НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 9:44 pm Вижте мненията без отговор
ГОДИШЕН ХОРОСКОП - ПЪЛЕН
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 10, 2008 2:08 pm
МнениеЗаглавие : ГОДИШЕН ХОРОСКОП - ПЪЛЕН
Отговорете с цитат

ОВЕН: Ние сме там, където трябва да бъдем

Овните трябва да обърнат внимание на събитията, които ще се случат в навечерието на Новата година. През първата половина на декември 2008 година Марс ще се движи в съединение със Слънцето и изпълва живота на Овните с нови идеи, планове и нетърпелив ентусиазъм.

Трябва да се стараете да търсите инициативата и да не се разпилявате във второстепенни неща и емоции. В това време, освен с непосредствените важни промени в живота си, е полезно да се захванете и с разработването на стратегия за 2009 година. Способни сте да изпълните плановете си с необходимата енергия и дори да вдъхновите хората, които ви подкрепят.

Хората, с които работите и общувате, - колеги и приятели, ще играят изключително важна роля в събитията през следващата годината.
На 5 януари Юпитер преминава в знака на Водолей и това активизира сектора на вашия хороскоп, свързан с много интересни партньорски взаимооотношения - творчески и интелектуални съюзи.

И ако през цялата 2008 година ви се е налагало да се съобразявате с бюрократични ограничения, докато Юпитер се е намирал в Козирог, то през януари и февруари за вас могат да се открият нови пътища и възможности и непременно ще имате избор.

Знакът на Водолей е задействан плътно в първите месеци на зимата и това е добър шанс да изпробвате себе си в нещо ново. Изключение правят тези предложения, които ще получите в периода 11 януари - 1 февруари (ретроградната фаза на Меркурий), когато има смисъл да се връщате към стари планове, но в някакъв по-актуален вариант.

След това избирайте по-неотъпкани пътища. Помнете периода от 16 февруари до 2 март - промените и началото на новите проекти ще бъдат белязани с големи успехи. Трябва да изградите нови партньорски схеми, да привлечете съмишленици, увлечени от общи идеи с вас.

Няма нищо непостижимо. Възможен е преход към ново социално равнище, ръст на популярността, избор на нови посоки. Личният ви живот в такъв момент само ще спечели от вашите успехи в деловото поприще.

На 6 март Венера в знака Овен преминава в ретроградната си фаза и това продължава до 18 април. Връхлитат ви много емоции, миналото нахлува в живота ви, за да напомни за стари дългове или планове.

Възможно е да ви се наложи да направите важна равносметка в периода 21-24 април, когато Венера се съединява с Марс на границата на Риби и Овен. Формира се нов цикъл от събития в личния ви живот.

Не бързайте, използвайте това време, за да погледнете по-дълбоко в себе си и да получите знак в каква посока да се движите занапред.

През май Венера и Марс са във вашия знак. Движат се заедно, но на Венера така и няма да й се отдаде да догони Марс. Това ще се случи чак през юни в знака Телец.

Но месец май ще има особено настроение - предусещане за нови емоции, хазарт, активен флирт.

В работата през това време е възможно задържане, с цел укрепване на позициите, придобиване на стабилност в положението и сред хората, които ви подкрепят.

Юни е изключително романтичен месец за вас, но финансите също са „на романтична вълна". Затова се постарайте да успявате и в двете направления едновременно. Венера е в съединение с Марс между 21 и 26 юни.

Сатурн, който се включва в тази конфигурация, ще усили рационалната съставка в любовната тема и промените в личния ви живот обещават стабилни и трайни отношения.

Настроението през юли ще бъде подвижно и лекомислено. Време, прекрасно за пътешествия на нови и неизследвани места.

Август е подходящ повече за живот на вилата и други лениви летни удоволствия.

Септември ще ви принуди да се потопите в рутината на текущатата работа и да приведете в ред нещата, които са важни в нея.

От 16 октомври Марс преминава в Лъв и събитията до края на годината придобиват активна и ярка динамичност.

През октомври може отново да „изгубите главата си" от любов и трябва да бъдете по-внимателни в деловите въпроси. Това е време на компромиси, но и на красиви решения.

Последната декада на ноември ще придаде на всичко скорост, а на чувствата - страст.

На 20 декември Марс става ретрограден и не е добре да се претоварвате. Направете си равносметка, гответе са за празниците, градете планове за Новата година.

Възможни са спонтанни промени в кариерата. Просто използвайте „Господин Случай", ако ви се предостави.

-------------------------------------
bgvesti.com


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Вто Дек 22, 2009 2:05 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 10, 2008 2:14 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ТЕЛЕЦ: Здрава ограда - добри съседи

Възможно е 2009 година да се окаже за много Телци една от най-интересните в живота им и в същото време това е една не толкова лесна година.

Сатурн ще се намира в Дева до ноември, което добавя целесъобразност и в най-творческите планове. Но той може да „замрази" отношенията още в началната им фаза, рационализирайки ги прекомерно, което в друг момент при Телеца се проявява естествено и чувствено.

Трябва внимателно да се отнесете към тези уникални възможности, които през 2009 година по странен начин ще изникват на пътя ви под влиянието на тройната връзка на Хирон, Юпитер и Нептун във Водолей.

Хирон и Венера управляват знака Телец. В години, когато Хирон образува особени конфигурации, може да се очакват метаморфози и трансформации, за каквито консервативните Телци в по-спокойни времена не са настроени.

Може да смените местоработата си, но още по-вероятно е при вас да се явят нови, допълнителни дейности.

Могат да се появят и неочаквани възможности за разширяване на доходите ви. Не са изключени и усложнения, които трябва да се постараете да превърнете в търсене на нови пътища.

Вашият природен консерватизъм за известно време ще отстъпи място на съвършено нов и оригинален поглед към живота и неговите перспективи.

Така непреклонно, както обикновено пазите стабилността на своя обичаен свят, сега вие можете да разрушавате схемите, които ви пречат да достигнете това, което изведнъж ще стане за вас очевидно, привлекателно и дори съблазнително.

Все пак, трябва да се отчете, че всички значими събития за вас през тази година ще имат и втори план, обратна страна, - и няма да откривате веднага смисъла на случващото се.

Нещата често може да се оказват съвсем не това, което ви е привлякло в началото или ви е било обещано.

В първата половина на годината Венера и Марс ще се намират продължително време в съединение и това ще изпълни много от вашите проекти със страст и въодушевление.

В личния живот този аспект (а той ще присъства в слънчевите - личните хороскопи - на всички Телци през тази година) значително увеличава вероятността за бракове, разводи и бурни романи.

Периодите на най-осезаемото влияние на това съединение са: 20-25 април, 2 юни, 17-24 юни, 1-2 юли.

През януари любовта изисква сигурност, отстъпчивост и самопожертвователност. Ще се опитвате да се адаптирате към стеклите се обстоятелства, независимо от вашите намерения и на тези, които ви обичат. В крайна сметка в привидно предсказуемия ход на събитията може да възникне неочакван обрат. Ще се наложи да признаете, че радикалните промени няма как да се избегнат.

През февруари Венера и Марс ще покажат своята „ян" страна. Това, което ще заяви за себе си (или ще се стовари върху вас) през януари, сега ще се изпълни с лични мотиви. Ще ви се струва, че всичко е отишло твърде далеч, за да можете да го спрете. А наличието на външна намеса ще бъде мощен стимулатор да се борите за своите приоритети.

По същия начин за вас ще бъде подходящ само този партньор и тези чувства, в които няма да има прекъсване и спирки.

В такъв ритъм ви предстои да обичате и да изграждате социалните си взаимоотношения до средата на март. След това и в събитията, и в чувствата ще се забележи умора.

Венера от 6 март до 17 април ще бъде в ретроградна фаза, което ще ви накара да прецените промените, техните последствия и перспективи. Възможно е през това време някой да се опита да се възползва от вашето милосърдие и чувството ви за дълг. По-добре е да изчакате с вземането на решения до юни, когато ще почувствате, че контролирате ситуацията и запасите ви са достатъчни, за да поемете отговорност за това бъдеще, което възнамерявате да градите.

От 7 до 31 май Меркурий ще бъде в ретроградна фаза и тези, които отбелязват рождените си дни по това време, трябва да вземат под внимание факта, че миналото ще се намесва активно в събитията. Припомнете си това, за което сте мечтали и не сте постигнали, - може да ви се предостави втори шанс.

През първата декада на юли някои важни планове могат да бъдат преразгледани и за вас ще се появят нови задачи. Старайте се да избягвате проблемите. За да го постигнете, ще ви се наложи да проявявате по-малко упорство, повече да слушате и да обръщате внимание на усложняването на ситуацията, което може да се прояви постепенно, отрано изпращайки сигнали на неблагополучие.

Въпреки това, юли ще бъде подвижен и ярък летен месец, с обща склонност да премахва прегради, месец, който води до действие, ръководено от чувството на симпатия или антипатия.

Втората декада на септември ще пренареди акцентите и това особено сериозно ще засегне вашите чувства или тези страни от живота, където са съсредоточени най-важните ви интереси и желания. Възможни са грешки и не добре направени сметки, но ще се изграждат и нови взаимоотношения. Важно е кой ще се окаже в обсега на вашето внимание и интереси.

През ноември ще имате много проблеми с партньорите си, но успехът или поражението на най-важните ви проекти ще са свързани именно с тези, които са стояли редом до вас в самото им начало. И трябва да отделите важното от очевидното и емоционално привлекателното.

Първите две декади на декември ще открият за вас пътя към успеха; особено там, където има нещо ново и още неизследвано, но подкрепено със знанията и опита на хора, на които се доверявате.
Приятелите може да ви даряват със знаци на симпатия, подаръци и да ви въвличат в приятни авантюри.

В третата декада има възможност вашите интереси - и личните, и материалните, да са далеч от мястото, където живеете. Не може да се каже, че това е идеално време за пътувания, но интернет-запознанствата, кореспонденцията, новите делови връзки ще изпълнят живота ви с вълнуващи впечатления и ще предвкусвате успешните проекти през 2010 година.

Ще свикнете с необичайното развитие на събитията и ще разберете каква изгода носи това лично за вас, дори да се объркат плановете ви и вместо едно да получите друго. Важното е, че възможностите, които се откриват през вас са много и качествени и вие трябва само да правите правилния избор в нужния момент.

-----------------------------------------
bgvesti.com


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пон Дек 15, 2008 11:00 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Дек 15, 2008 10:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

БЛИЗНАЦИ: Истинският източник на богатството са жизнеспособните идеи

Особен знак в новогодишната нощ на 2009 година е съединението между управителя на Бизнаците - Меркурий, с Юпитер. Тази комбинация обещава много и е възможно времето на предпразнична суета да има смисъл да бъде използвано по-прагматично.

Можете да си осигурите поддръжка, да получите и оцените предложенията, които имате, но може да направите и луксозна покупка, която ефектно ще завърши отминалата година и ще създаде особено настроение на подем и увереност за идващата 2009 година.

От 11януари до 1 февруари Меркурий е в ретроградна фаза. Водолей, който е във върховата си фаза ще пресича пътищата на участниците във вашите жизнени сюжети по най-причудлив начин и не е изключено в настоящите събития да бъде довян някой от вашето минало.

На 18 януари Меркурий отново е в съединение с Юпитер и това е вече по-различен акцент - от суетата и изобилието на впечатления трябва да отделите важното, което ще ви помогне да разширите хоризонти си.

През януари и февруари и началото на март са вероятни далечни пътувания, които ще внесат яснота във въпроси, които отдавна е трябвало да бъдат решени, но някак все не са се нареждали.

В края на януари новини отвън могат съществено да повлияят на деловите ви планове. Ще настъпи корекция на това, което е започнато в края на ноември 2008-а. Но докато Меркурий не затвърди движението си (до 6 февруари), не прибързвайте с инициативите.

От февруари до края на май Венера ще бъде в Овен с връщане в Риби от 11 до 24 април през времето на нейната ретроградна фаза. Това създава особено фокусиране към интереси, свързани с работата или общуването с някаква група от съмишленици.

Това е уникално време, в което можете да организирате нещо с приятелите си и трябва така да планирате „графика" си за събитията през годината, че да успеете да съчетаете астрологичните тенденциите с личните си цели и желания. Това е прекрасно време за любов и събитията ще се развиват шеметно, макар че непременно ще се усеща известен оттенък на идеализъм.

През юни, когато Близнаците отбелязват рождените си дни, Венера ще бъде в съединение с Марс в Телец (при майските Близнаци това съединение в хороскопите на рождения им ден също присъства и започва да се избистря.).

Това е особено съчетание, което често се среща в годините за сключване на брак, така че хороскопът за Близнаците за 2009 година е белязан с няколко аспекта за късмет.
Марс и Венера създават предпоставки не само за успехи в любовните дела, но и обещават материален успех, макар че изрично условие да постигнете резултат е да положите усилия.

Личната активност ще бъде определящ фактор за успех през юли и август, когато Марс ще се движи в Близнаци. В този период внимателно подхождайте към обещанията, дори към тези, които сте дали на себе си, защото в последствие ще трябва да изпълнявате всичко.

Септември е време за поемане на въздух. Планирайте минимум работа и привеждайте в ред всичко, което се е насъбрало. Максимално удоволствие ще ви достави работата по личния ви имидж или пък други обекти на творческо приложение на силите ви.

Интересът към общуването, светския живот и развлеченията отново видимо нараства от втората половина на октомври.
В началото на ноември Сатурн преминава във Везни и това означава, че в личен план за Близнаците започва период на важни решения и завързване на връзки.

Общите тенденции за ноември говорят за изостряне на борбата за мястото ви под слънцето. Открояват се датите 5,6 и 11 ноември, когато ще бъдат набелязани важните акценти и направени заявления, водещи до ускорение в текущите процеси.
Близнаците в този период ще се чувстват добре в ролята на координатори и посредници.
Освен това, ноември ще бъде благоприятен период за интелектуална дейност и търсене на изход от критични ситуации.

През декември вземете под внимание разпределението на силите във вашите партньорски схеми, когато влиянието върху ситуацията може да не ви е по силите.
Ако градите отношенията си мъдро в този период е възможно да спечелите съюзници, а грешките ще доведат до засилване на позициите на вашите конкуренти.

Хороскопът за Новата 2010 година акцентира на интересна особеност - новите ви възможности ще бъдат свързани с някаква тема от миналото. Събирайте идеи, водете преговори, за да имате добър резерв от планове, от които по-късно да направите избор.

---------------------------------------------------
bgvesti.com


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пон Дек 15, 2008 11:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Дек 15, 2008 10:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

РАК: Играчът, който държи картите близо до гърдите си, е по-малко вероятно да загуби

2009 година за Раците ще се състои от 13 лунни сюжeти, създадени от картите на новолунията.

Тънката настройка на смяна на лунните ритми, които вие Раци, владеете до съвършенство, ще ви помогнат да правите всичко в точния момент и да получавате от живота тези удоволствия, които той може да ви предложи в зависимост от тенденциите и настроенията на годината.

Първото новолуние, което е на 27 декември 2008 година, ще донесе вълшебен нюанс на съединението между Венера и Нептун във Водолей. Това ще ви помогне да превърнете новогодишната нощ в истинска приказка за себе си и тези, които обичате.

Но посланието на това новолуние ще ви придаде и решителност да се откъснете извън границата на обикновената реалност, ако ви се прииска най-сетне да промените живота си.
Импулсът ще дойде от страна на партньора ви, нужно ви е само да разберете с какви гаранции са подкрепени новите възможности.

Новолунието на 26 януари 2009 година ще е съпроводено с пълно слънчево затъмнение във Водолей. Ценното качество на този лунен месец ще бъде широкият избор от възможности и трябва да се има предвид, че можете много да промените, разберете или получите, ако мъдро и навреме се възползвате от необикновения шанс, който февруари ще ви поднесе, и то в излишък.

Това ще бъде общо креативно настроение и усещане за разширяване на жизненото пространство. Добро време за започване на занимания в някакъв клуб, спортна дейност, както и по-често да се срещате с приятели извън обичайните места.

Новолунието на 25 февруари ще усили интелектуалната част на вашите интереси, а чувствата ще преминат във фаза на вглъбяване и зимен сън.

Ще се наслаждавате на мечтите си и ще успеете да създадете много шедьоври - да нарисувате, създадете, съчините, ушиете, изразите с думи, но те (думите), по-скоро ще останат на хартия.

В деловата сфера - време на порив и бързо въплатяване на идеи; особено ако имате съмишленици.

Новолунието на 26 март ще събуди амбициите ви и ще придаде на всички теми яркост и пълнота. Могат да се усложнят отношенията с началството или с други харизматични личности от вашето обкръжение.
Усъвършенствайте се и упорито работете в интерес на нещата, които сте си набелязали.

Личните отношения ще изместят на заден план всички останали теми през май и юни.
Двете новолуния - на 25 април и 24 май, носят повея на съединението на Венера с Марс.

Нетърпение и очакване на непознати чувства ще ви завъртят главата, още повече, че това е общото настроение на пролетта и началото на лятото на 2009 година - възпламеняващи страстни желания.
И за вас ще бъде по-трудно да предугадите неочакваното, изненадата.

Съединението на Венера с Марс присъства и в картата на новолунието на 22 юни, но неговата особеност е активното присъствие на Плутон в тези теми, които са важни за прогреса на личните ви цели.

За да се появи нещо ново, друго трябва да си отиде, да отстъпи място. И колкото повече промени чакате от живота, толкова по-просторно трябва да е мястото за възможните събития. Това може да осъществите и на равнището на своята жизнена територия, като разчистите дома си, обновите гардероба си, смените стила си на живот и кръга интереси.

Новолунието на 22 юли ще създаде много позитивни импулси: чувствата ще бъдат дълбоки и сериозни, постъпките - логични.
Втората половина на август изисква да бъдете внимателни и по-малко да си почивате. Но може да успеете да регулирате проблемите и да смекчите разочарованията си от неочаквано появилите се нови увлечения.

Лунният месец, който започва на 20 август, ще доведе до крачка назад в събитията, свързани с обичайните и всекидневни дела. Хора, с присъствието и поведението на които сте свикнали, ще извършат странни постъпки. Това може да е необходимо, за да успеете чрез кризата да достигнете до ново ниво на разбирателство с тях.

Новолунието на 18 септември ще прокара вододел между това, което е било важно в миналото, и това, на което е време да отдадете силите си в бъдеще. Отношенията ви с хората, с които ви свързва надеждно сътрудничество, могат да се укрепят още повече въз основа на случващите се промени.

Новолунието на 18 октомври ще ви донесе повей на красота, оптимизъм и вдъхновение. И дори ако вашите интереси в този период са прагматични, техният фон ще бъде ярък. Трябва по-малко да спите и да се криете от живота, но помнете, че Раците са активна вода, пролет, ручей, водопад. Вие сте тези, които творчески променят света. Това е забележително време за всякакви начинания и пътешествия.

Новолунието на 16 ноември извежда на преден план финансовите въпроси. В този период не бива да допускате нетърпеливи, импулсивни постъпки. Следете къде могат да бъдат открити празноти и уязвими места и действайте максимално уравновесено и прагматично.

Последното новолуние за 2009 година, на 16 декември, говори за смяна на ритъма и разреждане на напрежението. Случващото се ще бъде подчинено на закона на случайността, но това, което е необходимо, е да се приближите точно толкова, че да бъдете забелязани. Очаквайте изненади.

---------------------------------------
bgvesti.com


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пон Дек 15, 2008 11:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Дек 15, 2008 10:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ЛЪВ: Посрещайте всяка нова криза с триумф на творчеството!

Хороскопът за 2009 година за Лъвовете предвещава време на големи възможности, които зависят от кръга на вашите делови, приятелски и роднински контакти. Събитията, свързани с другите хора, ще бъдат огледало на собственото ви вътрешно състояние.

Вашите обичайни защитни схеми ще бъдат отслабени, а съблазни предстоят много. Затова не бързайте да се очаровате и внимателно наблюдавайте живота и избирайте за себе си, както винаги, само най-доброто.

През януари и февруари „тревата на отсрещния бряг" ще ви се струва много по-зелена, но и предложения и покани да опитате нещо ново ще има достатъчно. От всичко това, обаче, трябва да изберете един-два достойни обекта, над които ще ви бъде интересно да работите продължително време.

В личния живот бъдете предпазливи - през 2009 година вашите схеми на отношения могат да се трансформират по неочакван начин. Най-важното е да се стараете да не се подлагате на изпитания, но и не се ограничавайте в контактите, които могат по силата на някакви нови обстоятелства да обогатят живота ви с нови увлечения и удоволствия.

От 8 до 13 март ви предстои да преразгледате координатната система на събитията от живота ви. Много добро (макар и не леко) време за промяна на ориентирите. В проблемите ще откриете скрити възможности. Изобщо март е в плана на скритото, тайното - много интересен месец.

Помислете, може би си струва да се върнете към някоя стара идея или предложение, ако то ще ви помогне да разширите източните си на доходи.

През май е добре да започнете да усвоявате нови знания и да пътешествате. Ако Интернет е част от вашия живот, то през май е възможно виртуално запознанство, което ще изпълни живота ви с нов смисъл.

През юни потребностите ви ще бъдат много по-прагматични и практични, но ентусиазмът и вдъхновението по старому ще останат на високо равнище. Обърнете внимание на времето между 17-18 юни, в този период в руслото на събитията може да настъпи рязък обрат, имайте предвид безопасността на своите интереси.

На 21 юни, в деня на лятното слънцестоене, и в няколкото следващи дни отново сте изправени пред нов избор и е много добре да промените нещо в социален план или да вземете или огласите решения, ако движението и промените са това, което ви е нужно.

В средата на август потокът от събития придобива скорост. Може да получите знаци на внимание, предложения, но ще трябва да си изясните, какво стои зад това, защото не всички схеми на взаимоотношения ще бъдат толкова прости, колкото ви се струва на пръв поглед.

През септември може отново да ви завладее тема, която ще е актуална през януари-февруари и ще се създаде впечатление, че вас отново и отново ви привличат някакви стари неща. Възможно е този път, към средата на октомври, да ви се отдаде да намерите по-ефективни решения и да промените ситуацията в своя полза. Отделяте особено внимание на финансовите въпроси!

Ноември е доста сложен в делови план и емоционално натоварване, правилата на играта повсеместно ще се нарушават. Но ще се открият и много нови възможности пред вас, ако сте готови да започнете „голямата игра".

Спортът ще ви помогне да сте във форма, да свалите стреса и бързо да влезете в нужната ситуация. Сдобийте се с качествени аксесоари за тренировки, за да се занимавате с удоволствие.

През декември Марс забавя движението си и на 20 декември преминава в ретроградна фаза в знака на Лъва. Това може да преустанови успешното придвижване на плановете ви, освен на тези, които зависят от партньорите ви. Довършете всичко в срок, за да посветите това време на предпразничната суета и корпоративни мероприятия, макар че не бива напълно да игнорирате деловия си живот.

Дори в пътуванията поддържайте връзка с партньорите си. Може да получите важна информация.

-------------------------------------
bgvesti.com


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пон Дек 15, 2008 10:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Дек 15, 2008 10:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ДЕВА: Скоро ви предстои да направите избор между правилното и лесното

Опозицията между Уран и Сатурн, преминаваща през вашия знак, ще бъде в своя пик точно през февруари и септември. И тук е важно да се осъзнае как са поставени акцентите именно за Девите. Сатурн е във вашия знак, Уран в противоположния - в Риби. Вие сте настроени да строите, укрепвате и защитавате, но необичайните обстоятелства в отношенията с партньорите ви ще подложат на изпитание вашата логика за живота и търпението ви.

Ще ви се наложи да признаете, че някои неща и схеми на взаимоотношения през 2009 година ще се окажат изживели времето си.
Това, което е било, вече не може да бъде и е възможно да ви отнемат това, което сте свикнали да смятате за свое, или да ви заставят да оцените по нов начин възможностите си.

Това ще засегне в най-голяма степен тези, които са родени между 12 и 18 септември, техните навици и стил на живот ще бъдат подложени на съществена трансформация. Възможно е да ви се наложи да се заемете с нещо съвсем ново.

В навечерието на Новата 2009 година - на 31 декември ще се състои съединение между Меркурий и Юпитер в края на Козирог. Това съединение ще се повтори още два пъти, когато Меркурий ще бъде в ретроградна фаза, а после директен във Водолей: на 18-19 януари и на 24 февруари.

В този период ще получите предложение за разширяване на перспективите, дори не всичко да бъде ясно от самото начало. Естествено по време на ретроградната фаза на Меркурий (през януари) е добре да се върнете към някои стари идеи и да се опитате да прокарате нов път за тях.

През март енергиите на планетарното влияние ще бъдат насочени в партньрските ви сфери. Неочаквани пренареждания, промени в плановете на партньорите, нови схеми на отношения - всичко това може да отложи собствените ви намерения, но към третата декада на март вие вече трябва да знаете как да използвате новите обстоятелства за собствена изгода.

През май ретроградният Меркурий в Телец ще ви даде възможност да закрепите позициите си и да превключите на личните си интереси. Отпуска и пътешествие през този период ще увеличат шансовете ви за романтично запознанство.

Бъдете внимателни на 17 юни, когато слънцето застава в квадранта на Уран и веднага образува няколко аспекта с планетите във Водолей. Това носи новини, изискващи незабавно решение. Това е особена точка от годината, нужно е да не пропускате и малко забележимите, но важни знаци, особено ако почувствате в тях някакъв парадокс.

През юли пазете тайните си! Това е твърде емоционално време, но зад външния фон на събитията ще се окаже, че има скрит план, на който ще се решават най-важните въпроси.

Не надценявайте възможностите си, логиката в този период може да отстъпи място на интуицията, а интригите ще цъфтят с пищни цветове. Възможен е обрат в събитията на 14- 18 юли. Старайте се да имате по-голяма свобода на действие в този период. В края на юли, обратно - всички промени трябва да са добре обмислени.

През август ще успеете да организирате живота, работата и отношенията си по свой вкус. Всичко ще бъде прекрасно, ако не се престаравате, макар че именно за такава работоспособност сте мечтали. Бъдете особено внимателни на 26 август, когато Меркурий образува напрегнати аспекти с Марс и Плутон. Това е авариен аспект, който обаче може да помогне да развържете някакъв кармичен възел.

През септември ретроградният Меркурий ще акцентира на допуснатите грешки и ще ви застави да се заемете с поправянето им.

През октомври е възможно да съберете пъзела на проявилите се в последно време обстоятелства в една перспективна тема и с това да успеете да справите по-добре в първата половина на месеца.
През втората половина ще увеличите доходите си и ще изпитате радост от общуването и новите увлечения.

Ноември е доста сложен месец, но може да бъде изключително продуктивен за тези от вас, които се вдъхновяват от препятствията.

Главното е да имате план, да бъдете предпазливи и да заложите на умението си да изграждате връзки.
До третата декада ще успеете добре да придвижите плановете си, а около 27 декември ще си направите равносметка и ще се замислите с какво да се заемете занапред.

В това време Меркурий ще се разгърне в ретроградна фаза и за вас ще се появи възможност по естествен начин да достигнете до състояние на хармония и равновесие.

------------------------------------------------
bgvesti.com


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пон Дек 15, 2008 10:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Дек 15, 2008 10:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ВЕЗНИ: Ако се съмнявам в нещо, се връщам в началото

На 12 септември 2008 година съединението между Венера и Марс в знака Везни съсредоточава фокуса на планетарното влияние към вашия знак и спецификата на това съединение означава голямо насищане на събития в сферата на личните отношения.

През 2009 година Венера и Марс продължително време ще бъдат в съединение в Риби, Овен и Телец, което обещава на Везните романтична пролет и стремително развитие на събитията в сферата на любовния живот.

Дано сте обърнали внимание на това, което се е случвало през септември 2008 година, какви думи, признания и въпроси са прозвучали. А темата, която минава като червена нишка през този период, чрез вашите преживявания, може да получи нова и неочаквана посока в събитията през 2009 година.

Новата година ще посрещнете с готовност за промени и в доста свободолюбиво и решително настроение. Но не е изключено рязко да прозвучат носталгични нотки и старо чувство да ви застави да преразгледате постъпките и решенията си.

Третата декада на януари има особено значение за разгръщането на събитията през годината. Не се страхувайте да осъществите поривите си там, където чувствате въодушевление, но новите запознанства в това време едва ли имат добри перспективи.

Ако дейността ви е свързана с реклама, мениджмънт, туризъм, медии, преразгледайте старите си идеи и възобновете връзката с теми, с които в миналото сте имали успешно сътрудничество.

През февруари ще ви бъде трудно да запазите равновесието и да откривате логиката в събитията, стремително набиращи скорост. С нещо февруари ще напомня септември 2008 година, но в този период има още по-силен оттенък на непредсказуемост и скрит смисъл.

От 6 март до 17 април Венера е в ретроградна фаза. През март ще се появи възможност да се уедините в света на фантазиите си и да строите там въздушни кули и планове.

Април ще придаде съвсем друг тон, макар че ретроградността на Венера ще спира много от желаното. В този период не правете инвестиции, едри покупки и не прибързвайте да отговаряте на предложения.

През май може да усетите силните стрели на ревността, ако вашите интереси са изцяло съсредоточени към обекта на любовта. Целесъобразно е част от енергията си в този период да насочите към други теми, особено ако засягат финансовите ви интереси.

Юни е подходящ за отпуск. Много в живота ви в този момент придобива реален смисъл и форма. За тези, които работят с чуждестранни партньори, юни и юли покровителстват новите проекти и договорености.

През август отделяйте по-голямо внимание на здравословния начин на живот, качественото хранене, физическите тренировки и отдих. В личните отношения физическият контакт и общите дейности и грижи ще бъдат по-важни от разговорите.

Ако съберете сили и установите здраво душевно равновесие, промените през септември ще ви закалят. През септември и октомври е по-добре да не захващате нищо ново и да не планирате в това време важни промени в личния живот и кариерата.

През ноември ще се засили конкуренцията и ще ви се наложи да отделяте много внимание, за да съхраните територията си и да следите да не се намалят границите ви. Внимавайте ревността да не ви застави да излезете извън пределите на здравомислието.

Развличайте се с други важни въпроси, които през есента ще имате достатъчно. Ако не допуснете грешки, декември ще ви награди изцяло и оглеждайки се назад, вие ще се радвате на таланта си и да намирате златната среда и в най-заплетените ситуации.

Третата декада на декември ще обърне вниманието ви към дома и семейните ценности. Вие ще разберете, че твърде дълго сте се отвличали с външните неща и е време да обърнете внимание на тила си.

Старите ценности и дори вещи ще се изпълнят с нов смисъл за вас. Близките ви ще бъдат приятно заинтригувани от промените, които настъпват у вас и дома ви. Големи придобивки планирайте за 15 декември.

-------------------------------------------------
bgvesti.com


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пон Дек 15, 2008 10:58 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Дек 15, 2008 10:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

СКОРПИОН: Красивата любов - отдали сме й дължимото безумство...

За Скорпиона 2009 година ознаменува началото на 14-годишния период на осъществяване на това, което се е насъбрало у тях по време на преминаването на Плутон през Стрелец , и докато Скорпионът е съществувал на равнището на наблюдението и идеите. Всичко това ще е примесено с усещането за набиране на критична маса, изискваща реални промени.

Сега Скорпионите трябва сетивно да реагират на тенденциите, които отразяват необходимостите на времето и да бъдат тази сила, която формира условията за събитията.

В личния живот на Скорпионите вечното търсене на най-добрия вариант (както и взискателността към постоянния партньор) ще отстъпят място на по-мъдрата потребност да ценят, защитават и развиват това, което имат.

В близко бъдеще на Скорпионите предстои да станат реален участник в много от трансформациите в обществото и в тези колективи, към които те имат отношение, а и в съдбата на хора, които ще искат от тях обяснения и помощ.

Началото на годината ще бъде напрегнат период, породен от непредсказуемостта на събитията. Трябва да гледате напред, дори ако ви се наложи да се справяте със стари дългове, които ви държат в плен на онова, което не сте успели да свършите по-рано.

През януари Меркурий е ретрограден от 11 януари до края на месеца. Необичайните пренареждания на събитията в този период изискват честност към самите себе си. Ще имате много храна за размишления.

Може да ви се предостави възможност да поправите грешката още преди да сте я допуснали (дори това да ви звучи странно).

През февруари остро може да се изправите пред въпроси, свързани със спестяванията ви, недвижимото имущество и всичко онова, което създава у вас усещането за тил.

В семейните отношения в това време също може да има смяна на ролите и целите. Новаторският подход ще бъде оптимален. Ако се опитате да съхраните статуквото на всяка цена може да загубите.

През март и април много от нещата ще се развиват на по-дълбоко и скрито равнище. По-добре е да действате само в отговор на външните промени.

Това време ще ви даде възможност да повишите ефективността на работата си да се справите с това, към което планирате да пристъпите.

През май може да ви раздразни някаква глупава инициатива на обкръжаващите. Но понякога на вас ви е нужно да се сърдите на нещо, за да свалите насъбралото се напрежение.

Това е благоприятен месец за спортни тренировки, за да може външната страна на имиджа ви да стане безупречна до лятото.

През юни силните чувства ще ви направят уязвими. Случващото се ще засяга това, което желаете най-силно на света. И ще имате възможност да го получите, но съдбата може да поиска жертви от вас.
Без болезнени вътрешни промени едва ли ситуацията ще се придвижи в желаната посока.

Недопустимо чувство - това също е едно от изпитанията, които може да ви приготви 2009 година. Съвети тук не могат да се дават, но вие обикновено правите това, което е нужно за вас и останалите участници в събитията, дори ако под въпрос е поставена хуманността ви.

Цялото лято (и отново през декември) се старайте да предвиждате измамите в тези теми, които засягат вашата безопасност. Бъдете внимателни във въпросите, които са свързани с недвижимото имущество, инвестициите и конвертируемостта на парични средства.

Макар че в този период може да спечелите доста в материално отношение. всичко зависи от интуицията ви.

През ноември е добре да имате план за действие, отчитащ всяка случайност. Може да усещате натиск и много правила няма да бъдат валидни. Нещо подобно на „Ти си виновен за това, че съм гладен".

Но неусетно ще се образуват нови връзки и отношения, заради появата на по-силни играчи и нови проекти.

През ноември за много от Скорпионите ще се включат личните хороскопи за годината и в този момент може да направите правилен избор, но не прибързвайте с инициативите.

През декември ще можете да разкриете на партньорите си част от намеренията си. Всичко ще се движи по предначертан път. Но от 20 декември Марс се развива в ретроградна фаза. Около 25 декември животът ще ви обърне с лице в посока, която изисква вниманието и участието ви.

Въпреки че вие обикновено от самото начало усещате смисъла на промените е възможно в този период да изчакате известно време, докато решите. Може да влезете в по-престижна структура и там да се утвърдите.

Последната седмица преди 2010 година ще ви принуди да промените плановете си и да се върнете към някои стари връзки. Личните отношения също могат да бъдат подложени на изпитания и от вашата гъвкавост и мъдрост ще зависи доколко ще пострадат или ще се съхранят базовите ви ценности.

-------------------------------------------------
bgvesti.com


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пон Дек 15, 2008 10:58 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Дек 15, 2008 10:43 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

СТРЕЛЕЦ: Аз никога не питам, обратно - на всички обяснявам

Дванайсетгодишното пребиваване на Плутон в Стрелец несъмнено е оказало влияние на съдбата на всеки, чието слънце е в този знак, с кардинални промени. А ако възрастта и жизненият опит са го позволили - и смяна на посоката и приоритетите.

На границата между 2008 и 2009 година Плутон окончателно преминава в Козирог и за Стрелците периодът на раждане на концепции на равнището на идеите се сменя със строителство на фундаменталните основи на бъдещето благополучие.

Именно през 2009 година ви предстои да положите крайъгълните камъни в основата на делата ви, което ще ви помогне да придобиете стабилност и уравновесеност.

Опозицията между Сатурн и Уран в знаците Дева и Риби ще създаде поле на напрежение между кариерата и дома и засега за вас е по-добре да балансирате между противоречивите тенденции и интереси, без да оставяте дълго без внимание това, което има значение за вас в личния ви живот, дори и то да не ви интересува в конкретния момент.

Съединението на вашия управител Юпитер с Меркурий в навечерието на 2009 година предполага някакви промени - предложение, решение, избор, които отделят отиващата си година от настъпващата. Много символен аспект, който е по-добре да не пропускате и ако сами направлявате събитията в живота си, то в този период може да планирате началото на ново начинание или проект.

Януари ще съсредоточи вниманието си върху финансовите въпроси. Обръщайте внимание на повтарящите се сюжети и предложения, но е напълно възможно те да ви подтикват към съвсем различен избор, който сте пропуснали или не сте успели да направите по-рано.

Средата на февруари ще се ознаменува с тройно съединение между Юпитер, Марс и възходящия лунен възел във Водолей. Това е благоприятно време за избор на нова посока на дейност и работа.
Ако сте планирали да се пробвате в ново увлечение или да се отправите на пътешествие, то февруари е този месец, който разширява хоризонтите.

От февруари до началото на юни Венера се намира в Овен (с непродължително завръщане в Риби в своята ретроградна фаза), което ще създаде за Стрелците фактор на повишен късмет в социалните и романтичните отношения.

Постарайте се да наберете скорост през зимните и пролетните месеци (зимата - в работната сфера, а пролетта - в любовната). Така вие ще постигнете максимален ефект в плановете си за годината.

През юни Юпитер образува тройно съединение с Нептун и Хирон във Водолей. Попадате в лабиринт от събития и това означава, че в най-важните ви дела и отношения ще възникнат нови правила и възможни участници.
Това съединение ще бъде в сила до края на юли, а след това ще се състои още веднъж през декември.

Всъщност цялата година ще бъде интересна със своите нови неща и промени и е много важно да не объркате посоката на движение с тези моменти, когато ще е необходимо да се завръщате към нещо, за да върнете дълговете си и предадете опита си.

Участието в това тройно съединение на Юпитер означава, че на Стрелците през 2009 година предстои да изиграят знаменателна роля на различни жизнени поприща.

През юли и август се постарайте така да разпределите ролите и натоварването, за да можете да работите по-малко и по-ефективно.

През септември не се поддавайте на съблазънта да се захванете с ново начинание от компетенцията на Меркурий, когато той извършва ретроградно движение, но намерете време и резерви от енергия за това, което е важно за вас.

Октомври ще разклати събитията и вие ще почувствате, че напрежението нараства и у вас отново се появяват стимули и цели.

През ноември не бързайте да споделяте чувствата си, това не е време, когато ще ви се отдава да установявате бърз контакт или емоционална връзка.

От 16 октомври ще почувствате благословия свише и прилив на оптимизъм.
Бързайте! - вратите за нови възможности се затварят на 20 декември и вие трябва да осъществите новите си идеи и да затвърдите важните за вас теми, които по-късно ще работят за вас.

Краят на годината ще премине в ретрограден стил, мечти и фантазии. Колебливият Меркурий и Юпитер в съединението си с Нептун ще изпълнят живота ви с удивителни неща и неочаквани събития. Нещо ще се открие за вас отново.

---------------------------------------------
bgvesti.com


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пон Дек 15, 2008 10:58 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Дек 15, 2008 10:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

КОЗИРОГ: Това не е отстъпление. Това е маневра!

Особен акцент в хороскопа на Козирозите за 2009 година е завъртането на вашия управител Сатурн в ретроградна фаза точно в новогодишната нощ.

В този момент Сатурн е стационарен и въпреки празничната суета, има смисъл да останете за няколко минути насаме със себе си, осъзнавайки, че животът прави завой и трябва правилно да почувствате задачите за това време и най-важното - да си спомните това, което не сте успели да направите през изминалата година или още по-рано.

Някъде на кръстопътя между миналото и бъдещето се намират основните проекти за предстоящата година. По този начин и на границата между Козирог и Водолей ще се осъществи съединение между Меркурий и Юпитер - в последния ден от 2008 година.

Не се отпускайте и създавайте всички необходими условия, в последния момент вие може да получите интересна информация, която ще ви настрои на нови вълни или още по-добре: това може да бъде ласкаещо предложение.

Това е възможно през януари и февруари, тогава събитията ще придобият за вас по-реалистичен и практичен характер.

Плутон вече се установил във вашия знак и не само Козирозите - всички ние сме на път да установим нов ред на нещата. И през 2009 година на два пъти състоящата се опозиция между Сатурн и Уран (през февруари и септември) ще ви покаже кои теми изискват по-голяма съсредоточеност в работата и добра реакция, за да коригирате навреме ситуацията в своя полза.

Сатурн ще бъде ретрограден до последната декада на май, затова през зимата и пролетта е по-добре да правите планове за разширяване на вече реализираните проекти. А от лятото вече може да се захващате с нови дела.

През април близкото ви обкръжение ще създава форсмажорни ситуации и едновременно с това ще плете интриги. Вършете делата си, но не игнорирайте информацията, своевременно получавайте и отговаряйте на писмата, срещайте се партньорите си, дори ако все още не планирате да променяте нищо.

Сюжетите на събитията в този период ще бъдат необичайни и интересни и е по-добре да сте в течение на всичко случващо се.

През май ви очакват промени в дома и отношенията с близките ви. По-добре от рано планирайте реконструкциите, ремонтите и покупките. Трябва да приведете в ред енергетиката на пространството и тялото си.

Първият месец на лятото ще бъде под влиянието на ретроградния Меркурий и това е добро време за отдих, ако през май сте работили на пълни обороти.

В деня на лятното слънцестоене, 21 юни, вашият управител Сатурн получава точни аспекти с Венера и Марс в Телец. Не пропускайте това време, ако романтиката в живота ви изисква вземане на важно решение.

Затъмненията през юли ще поставят нови акценти в партньорските отношения. Бъдете внимателни с емоционалния свят на тези, с които имате общи жизнени планове, и направете всичко необходимо позицията сред партньорите ви да бъде коригирана и заздравена.

17 септември е повратна точка в цикъла от събития през годината. Ако някъде сте изгубили нужната посока, то там може да се случат събития, които рязко ще ви заставят да се съберете и да оцените задачите и ролята си.

Бъдете добросъвестни - ситуациите са критични, но както обикновено, именно такива енергийно наситени части от годината ви дават възможност да достигнете до по-заплетени цели, отколкото в по-спокойни времена

Октомври е месец на делова активност, украсен с атрибутите на елитарни контакти. През ноември е по-добре да отместите емоционалните въпроси настрана, все едно не съществуват и да се съсредоточите върху нещо по-прагматично.

Месецът може да е сложен, макар че събитията придобиват тази динамика, когато проблемите се преплитат с възможностите, и е нужно да погледнете ситуацията като цяло - с всичките й възможни преимущества.

Декември ще бъде интензивен месец, когато ще решите, че сте направили много, но не е зле да преизпълните плана. Възможно е в това да има резон, но Новата година посрещаме с ретрограден Меркурий и към средата на декември вече е нужно да направите равносметка.

Последната седмица от годината ще бъде белязана от сериозни разговори и размисли. Възможно е да се открият нови пътища, но отново, както и в навечерието на 2009 година, миналото ще бъде както източник на напомняне за дългове и обещания, така и извор на резерв от ресурси и връзки.

През следващата година ви предстои да съберете в ръцете си нишките на много теми.

-----------------------------------------------------
bgvesti.com


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пон Дек 15, 2008 10:57 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Дек 15, 2008 10:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ВОДОЛЕЙ: Колкото по-плодородна е почвата, толкова по-голямо престъпление е тя да не се обработва

Понякога събитията от миналото се втурват в живота ни, правейки отстъплението на спокойно и безопасно място невъзможно.
Много интересни планетарни комбинации се събират за Водолеите през 2009 година, от една страна разклащайки почвата под краката им, от друга предлагайки това, за което по-рано са мечтали.

В началото на годината двата управителя на Водолей - Сатурн и Уран са в опозиция, при това - Сатурн е ретрограден, което означава нарастване на напрежението и сблъсък на всевъзможни противоречия - вътрешни и външни.

Светът на обичайните ценности е разбираем и добре структуриран, но по стечение на обстоятелствата, известни проблеми и по-малкото късмет ще дават настойчиви сигнали, че е време да се промените.

Фактът, че Юпитер през януари навлиза във Водолей за цялата година, е шансът ви да предприемете важни промени в живота си и да наберете скорост за продължително време.

Юпитер ще ви осигури прилив на идеи, връзки и възможности. Изучавайте ги внимателно, докато не прецените детайлите, реалността на проектите и своето натоварване. Най-вероятно през януари ще се появи нова логика за целите и предстоящите събития.

Това ще е много интересен период; вие ставате необходим на всички и всеки, защото около вас се завихрят енергиите на потенциални възможности.

Водолеите през 2009 година са тези, които побеждават. Това изобщо не означава, че може да се отпускате. Сатурн ще престои още година в Дева. И ако Юпитер пали големи огньове, Сатурн ви кара да работите, а Девата е скрупольозен и педантичен знак, затова новите идеи не бива да пречат на реалната работа, а по-скоро именно вниманието към детайлите и правилното разположение на силите ще ви помогне да достигнете до изключителни успехи през годината.

През февруари ще усетите прилив на сили. Парадът на планетите във Водолей може да събуди у вас авантюристичния дух. Съединението на Юпитер с астероида Юнона е атмосфера на древен мит (съблазняването на Зевс от Хера - в древногръцката митология) и любовта ще поиска своето внимание.

И това е само началото, защото именно във Водолей през цялата година ще действа съединението между Юпитер, Нептун и Хирон. Възможно е тенденциите на този рядък съюз да разкрият някакви други резерви от хороскопа ви.

От вас в този период ще извира особена сила, много притегателна за обкръжаващите. Дръжте в полето на вниманието си датите 17-18 февруари и се възползвайте от шанса, ако ви се усмихне.
Това се повтаря и през първата декада на март.
Вниманието ви може забележимо да се измести в областта на личните взаимоотношения. Това е време на тънкости и нюанси; старайте се да слушате повече и да разберете повече за себе си и другия човек.

Ще ви харесат промените, които ще се случат през втората половина на май и юни. Драмите на симпатиите и любовта, откровеността и нуждата да взимате на окончателни решения. Решавайте кое за вас е по-добро - да планирате почивката си тогава или да останете във вихъра на събитията.

През август се старайте да прогресирате колкото се може повече. Течението на живота става особено бурно. Дълбоки чувства, силни емоции, растеж на амбициите. В това време можете да направите добра реклама на работата си и да откриете нови сътрудници.

От 7 септември Меркурий е ретрограден в Дева и отново се образува опозиция между Сатурн и Уран. Не се противете на миналото, което в този период ще ви принуди да се обърнете и оцените всичко, което сте постигнали или не сте успели да постигнете.

Имате възможност да поправите много неща. Да планирате по-добре всичко в движение.
През ноември ви предстои достойно да противостоите на няколко проблема наведнъж и на натиска на тези, които са с по-висок от вашия ранг. Едва ли ще е разумно в това време открито да възразявате срещу това, което се опитват да ви наложат.

През декември ще усетите себе си, по-дълбоко навлезли в света. Полезно ще бъде качеството да оставяте някои неща в покой. Дълбоко в душата си ще разберете, че вече сте преминали през важен кръстопът и може да си позволите да се порадвате на простите радости от живота.
----------------------------------------------------
bgvesti.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Дек 15, 2008 10:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

РИБИ: Защо да пиеш от кана, като можеш да пиеш от източника

Хороскопът за 2009 година за Рибите обещава много тайни обстоятелства и трансформации, които на социално и битово равнище могат много да усложнят нещата и да ви объркат, но ще направят живота ви невероятно интересен.

И за духовните търсения това ще бъде година на по-дълбоко усещане за себе си в света, а наблюденията често могат да преминават на границата между реалното и неправдоподобното.

Управителят на Рибите - Нептун, от април до декември ще бъде в съединение с Юпитер и Хирон в знака Водолей и на повърхността могат да излязат чакащи своя час проблеми, болежки и желания.

Неочаквано в ръцете ви ще се окажат нови ключове към тайните ви или ще срещнете необикновен човек, който ще ви поведе към сфера на нови знания или увлечения.

Ако заниманията ви имат надеждни практически устои и държите здрава връзка с реалността, тогава това ще бъде наистина повратна година в живота ви.

През януари - от втората декада, Меркурий е ретрограден във Водолей, а в края на месеца в този знак се събират наведнъж няколко планети.

Изпълнявайте текущата работа и използвайте времето за своите лични дела и увлечения, четете, пътешествайте, занимавайте се с фитнес. Или с йога, ако ви стигне търпението и времето, защото това е година, която помага за получаване на трансцедентален опит.

От 1 февруари Меркурий вече е директен, но събитията могат да имат непредсказуем ход, трябва да се възползвате от това, за което не сте давали никакви заявки.

Право в целта! - може да се случи и така, но не са изключени и грешни сметки, напразно хабене на сили. Затова свалете розовите очила и не губете време.

На 11 и 12 февруари Слънцето е в съединение с Нептун, на 11 февруари Луната преминава през опозицията между Сатурн и Уран. Това е точката на избор и отчитане на редицата от събития през годината, възможно е тя да бъде най-важната през 2009 година.

Трябва да се подчините на логиката на ситуацията, в която ще се окажете в този период, и да задействате интуицията си, за да разберете какво всъщност се изисква от вас.

От 6 март Венера е в ретроградна фаза с навлизане в Риби от 11 до 24 април. През този период могат да се наблюдават усложнения от емоционален характер и материални проблеми. Нежелателно е в това време да правите годежи, сватби, луксозни покупки и да променяте живота си кардинално. Но се старайте да предчувствате набелязващите се тенденции.

Възможно е през март и април обстоятелствата да се наредят по такъв начин, че да успеете да подредите приоритетите си, защото през май и юни Венера, срещайки се с Марс, ще се придвижва заедно с него, създавайки непрогнозируема игра на страстите, желанията, емоциите и е добре в такова време да имате ясни цели и да избягвате безпорядъка.

През май ретрограден ще бъде Меркурий. Може това да не повлияе по най-добър начин на нещата, обърквайки плановете ви, но като цяло месецът е благоприятен за отдих, романтика и други прости житейски радости.

За юни почти няма ограничения и трябва единствено да се съобразявате с обстоятелствата как по-добре да използвате това време, когато ще настъпи времето за работа или за отдих. Всичко трябва да ви се отдава и да ви радва.

През юли интересите ви са в сферата на дома и семейството. Намирайте повече възможности да сте сред природата или се занимавайте с дизайн на къщата си, но се старайте да правите всичко в съгласие с желанията на тези, които живеят с вас.

От средата на август идва време на изостряне, ако някъде сте направили грешки и не сте побързали да ги оправите. Личните амбиции могат да се сблъскат с натиск от страна на брачния партньор или шефа в работата.

Възможни са сериозни конфликти и е опасно да манипулирате обкръжаващите, както и да се отдръпвате от решенията на проблемите. Това е време , в което може да бъде развързан кармичен възел.

Октомври е идеален месец за Рибите с творчески професии, увлеченията по някакъв начин могат да ви помогнат за ръст на доходите, а социалното общуване по прекрасен начин се съчетава с романтичните интереси.
Но от особено внимание ще има нужда здравето ви и това ще продължи до нова година. Затова, се отнесете по-рационално към храненето, физическото натоварване, масажите, сауната и други, подходящи лично за вас варианти за профилактика.

През ноември всичко ще кипи от емоции. Старайте се да постъпвате правилно, защото Сатурн е в квадрант с Плутон ще подложи всички нас на проверка за съгласуването на текущите кармически задачи.

При това намирате възможност да получавате от живота удоволствие, защото за вас той винаги се изпълва с особен интригуващ смисъл, когато е активен знака на Скорпиона. Декември е благоприятен за взаимодействие в колектива и приятелските срещи.

----------------------------------------------
bgvesti.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov