НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 6:51 pm Вижте мненията без отговор
Магическите билки
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Дек 22, 2008 12:45 pm
МнениеЗаглавие : Магическите билки
Отговорете с цитат

На всеки му се иска нещо да се промени, да намери идеалния за него човек, да му потръгне по-добре бизнеса, да започне да изкарва повече пари или да се върне и запази хармонията в семейството му.

Всички сме имали ситуаци, в които нещата около нас не вървят или стават много трудно или не виждаме изход. В подобни ситуации човек, мечтае за някой от онези вълшебни талисмани от приказките, които помагат, дават сила и изпълняват желания.

Малко хора, обаче знаят, че в България растат освен много лековите билки и много мощни магически растения. Някой от тях са познати от векове, но са пазени в строга тайна. Разбира се, само да откъснеш билката не е достатачно за да се възползваш от енергията и .

Техниката за направата на билковия талисман се е предавала от поколение на поколение, детето се учи от баба си или дядо си, още преди да е станало мъж или жена. По време на учението детето се представя на билката и се учи как да общува с нея, за да може тя да му помага и да не му вреди.

Заклинанията и набайванията за различните ритуали се предавали устно, като се е вярвало, че изричането им на глас пред други хора, или дори сам, без да е по повод работа с растението, ще ги направи безсилни.

Първоначално се набира растението в точо определен момент като при някой още с набирането се казват точно определени слова. След това билката се изсушава и приготвя за употреба.

След това всяко стръкче от билката се нарича с определените за целта слова, някой билки изискват и други специални помазвания.

Знанията за работа с тези растения и конкретните заклинания са оцеляли през годините.

Билките имат много по близка енергия до нас и затова техния ефект се усеща, още веднага след закупуването. Те могат освен принципно да помагат за добро, да привличат и конкретен обект, нещо което кристалите не успяват.

Разбира се, те действат до една година, за съжаление, но билковите талисмани направени от няколко билки дори за тази една година могат да преобразят живота ви по начин, по който не сте си и мечтали.

Сред най-извесните и силно действащи магически билки на първо място е:


Разковничето

Самата билка и днес още не е ясно кое е ботаническото име, но за нея има множество предания преписващи и чудодейни свойства। Смята се, че може да събори каменен зид, да извади заровено в земята имане, да отвори заключена врата.

Легендите разказват, че само таралеж захлупен под паничка може да намери тази билка, когато стигне до нея, само докосвайки се паничката сама се обръща и освобождава таралежа.

Според преданията тази билка има способността да носи любов, щастие и късмет на всеки който го притежава, освен това да отваря врати, катинари, както и в преносния смисъл възможности в всеки аспект на живота. Като едно от мощните растения за събуждане на любов то има способноста да отключва сърцето на желания човек и да буди любовта в него.


Розов корен от перуника

Носи се за щастие, успех и победа Държи се в ръка когато човек се чувства подтиснат или обезсилен. Дава сила и енергия. Този корен, изпълнява всякакви желания и подпомага човек да е целеустремен и да постига набелязаното.


Бял оман

Това е една от най-силните билки използвани и прилагани в нашата страна. От него се правят няколко вида талисмани, а специално набаяния корен се използва за кадене против зли сили, магии и демочни същности. Премахва всякаква негативна енергия.

Венче за любов и женитба от бял оман
Ако имате възможност да погледнете любимия човек три пъти той дава шанс да се роди или възроди желаната от вас любов, помага при желание за женитба също така.


Корен с дупка

Този магически талисман дава възможност да привлечете към себе си поток от финансови средства, по различни и невероятни понякога начини, сякаш вие сте магнит за пари. Особенно полезен, ако искате да разрастнете бизнеса си, както и да подобрите социалния си статус.


Залист

Ускорява реализирането на всички добри желания и начинания.Помага да се спечели съдебен процес, делова сделка, да се вземат изпити.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov