|
Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
|
Пуснато на: Пет Юли 09, 2010 2:54 pm
Заглавие :
|
 |
|
Понеже все ми задават въпроса, ама защо индиговите деца да са такива (с трудни характери и проява на доста силни негативни тенденции в поведението!) ще ви предложа да прочете една статия (на руски език е) и да видите един видео клип в подкрепа на думите ми.
Ето вижте тук: ДЕЦАТА ИНДИГО - АНГЕЛИ ИЛИ ЧУДОВИЩА (ВИДЕО) |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
   |
|
|
 |
родолюб
|
Пуснато на: Нед Дек 03, 2017 1:41 pm
Заглавие :
|
 |
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова написа: | А какво е моето мение ли!?!
Повечето индигови едца израстнаха като най-качествените създатели на потреблението и съответно негови потребители естествено.
Те са безмилостни, жестоки и хладнокръвни, като повечето от тях са с психични проблеми.
Що се отнася до кристалните деца именн сред тях най-вероятно ще се появят онези нови хора, макар и малко на брой, които ще започнат да променят света в положителна насока. |
Споделям твоето мнение, Селена! Патил съм от тях! Бих допълнил, че са подли и двулични! Имам чувството, че са някаква подобрена селекция влечугоподобни! Но това, в рамките на предположенията! |
|
|
|
|
 |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
|
Пуснато на: Съб Юни 02, 2018 8:55 am
Заглавие :
|
 |
|
Точно така е! Абсолютно прав си! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
   |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|