НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Апр 19, 2024 5:16 am Вижте мненията без отговор
ЗДРАВЕН ХОРОСКОП ЗА 2008 ГОД.
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Яну 10, 2008 10:00 pm
МнениеЗаглавие : ??????? ???????? ?? 2008 ???.
Отговорете с цитат

Овен – Ще имате добро здраве през настъпващата година. Някои от вас ще трябва да обърнат по-сериозно внимание на очите и стомаха си.

Телец – Ще имате повече здравни проблеми в сравнение с миналата година. Ще се откроят сравнително чести главоболие при доста хора от този знак. Ще се появят оплаквания от болки в ставите и краката при хората от средна и по-напреднала възраст. Добре е през лятото да отидете на море.

Близнаци – През зимата внимавайте повече на улицата, защото можете да получите травма. Положете специални грижи за това, което ядете. Скрити болести ще напомнят за себе си. Ще е нужно да прочистите организма си и да започнете съответните диети. През топлите сезони може да получите алергия от растение, което до сега не ви е дразнило.

Рак – Ако пушите, тази година е подходяща да откажете цигарите. Внимавайте с алкохола. Колкото се може по-малко яжте месо, а повече наблегнете на зърнените продукти и пресните зеленчуци. Лятото ще е благоприятно за вас. Обърнете вниамание на хроничните болести. Възможно е за някоя от тях да се наложи оперативна намеса.

Лъв – Тази година няма да е от най-добрите за здравето ви, така че си направете прфилактичн преглед. Честите простуди в студеното време ще са израз на отслабен имунитет. Може да се появят скрити тъжнения, особено в пикочо-половата система. Жени, които планират дете, трябва да си направят сериозни изследвания. Не се подлагайте на пластични операции!

Дева – Ще имате сравнително добро здраве през годината, ако спазвате съответните правила. Някои от вас може да имат влошаване на здравето поради прекаляването с компютри, телевизия и четене. Възможна е поява на болки в гръбнака и кръста – обърнете сериозно внимание на кръвното налягане!

Везни – Не подценявайте периодичното възникване на болки и се погрижете насреме за тяхното диагностициране и лечение, но не прекалявайте с посещенията си при лекари и внивавайте с псевдоалтернативни лечители. Вашият енергиен потенциал не е висок, затова водете здравословен начин на живот.

Скорпион – Възможно е при някои от вас да се прояви заболяване на щитовидната жлеза. Идете навреме при лекар специалист. Внимавайте с носенето на тежки предмети. Пазете се от полово предавани болести и не рискувайте с мимолетни връзки.

Стрелец – Увличащите се в честите купони трябва да ги ограничат. Задимените помещения, злоупотребата със спиртни напитки и мазни храни може да навредят. Енергийният ви потенциал няма да е висок през тази година. Възможно е обаждане на стари оплаквания и спад в настроението.

Козирог – През 2008 година при немалко от вас ще има налгащо се полезно обновление включително и в грижите за здравето. При някои от тази зодия ще има оплавания в костната система, ставите и главоболие.

Водолей – През новата година ще имате добро здраве и самочувствие. В студеното време са възможни банални простуди, а през топлия сезон са възможни проблеми със зъбите. Добре е да спазвате подходяща диета и да правите редовно гимнастика. През есента и в началото на следващата година бременните жени ще почувстват влошаване на състоянието си, но това ще се дължи най-вече на самата бременност.

Риби – Обърнете внимание на репродуктивната система. Тази година е особено благоприятна за зачеване и раждане. Затова трябва да надмогнете възможните вредни навици, свързани с тази тема. Избягвайте ситуации, в които има опасност от травми.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov