НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Апр 19, 2024 8:53 am Вижте мненията без отговор
Нова година 2009 – година на бика
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Дек 09, 2008 7:25 pm
МнениеЗаглавие : ???? ?????? 2009 – ?????? ?? ????
Отговорете с цитат

Нова година 2009 – година на бикаНова година е ако не най-любимия, то един от най-любимите празници на всички. Кой не обича веселата празнична атмосфера? Празника е наричан вълшебен, загадъчен, неповторим…

Хората очакват поредното чудо, светлата приказка, новото щастие.

Но празникът е и голяма отговорност, трябва да не забравите да купите подаръци за всички близки, да изпратите картички с поздравления, а някои да поздравите лично, да обмислите къде и с кого ще посрещнете новата 2009година – годината на бика.

Този празник задължително е свързан с радостни грижи,а ние се опитваме да работим заедно с вълшебниците и добрите феи. Но това не е всичко! В суматохата трябва да се погрижите и за себе си.

Чудесен празник, свързан с надеждите ни за по-добро бъдеще, с очакване да се сбъднат желанията ни. Той по чудесен начин свързва миналото, настоящото и бъдещето, създава светли мечти и нови цели, създава безгранични веселби и лека тъга, че толкова бързо лети времето.

Не чувстваме умора от прозаичното почистване на жилището, дългото готвене, предпразничното пазаруване и многочасовото мързелуване пред телевизора...

Празникът е необичаен и заради това, че обикновено го посрещаме няколко пъти – с колегите на работа, с детето в детската градина или на училище, със съучениците или съкурсниците и разбира се в тесен семеен кръг.

Според китайския хороскоп, всяка година протича под знака на едно от 12 животни. Тази 2009 година ще протече под знака на земния бик, който ще смени жълтия плъх. Самото название “ Година на Земния бик” говори, че това ще бъде година на майката Земя.

Това ще бъде година на плодотворния труд, който често ще е упорит. Според астрологията Новата 2009 година ще настъпи на 29 януари.

През тази година може да ни се струва, че всичко се получава бавно и трудно. Но помнете, всички трудолюбиви хора, макар и бавно, с увереност достигат поставените цели. Ако се трудите упорито, ще получите неочакван материален подарък. Тази година няма да търпи мързеливците и тарикатите.

При посрещането на годината на бика се постарайте, на масата ви да няма телешко, за да не го обидите. Не прекалявайте с ярките и странни тоалети, облеклото ви трябва да бъде скромно и стилно.
--------------------------------
damski-klub.info


_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov