НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 6:21 am Вижте мненията без отговор
Отмъщението и зодиите
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Авг 19, 2008 11:59 am
МнениеЗаглавие : ??????????? ? ???????
Отговорете с цитат

Отмъщението на Риби

Всеки много лесно може да обиди нормалната Риба. Но за да бъде обидена така, че да започне да си отмъщава, може само достатъчно близък човек, защото за обидите на всички останали, представителя на този зодиакален знак забравя с лекота.

А Рибите си отмъщават по всички възможни способи, с изключение на явните. Те плетат интриги, пресичат пътя на този, който ги е обидил именно там, където най- не очаква и “подслаждат” живота му с всякакви други подобни способи.

Най- простия способ на “рибешко” отмъщение е да ходи навсякъде с обидено лице и да разказва колко некоректен човек сте и как лошо сте се отнесли с нея.

Това наистина при нея се получава, защото всяка Риба се обижда наистина искрено и като резултат тези, които и съчувстват могат задълго да запазят лошото си мнение за вас…

Ако това се стори на Рибата недостатъчно, тя може да пусне за вас разни слухове, подобно на тези, които биха дошли от Близнаците, а може даже и да се окаже, че са ги надминали, защото в слуховете са доста по- натуралистични.

Изкуството на Риби е толкова голямо, че слуховете, които разпространяват са абсолютно неопровержими поради изрядната мъгла, в която са обвити и недомлъвките.

Когато представителя на този знак ви има твърде голям зъб, може да даде вид, че въобще не се е обиждала, а после (във вид на искрено желание за помощ) да ви разкаже такива небивалици и да ви даде такива съвети, че ако ги приемете, дълго време да не можете да се справите с кашата, която (оказва се) сте забъркали със собствените си ръце.

Даже няма да можете да обвините Рибата в зла умисъл, защото тя предварително ще се е погрижила за това и е построила своите хлъзгави речи така, че да има къде да отстъпва ( тя, виждате ли , ви е предупредила, че информацията и е непроверена).

Не по- лошо от Скорпиона тя умее да напипва болните места., не по- зле от Стрелеца може да жонглира с бюрократическите методи, не по- несръчно от Везните би се справила в интелектуалните двубои, макар и на пръв поглед да изглежда, че няма достатъчен потенциал за това..



Отмъщението на Водолея

Да се намери отмъстителен Водолей е доста трудно, защото даже и когато иска да го направи, се получава нещо половинчати и сякаш “спретнато” на шега.

За съжаление обаче обекта на неговото отмъщение не се чувства по- добре. Накратко казано Водолея не е в числото на отмъстителите, защото нито един представител на този знак не обича и не умее да отмъщава.

Някои нездрави психически представители на този знак могат да предават, злепоставят или лъжат, но не за да мъстят, а просто от любов към изкуството и за самоутвърждаване.

Да се ядоса Водолея до такава степен, че да започне да си отмъщава, е практически невъзможно.

У представителите на този знак е толкова силно вродено чувството за хумор, че те ще успеят да ви накарат да изглеждате пълен идиот, преди да успеете да ги засегнете. Този факт не трябва да се забравя.

Типичния Водолеи е нещо подобно на персонажа от “Сам в къщи”. Това ще рече, че даже и не подозирайки, може да ви докара почти до смърт.

Водолеят има такива странни привички, че даже всеки близък контакт с него може да се окаже опасен, а ако е с глупава цел – още по- опасен.

Ако някой се промъква зад гърба му, за да направи нещо нередно, сякаш случайно Водолеят се сеща, че умее да прави задно салто и… Какво ще стане?

Прави салтото и изведнъж се оказва, че промъкващия се е ударен с два крака по главата…

След това съжалително го завежда в медицинския пункт, където си спомня, че умее да прави превръзки и не нарочно така го превързва, че получилият помощ забравя как се диша….

А когато си спомни, е вече късно.



Отмъщението на Козирога

Много е трудно да си представи човек какво трябва да се направи, за да бъде заставен Козирога да си отмъщава- тях практически няма с какво да ги засегнеш.

Например да предположим, че сте имали възможност да го подразните, като засегнете неговата любов.

Това е лошо, но отмъщение все- пак няма да има, а само последователно изживяване на всичко, свързано с тази любов.

Ако трябва да сме точни , Козирога съвсем няма да прави каквото и да било по- специално в това направление.

Просто вече вероятно е успял да се окопае там много по- рано и много по- добре,от вас, а после всички лостове на действие са в неговите ръце.

Може да има и по- тежък случай – това значи да сте успели да извикате у Козирога антипатия по някакъв неизяснен повод.

Става обаче дума за антипатия, която така го е засегнала, че е успяла да го нажежи до бяло. Тогава той става способен на всичко, на което е способен представителя на зодия Дева, само че в хипертрофирани размери.

Но ако за нея е достатъчно да затвори кранчето ви и да си замине, то Козирога обезателно трябва и да смени съдържимото, което тече по това кранче и то по възможност с някакъв отровен заместител.

Това обаче не е достатъчно и затова Той после просто ще седи и ще наблюдава какво ще стане.
Да се преодолее отмъщението на Козирога е възможно само с масирани бомбардировки на мястото, което обитава, само че в радиус от триста километра и десетки денонощия непрекъснато.

Но първо трябва да се провери дали няма свой човек на командния пункт…, защото нищо не се знае!



Отмъщението на Стрелеца

А това са отмъстители – досадници, от типа на “червените дяволчета” или неуловимия Джек! Те, макар и в името на справедливостта и принципността, всячески ще заколят всички, които им попаднат пред голата шашка но само че докато се наканят да свършат това, се оказва, че няма кого да колят!

А всъщност те не могат и да направят каквото и да било, ако наоколо няма публикаo- колкото може по- многолюдна. Без публика им е скучно и някак си съвсем не назидателно. За същата тази справедливост първо трябва да се събере целия народ, да им се обясни, видите ли, и да видят какъв гад е обиждача А това са отмъстители – досадници, от типа на “червените дяволчета” или неуловимия Джек!

Те, макар и в името на справедливостта и принципността, всячески ще заколят всички, които им попаднат пред голата шашка но само че докато се наканят да свършат това, се оказва, че няма кого да колят!

А всъщност те не могат и да направят каквото и да било, ако наоколо няма публикаo- колкото може по- многолюдна. Без публика им е скучно и някак си съвсем не назидателно. За същата тази справедливост първо трябва да се събере целия народ, да им се обясни, видите ли, и да видят какъв гад е обиждача

Като всички с болни принципи, стрелците рядко са злопаметни.При това ако се срещнат с въпросния човек да кажем след двадесет години, Стрелецът с преголяма радост ще направи това и даже окото му няма да мигне.

Само в едно отмъщение Стрелците са преуспели пред представителите на другите зодиакални знаци- това е мястото на бюрокрацията.

Представете си например, че се налага да вземете от някаква си там лелка справка за това, че ви е направена ваксина от грип, но по нещастно стечение на обстоятелствата незнайно кога сте настъпил тази лелка и не е последвало извинение.

И макар че отивате при нея по каналния ред, ще се наложи да преминете всичките тридесет кръга на ада, рая и чистилището, докато не съберете пълна справка за чистотата на родословното си дърво до девето коляно и не и ги представите в потвърждение на това, че все- пак имате право да получите въпросната справка…

А после тя още три години ще я преразглежда и ще търси съгласуване пред различни комисии и ще се опитва да направи още някоя пакост.

Накрая ще ви издаде справката без печат и не дай Бог да се окаже, че се състои от два документа, ще ви я изпрати така, че да ги получите поотделно в двата противоположни края на града.

И знайте: ще забрави да позвъни, за да ви информира.



Отмъщението на Скорпиона

Този знак традиционно държи първенството по обидчивост, макар и незаслужено. Всъщност най- обидчиви са рибите, но никой не знае това.

Например нормалния Скорпион се отличава с това, че винаги има работа. Навсякъде, разбирате ли, той има някакви свои интереси, всичко трябва да проверява и да държи под контрол.

И съответно ако се случи някой да засегне неговите интереси, то Скорпионът незабавно се изпълва с отрова за да си отмъщава с хапане.

Ухапванията на Скорпиона са различни, но се отличават преди всичко с това, че тяхната цел въобще не е обезвреждане на противника, а нанасяне на колкото се може повече морални ( и при лош край – физически) травми, с които би се мъчил до края на своите тежки дни.

По тази причина Скорпионът е родоначалник на принципа: "Бий своите, за да се страхуват чуждите!” – прави кървящи и не зарастващи рани на своите, виждате ли- сто пъти по-удобно, отколкото на чуждите!

На своите отдавна знае слабите места и никак не е трудно да ги докосне.

Скорпионка, на която мъжът и е попречил да изглежда солидно в един единствен случай в магазина, когато “превъртял” и казал на продавачката всичко, което заслужава, непрекъснато му се сърди.

Той се изчервява, бледнее и мига, а тя изчаква по- голямо събиране на гости и отново: “А помниш ли в магазина…”

Това, което е характерно за Скорпиона е, че той никога не забравя и полага много усилия, та ухапания от него да помни до смъртта си т.е. – да се остави да е удобна жертва.

Имунитет срещу скорпионските ухапвания имат само Близнаците- защото повечето от тях нямат такава дълбочина на душата, до която жилото на Скорпиона може да стигне. А може би дълбочина има, но отношението към нея не е така дълбоко.

Просто Скорпионът се вкопчва в тях, а те се шегуват на тази тема, като че ли не ги бодът по петите, а ги гъделичкат с перце!



Отмъщението на Везни

Везните са достатъчно обидчив знак, но да отмъщават истински те не умеят достатъчно Отмъщението много прилича на детски вариант: щом ти си ми направил така, е, добре-и аз ще ти направя така…

Нещо като:” Дай си ми играчките и не пишкай в моето гърненце..”

Даже когато Везните сами считат, че се е стигнало вече до предела на суровост и коварство, до субекта, към когото е отправено отмъщението едва започва да разбира, че, оказва се, му отмъщават.

Освен това, прикривайки всякакви зависещи от тях възможности, Везните не рядко губят контрол над това, на кого се канят да отмъстят о на практика поради това по- нататъшно смъртно отмъщение се оказва невъзможно.

Най-крайното, на което е способен представителя на този знак е, да извика този, който смята, че го е обидил, на словесен двубой, да му предяви своите обвинения и да му поиска обяснение.

Като правило обясненията са неточни и заблуждаващи, но не всички са така честни като Везните…

Те всъщност все-пак имат една силна страна, която могат да използват за много страшно отмъщение- например могат майсторски да отбият симпатиите на някой много ценен за обиждащия човек, или да се настанят на някакво доходно и престижно място и от там нагло да се изплезят на този, на когото отмъщават.

Целта на отмъстителя Везни е, да стане обидно на провинилия се и страшно да завижда.

Получава се така, че става дума за такива интелектуално- подмолни интриги. Хубав знак!



Отмъщението на Дева

Трудно е човек да си представи какво точно би трябвало да направи, за да накара представител на Дева да си отмъсти.

Девите си отмъщават (като правило) в особено извратена форма. Ако случайно сте гледали филма за героичния Сергей Лазо, изгорен в пещта на локомотива, то може примерно да си представите какво би могло да се направи с известна доза девинска фантазия ( а “девинска”, защото Япония се намира под знака на Дева).

Там например е описана такава красива ваза с дупчици за монтиране на главата на противника, а е описана и идея да се приспива човек с вода в ушите…

Впрочем какво ли не би си помислил човек, ако се замисли по този въпрос сериозно Битовото отмъщение у Девите не е толкова “тънко”, но се отличава с една малка особеност- човекът, на когото се отмъщава, ще узнае за това последен.

Ако трябва да ви оформят някакви дългоочаквани документи и “по непредпазливост” допускат някаква малка неточност, която ще ви накара повторно да преминете всички кръгове на ада. При това ще бъде напълно в техен стил – отначало нищо няма да разберете, но равносметката е съкрушителна.

Въобще всички представители на Дева, повече от представителите на другите знаци, са склонни да си отмъщават по официални и документални. Това значи, че ако сте обидили някоя Дева и тя има какво да каже за Вас на официалните инстанции, почти е сигурно, че ще го направи.

Известна е също методиката на Дева по омайване на някого и ”натопяването” по- късно и то само с целта да бъде дълбоко уязвен!


Отмъщението на Лъва

За да пробудиш у Лъва жажда за мъст, трябва просто сериозно да го излъжеш. А да излъжеш Лъв е нещо много лесно – стига само да поискаш! Въпросът е в друго: защо ви трябва това?

Лъвската мъст ( даже в лек вариант) е страшна като смъртта. Вече в hard изпълнение е нещо съкрушително, но до него рядко се стига.

Най- тривиалната проява на лъвската мъст е нагледно да ви демонстрира, че сте най- пълното, нищо не представляващо нищожество, че даже и по- лошо!

Това се демонстрира със собствен пример- Лъвът публично показва колко по-добре работи, изглежда и почива в сравнение с вас.

При това даже никога да не се е занимавал с тези неща, с които се занимавате вие, за да ви покаже вашето нищожество, ще съумее да се справи по- добре от вас.

По- нататък в лъвския рейтинг на отмъщението следват публични оскърбления и разобличения – Лъвът публично ще ви разкаже какво мисли за Вас, при което симпатиите на околните ще са на негова страна.

Всъщност симпатиите винаги са на страната на Лъва.

С това етапът на лекото отмъщение свършва. Твърдото отмъщение на Лъва не завършва и не спира за нищо на света.

Може да ви преследват тъмни личности, които,неизвестно как, ще се окажат близки приятели на Лъва.; да Ви изпитват навсякъде – от Службите за сигурност до университета; да Ви захвърлят другари и приятели, а също да ви осъдят на смърт чрез разкъсване на четири или разпъване на колело.

Във всичко това ще виждате ужасното вмешателство на Лъва.

С времето ще станете задушаващ се шизофреник и ще започнете да виждате лъвско отмъщение в най незначителни неща



Отмъщението на Рака

Най- простият и разпространен способ на неговото отмъщение е да тръгне без шапка в студена нощ, за да се почувстват всички зле.

Прилага го по всякакъв повод, а и без повод – само заради промяна на настроението. Към този разряд се отнася и пълно скъсване на отношенията.

За Рака това означава, че няма да реагира никога и никак на вашето присъствие, дори да сте му непрекъснато пред очите. А и вероятността той да ви прости (даже и обидата да е била съвсем дребна), е крайно малка.

Ако Ракът се разсърди сериозно, то последствията могат да бъдат съвсем неочаквани. Съзнавайки своята, не голяма като цяло сила, те даже и за убийството на хлебарка може да вкарат в действие тежката артилерия (а да не говорим за отмъщение на по-сериозен противник).

Съвсем по рачешки би било, когато е обхванат от порив за отмъщение, да потопи в близкия водоем нечия чанта или да изгори документи.

В случая не става дума за физическо отмъщение. Ако се стигне до кавга, няма да се размине и без чупене, ножове или нещо от този род.

В гнева си Рака е страшен, но по-страшно от неговото отмъщение е обидата му сама по себе си.

Той ще ви гледа с укорителните си насълзени големи очи, сякаш е захвърлено в гората кученце и на вас ще ви е срамно, срамно, срамно…

Вие няма да можете да загладите своята вина и съвестта ви ще ви души, души, души, докато не ви задуши до припадък…



Отмъщението на Близнаци

Това е един от най- проблемните знаци в Зодиака.Работата е в това, че болшинството от тях страстно жадуват да бъдат велики и уважавани, а по такъв начин никой не ги възприема.

Затова винаги е много лесно да се предизвика Близнака да избухне в жажда за мъст. Тези, които са се удостоили с желанието и жаждата им за мъст, трябва да знаят, че вероятно ще станат обект на най- невероятни слухове и сплетни, безобразно плоски хапливи думи и неприкрита дезинформация.

Юношите – Близнаци даже могат да стигнат до сбиване с многократно по- силен противник ( като правило противника е превъзхождащ), но след минута тези дон- кихоти вече ще хленчат в ъгъла. Ако тази схватка би била компютърна игра, а не нещо истинско, Близнаците биха могли да направят каквото искат.

Важното е, че биха могли да ви отмъстят само ако владеете компютър- да ви пратят някое писъмце с вирус,например!

Не забравяйте, че настроението при тях се мени много по- бързо, отколкото времето.Дори и да са решили сутринта да ви отмъщават до пенсия, на обяд може да ви предлагат взаимна изгодна дейност или да споделят прясно измислени клюки за новия обект, избран за отмъщение.

Но ако мислите, че от отмъщението на Близнаците няма за какво да се боите, знайте, че се лъжете! . Най- напред хората са склонни да вярват на най- невероятни слухове ( а после иди, че се оправдавай).

Освен това имат навик да знаят за всички и всичко, и затова, съчинявайки поредната сплетня могат да намерят за вас нещо наистина болезнено и компроментиращо, без и сами да подозират.

Въобще разбирането за това, че владеещият информацията владее света, е заложено у тях на инстинктивно ниво.



Отмъщението на Телеца

За да пробудите отмъстителността на Телеца, трябва доста да се постараете.У всеки Телец убеждението, че някой е мръсник се утвърждава само след щателно събиране на статистически сведения на тази тема.

Затова неговото отмъщение е малко по- извратено, отколкото на Овена. По всяка вероятност основоположник на вендетата е представител именно на този знак, заедно със Скорпиона.

Като правило отмъщението на Телеца се изразява в планомерно и неумолимо заприщване на всички шлюзове и канали на обидилия го.По някакви причини винаги се оказва владелец на кранчетата, пресушаващо тези шлюзове и канали.

Имат стремеж да са негласни законодатели за мода и вкусове.Това не значи, че са лидери. Въпросът е в друго-те просто винаги и по всякакъв повод имат тежко и много компетентно мнение.

Затова на никого не натрапват новите хора и вкусове, а само одобряват или НЕ одобряват това, което внасят другите. Така че ако се удостоите с отмъщението на Телеца, просто бъдете готови за това, че той категорично няма да ви одобрява винаги и навсякъде и докогато успее.

Това значи, че почти напълно ще успее да ви “угорчи живота” и ще се окажете в изолация. Ако някой случайно се опита “да се застъпи” за вас, то Телеца и него ще “зачеркне” – и така напред до дванадесето коляно.

Отгоре на всичко тези санкции почти не подлежат на подмяна.

За да можете отново да заслужите доверието и уважението на Телеца, трябва много да се разкайвате и подмазвате, че по- просто е веднага да се обесите!



Отмъщението на Овена

Да си представите отмъстителния Овен е доста сложна работа. Ако някой го настъпи по болния мазол, то Овенът, като правило, веднага ще му издърпа ухото без всякакви задръжки и предупреждения.

Това даже не се разглежда като отмъщение, а е само ответна реакция на здравия организъм.

Освен това ако настъпването на споменатия мазол е било виртуозно и за дърпане на ухото не е можело да става и дума, Овенът след час просто може да забрави за всичко, а след ден, като че нищо не е било, да любезничи и да се прегръща с този, който го е обидил.

Затова за да възникне у Овена желание да отмъщава, трябва много да се постараете и да го дразните планомерно и сериозно.

Представете си, че ежедневно и гръмко всеки ден разказвате за неговите слаби места и то именно когато наблизо е обекта на неговите (нейните) любовни чувства.

И в този случай, разбира се Вие също ще получите издърпване на ухо, но ако имате смелостта да продължавате в същия дух, то след известно време у Овена ще се вкорени мнението за това, че трябва да ви премахне.Отмъщението му е винаги радикално.

Той никога не се принизява до някакви си там дребни ответни пакости. На Овена е нужно само едно –обектът на отмъщение да престане да съществува ( до край, в близкото обозримо пространство).

Това ще преследва много последователно. Може даже да ви принуди да преминете на друга работа, в друго населено място, но това по възможност би трябвало да стане с цялото ви семейство.

Когато Овенът реши да си отмъсти, той просто може. И най- важното е, че той не счита това за отмъщение, а просто за самоотбрана.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
radea




Регистриран на: 01 Май 2008
Мнения: 586
Пуснато наПуснато на: Вто Авг 19, 2008 1:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Laughing Laughing Laughing

Много забавно, и дори в много отношения вярно четиво Smile Като Козирог с асцедент Телец твърдо заставам зад техните описания. Козирозите и Телците са царе и царици - те не си губят времето с разни там интрижки и отмъщенийца. Просто ти спират кранчето и те изолират (точно както е казано в материала), пък ти си бий главата в стената ако щеш в безплодни опити отново да се докопаш до благоволението им. Току виж си успял... Все пак си бил достатъчно силен, упорит и изобретателен, за да успееш да ги обидиш (защото това НАИСТИНА не е лесна работа).

За Раците нe бях се замисляла. Но вярно, че по едно време имах разни случки с една Рачка, която по принцип си беше обидена на целия свят за това, че не разбираше гениалността и. Известно време с нея се разбирахме доста добре, но малко по малко поведението и на примадона започна стабилно да ми лази по нервите и аз започнах малко по малко да ограничавам контактите си с нея. Това явно (сега се усещам) я е обидило, защото една година, въпреки че за щяло и не щяло притичваше при мен за помощ по един или друг повод, не благоволи не само да ме покани на празненството си за рождения си ден, а дори и да ме осведоми, че ще има такова в името на чисто добросъседските отношения, защото тогава живеехме в стаи една срещу друга и аз станах неволен свидетел на цялото джамбуре. А за контраст пък беше поканила мой приятел, който освен че ни беше съсед, нямаше нищо друго общо с нея. С това чашата на търпението ми преля и ... спрях кранчето. Поставих я в такава изолация, че в момента дори не знам жива ли е, умряла ли е и даже не ме интересува. След като е примадона, все ще си намери някой да и лиже обувките. Даааа...

За Скорпионите описанието също е много точно, пак от личен опит говоря Twisted Evil Там изолацията обаче е малко по-трудна, защото има и кръвна връзка, ама успявам да намаля дозичките отрова, с които ме инжектират до безопасни количества.. Ползвам ги като ваксинация срещу други Скорпиони Laughing

_________________
Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Авг 19, 2008 7:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Що се отнася за отмъщението при зодиите всичко, ама абсолютно всичко си е вярно!

Хкмхкхъмммм ... дори и това за Раците!

А за Телците пък изобщо не ми се говори!!! Confused

Ами ти да беше си казала всичко отпреди още Радея! Razz Laughing

Всъщност ... спряганата в "Да поговорим" наша бивша потребителка К. също е Телец-ц-ц-ц-ц-ц-ц ... Razz Laughing

Ми ... кой когато си е избрал, тогава се е родил, значи ...к,во с,я пък толкова ... Wink

Мъ шъ трябвъ дъ съ помиряваме, дееее ... Razz

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
radea




Регистриран на: 01 Май 2008
Мнения: 586
Пуснато наПуснато на: Вто Авг 19, 2008 8:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:

Ами ти да беше си казала всичко отпреди още Радея! Razz Laughing


Защо? Решили сте да ме ядосвате и обиждате ли? Wink Няма смисъл да си разхищавате енергията, тя Ви трябва за по-важни работи Cool Laughing

Маг Селена написа:
Всъщност ... спряганата в "Да поговорим" наша бивша потребителка К. също е Телец-ц-ц-ц-ц-ц-ц ... Razz Laughing


Оооо, затова тя така е решила, че може да Ви врътне кранчето на жизнената енергия... Само не знам кой я е излъгал, че то е нейно притежание и може да разполага с него...

_________________
Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Авг 19, 2008 11:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Сранното е, че сме единомислещи и двете - имам впредвид теб и мен ... Razz Laughing

Тук нещо не е наред, ще знаеш ... Confused

Това и ще направя! Very Happy

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
perla




Регистриран на: 22 Сеп 2010
Мнения: 54
Пуснато наПуснато на: Вто Окт 05, 2010 11:56 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз като представител на Лъвчо,мога да кажа че не обичам и одобрявам личните отмъщения.Виждала съм как живота наказва и затова предпочитам той да свърши така казно мръсната работа Cool
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Окт 05, 2010 12:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

И правилно. : )

А и зодиите поради разбираеми причини отдавна не са така точни, както са били някога... Rolling Eyes

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Valia




Регистриран на: 14 Сеп 2009
Мнения: 321
Пуснато наПуснато на: Вто Окт 05, 2010 6:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Пък аз си имам един шеф Лъвчо, дето може с двете ръце да се подпише под следното:

Цитат:
Лъвът публично показва колко по-добре работи, изглежда и почива в сравнение с вас.

При това даже никога да не се е занимавал с тези неща, с които се занимавате вие, за да ви покаже вашето нищожество, ще съумее да се справи по- добре от вас.


Нему принадлежи и фразата: "Аз не съм злопаметен. Лошите работи бързо ги забравям. Затова мога да си отмъстя, да забравя, и после пак да си отмъстя!"

Laughing Laughing Laughing

_________________
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
perla




Регистриран на: 22 Сеп 2010
Мнения: 54
Пуснато наПуснато на: Вто Окт 05, 2010 7:17 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ех,Валя Smile и аз не харесвам много,много, Лъвчетата-изключително драматизираща,нарцистична,своенравна,сприхлива,злопаметна зодия.С изключение на мен... Cool Laughing
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Сря Окт 06, 2010 8:31 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз, като един рогат овньо съм имала леки до тежки премеждия Very Happy с практически почти всички представители на зодиака /май с изключение на близнаци и везни Confused / и мога да кажа, че написаното съвсем точно отговаря на техните, а пък и на моите склонности. Далеч съм от мисълтта, че зодиите могат да обхванат многообразието от личности и характери за цял един месец и да ги сложат в рамка, но все пак има явно доста общо в нагласите на хората, родени в един зодиакален кръг.

_________________
Най-същественото е невидимо за очите...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov