Автор |
Съобщение |
MeGaN_
Местожителство: Велинград
|
Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 10:05 pm
Заглавие : ???????? ?? ???!
|
|
|
Какво ще кажете за хора, които стават нощем и обикалят на сън? Сблъсквал ли се е някой с такива хора? Един път комшийкат ми разказа за жена, дето ходела на сън! Наскоро и още една жена ми каза същото за детето си! Това според мен е много опасно, защото човек може да намери така дори и смъртта си...! Какво ще кажете вие по въпроса ? |
|
_________________ Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!! |
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 10:20 pm
Заглавие :
|
|
|
Да... разказаха ми за един мъж дето наръгал жена си с нож докато спи... ! |
|
_________________ Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!! |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 10:41 pm
Заглавие : Re: ???????? ?? ???!
|
|
|
MeGaN_ написа: | Какво ще кажете за хора, които стават нощем и обикалят на сън? Сблъсквал ли се е някой с такива хора? Един път комшийкат ми разказа за жена, дето ходела на сън! Наскоро и още една жена ми каза същото за детето си! Това според мен е много опасно, защото човек може да намери така дори и смъртта си...! Какво ще кажете вие по въпроса ? |
Да, наистина е много опасно ... виждала съм такива хора, но моята баба когато тръгнах след такъв човек една вечер, ме хвана за ръката и ми каза на ухото: "Само не говори нищо, щото може да му се пукне сърцето от уплах, ако се събуди!"
Да ... имах и съседка, която падна от н-ти си етаж, защото се беше качила да ходи по парапета на терасата си ... по време на сън!!!
А съм имала и случай в практиката си, когато са убивали човек, с който са спели заедно ... всъщност тази жена не ме послуша да отиде на лекар и ... така стана ... беше чеченка! Сега я лекуват в една от психиатриите - под строг режим!
Обаче сомнамбулизма при различните хора се проявава различно!!! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 11:14 pm
Заглавие :
|
|
|
за себе си знам че на сън си посядвам в леглото и започвам да говоря-явно като ми дотежи нещо го удрям на речи в сън си./поне майка ми ме е засичала няколко пти в такова състояние/ |
|
|
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 11:17 pm
Заглавие :
|
|
|
Како Танче няма лошо в това да си посядаш и да си бъбриш с духове , важното е че не се опитваш да полетиш ! Как ме разсмя само ! |
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 11:17 pm
Заглавие :
|
|
|
tan4eto77 написа: | за себе си знам че на сън си посядвам в леглото и започвам да говоря-явно като ми дотежи нещо го удрям на речи в сън си |
дано не са на Ленин или тато |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 11:21 pm
Заглавие :
|
|
|
tan4eto77 написа: | за себе си знам че на сън си посядвам в леглото и започвам да говоря-явно като ми дотежи нещо го удрям на речи в сън си./поне майка ми ме е засичала няколко пти в такова състояние/ |
Всичко ще си кажеш ти.Като те е засичала майка ти, да не си си изпяла нещо, дето не е за родителски уши! А по-нататък мисли му, ако почне да те засича гаджето или недай си Боже съпругът, да не стават някои "инфекции". |
|
|
|
|
|
tan4eto77
|
Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 11:48 pm
Заглавие :
|
|
|
споко бе-тя мамчето е много точна и няма да ме издъни.
колкото дотова със съпруга при мен той е бивш,а най ужасното е че днес му беше погребението/много ми е тежко защото прекалено млад почина-на 34 години/ |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 12:06 am
Заглавие :
|
|
|
Миличка, приеми моите съболезнования,нищо че е бивш.Извинявай нетактичността ми, но бях останала с впечатление, че не си омъжвана,нямаше така да се бъзикам с теб.Наистина млад човек, жалко.Още веднъж извинявай. |
|
|
|
|
|
tan4eto77
|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 12:12 am
Заглавие :
|
|
|
не се притеснявай Кати.аз все още не мога да повярвам,дори не отидох днес на погребението защото не знаех ка ще реагират бевшата ми свекърва и сегашната му съпруга.и въпреки това все мисля занего.лично на него му бъх изкарала акъла с една такава партийна реч в леглото. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 12:20 am
Заглавие :
|
|
|
Много деликатно/това с погребението/Не знам каква е историята ви, но аз лично считам,че присъствието ти би трябвало да се приеме от всички за нещо нормално,все пак сте били съпрузи.Бивша,настояща - човешко е.Все пак ти си знаеш. |
|
|
|
|
|
|