НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Апр 19, 2024 9:29 am Вижте мненията без отговор
КОСМИЧЕСКИ АНГЕЛИ
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Дек 29, 2007 11:52 am
МнениеЗаглавие : ?????????? ??????
Отговорете с цитат

Те тайнствено са се усмихвали на астронавтката Сабицкая.

7 гигантски фигури се появяват в пространството до орбитална станция "Салют-7" през 1984 г.

Месецът е юли, а денят е 155-ият от мисията на най-известните съветски космонавти. Владимир Соловьов, Олег Атков и Леонид Кизим внезапно забелязват гигантите с човешки облик блестящи ореоли и криле с големина на пътнически самолет.

По-късно други техни колеги ще видят отново странните наблюдатели. Сред тях е и Светлана Савицкая. "Те се усмихваха -спомня си тя, - сякаш искаха да ни разкрият някаква величествена тайна."

Усмивка №1

Станцията е залята от пулсираща оранжева светлина. Толкова е силна, че космонавтите губят временно зрението си. Първата им мисъл е логична: на борда е избухнал пожар или взрив и скоро умрат.

След краткото заслепение Атков, Соловьов и Кизим докладват в Центъра за управление на полетите. Фразата, която чуват на, Земята, звучи фантастично.

"Виждаме човешки лица отвън!..." - предава на висок глас командирът Атков. До космическия кораб висят седем усмихнати ангела с лица и тела на хора, само че по-високи. Те размахват огромни криле и съпровождат "Салют-7"цели 10 минути, повтаряйки маневрите на станцията. После изчезват.

Тримата мъже решават, че халюцинират едновременно или са изпаднали в кратко умопомрачение. Друго обяснение не се осмеляват да измислят. На 167-ия ден от полета първоначалната група е попълнена със Светлана Савицкая, Игор Волк и Владимир Джанибеков. Отново станцията е окъпана от портокалова светлина, а седемте засмени ангели надничат през илюминаторите.

"Всеки от тях беше с размери на "Боинг" твърдят Волк и Савицкая. "В Космоса не съм срещал ангелски създания, но извънземни кораби - да", коментира историята през декември 2007 г. ветеранът на американската астронавтика д-р Стори Масгрейв. На 19 ноември 1996 г. той излита със совалката "Колумбия" в мисия около Земята за 17 дни. Екипажът му е връхлетян от диск с диаметър 46 метра.

Корабът е с външен пръстен, въртящ се обратно на часовниковата стрелка. "Появи се отникъде и се движеше с висока скорост. Правеше невъзможни маневри наляво и надясно. Заснехме цялото му удивително изпълнение", обяснява Масгрейв, който работи за НАСА от 1967 г. и е участвал в 6 мисии.

Преди това завършва в различни университети математика, статистика и бизнес администрация, компютърно програмиране и химия, и защитава докторска дистертация по медицина в Колумбийския университет.

Печели и постдокторска стипендия, докато е на служба във Военноморските сили на САЩ. Там прелита 17 700 часа на 160 различни типове граждански и военни самолети. Професионален парашутист е и зад гърба си има 500 скока
плюс 100 експериментални за изследване на човешката аеродинамика.

"По време и на 6-те си космически мисии очаквах появата им, без да вярвам в тях. След полета с "Колумбия" единственото, което ми остава да твърдя, е, че те съществуват" - убеждава астронавтът.


Хроника на руските извънземни срещи


През септември 1976 г., когато над Техеран прелита НЛО, във в. "Техеран" излиза интервю със съветския космонавт Валерий Кубасов, дипломант на Московския авиационен институт, награден с десетки ордени и медали от СССР, Унгария, Югославия и Чехословакия за приноса си в науката и космонавтиката.

"Всички космонавти по обединената програма "Съюз-Аполо" следим внимателно за появата на НЛО в орбита и открития Космос. Предполагаме, че това са кораби от други Слънчеви системи" - заявява два пъти героят на СССР.

През 1978 г. от борда на орбитална станция "Салют-6" космонавтът Владимир Коваленок се любува на ангелско лице, което ту се приближава, ту се отдалечава от нея.

В нощта на 14 срещу 15 юни 1980 г. космонавтите Валерий Рюмин и Леонид Попов забелязват от борда на "Салют-6" рояк бели светещи фигури.


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Съб Дек 29, 2007 12:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Didi




Регистриран на: 29 Авг 2007
Мнения: 1542
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Съб Дек 29, 2007 12:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

В момента съм ето така Shocked

Много интересно,но защо са били толкова големи тези ангели?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Дек 29, 2007 12:43 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Защото се намират в друго измерение, в друг пространствено-времеви континиум ... Wink

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov