НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Апр 19, 2024 10:13 am Вижте мненията без отговор
КАКВО ВИ ВЕЩАЯТ ЗВЕЗДИТЕ ПРЕЗ 2008 Г.
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Яну 09, 2008 9:30 pm
МнениеЗаглавие : ????? ?? ?????? ???????? ???? 2008 ?.
Отговорете с цитат

ОВНИТЕ трябва да проявяват разум и хармония.

Още през месец януари ще получите едно предложение за съвместна работа, но добре си помислете, задължително трябва да проучите да не би то да крие рискове.

През март нови проекти, нови възможности, свързани с път, ще ви дадат крила и вие ще работите с удоволствие. Родените през първата декада от зодията ще имат изключително добри изяви.

Родените през третата декада ще се радват на доста голяма покупка и на възможности за силни служебни изяви. През април, май, юни и юли ще имате печеливши ходове. Ще се радвате на нови контакти през август, ще почувствате как една огромна вълна от успех се приближава към вас.

Не търпите бариери, но през септември ще се изправите пред една такава (или ще трябва да я прескочите), което ще е трудно или малко да я изкачите, да се вдигне и продължите напред.

През годината по различно време от две различни страни ще ви бъдат направени две предложения за работа. Преценявайте нещата с разума си, защото може да бъдете подведени.

Обичате свободата и независимостта, води ви любопитство към света. Доста от вас ще пътуват из страната и извън. Очакват ви материални постъпления, които няма да са малко, а някой нов дом.

Здравето ви ще бъде стабилно, но някои от зодията ще претърпят операция, която ще бъде успешна. Много от вас ще трябва да се погрижат за очите, стомаха и изострената си чувствителност.

През 2008 година превръщате работата едва ли не в смисъла на своя живот. Преливате от идеи и творческа енергия, но предпочитате да работите сами.

За любовта 2008 г. ще бъде година за избор в личния живот. Много от вас може да сключат брак или да изберат съжителство. Тези, които са позакъснели с брака, също ще се радват на появата на човека, който ще им предложи брак или съжителство. Щастливи дни петък и събота, лош ден - сряда.



ЗА ТЕЛЕЦА 2008 ще е година на обективност и по-голяма разсъдливост.

Изминалата 2007 г. ви даваше, но и вземаше много. От началото на годината планетните аспекти ще улесняват сбъдването на амбициите ви по отношение нарастването на финансовите ви ресурси.

През 2008 г. ще се наложи да изисквате повече от другите, но и вие също няма да се щадите. Прекалената ви любознателност, която граничи с досадно любопитство, няма да е от най-добрите ви съветници.

Годината ще ви изпълни с много оптимизъм и победи, но все пак не бива да забравяте, че не трябва да се самозабравяте - от вас се иска да бъдете по-честни и коректни.

През март или април често присъщата ви прибързаност ви създава и проблеми в професионалната сфера. Тази динамичност трябва да се вкара в определени канали, които да контролират и по този начин да привличат успеха на ваша страна.

По-сложен ще бъде личният ви живот. Проблемите с човека до вас не са от вчера. Имате голямо желание да създадете семейство, но нещата не вървят натам. Ето в последно време няколко изневери са причина дълбоко да се разочаровате.

През май ще срещнете нов човек, който ще ви даде много любов и ще ви предложи брак. Успехи в работата, учението или бизнеса ще имате през юни. За много от вас се очертава просперитет в областта на финансите и рекламата. Те ще ви издигнат с няколко стъпки нагоре.

Ще сте доста неприятно изненадани от приятел, който през есента ще се опита да нарани достойнството ви. Съветът ми е просто да го отминете.

В края на годината ще имате възможност да правите разлика между лъжата и истината, между несправедливостта и правдата и по този начин ще осигурите отъпкан път напред. Пазете се от поява на капризи и не усложнявайте нещата с емоции.

Здравето - ще имате оплаквания от болки в краката и ставите, имате нужда от почивка.

Работата и бизнесът - ще има месеци, в които ще постигнете големи резултати. Но не е изключено да имате и доста слаби месеци, но все пак балансът ви в края на годината ще бъде добър.



БЛИЗНАЦИТЕ да не се раздвояват и колебаят.

За да имате успех, гонете страховете далече. При всяка неочаквана неприятност или несполука трябва веднага да се освободите от първия неуспех - това ще ви помага за правилно решение.

Родените от първата декада на зодиака да се пазят от фалшиви оферти, дошли по електронен път. Проверявайте всичко и въпреки вашата бдителност някои от Близнаците ще имат работа със съд. Неприятно е, но ще се справите - не протакайте съдебните дела, стремете се към бързо решение.

Юни ви дава възможност за печалби. Септември ви помага да се захванете с нещо интересно и успешно начинание.

Избягвайки да се гневите, особено когато сте на работно съвещание или обсъждания. Хубаво е, че не забравяте доброто, което са ви направили. Това привлича късмета ви, тласка ви да вървите напред.

Помислете с повече грижи за родителите си, защото вероятно ще имат нужда от това. Последното тримесечие от годината ще предложи на някои брак, на други увеличаване на семейството с красиво бебе.

Ако сте свободни, ви очакват нови приятни запознанства, които ще се развият постепенно и ще ви карат да се влюбите все повече и повече.

Родените в периода 5 до 10 юни може би ще преживеят леко разочарование от половинката си, дали са семейни или не. Очакват ви много изяви.

Близнаците са изключително любопитни към света и жадни за знания. Те почти никога не остават на едно ниво в образованието си, винаги се стремят към повече.

Това се оказва много важно за тях. Силата на Близнаците обикновено е в науката, литературата, журналистката, но могат да бъдат добри инженери и адвокати.

Здраве - скрити и недиагностицирани заболявания ще ви напомнят за себе си с определени симптоми. Ще е нужно да прочистите организма и да започнете лечение, което има изгледи за сполука.

Работа и бизнес - през годината ще купите нещо по-голямо, възможно е апартамент, кола или офис.

Любовта - какво да ви кажа за любовта, вие сте толкова чаровни, разговорливи, романтични, е – не малко практични, разбира се, но ви очакват много изненади в положителна насока.



РАЦИТЕ ще започнат трудно годината, пазете си здравето.

Месец януари ще бъде доста труден за родените от 23 юни до 29 юни, 2, 5, 7, 17 и 20 юли. Тези, които са родени на тези дати, да не подценяват здравето си и да не влизат в задълбочаващи се служебни конфликти.

Раците, ако искате 2008 г. да ви е по-спокойна, бъдете дипломатични. Пазете се от меркантилна личност, която иска да работи с вас, но е богата само на приказки и обещания, без да има финансови възможности, с които се хвали.

Ще бъдете притеснявани и притискани от хора, които ще се опитат да ви забъркат в интриги, за да ви принудят да се включите в сделка, която не е добра за вас.

Родените през третата декада на месец юли ще бъдат дълбоко признателни на жена огнен знак, която от години върви редом с тях и наистина допринася за успешното развитие.

През юли ще се трогнете от вниманието на добри приятели, които в тежък за деловата ви дейност момент през годината ще са плътно до вас и няма да ви изоставят.

През годината дипломатичността, която по рождение ви е дадена, ще ви помогне да запазите позициите и териториите, които са ваши.

Една продажба през годината ще ви донесе доста средства.

Раците са много хубава зодия, но не трябва да градят личния си живот върху пясъчни кули. Бъдете предпазливи в избора на партньори по обяви и интернет.

Запомнете, това са грешни ходове, зад тях понякога се крият големи неприятности, които могат да се отразят катастрофално на разбиранията и любовта и да оставят за дълго отпечатък върху емоционалния ви живот.

През август ще постигнете най-важната цел, която сте си поставили. През втората половина на годината ще се настроите за разумна икономия на сили и материални ресурси, става дума не за снижаване на жизненото равнище, а само за концентрация на енергията и ресурса за блага цел.

Здраве - обърнете внимание на хроничните заболявания. За някои от вас има вероятност за малка оперативна намеса - ще премине леко.

Работа и бизнес - присъствието на Луната в знака ви подчертава вашата емоционалност, други небесни тела помагат да разгърнете таланта си. Бизнесът ви ще върви добре, дава ви се възможност за контакти и договори с чуждестранни фирми.



Планетите ще помагат на ЛЪВА в духовни начинания.

Почивка сред природата, особено до вода, ще ви накара да забравите за безконечните проблеми. В началото на месец април не всичко ще бъде гладко в бизнеса и политиката. В края на месец юни кръгът от вашите партньори може да се измени.

Мнозина от родените под този зодиакален знак ще получат множество предизвикателства в професионалната сфера. Необходимо е да приемете нови тактики и да следвате правила, които смятате за подходящи за постигане на целите, които сте си поставили в делови и материален план.

Лъвове, годината ви дава добри пари - през април и юни, в периода 20-25 юли, 7 -20 август, а също и през октомври. Родените на 23, 27 юли и на 2, 7 и на 11 август ще имат големи успехи в бизнеса.

2008 г. е много благоприятна за инвестиране в недвижимо имущество. Много ми се иска през тази година да не бъдете наранявани по никакъв начин, но ми се струва, че някои от вас през септември ще са огорчени от близки роднини и колеги, за които са направил много.

Ще ви се иска да бъдете сами, да се усамотите, а дори оставайки само на хляб и сол, да се почувствате освободени и отдалечени от човешка злоба и завист. Пазете се от хора от чужда кръв.

Тези, които сега градят бъдещето си, трябва да знаят, че могат да упражняват всички професии, защото Лъвът във всичко влага предприемчивия си дух. Помнете, че шансовете за успех се увеличават, ако непрекъснато следите всичко съвременно и ново.

Звездите ви дават шанс да изградите интересна мозайка от парченцата информация. Ако правилно наредите пъзела, ще откриете нови възможности, добри перспективи в професионалното израстване.

Нови умения и знания ще засилят тази тенденция. Последните месеци ще са добри за нови връзки и делови партньори, творческа работа, постарайте се да не поемате чужди задължения.

Здраве - задължително е да минете на профилактични прегледи, ще ви открият едно много сериозно заболяване, затова го направете от началото на годината, не закъснявайте.

Работа и бизнес - първите месеци от годината ще наложи да се заемете с бизнеса и веднага ще възникнат проблеми. Не е изключена сложна ситуация с партньорите, които ще заемат неопределена позиция, в резултат на което разбирането помежду ви ще бъде нарушено.

Любов - възможни са романтични срещи, съвместно пътуване с любимия човек. Ако ви връхлети въздействието на някои дестабилизиращи фактори, то постарайте се да съхранявате спокойствието на духа и помнете това, че най-лошият мир е по-добър и от най-добрата кавга или разпра.



ДЕВИТЕ да чакат финансови потоци.

През януари ще отдавате всичко на семейството. Въпреки че известна част от тях ще отидат за спестяване, вие ще се почувствате по-самостоятелен човек отпреди. През февруари и март ви очаква изстрадан успех. Някои ще постигнат успех в обучението, други ще встъпят в брак, трети ще се влюбят. През май и началото на юни обстановката ще изисква от вас да проявите жертвоготовност към някого от обкръжаващите ви.

Девите през 2008 г. ще се радвате на благополучие и промени в дома ви, на продажби и покупки. Възможно е да започнете строителство, за което отдавна мечтаете. Ще бъдете удовлетворени, особено родените на 4, 7, 9 и 18 септември.

Безпокойствието в живота ви ще изчезне. Ще бъдете под влиянието на светли личности. Много е важно да отворите сърцето си и да правите добрини, защото годината е богата и продуктивна за вас. Трудности и неудачи, както и частични загуби, които понесохте през 2007 г., вече са зад гърба ви. Сега загубеното постепенно ще се възвръща.

Ще видите как през октомври, ноември, декември ще дойде голямата ви заслужена награда. Ще имате успех при водене на съдебни процеси.

Годината е изключително подходяща за продължаване на образованието и ще е успешна за всички, които са решили да го направят, независимо дали искат да учат в страната или чужбина.

Девите се изявяват като много добри педагози, икономисти и учени във всички области.

Здраве - обърнете особено внимание на кръвното налягане, което е доста нестабилно, ако трябва, потърсете помощта на лекар и сменете лекарството си, за да се почувствате наистина добре. Слабо място ви са червата и стомахът. Обърнете внимание на храната.

Любов - не сте от хората, които обичат всякакви приключения, но ето че в живота ви се появяват много интересни личности. Мисля, че трябва да я изживеете любовта, ако сте свободни. Тя може да ви заведе пред брачния олтар, ако сте обвързани и държите на връзката си, тази любов ще стопли душата ви.



ВЕЗНИТЕ ги чака много работа и богатство.

Везните рядко остават сами, търсят компания, дори имат нужда от нея. Освен това предпочитат работа, която да ги поставя сред колектив или поне да им позволява да имат по-тесни контакти с хора.

Везните рядко проявяват мързел, самите те работят усърдно, а държат и колегите им да полагат сериозни усилия. За вас 2008-а ще е година на много интензивна работа, но и големи материални придобивки, независимо дали ще са свързани с деловата ви дейност или от наследство.

Вие сте любезни и внимателни - носите чувствителни души. Налагате се със своето трудолюбие и професионализъм.

През януари до март много от вас ще се радват на голям успех, който ще е свързан с получаване на по-големи доходи. Бъдете внимателни през април, когато поради недоглеждане на документи може да имате сериозни проблеми.

Контактите ви в най-широк смисъл ще бъдат положителни. Въпреки това оглеждайте новите си познати по-добре и не прибързвайте със съгласието си за съвместно съжителство или съвместна работа.

Родените на 5, 8, 11, 17 октомври не трябва да дават пари в заем, защото много трудно ще им ги върнат.

Родените през септември ще имат проблеми със здравето. При някои ще се наложи болнично лечение и една лека операция. Проблеми с по-големи деца няма да оставят на мира Везните, въпреки че те са изключително отговорни родители.

През май и юни не се поддавайте на инерцията на работата си. Бъдете търпеливи и по-тактични, ако искате наистина да успеете. Връзките в чужбина ще са добре дошли за вас. Що се отнася до желанието някои да работят в чужбина, нека помислят добре - може би ще спечелят пари, но рискуват здравето си.

През юли или август трябва да се лишите от почивка, за да завършите най-после отдавна започналия ремонт и така ще се зарадвате на обновеното си жилище. Понеже имате прекалено и силно въображение, много от вас, които се занимават с изкуство, ще преуспяват и ще имат възможност да покажат своя талант.

Тази година ще подкрепи всичко, свързано с личните отношения на Везните. Тя ще е щедра, ще дава повече, но и ще отнема. Мъжете да внимават с мимолетните извънбрачни връзки, може да си имате много големи неприятности вкъщи.

След месец септември е време да започнете нов вид дейност, за която отдавна се каните. В никакъв случвай не превръщайте това в свое основно занимание, а се постарайте да развиете един съпътстващ вашата работа бизнес.

Това ще бъде, от една страна, хоби и интересно занимание, а от друга страна, един чудесен страничен доход, от който вие се нуждаете. Не си мислете, че финансовото ви състояние ще се влоши, напротив - парите ще идват при вас равномерно и вие ще бъдете доволни от развитието на бизнеса ви.

Обичате това, което вършите, но бъдете внимателни и към здравето си, от него зависи много. Вашите слаби места са костната система, стомахът и нервите - пазете се, защото те могат да ви откъснат известно време от работата.

Здраве - вашият енергиен потенциал не е висок, затова водете здравословен живот и пазете организма си, укрепете имунната си система, за да нямате проблеми с някои вирусни заболявания.

Работа и бизнес - можете да предприемете пътуване или да се заемете с въвеждане на порядък в бизнеса. От вас се иска упорит труд.

Любов - обичате страстно и бурно и искате да ви отвърнат със същата любов, но се случва рядко, вие винаги давате повече от партньора си и понякога правите грешки. Пазете се, дами, от нежелателна бременност - това се отнася за по-млади момичета.



Успех във всяко начинание чака СКОРПИОНА.

Скорпионите трябва да внимават с отношенията към хората, това ще бъде за вас главната тема за тази година, вместо да говорите, постарайте се да разберете мотивите за действие на своето обкръжение.

През януари ви очакват трудности във финансовите дела, преговаряйте с влиятелни хора.

Едновременно с това този период е изключително подходящ за всякакъв вид дейност. Настъпващата година още през януари може да не бъде богата на събития, но пък вътрешният ви живот ще стане много по-богат.

Най-важното постижение през тази година е вашият душевен комфорт и освобождаването от тягостно задължение. Ако за това е необходимо да смените местоживеенето си, направете го.

През февруари ще се наложи да отдадете много сили на семейството си, а през април може би ще трябва да се направи ремонт. През май и юни мнозина от вас вече ще започнат да усещат тежестите на новото си положение, с което вие волно, неволно ще започнете да се натоварвате.

След полугодието започва една силна година за Скорпионите, очаква ги голям късмет, финансови успехи, израстване в професията, признание, неочаквани приятни изненади, срещи с много хора, които ще ви тикат да вървите напред.

Ще се чувствате с повишен тонус и много по-работоспособни. Родените през ноември да се пазят от хаос и обърквания. Има вероятност да възникнат някои делови трудности, но предполагам, че здравият ви разум ще ви помогне бързо да се справите.

През юли се пазете от хитрините на колеги или партньори, които имат голямо желание да ви изместят. Ще го предотвратите, тъй като ще усетите намеренията им навреме.

Скорпионите, които обичат мимолетните флиртове, трябва да са много предпазливи, защото за тяхно нещастие половинките им ще са доста наблюдателни. А има и друго - не си струва да си харчите парите по жени, защото може да ви лепнатт болести.

Работа и бизнес - професионалните дела благополучно се развиват. Възможно е получаването на доста пари за свършена в миналото работа. Създава се напрежение в отношенията с партньорите, по пътя ви се появяват препятствия, но звездите ще ви помогнат да се оправите.

В любовта ви предстоят много промени, тези, които са семейни, да внимават, защото има опасност да си развалят отношенията в семейството, а тези, които не са семейни, ще срещнат своята половинка и ще стигнат до брак.



СТРЕЛЦИТЕ подхващат нови начинания, увенчани с успех.

През 2008-а е време за поредни промени. И ако се наложи да промените своя начин на живот или да преразгледате някои отношения, то припомнете си пословицата: ”Всичко, което ни различава, е за добро”.

Личният ви живот тази година за вас е много важен. Започва една хубава година за Стрелците, очаква ви голям късмет, финансови успехи, израстване в професията, признание. Неочаквани приятни изненади, срещи с много хора, които ще ви помогнат да вървите напред. Ще се чувствате с повишен тонус и много по-работоспособни.

През март има вероятност да възникнат някои трудности, но предполагам, че здравият ви разум ще ви помогне бързо да се справите. Не обичате критиките, но е добре да се вслушате в забележките на някои от приятелите ви.

Пазете се от ината си. Той винаги ви носи неприятности. Бъдете по-търпеливи, ще постигнете по-големи успехи, ако по-малко държите на своето и разбирате грешките си. Това ще ви помогне да имате напредък.

Вашата емоционалност през март може да ви донесе доста неприятности, затова ви съветвам, когато сте ядосани, избягвайте контакти с агресивни хора и такива, които ви дразнят.

Невероятни работохолици сте, хората ви се възхищават и се учудват как се справяте с толкова много неща. Годината ви дава много правилни посоки – през май и юни ще изкарвате много пари, но контролирайте харченето.

През юли и август ще имате малко спад, но не се притеснявайте, през септември и октомври ще го компенсирате. Родени сте с голям късмет, но времената се менят и трябва да мислите сериозно за бъдещето си. Да определите какво и къде трябва да учите. За вас са подходящи всички професии, отворени към света.

Здраве - вашият енергиен потенциал не е висок, възможно е изостряне на стари болежки, спад в настроението. Разсеяността на вниманието е характерна за вас, което може да бъде причина за неприятности зад волана.

Работа и бизнес - възникналите проблеми няма да имат кой знае какви последици, но ще ви принудят да промените делата и плановете си, а също така да се разделите с ненужни хора в своето обкръжение.

Любов - влюбените ги очаква самота – доброволна или наложена от обстоятелствата. Нестабилните семейства бурно ще обсъждат общите имуществени въпроси, не са изключени преговори за подялба на имуществото.



КОЗИРОЗИТЕ да се въоръжат с търпение и дипломатичност.

Голяма част от вас през годината няма да успеете да владеете нещата – козовете са в ръцете на други играчи. Събирайте информация и се пригответе да се обърнете към тази страна на живота, която в даден момент е по-важна от всичко.

Интензивно планетно влияние, свързано с вашия знак, не се наблюдава. Звездите изискват от вас максимална дипломация - по-добре е да не градите грандиозни планове, но бъдете активни и не се поддавайте на умората.

През януари ще получите много добра информация, която ще ви помогне да задействате вашите планове. Превърнете прямотата си в дипломатичност. Вие сте със силен и устойчив характер, умеете да улавяте момента, притежавате решителност и можете да постигнете творчески и делови успехи.

Повечето от вас са в състояние да работят на няколко места едновременно. В никакъв случай през март и април не бива да изпускате добрите шансове, свързани с вашата работа, особено ако сте родени на 5, 11, 18 януари или на 23, 29 декември. Очаквайте материален израз на успеха си.

Козирози, ако искате през годината да се радвате на просперитет, възползвайте се от всички възможности, които съдбата ще ви поднесе. Понякога сте бунтовници, въставате срещу несправедливостите, ядосвате се на забележки, но все пак се вслушвайте в критиките към вас, особено през май и юни, а за някои през септември.

Прекалената разсъдливост, практичност и педантичност ви пречат. Бъдете дискретни, за да създадете хармонична среда около себе си. Ако успеете, през май ще почувствате сладостта на истинското благополучие. Обърнете внимание на младите хора около себе си, дайте им път и ги подкрепете.

Много от зодията ви ще имат възможност за промяна на офис или на дома си. Може да закупите нов дом или вила. Пътища в чужбина ще ви донесат приятни преживявания и делови успехи.

Притежавате възможността да се съсредоточавате, стремите се към разширяване на знанията си. Не винаги обаче сте постоянни, поради което пропускате много добри шансове за професионална реализация.

През тази година очаквайте промени в деловата ви дейност, които ще наложат да разширявате знанията си, за да се справите с новото, което ви предстои.

Много от вас ще обърнат поглед към чужбина, но и затова ще се иска подготовка, преди да вземете решение, изчистете си всички сметки, защото ще се наложи да се върнете за уреждане.

Възможно е да имате желанието да се сдобиете с наследник, но вашата половинка да не е на същата вълна. Опитайте се да намирате сходни интереси, които ви обединяват, и да промените представите си, ако се разминавате в някоя посока.

Здраве - Козирозите страдат от заболявания на костна система, ставите и мъчително главоболие. За всичко това е редно да вземете навреме необходимите мерки. Внимавайте с отделителната система - главно с бъбреците, които биха могли да ви създадат сериозни проблеми.

Работа и бизнес - очакват ви конфликти от други градове на страната или чужбина, възможно е да става дума за прекратявания на договори. Не е изключено неочаквано появяване на представители на проверяващи инстанции.

Затова си огледайте по-внимателно документите и да поправите грешките, които сте допуснали. Финансовата ситуация през годината ще бъде добра, но всичко зависи от вашата работа и отговорност.

Любов - тези, които не са семейни, ще имат възможност тази година да създадат семейство, а тези, които са семейни, да внимават в отношенията си, защото може да имат много сериозни проблеми, дори и да стигнат до развод.

Инат и разочарования ще пречат на Водолеите

През 2008 г. се изисква от вас определена целенасоченост, всичко, което ще постигнете през тази година, ще стане с упорит труд, много постоянство и дипломация. Изпълнени сте със сила и смятам, че нямате право да се отказвате по средата на пътя от нещата, с които сте се захванали.

През януари трябва да се организирате и създадете ред на работата във фирмата. Трябва да сте много внимателни, по никакъв начин да не допускате или прощавате грешки, които по-късно биха довели до големи загуби по отношение на финансите.

През март и април ви се отварят пътища за чужбина, които за едни ще са свързани с бизнеса им, а за други дългосрочна работа извън страната. Няма да ви бъде леко, но ще се справите.

Обичате да се съревновавате, понякога сте безпощадни в действията си, но е добре да укротите импулсивността си и да се простите с ината си. Помнете, няма да пробиете с глава стената, само ще се нараните.

През май не се отпускайте, поддържайте темпото, макар че много от вас могат да свършат за дни онова, което другите не могат да свършат с месеци. Трудно се примирявате с чужди методи на работа.

През юни се опитайте да си осигурите известна независимост в работата. Това е особено важно, ако се налага да работите заедно с хора, свикнали на установен ритъм. Запазете уважението на колегите, с които работите от години. През юли и август се пазете от груб диктат в деловата ви дейност.



ВОДОЛЕИТЕ в края на годината се опитват да контролират дързостта си, която излиза извън релсите.

Очакват ви добри материални възнаграждения, ако действате спокойно и последователно.

Вашата зодия се среща в почти всички професии, при това често и на ръководни длъжности, но всичко това изисква упорит труд. Ще имате шанс да постигнете повече, ако сте готови да се явите на изпити или конкурси, независимо дали са свързани с желаната от вас работа или учебно заведение.

Опитайте се да бъдете съвестни и ще постигнете повече, отколкото може да мечтаете. Слабото ви място е ниското самочувствие, което на всяка цена трябва да се подобри.

През годината започнете да отделяте повече внимание на външния си вид и търсете компанията на хора, които са положително настроени към живота. Направете всичко възможно да сте в компанията на успелите и ще получите достатъчно уроци, които можете успешно да внедрите в собствения си живот.

Здраве - спазвайте диета, спазвайте режим, през деня и сутрин правете гимнастика. Страдащи от заболявания на гръбначния стълб и сърдечносъдовата система следва да проведат профилактични мероприятия, като че ли е време да изключите крайностите в стила си на живот.

Работа и бизнес - отново ще стане дума за общи финансови дела, а мненията ви ще бъдат разнопосочни. Възможни са финансови загуби, разочарование от приятели, на които много сте вярвали, и в най-лошия случай прекратяване на предишно сътрудничество.

Любов - развеждащите се съпрузи ще решават важни имуществени въпроси, които са напълно естествени след развода. Стабилните двойки могат много да се карат или за известно време да се разделят един от друг.

Ако имате общ бизнес, ситуацията още повече се усложнява.



2008-а е кармична година за РИБИТЕ, да се пазят от измами.

Вие сте доста противоречиви характери. През януари всичко ще ви се отдава с лекота и ще съумеете от половин дума да схванете същността на всеки проблем. Проблемите през този месец ще се окажат предостатъчно.

През февруари ще се срещнете с интересни хора. Появяват се нови творчески замисли. През март напълно е възможно с конкретни ваши действия да увеличите своята популярност, а и броя на съмишлениците и влиятелните си благодетели.

Май и юни вашите житейски програми съществено ще се разширят, давайки ви допълнителни възможности и енергия - няма да ви е лесно, още повече че през август при вас трябва да се извърши преминаването от добро към по-добро.

Периодът на най-голямата лична инициатива за Рибите е през септември. Ако се занимавате с търговия или бизнес, има опасност от измами и дори от големи кражби. Ето защо непрекъснато проверявайте партньора или съдружника си, правете по-често ревизии, ако искате всичко да е наред.

Дните през октомври и ноември, а при някои през декември, също ще създават не малко проблеми за всички родени под знака на Рибите.

Много често се стремите към голямо богатство, макар и парите да нямат кой знае какво значение за вас, но когато ги постигнете, често ги губите. Трябва да сте постоянни в преследване на целите си докрай. През годината ви моля да внимавате много какво подписвате. Доверчивостта ви може да изиграе лоша шега, която да ви струва скъпо.

За вас 2008 г. е кармична година и затова добре си спомнете хора, които сте огорчили, без да има защо, а всъщност са били ваши мъдри съветници. Направете нещо за тях.

Пазете се от обири и измами. Финансовото ви положение ще е доста колебливо, но през годината ще имате условия за стабилизация, всичко зависи от вас. Вие сте от хората, които не могат да стоят на едно място. При по-големи загуби не изпадайте в гняв или в паника, защото по този начин ще усложните ситуацията с действията си.

Здраве - звездите съветват да използвате дадената енергия изключително за мирни цели, а също да избягвате травмоопасните ситуации в периода през март. Здравето ви ще е в добра форма и ако успеете да установите в хармония емоциите си.

Любов - влюбените тази година ги очакват значителни сътресения - възможно е изблик на чувства, романтични срещи и приятни изживявания. При семейните отношенията с децата значително се подобряват.


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Нед Ное 23, 2008 11:36 am; мнението е било променяно общо 3 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Чет Яну 10, 2008 10:45 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ама това е много различно от други писания за годината, които съм видяла! Shocked Направо е наобратно. Другите се скъсват да твърдят, че годината ще е най-успешна за козирога и телеца, а пък другите зодии - да се запасят с търпение за по-добри времена. Ха сега, де!? Това, което пише тук за овните, много ми хареса, обаче пише само за първата и последната декада, а за средната... Crying or Very sad
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Didi




Регистриран на: 29 Авг 2007
Мнения: 1542
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Чет Яну 10, 2008 10:47 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не знам кой е писал тази статия малко по-горе ,обаче напълно съвпада с моите планове за годината Smile

А и Маг Селена едва ли ще напише нещо ей така ,колкото да има! Smile

_________________
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Маг Живин




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 1558
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Яну 10, 2008 10:59 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
...Проблемите през този месец ще се окажат предостатъчно....
... няма да ви е лесно...
... има опасност от измами и дори от големи кражби...
... също ще създават не малко проблеми...
... Доверчивостта ви може да изиграе лоша шега, която да ви струва скъпо
... Пазете се от обири и измами...


Супер Confused Sad А penka се оплаква от руски астроложки. Я да опита да е риби през две и осма Rolling Eyes

_________________
"Всекиму своето!"
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Чет Яну 10, 2008 4:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Освен това и "кармична". Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Яну 10, 2008 8:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Е, то пък какво да кажем ние с "раците", значи ...

Винаги някой гледа да ни "прегепца" да му работим и "снасяме" парички и после най-старателно ни реже умните главички с хирургична точност и подмолни действия ... хкмкхм ...

И ... а стига с тия болести, бе ... всъщност една госпожа от бившите ни потребителки - "една велика магерица" ме беше "погребала" от тежко раково заболяване - последен стадий!!!

Не знам самата тя дали е жива още, ама нещо със здравето като, че ли не е точно така ... хкмкхм ... не моето, де ... това на хороскопа ... е, ама астролози, звезди - то те не са никак статични, та знае ли човек?!

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov