Добре е да се придържаме към една тема ... такава, каквато е тя!
А ако няма такава ... просто я отворете!
Така, както направих аз?
viki каза:
Цитат:
Преди няколко дни прочетох темата за близнаците и високите жени ех че весело... тази зависимост определено ми харесва аз съм 175см и винаги съм си мечтала за близначки ... поживьом увидем
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
благодаря Маг Селена че ме коригирахте...
еми малко съм се изкалпазинила напоследък... пролича си...
много съм разсеяна ...
та за близнаците де... винаги съм си мислела че са интересно "явление"...
наблюдавала съм ги и стигнах до извода че имат много силна взаимна (не знам как точно да я нарека) връзка... по силна от тази между обикновените братя и сетстри... нещо което е на позсъзнателно ниво вероятно... нещо на ниво телепатия или ... и аз не знам какво точно... все едно че са едно цяло само че разделено на 2 равни части, които са като магнит... имах 2 колежки от университета, близначки и ако едната беше нещо в недобро настроение и другата губеше настроение... навсякъде ходеха заедно... интересни ми бяха да ги наблюдавам... често си задавам въпроса - Защо са се родили едновременно... какъв е смисъла на това цяло разделено на 2 ?
_________________ << За да видиш дъгата, трябва да се примириш с дъжда >> << Това, което не ни убива ни прави по-силни>>
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети