НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Апр 19, 2024 9:54 am Вижте мненията без отговор
ПЛАНЕТАТА НИ СЪЖИТЕЛСТВА С ПАРАЛЕЛНИ СВЕТОВЕ
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Яну 04, 2008 10:40 pm
МнениеЗаглавие : ????????? ?? ??????????? ? ????????? ???????
Отговорете с цитат

След завръщането си от поредната експедиция в Египет световноизвестният руски хирург офталмолог проф. Ернст Мулдашев взриви научното братство с изявленията си за съществуването на светове, успоредни на нашия. Според него доказателствата в полза на паралелните вселени се намират в родината на фараоните.

На пресконференция Ернст Мулдашев хвърли поредната си бомба: египетските пирамиди са построени от хора, чиито статуи може да се видят в страната на Тутанкамон. “Това са люде от паралелни светове, именно тях древните египтяни смятали за богове, каза той.

Любопитно е, че религиите признават съществуването на тези паралелни светове. В Корана например се посочва, че те са 1000. Според съвременни учени пък вселените, успоредни на нашата, са невидими и неосезаеми за нас, тъй като се намират в друго пространствено измерение.

Проф. Мулдашев и неговите сътрудници смятат, че те не са изолирани от нашия свят, че “живеят” с нас. На същото мнение са и доста физици. Те твърдят, че в триизмерното пространство веществото наподобява триъгълник, а в обемно изражение – тетраедър.

В четириизмерното пространство то съответства на два триъгълника, съединени в правоъгълник, а в обемно изражение е октаедър (геометрично тяло с осем стени), и т.н.

Руските учени са убедени, че материята на паралелните светове е проницаема за нас, понеже по принцип е празна, но не можем да я зърнем, защото е невидима както заобикалящия ни въздух.

Анализирайки тибетския Град на боговете, който посетиха преди няколко години, те допускат, че има както триизмерна, така и четириизмерна, петмерна и шестмерна Земя. При това тези космически тела съществуват заедно, показват изчисленията им.

”В десетки древноегипетски легенди често се споменава за невидими хора (богове), които периодично се материализират. Науката разполага с данни, че тези люде, чийто ръст бил огромен, смятали себе си за жители на Земята, а не за пришълци от други планети. Те са ни оставили спомен за себе си - статуи в натурална големина”, продължава проф. Мулдашев.

На журналистически въпрос защо смята, че познатите в цял свят грамадни статуи в Египет са дело на хора от паралелни светове, а не на коренното население, той отговори така: “Бронзовите длета на древните жители на тази държава не са могли да постигнат наблюдаваното от нас съвършенство. Всички скулптори, с които съм се консултирал, твърдят, че със старинните инструменти не може да се постигне такова съвършенство”.

Той е прав. Поразяващ е например размерът на въпросните статуи: 27-метровите колоси, седнали в храма Абу-Симбел, са съпоставими с 10-етажна постройка.

Акад. Мулдашев е убеден, че конкурент на тези гиганти е само загадъчната статуя на “четящия човек” в тибетския Град на боговете. Твърде съмнително е, че с помощта на примитивните технологии преди няколко хиляди години е било възможно създаването на такива чудеса.

Учените от екипа на световноизвестния учен смятат, че уредите, използвани за направата на статуите, са изобразени на самите каменни колоси. Главата на всеки от тях е украсена с “корона”, която е по-скоро устройство, преобразуващо мозъчната (психичната) енергия в други видове енергия (механична, електрическа и т.н.).

На брадичката също има някакъв прибор. В ръцете си гигантите държат нещо подобно на джойстик. “Съмняваме се, че това са прости украшения, отдавна се убедихме, че древните хора са използвали предимно психичната енергия, за това говорят и много легенди”, казва проф. Тимофей Никитин, зам.-ръководител на експедицията.

По всяка вероятност психичната енергия е привеждана в действие с мантри (заклинания). Доста учени са на мнение, че дешифрирането на мантрите ще бъде възможно в съвсем близко бъдеще, т.е. след 3-4 години.

Те предупреждават: психичната енергия е много помощна в сравнение с повечето други енергии и поради това използването на заклинанията в съвременния свят, пълен със завист, злина, подлост, алчност и др., би имало фатални последствия за човечеството.

Хипотезата за съществуването на паралелни светове поддържат много учени. Един от тях – американският физик проф. Друнвало Мелхиседек - дори посочва ръста на съществата, които ги обитават.

Той пресметнал, че хората в четириизмерната успоредна вселена би трябвало да са високи 3,6-4,5 метра, тези в петмерната – 10,6 метра, в шестмерната - 18 метра, а в седеммерната - 26-28 метра.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Съб Яну 05, 2008 10:22 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Тази теория винаги е будела у мен много въпроси. Ако тези същества са земляни, то защо тяхното развитие е вървяло във възходяща линия /след като те могат да идват при нас, а ние не можем при тях, ясно е кой е по-напредналия/, а нашето - не? Ако на планетата Земя се случи голям природен катаклизъм /падане на метеорит, изригване на вулкан, потъване под океана на остров и т.н./, то той дали се отразява и при тях - след като физичното тяло е едно и също - би трябвало. В такъв случай те би трябвало също да са засегнати от катаклизма, който примерно е довел до изчезването на динозаврите, или до потъването на Атлантида. Защо са идвали само в дълбоката древност? Все пак от тогава са минали няколко хиляди години и нищо по-сетне не говори за тяхното присъствие. Защо изобщо са идвали? Едва ли, за да се поразмотаят насам-натам и да си вдигнат по някоя статуя. Има и други, но спирам, защото пак се превърнах в Пенчо-питанката.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Маг Живин




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 1558
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Яну 05, 2008 11:49 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Има една много интересна книжка по въпроса за паралелните светове и се казва "Паралелната вселена" от Маркъс Чоун. Стига човек да не се одремва, когато чете малко по математико-физични обяснения. На мен ми беше интересна - доста. Съдържа 12 хипотези и разбива разни илюзии научни и не чак дотам научни.

PS: Предупреждавам само, че не е окултно четиво, в което прелитат херувимчета и се описва как след смъртта всички, които сте обичали ви очакват строени в редица и благо усмихнати, а онези, които са ви мразили или вие сте мразили ги няма никакви (тази липса винаги ме е озадачавала... Rolling Eyes ).

_________________
"Всекиму своето!"
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Яну 05, 2008 12:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да, те са земляни, Пенка и тяхното развитие е вървяло във възходяща линия поради порстата причина, че те са вибрирали на необходимата честота за тази цел.

Освен това начина им на живот е бил съгласуван според правилата и закономерностите на Вселената!

Телата им са различни от нашите до толкова, доколкото плътноста им може да се променя от самите тях, поради простата причина, че Те са усвоили техниките, чрез които могат да правят това.

А това е основна методика за оцеляването им при даден катаклизъм, защото ако се прехвърлят от единия пространствено-времеви континиум в другия, с по-различна честота на октавата Те остават недосегаеми.

Те идват и сега - въпроса е дали ние ги виждаме, усещаме и ... припознаваме. А бихме могли да регистрираме Тяхното присъствие само ако можем - поне в известна степен, да речем - да вибрираме на определената за целта честота. Всичко зависи най-вече от "командния ни пулт", сиреч мозъка, който трябва да използваме по местопредназначение. Това е.

И Те не идват, Те просто присъстват "тук и сега", успоредно с нас ... само измеренията са ни различни, защото и честотите на вибрациите ни са различни.

Те са и наши Учители ... Wink

Засегнат от катаклизма може да бъде този, който се намира в успоредната, в която той става, защото тогава вибрационните ни честоти ще са еднакви.

А сега кажи ми, как може да не бъдем засегнати от катаклизмите, които ни спохождат (още повече, че в повечето случаи сами си ги провокираме и предизвикваме!) след като вибрациите, които създаваме, и чрез които присъстваме в битието са на такова ниско равнище и са тотално деструктуриращи???!!!

Чалга, наркотици, лакомия, разврат, алчност, егоизъм, завист и злоба - основни движещи фактори в житейския път на онова толкова примитивно животно, което се интересува преди всичко от това, че деколтето на Глория е подложено на критика от някои по- будни умове (може би!) - дори твърди, че е по-важно,че тя пее за болни деца и няма значение това, че е излезнала почти гола на подиума - буквално по цици, още повече, че видите ли била далече от чалгата!!! Shocked Shocked Shocked

И това написано на първа старница на в-к "24 часа", дето вестник е с претенциите, че не е от ранга на жълтата преса ... Shocked Laughing Laughing Laughing

Култура и ... интелигентност, и нищо общо с тях, дори нищо подобно. Пълен и тотален упадък не само на духовно ниво, ами и на физическо - какво искаш от получовешки същества, които възприемат устата си като полов огран???!!! Shocked Confused Rolling Eyes

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Съб Яну 05, 2008 1:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз се пробвах да я чета тази книга, но като не разбирам от физика и математика, ми се налагаше да ползвам Илия за учител, ама на него му писваше да ми обяснява непрекъснато, пък аз да не разбирам и така...Иначе той го разбирал /така твърди/ и му се струвало напълно естествено и закономерно. Математик, к'во да го правиш. Като почне да ми обяснява с понятия от квантовата физика, колко било просто да се разбере това, че време не съществува, аз започвам да пия... Very Happy
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Яну 05, 2008 1:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

И к,во пиеш?! Shocked

Ако не е тайна, значи ... Cool Laughing

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Съб Яну 05, 2008 3:45 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
И к,во пиеш?! Shocked

Ако не е тайна, значи ... Cool Laughing

G&T,разбира се!
...то зат'ва и не може да го разбере Razz

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Съб Яну 05, 2008 5:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Лордът позна като за през лятото. Laughing Сега съм на червен пелин. Ама като прочетох в публикацииите какво е качил за Египет, си дадох сметка какво прави бозата от човека.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Яну 05, 2008 5:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Аз си позволявам чаша червено през зимата,а пелинът нещо ми горчи.Те бозаджиите не са в час,че D&T е за разхладително,зимно време не върви. Laughing

---------------------------------------------------------------------------------------------------
МОДЕРАТОР: О, кей ... изтрито е вече ... Very Happy

_________________
Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 2:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Тази картинка си е една чиста перверзия, Кати!

Ама то първичнтие инстинкти виреят най-вече при хората ... особено напоследък, ще знаеш! Cool

Не знам защо, ама все вземат половите си органи ... за устата?!

Може би защото и двете неща са ... Божествени?!

Това вече си е чиста ... парейдолия, нали?!

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 2:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Ай, аз чак сега го забелязах,може да го изтриете.Явно пареидолията при мен тоз път не сработи. Shocked Embarassed


_________________
Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 2:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

О, кей - няма проблеми ... нещо си се разсеяла ... на кой ли не се случва ...

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov