|
Автор |
Съобщение |
radea
|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 3:28 pm
Заглавие : ?????? ??!!!
|
|
|
"Не се хващайте на уловките на Играта. Оставете това на онези, чието участие е нужно, за да се научат. Ще направите това, което вашият Висш аз иска от вас като инкарнация. Тук няма добро или лошо. Всичко е преживяване и опит. Това е техния опит и те трябва да са свободни да го трупат. Те дават отлична информация за Играта, но от гледната точка на атакуващ, а не на наблюдател. Такива са и светлите, които искат да спасят всекиго от тъмните. Няма лошо - това е техният път."
Тези думи в една от статиите в сайта ме накара да осъзная едно нещо: Няма смисъл да се нападаме и да се караме, но още по-малко смисъл има да искаме и да караме другите да бъдат като нас. Всеки си има задачите в този живот и всеки си върви по пътя. Следвайте своя неотклонно, пък дори и ако той е да се карате с другите и да им натрапвате вашата истина Който иска, ще разбере...
За малкото време прекарано в този форум научих страшно много неща. Не винаги по най-приятния начин но може би точно заради това.
БЛАГОДАРЯ ВИ! На Селена, на Живин, на всички редовни потребители и на не дотам редовните... Дори и на тези, които идват само за да попитат и после дори не се сещат и едно мерси да кажат... От всекиго научих по нещо...
ОБИЧАМ ВИ!
Не това, не е (поредното ми) сбогом Просто исках да споделя с вас нещо, което чувствам... Усмихнат ден! (или поне това, което е останало от него )
|
|
_________________ Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится... |
|
|
|
merigi
|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 9:06 pm
Заглавие :
|
|
|
Много трогателно!!! И аз благодаря! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2008 1:41 pm
Заглавие :
|
|
|
Радвам се за теб, Радея!
Истински се радвам, че си съумяла да разбереш едно от основните направление в духовния път!
Е, който има очи - ще види, който има уши - ще чуе, а който има и правилното разбиране проникнато от търпението и смирението, няма начин да не разбере това елементарно нещо.
Така си мисля аз!
Много се радвам за теб! Именно това са и искрите на Просветлението.
|
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2008 2:43 pm
Заглавие :
|
|
|
Лесно учене няма. Иначе нямаше да е учене, а - забавление. Радвам се, че този форум и нашето присъствие в него има такъв отзвук у теб. |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|