НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Апр 19, 2024 4:04 am Вижте мненията без отговор
КАКВА Е ВАШАТА ОРИС?
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Яну 13, 2008 12:28 pm
МнениеЗаглавие : ????? ? ?????? ?????
Отговорете с цитат

Кабалата е една от най-древните мистични учения, която търси връзката между очевидно житейското и “предначертаното”, т.е. рамките, в които всеки човек, въпреки волята и развитите си качества е затворен. Чрез силата на числата, кабалистите гадаят за съдбата на всеки отделен индивид.

Знаменитият метод се гради на числото 142857, което притежава космическата хармония. Умножено с 2 дава число със същите цифри, но разместени – 142857 х 2 = 285714. За да разберете и Вие дали звездите ви покровителстват и какво ви е отредено от орисниците, то направете следните елементарни математически преобразувания.

Напишете годината, месеца и деня на вашето раждане. Например, ако сте родени на 18 април 1968 год., то ще получите цифрата 1968418. Към това число прибавете кабалистичното:

1968418+142857=2111275

От числото премахнете нулата и повтарящите се цифри. В нашия случай се получава 75. Сега съберете останалите цифри: 7+5=12. Ако числото е над 12 още веднъж съберете цифрите. А ето и самото тълкувание на тайнствената кабала за вашата съдба.

1. Родени сте под щастлива звезда и имате щастието да градите живота си според собствената си воля, а не по стечение на ситуацията. Вашето житейско правило: “Щастието е като здравето - ако не го забелязваш, значи го имаш.”

2. Вашият характер е труден, пълен с противоположности и обърканата ви душевна нагласа може да се отърси от несигурността си единствено, ако си набележите строго определена цел, т.е. не трябва и да си помисляте да раздвоявате усилията си в няколко начинания. Пътят ви към добър живот е усиления труд за осъществяването му. Съдбата ви съветва: “Посейте постъпка и ще пожънете навик; посейте навик и ще пожънете характер; посейте характер, ще пожънете съдба.”

3. Вие сте галеник на съдбата и трудно бихте почувствали, че животът не е само пъстроцветен декор на сцена, а и низ от житейски несгоди. Съдбата ви предупреждава: “Няма рози без бодли.”

4. За съжаление, колкото и да ласкаете “късмета” си, той все бяга от вас. Щастието винаги остава на една ръка разстояние от вас, но прекрасно е, че вие въпреки това сте върл оптимист. За вас е успокоението, че старините ви ще са белязани от щастлива звезда. Житейската ви утеха е: “Ако не можеш да заповядаш на света, заповядай поне на себе си.”

5. Вашата съдба е борбата. Вие постигате всичко с много воля, устременост и хъс и почти винаги успявате. За съжаление щастието ви спохожда единствено в една посока. Иначе (най-вече в личен план) изживявате несгодите сам. Съдбата препоръчва: “Запознайте се с голямото нещо, докато е още малко.”

6. Ако не беше твърде бунтарската ви природа и постоянната ви мнителност, бихте могли да осъществите благосклонните виждания на орисниците за съдбата си, но буйността и необуздания характер определено не са от положителните качества, които биха допринесли за това. Съдбата за Вас: “Човек се лъже почти винаги, когато иска да постъпва хитро във всичко.”

7. Съдбата ви гали рядко, но когато спусне птичето на късмета над вас, внимавайте да не го изтървете, защото иначе житейския ви път е осеян от изпитания и лекомислени грешки, с които вие очевидно не можете да се справите сам, но когато съдбата ви се усмихне, тя го прави доста щедро. Вашият девиз: “Да знаеш да чакаш, е велико средство за успех.”

8. Вие не сте роден под нещастна звезда, но правите сами живота си труден. Бързите настроения, невъзможността да се справите сам със себе си, ви тласка към крайни мерки. Чувството, че сте изигран, неразбран и отритнат от обществото, заради трудния си нрав и инат, напълно заслужено ви отрежда място в ранглистата на вечно оплакващите се от живота, а всъщност (ако се огледате, ще видите, че с малко воля и усмивка) нещата са даже изцяло под ваш контрол. Вашият съдбовен шанс: “Онези, които се оплакват от съдбата, имат повече причини да се оплакват само от себе си.”

9. На вас единствено не ви достига кураж и увереност в собствените ви възможности и това е причината да бяга успехът от вас. Изживявате се като песимист, но нямате основания да се оплаквате от липса на възможности за реализация и реален шанс за достигане на високи лични и професионални успехи. Следвайте стриктно: “Не падайте духом; не успееш ли, започни отново”.

10. Честито! Вие не само сте родени под щастлива звезда, но и притежавате идеална нагласа за живота и знаете как да постигнете заветните цели. Внимавайте само да не си набележите твърде висока бариера! Пътят ви в живота: “ Обичай всички, доверявай се на малцина, не навреждай никому”.

11. Вие сте от малцината, които с малко труд и ясни цели постигат комфорта, за който мечтаят. Помислете обаче, дали не може да продължите с по-висши цели, отколкото да се задоволявате с вече постигнатото, защото на вас не ви липсва нито късмет, нито възможности. Помнете: “Леността се движи тъй бавно, и бедността я настига много лесно.”

12. Твърде много сте заети с чуждото щастие и не забелязвате, че вашето едва мъждука. Имате шанса да разгорите пламъка, но в характера ви за съжаление присъства колебанието и нерешителността и все изчаквате удобен момент, който понякога или ще ви подмине, или вие ще забравите да видите.

Вашата грешка: “Никое щастие не е тъй голямо, както е голям страха.”

meridian27.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov