактен като сгъстена фина материя!

Също така много ясно се вижда, че над самите пръсти на ектоплазмената ръка е закрепена обърната пирамида (също регистрирана в ектоплазмено състояние), която говори за огромната недобронамереност на този демон!!!

Имала съм си лично "работа" с него ... уверявам ви, защото въпросната дама ми е твърде добре позната.

По-нататък си правете сами изводи от видяното! Rolling Eyes


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пет Яну 04, 2008 10:51 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Дек 25, 2007 5:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

На тази снимка по-долу пък са регистрирани от същата журналистка изключително зловредни демонични структури, свързани с небезизвестния Бай Ангел, който страда от шизофрения.

Той беше разобличен в перверзните си деяния и измами от "Господари на ефира", така че няма начин да не се сетите за него ... Cool




Сега спокойно можете да направите още едно сравнение кой с кого може наистина да се идентифицира, и още повече ... кой с какви зловредни същности контактува под претекста, че контактува с най-добронамерените духове-шамански, ... а що се отнася до Бай Ангел той завалията направо контактуваше с Бога, после пъс с Исус и т.н.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Дек 25, 2007 6:05 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Давам отправка чрез този линк към сайт, от окито може да разберете нещичко за функцията на мозъка и да си направите някои изводи за себе си.
http://www.amnu.kiev.ua/ukr_ver/u_16_4_10.html

А в темата "УЧЕНИТЕ ОТКРИХА МЕХАНИЗМА НА ЯСНОВИДСТВОТО", в раздела "Карма, прараждания и духовни науки" може да прочетете и нещичко от учени, които са регистрирали ... ясновидството.



А ето тук ще ви кача моето ЕЕГ изследване заедно с компютърната томография на мозъка ми, чрез които доказаха ясновидските ми способности.

Можете спокойно да разгледате снимковите материали и сами да прецените къде е истината ...




Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Вто Дек 25, 2007 6:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Дек 25, 2007 6:08 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Та ... когато тръгне един дух да се преражда, то той търси сходните вибрационни честоти на ДНК-то и съответно мозъчната функция на прилежащото, на които е бил носител в ... предишните си животи.

Никога не забравяйте това!!!

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Дек 25, 2007 8:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Случайно се загледах в долната част на лицето на Преподобна Стойна и ... съзрях нещо много познато.

В първият момент не успях да се сетя какво е, но ... изведнъж в съзнанието ми изплава една голяма картина на един известен български художник - нарисувана на върху голямо дървено "платно" ... това бях аз.

Вниманието ми беше насочено към устните и ... ето ... преценете сами има ли сходна прилика?!







Ей, ей, ей ... само не си мислете, че правя тънък намек към претенции за това, че бих могла да бъда тя ... НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ... нищо подобно!!!

Но ... със игурност сме от една кръвна група, с общо ДНК ...

Искам само да ви обърна внимание на факта, че това, което твърдят руските учени за прераждането, че е свързано с ДНК-то е абсолютно вярно!!!

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 26, 2007 12:20 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

И тази тема ли изобщо не ви вълнува?! Shocked

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 26, 2007 12:33 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това звучи съвсем логично,някои учени по този начин обясняват генетичната памет,или т.н.атавистични спомени/не съм сигурна за точността на термина/.Или как човек понякога "си спомня" как някогоа си е живял в пещера - според някои това е спомен от предишен живот,според други - "генетична памет",в крайна сметка сигурно и двете.


_________________
Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 26, 2007 12:37 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ха ... ти се появи!!! Shocked Razz

Много правилно разбираш ... точно и двете е, терминологията е без значение, знаеш, че разбирането е важното.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Didi




Регистриран на: 29 Авг 2007
Мнения: 1542
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 26, 2007 3:21 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не знам за ДНК-то Embarassed , но на мен лично ми направиха впечатления снимките,които видях!

Не съм мислила,че тези демони,ларви или духове (както искате го наричайте ) са причина за тяхното състояние!

До сега съм си мислела,че причината е в тях самите ,а то какво било Crying or Very sad

Говоря конкретно за техния случай и нямам предвид друг,защото е относително да говоря общо! Surprised

_________________
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov