НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 4:47 pm Вижте мненията без отговор
ЕДИН ПРЕКАЛЕНО НАХАЛЕН ДУХ ...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Апр 04, 2008 1:40 pm
МнениеЗаглавие : ???? ????????? ??????? ??? ...
Отговорете с цитат

Няма отърване: Семейство изгони призрак от къщата си, започна да получава sms-и от оня свят -
4 Април 2008



Преди 12 години Франк Джоунс, който сега е на 59 години, стигнал дотам, че поканил екзорсист в дома си на Уиндзор Авеню в Торнтън, защото зъл дух на име "То", прогонил до този момент всички предишни обитатели на къщата, насочил вниманието си и към неговото семейство.

През 1971 година бившите обитатели, семейство Рос, разказвали, как "То" смъквало одеалата им по време на сън, воняло и им дишало в ушите, съобщава Register.

Семейство Джоунс се заселили в къщата преди 20 години, без да вярват в каквито и да е призраци, но доста скоро се наложило да преразгледат схващанията си. "Мислех, че всичко това са измислици. Но после в къщата започнаха да се чуват звуци и се появи миризма. Веднъж в спалнята пък се появи мъгла. Исках да закрещя, но лицето ми беше като парализирано" - разказва той.

30 годишната му дъщеря Морийн добавя: "Веднъж вечерта бях сама у дома и изведнъж чух стъпки по стълбата. Те отиваха към стаята на баща ми. После там започнаха да се тресат мебелите."

Семейството поканило на свой ред екзорсист, който изчистил дома от духа, " заседнал между двата свята". След това настъпило спокойствие, но и неговият край се видял преди пет години. Само за една година от тумор в мозъка починал 32 годишният син Стивън, а след три месеца от сърдечен пристъп си отишла майка му Сейди.

Джоунс разказва:" След смъртта и веднъж се върнах у дома, но не ми се искаше да влизам. На мобилния телефон имах пропуснато повикване. Беше от домашния ни телефон, но у нас нямаше никого. Когато влязох, почувствах миризмата на цигарите, които пушеше Сейди и аромата на нейния парфюм."

Джоунс твърди, че оттогава семейството му получава странни SMS-и, предполагаемо написани и изпратени от Сейди. "Тя винаги носеше мобилния си телефон, погребахме я с него. Пристигаха съобщения с думи, които тя би казала, но никога не се изписваше номер".

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov