Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пет Фев 02, 2007 11:23 pm
Заглавие : ?? MeGaN_ - ??? ?????? ??????????
|
|
|
Здравей, MeGaN_!
Тук искам да ти препоръчам така наречената "лапа", която може да ти помогне за бучките отстрани на врата, т.е. това се нарича лимфаденит.
Преди 30 години една баба спаси живота на сина ми, като ми каза как да го излекувам, докато той береше душа пред един кабинет, дето лекарите се чудеха дали да поставят диагноза заушки или някаква друга!
Та тази баба изникна незнайно откъде пред мен, буквално се появи от невидимото, и ми каза следната рецепта: "Вземи маслини и ги обезсоли (е, а сега вече има и безсолни!)! Изчисти им костилките и после ги счукай на кашичка. Наложи на едно парцалче, добре е да е от естествен плат - нека да е памучен и превържи подутините от двете страни на шията (сина ми беше тогава на 2 год. и от двете страни на шията бяха задръстени лимфните му възли така, щото просто нямаше шия). Бабата каза, че на сутринта няма да ги има! Но ми каза да налагам лапата до тогава, докато подутините изчезне съвсем!
Направих всичкото това! На сутринта видях, че детето ми имало и шия!!! Почти всичко се беше разкарало ... Превързвах го така три вечери и от тогава, да не чува дявола, той никога повече не направи лимфаденит на това място!
Така, че направи и ти същото! Ако до третия ден не ти подейства, значи става въпрос за нещо друго! Но ако има ефект, просто продължаваш да превързваш болното място с бучките, докато изчезнат съвсем!
Стискам ти палци утре за изпита! Ще те чакаме вечерта да ни кажеш как е минало всичко и дали си издържала изпитите!
А сега ти пожелавам лека вечер и приятни сънища! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
MeGaN_
Местожителство: Велинград
|
Пуснато на: Пет Фев 02, 2007 11:31 pm
Заглавие : Re: ?? MeGaN_ - ??? ?????? ??????????
|
|
|
Благодаря ти Маг Селена!
В понеделник ще изпробвам рецептата и ще ви разкажа какво е станало ! А сега лека нощ и от мен ! |
|
_________________ Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!! |
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 10:47 am
Заглавие :
|
|
|
Успех на изпита, MeGaN. И като го вземеш не забравяй да почерпиш за да ти върви и на другите изпити. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 12:34 pm
Заглавие :
|
|
|
Всички ще трябва да изчакаме до понеделник вечерта! |
|
|
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 6:52 pm
Заглавие :
|
|
|
Благодаря !
Сега смятам да започна с маслините, защото ми се струва най-лесно и най-бързо , и ако не стане почвам ги подред на номерата ! |
|
_________________ Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!! |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 7:06 pm
Заглавие : ???????
|
|
|
Като бях дете една пролет имаше бум на заушки, много от нас в у-ще и в квартала се изпоразболяхме, спомням си, че тази рецепта беше разпространена и за това, на всички ни правеха компреси с маслини докато боледувахме. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 8:55 pm
Заглавие : ??????????
|
|
|
На мен лично ми помогна да прекарам по-леко болестта - облекчаваше болката и отока. |
|
|
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:09 pm
Заглавие :
|
|
|
Знам, че за лечението с билки трябва много търпение, но все пак го предпочитам пред лекарствата! Аз хапчета пия само в краен случай ! |
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 4:30 pm
Заглавие :
|
|
|
Клиничните пътеки на здравно-осигурителната ни система водят към ходене по мъките. Полските и планинските пътеки водят към аптеката на Природата. Познати са немалко случаи когато чрез редовна употреба на лечебни растения и народни рецепти болни са премахнали злокачаствени и други образyвания. В случай, че бяха избрани родните клинични пътеки, тe вероятно биха довели до отвъдното и финансов крах за семейството. Лошото в случая е, че на този етап трудно може да се прекрати ограбването на населението под формата на здравни каси и тем подобни. Но спирам дотук, не желая да помрачавам форума с болни теми. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 4:56 pm
Заглавие :
|
|
|
Ами, че то на всички ни е ясно за какво става въпрос ... |
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Нед Мар 04, 2007 2:29 am
Заглавие :
|
|
|