Автор |
Съобщение |
MeGaN_
Местожителство: Велинград
|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 8:09 pm
Заглавие : ??? ?? ?? ????????? ?? ?????!???
|
|
|
Преди не вярвах, че е възможно човек да урочаса - струваше ми се че това е несериозно и са празни приказки! Още по-скептично бях настроена към баенето ... за глава например! Оказа се обаче, че самата аз урочасвам много често и както съм скарана с хапчетатаа... ! В момента имам чувството, че главта ще ми се пръсне, през живота си не съм имала толкова силно главоболие /и съм сигурна, че не ме е хванал грипа /! Ходих у комшийката да ми бае, но тя е излязла някъде и скоро главата няма да ми мине ! Маг Селена как можем да се предпазим от злите очи ? |
|
_________________ Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!! |
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 8:17 pm
Заглавие :
|
|
|
според мен щом те урочасват не е ли по добре да носиш нещо против уроки???само че не знам какво
инъче съм прилагала поне при мен измиването на очите със светена вода и помага.но и за товане съм сигурна дали е правилно. |
|
|
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 8:37 pm
Заглавие :
|
|
|
Много пъти съм мислила, но въпроса е "Какво"! Баба всеки път ме кара да зимам чесън с мен ! Не знам дали има някакъв ефект, но щом не съм забелязала значи... ! Вече и чесън не нося! Може би трябва да го проям... ! |
|
_________________ Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!! |
|
|
|
tan4eto77
|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 8:40 pm
Заглавие :
|
|
|
това за чесъна съм го чувала но според мен трябва да е нещо което ще привлече урочасващия поглед към него-някакъв предмет/бижу,манисто/знам ли.все ще се намери кой дани "светне "какво всъщност ще предпазва от уроки |
|
|
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 8:52 pm
Заглавие :
|
|
|
И аз предполагам, че трябва да е нещо такова! Представям си го като някакъв медальон , но предполагам че за всеки е индивидуално...! |
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 9:10 pm
Заглавие :
|
|
|
Здрасти, MeGaN_!
На първо място ще ти кажа, че ти имаш мигренозен пристъп! В това съм абсолютно сигурна! Какво може да се направи в случая?!
Най-добре ще бъде да отделиш малко време и да отидеш на невролог, като го помолиш да ти направи доплерова сонография на кръвните потоци на вертебралните артерии - тези, които се намира отстрани на шията ни!
На второ място ще ти кажа, че теб наистина те урочасват много лесно! Няма да обяснявам в подробности слабите ти места, които са основната причина да те урочасват.
Трето: намери си едно голямо синьо мънисто - така наречения синец - и си го носи отпред на гърдите, окачено естествено на врата ти с кожена каишка! Сега ги продават най-различни такива! Ако пък си намериш кръгче оцветено в синьо и бяло, но да е по-големичко така в диаметър - още по-добре!
А сега казвам една рецептичка против уроки: отиваш до чешмата и си измиваш хубаво лицето със сапун и вода - хладка. Когато вече си го измила вземаш и го плисваш с вода събрана в двете ти шепи три пъти един след друг, като казваш следната простичка формуласлед всяко плискане: "Откъдето дошло, там отишло!" След третото плисване и казване на формулата оставяш лицето ти да изсъхне само - без да го забърсваш с никаква кърпа.
Ако и тогава главоболието ти не мине - просто тичай много бързо в най-удобния случай за теб за изследването, което ти казах!
Хайдеее ... бягай да се самоотурочасваш! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
tan4eto77
|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 9:19 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена мънистото само от уроки ли предпазва или от негативна енергия като цяло? |
|
|
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 9:41 pm
Заглавие :
|
|
|
Цитат: | "Здрасти, MeGaN_!
Най-добре ще бъде да отделиш малко време и да отидеш на невролог, като го помолиш да ти направи доплерова сонография на кръвните потоци на вертебралните артерии - тези, които се намира отстрани на шията ни!" |
Невероятно... ! Никога не съм се съмнявла във вашите способности ! Как успявате да видите и то с подробности вскичко ! Наистина от едната страна на шията ми нещо се подду, а личния ми лекар каза да отида да си оправя зъбите ! Аз вече бях ходила, може и от това да се е получило, но... наистина неразбрах защо пак ме прати на зъболекар ! Преди ми бяхте казали да отида на невролог и аз се бях решила, но... не знаех какво да му кажа като ме попита какво ми е ! Сега вече знам и наистина ще намеря време !
Цитат: | "На второ място ще ти кажа, че теб наистина те урочасват много лесно! Няма да обяснявам в подробности слабите ти места, които са основната причина да те урочасват." |
Толкова ли е зле, че сте решили да ми го спестите !
Цитат: | "Трето: намери си едно голямо синьо мънисто - така наречения синец - и си го носи отпред на гърдите, окачено естествено на врата ти с кожена каишка! Сега ги продават най-различни такива! Ако пък си намериш кръгче оцветено в синьо и бяло, но да е по-големичко така в диаметър - още по-добре!" |
Добре, че кръгчето трябва да е синьо, ще си потърся и ще го нося с голямо удоволствие !
Цитат: | "Откъдето дошло, там отишло!" |
А това наистина много ми допада ! |
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 9:52 pm
Заглавие :
|
|
|
Оппаааа ... ако нещо се е подуло от едната ти страна на шията, то може да става въпрос за запушени лимфни възли, което никак не е безопасно!
Значи ... ще се наложи да се посъветваш и с твоя личен лекар, който да те насочи към специалист да види дали наистна става въпрос за проблем с лимфните възли?!
Никога няма да злепоставя някого от вас пред такава широка аудитория кои са ви слабите места, защото всеки знаещ или незнаещ може да използва моята информация срещу вас!!!
А инак изобщо не е "толкова зле", само дето малко е неприятно като усещане дадено последствие ... нищо повече! |
|
|
|
|
|
tan4eto77
|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 10:07 pm
Заглавие :
|
|
|
явно наистина повечето от нас сме немърливи към здравето си,а може и да не е така.например много от хората се притесняваме дали ще попаднем при точния лекар,защото и там има много измамници. |
|
|
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 10:09 pm
Заглавие :
|
|
|
Личния ми лекар вече ме прати на зъболекар ! Така, че най-добре ще е да се консултирам с някой друг лекр!
Благодаря ви Маг Селена / е време е да сложите вече емотиконче (целувка) / |
|
|
|
|
tan4eto77
|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 10:14 pm
Заглавие :
|
|
|
ооооооо то личните лекари/поне и моя/ имам чувството че не са си донаучили уроците мен например много време ме болеше капачката на коляното и вместо да ме изпрати на специалист ме езпеса мехлем за разширени вени добре че имам други лекари като познати че те ми помогнаха. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 10:29 pm
Заглавие :
|
|
|
MeGaN_ написа: | Личния ми лекар вече ме прати на зъболекар ! Така, че най-добре ще е да се консултирам с някой друг лекр!
Понякога MeGaN_, ако в зъба има гноен процес, то проблема може да се прехвърли във лимфата! Явно личния ти лекар затова те е изпратил на зъболекар, ама защо след това не ти е дал направление за изследване съответно на лимфата?! ... Или какво ... чака проблема да се задълбочи още повече ли?! |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 10:30 pm
Заглавие :
|
|
|
Ами това е така, щото личните лекари не могат да са специалисти по всичко.Не може един интернист да разбира и от гинеколкогия, и от ортопедия, и от неврология, а като им засвършват и талоните, а като запишат разни бумаги.Това са ми го разказвали, аз не съм ползвала Джипи отдавна, имам други, а по принцип и аз съм много нехайна към себе си, трябва не знам какво да ми стане, че да се завлека на лекар. |
|
|
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 11:39 pm
Заглавие :
|
|
|
СЕЛЕНА написа: | MeGaN_ написа: | Личния ми лекар вече ме прати на зъболекар ! Така, че най-добре ще е да се консултирам с някой друг лекр!
Понякога MeGaN_, ако в зъба има гноен процес, то проблема може да се прехвърли във лимфата! Явно личния ти лекар затова те е изпратил на зъболекар, ама защо след това не ти е дал направление за изследване съответно на лимфата?! ... Или какво ... чака проблема да се задълбочи още повече ли?! |
Знам, че от зъба може да се получи такова възпаление, обаче аз вече бях на зъболекар и не е имало усложения със зъбите /освен това подуване/! Лекаря ми каза, че след като стои на едно място, т.е не се променя големината на подуването, не е страшно, но аз естествено не му повярвах ! |
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|