НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Апр 19, 2024 1:13 am Вижте мненията без отговор
ЗЕМНИ И ЧОВЕШКИ (ПРО)ЯВЛЕНИЯ
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Мар 26, 2008 7:31 pm
МнениеЗаглавие : ????? ? ??????? (???)???????
Отговорете с цитат

Радиестезия буквално означава чувстване, усещане на излъчвания, на вълни. При общуване с мястото, на което се намирате, излъчването му преминава през всичките ви тела (наричани най-често физическо, етерно, астрално, ментално, причинно, интуитивно, духовно) Сложните връзки вътре в тях и между тях се осъществяват чрез енергийни завихряния, известни като чакри. Ако се е получил нужният резонанс и държите в ръка метална рамка или махало, рамката ще се завърти, а махалото ще се залюлее. Благодарение на всеобщата полева взаимовръзка вие можете да си взаимодеиствате с информационно-енергийните полета на цялата Вселена.
Механичните и електромагнитните излъчвания на много ниските и много високите честоти (както и често спряганите напоследък торсионни излъчвания) се усещат и "разчитат" от подсъзнанието, самосъзнанието и свръхсъзнанието.

Планетата ни е полярна. полярен е и човекът. половината му енергийни меридиани са положителни: ян; другата му половина са отрицателни: ин. Артериалната кръв е с положителен заряд, венозната - с отрицателен. Биотоковете, свързани с нервната система също носят положителен или отрицателен потенциал и т.н. Радиестезичният метод помага да се установи дисбаланса между "+" и "-", за да може да бъде преодолян.

Със силните места общуването е приятно

и осезаемо благотворно. Все пак бъдете внимателни! Калният вулкан в Рупите например има мощно нискочестотно излъчване: нека калните бани да се правят с будни сетива или в компанията на човек, "който знае".

В местата на силата има зони с различен интензитет. Добре е да потърсите (резонанс със) "своята" зона. И не перкалявайте с приятното общуване, защото при резонанс се акумулира енергия и амплитудата на трептене започва да нараства. това може да доведе до разкъсване на връзките между резониращата система (от физическото или от някое по-фино тяло) и цялостния организъм.
По-различен е случаят с т.нар.

геопатогенни зони

Това са места, които кучетата, конете, кравите и др. избягват, а котките и мравките - предпочитат.

Изследванията показват, че геопатогенното излъчване е високочестотно електромагнитно поле с дължина на вълната в диапазона на резонансните честоти на органите и ситемите на човека. Дългото пребиваване в геопатогенна зона предизвиква следните общи симптоми: слабост, сънливост, главоболие, нервност, чувство за страх, терперене на краката, изстиване на крайниците, антипатия към мястото, загуба на апетит и др. Застояването, заседяването и особено излежаването на такива места отключва сериозни здравословни проблеми. Зоната не би била толкова "негостоприемна", ако сте в постоянно движение.

Посещението при силните места и геопатогенните зони не бива да става безпричинно. Причините може да са различни: захранване с определен вид енергия, изваждане на организма от статично състояние (т.нар. затъкване), задвижване на необходими процеси влизане в контакт с различни вертикални планове, получаване на информация и др. У всекиго, посетил осъзнато място, може да се активират нови способности и възможности. По-важното е, че сами ще потърсите собствената си истина, собствения си път и ще взаимодействате с природата по свой, неповторим начин. Защото друг начин просто не съществува.

в."Седмична поща"




_________________
Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
taniuga




Регистриран на: 11 Мар 2008
Мнения: 223
Пуснато наПуснато на: Чет Мар 27, 2008 3:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Чувала съм, че в миналато, когахо хората купували имот и искали да строят къща са правили следното:
1. Пускали са в имота куче и там, където то легне е най-благоприятното място по отношение на подземните/респ. геомагнитни/сили.
2. Поканвали са в имота цигани и там където те си направят катун или се спрат да работят нещо /напр. да плетат кошници/, там е най- слънчевото и безветрено място. Циганите като етнос с номадски живот имали вътрешно усещане, къде е най-доброто за живеене място.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Апр 02, 2008 6:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Как да изберете мястото?
Сами или с помощтта на радиестезист установете енергийните нужди на организма си. После вижте кое от местата може да ги удовлетвори. нека водещ бъде вътрешният ви глас.

Колко време да останете на избраното от вас място?
Отговорите могат да бъдат конкретни и индивидуални. Ето някои от тях:

Ако това е мястото на силата - останете, докато си свършите работата. Ако е геопатогенна зона - докато настъпи необходимата промяна.

Поначало няма положителна или отрицателна енергия. Условно наречените положителни и отрицателни енергии отразяват направлението на съответния поток - "плюс" - към вас, "минус" - от вас. Освободете главите си от щампи и клишета! И нека не наричаме самите места или излъчвания "полезни" или "вредни", защото полезно или вредно е въздействието им върху отделния човек в момента. Това, което е добро за някого, не е толкова добро за другиго...

Съществува т.нар, прагово въздействие на земното излъчване, т.е. определено време, след което в организма на човека настъпват болезнени нарушения. Ориентирайте се по собствените си усещания!

Ако пък просто искате да се "заредите", не се заб(р)авяйте! Когато почувствате излъчването, когато ви стане по-хубаво, когато се почувствате нови, различни, когато усетите, че "течете" - трябва да се преместите или да си тръгнете.

Не "преяждайте"!
Образно казано - когато ви стане най-сладко - намерете сили и станете от масата!

Свещеността на местата зависи от техния дух, енергийността им е едно по-земно понятие. Измерванията дават сравнителна характеристика на енергийно значимите обекти по отношение на въздействието върху човека. Скалата е относителна, нормирана от 100 единици - максимално въздействие. Данните не бива да се абсолютизират /универсални диаграми не могат да се направят/, те са просто принципен ориентир за моментното състояние на мястото и добре би било ако подтикнат изкушения
Пътник към нови изпит(в)ания. Не забравяйте, че "всичко тече, всичко се променя". Показаната картина е само снимка на Пътя, а той непрестанно се "движи". Отворете вътрешните си сетива! Разтворете се! Тогава ще знаем, че сме сполучили...Успех!



в."Седмична поща"
/Очакват се материали за съответните енергийни чакри в България./




_________________
Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov