НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 9:47 pm Вижте мненията без отговор
Индийски хороскоп
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Яну 04, 2009 8:02 pm
МнениеЗаглавие : Индийски хороскоп
Отговорете с цитат

Какви са чертите на характера и сексуалността ви?Кой е идеалният за вас партньор?

Годината в индийският зодиак се поделя на 27 "наксхатра"( половин лунарен цикъл). Зодията на всеки човек, независимо от пола му е мъжко и женско животно. Ще узнаете какво е вашето само по датата и месеца на раждането си.

ЖРЕБЕЦ-РАЗПЛОДНИК: 13-26 април:
Обича движението, размяната на идеи, действието. Ако няма поставена цел е уязвим. По природа е независим и затова трудно се опитомява в любовта. Представителите на тази зодия привличат силно другия пол и винаги правят първата стъпка. Често желанията им надделяват над разума.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ПАРТНЬОРИ: кобила, мъжка и женска змия, сърна, елен, мъжка и женска маймуна.

СЛОН: 27 април - 10 май:
В индийския зодиак слонът е символ на женска енергия. Нуждае се от сигурен партньор, трайна връзка и чести сексуални контакти. Слонът е самият образ на чувствеността и съревнованието с другия пол го мотивира. Способен е да даде много, за да се окичи с лаврите на добър любовник.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ПАРТНЬОРИ: слоница, овца, мъжката и женска змия, овен, биволица, бивол, женската и мъжка маймуни.

ОВЦА: 11-24 май:
Една много противоречива личност. Но се владее напълно и смело се нагърбва с най-големите отговорности. Ужасява я ангажиментът в любовта, на която никога не се отдава изцяло. Умее да ръководи в обществото, но в личния си живот е саможива или мудна. В случай на любовно съперничество отстъпва и се оттегля. Страстна и чувствена в сексуалните контакти но по-малко предприемчива, дори пасивна в интимностите, Явно обича да я преследват, без да я уловят.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ПАРТНЬОРИ: овен, слон, слоница, бик, биволица, бивол, мангуста и крава.

МЪЖКА ЗМИЯ: 25 май - 7 юни:
Нуждае се от лукс и интелектуални стимули. Иначе се отегчава! В любовта търси перфектната връзка, партньор за цял живот и изисква голяма преданност от него. Но сама се впримчва в ревността и чувството си за притежание. Тъй като е много привлекателна за другия пол, змията преследва успешно обекта на желанията си, възпламенява страстите, което обаче я въвлича в сложни отношения или в триъгълници. И дори любовните и връзки да са добри, тя остава незадоволена и тогава може да изневерява.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ПАРТНЬОРИ: женската змия, жребецът-разплодник, кобилата, слона и слоницата.

ЖЕНСКА ЗМИЯ: 8-20 юни:
В любовта се нуждае от партньор за цял живот и в допълнение - от задоволителни интелектуални отношения. Този партньор трябва не само да и бъде равен, но да буди и възхищение. Понякога женската змия е способна да не се отдава напълно на чувствата си, за да не се ангажира,прекалено в една връзка. Женствената и природо/е причина да не е агресивна, затова не прави първата крачка в* секса.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ЗА НЕЯ СА: мъжка змия;;жребецът-разплодник, кобила, слон и слоница.

КУЧКА: 21 юни 4 юли:
В любовта е темпераментна, предана и отдаваща се, желанията и пораждат страсти... страстите - проблеми. Понякога твърде много се раздава. Илюзии, саможертви, миражи и разочарования бележат любовния и живот, защото тя умее да разруши една щастлива връзка без причина, да се откаже от „плячката". Ако се чувства привлечена от някого физически, веднага показва чувствата си;" защото за нея й няма табута в секса.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ПАРТНЬОРИ: кучето или друга кучка.

КОТКА: 5-18 юли:
В любовта емоциите и минават през интелекта и менталното. Тя е едновременно" привързана и далечна. Дори да е заобиколена от мнозина, които я желаят, котката е щастлива, ако обича само един. Независима е й затова ненавижда опитите да бъде контролирана. Тъй като не издава бързо сексуалните си желания, изглежда индиферентна и чака партньорът да направи първата крачка.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ЗА НЕЯ СА: котаракът, сърната, еленът, мъжката и женско маймуна.

ОВЕН: 19 юли - 1 август:
В любовта е потаен, срамежлив, доста независим и... за да върви всичко добре партньорът му трябва да е същият. Едновременно стеснителен и взискателен, овенът трудно изразява чувствата си. Трябва да бъде разбиран от половин дума. Много сексуален и активен, той обича да преследва партньора си, докато го стигне... Налага се да овладява инстинктивните си желания! Тъй като държи на собствеността си, не бива да го карате да ревнува, ще експлодира! За да се ангажира трайно в една връзка, тя трябва да бъде приятна, забавна, изкусителна...

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ПАРТНЬОРИ: овца. бик, биволица, бивол, мангуста, крава и слоница.

КОТАРАК: 2-15 август:
Много е активен интелектуално, а очарованието му е причина да получава всичко, което пожелава. Независим, малко подходящ за семеен живот, в любовта се нуждае както от свобода, така и от адмирации от страна на другия. Котаракът е чаровник, който има много кандидати, но може би се нуждае само от един от тях... Силното му чувство за притежание изключва същото в партньора му, в противен случай любовта няма да върви. Макар и много чувствен, емоционален, дори манипулатор,се бои от сливането с другия, от твърде много интимност, защото иска да. прави в секса това, което му харесва. Иначе става агресивен.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ЗА НЕГО СА: котка, сърна, елен, мъжка и женска маймуна.

МЪЖКИ ПЛЪХ: 16-29 август:
Много време^му трябва, за да намери истинския партньор който трябва да понася взискателността на плъха и стремежа му да прави кариера. В противен случай, в семейството трябва да се очаква силово разрешаване на проблемите. Плъхът цени удоволствията в живота, празниците, добрата плът, доброто ядене... и винаги е готов за секс! Рано съзрява, надарен е с голям, дори хищен апетит за любов и може да уморява партньор, който не притежава същата чувственост.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ЗА НЕГО СА някой от неговата зодия или женски плъх.

ЖЕНСКИ ПЛЪХ: 30 август - 12 септември:
В любовта се стреми към траен ангажимент и общи цели в изграждането на семейство. Децата заемат важно място в живота му, в състояние е да жертва всичко за тях. Женският плъх обича секса и се впуска отрано в любовни връзки. Щом е привлечен от някого, той веднага му изпраща дискретни, недвусмислени сигнали, но с внезапна маневра можете да объркате неговите сметки. Тогава женският плъх ще се скара, после ще се примири.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ПАРТНЬОРИ: друг от същата зодия или мъжки плъх.

БИК: 13-25 септември:
В сексуален план, най-трудното е да се задържи дълго време вниманието и интереса му... Не бива да му се отдавате веднага, необходимо е време да Ви ухажва, трябва да развеете червеното знаме пред очите му. Едва тогава ще Ви пожелае. Бикът не мисли само за удоволствието. Той е плодовит и иска да осигури потомство.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ЗА НЕГО СА: крава, овца, овен, бивол, сърна и елен.

БИВОЛИЦА: 26 септември - 9 октомври:
Любовните и отношения са многобройни, разнообразни и нетрайни. Не е самоуверена в емоционален план и трудно открива партньор, който може да и даде сигурност. Но веднъж като се ангажира, обича докато не се разочарова или я изоставят. Много е чувствена и пламенна, затова обожава да се люби. Сексуалният акт е част от равновесието на живота и. Способна е да даде много, за да задоволи обичаното същество, но се нуждае и от независимост. Дива и неопитомена, понякога тя може да прояви агресивност или инат.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ПАРТНЬОРИ: бивол, слон, слоница, овца, овен, бик и крава.

ТИГРИЦА: 10-22 октомври:
Страстна, очарователна, харизматична, отрано се интересува от любовта. Ако споделя с някого живота си, не му се отдава напълно. Всъщност има малко време, което да посвети на партньора: тя се впуска в социалните контакти и дори децата не са и приоритет.Големият и любовен апетит и страстта не търпят компромиси. Чувството и за собственост и желанието да защитава любимия я кара да цени съревнованието и да се бори, за да запази завоеванието си. Но, ако среща противоречие, тя може да остава и самотна.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ПАРТНЬОРИ: тигър или друга тигрица,

БИВОЛ: 23 октомври - 5 ноември:
Биволът е много взискателен и търси съвършенство... което може да го доведе до фрустрация. За да се ангажира, се нуждае от солиден и сериозен партньор, когото да издигне на пиедестал. Изключително чувствен, биволът обича секса, но умее да скрива тази страна на личността си и да я показва само в интимността. Способен е да изчака удобния момент, за да действа. Сексът е мощен мотор в живота му, но не и самоцел.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ПАРТНЬОРИ: биволица, слон, слоница, овца, овен, бик и крава.

ТИГЪР: 6-18 ноември:
В любовта е двойствена личност. Тигърът може да вложи всичко в една връзка и въпреки това да оста не на разположение за друга. По природа е ненаситен, понякога непостоянен или нервен... бурният на чин на живот, който води го кара да сменя партнъорите. Това се променя с възрастта. Силният тигър дебне плячката и търси партньор., който да задоволи изцяло сексуалния му апетит. Може да се владее или да избере самотата.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ЗА НЕГО СА: друг тигър или тигрица,

СЪРНА: 19 ноември- 1 декември:
В любовта е романтичка и когато обича се отказво от всичко друго. Внимание, сърната не бива да мисли нито за миналото, нито за бъдещето, а да ползва максимално предоставилия и се миг. Сексът за нея не е самоцел, а удоволствие единствено когато обича. В търсенето на идеалния партньор, тя често го сменя. Трудно се ограничава само с една връзка.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ЗА НЕЯ СА: елен, бик, жребец, котарак, котка, кобила и крава.

ЕЛЕН-. 2- 14 декември:
В любовта чувствата му са СИЛНИ: ревнивец и соб ственик, еленът е привлечен от трудните връзки. Не се ангажира и не минава „за лудо влюбен". Необходим му е партньор, който го мотивира повече интелектуално, отколкото сантиментално. Но той е чувствен, отдава голямо значение и на секса, обича разнообразието, затова връзките му често са бурни. В интимните отношения трябва да сдържа деструктивното в себе си.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ПАРТНЬОРИ: сърна, плъх, овца. жребец, котарак, котка.

МЪЖКА И ЖЕНСКА МАЙМУНА: 15 декември - 5 февруари:
В любовта, под студената си външност е емоционална и сантиментална, но трудно изразява съкровени чувства. По-скоро независима, маймуната се нуждае от партньор, който умее да разбира нежната и природа и да не тълкува погрешно нейните мълча,, ния, дори нуждата и от спокойствие и самота. Въпреки че е шармантна и дяволита в интимностите, тя не приема секса на сериозно и избягва страстни или драматични връзки. За нея любовта трябва да остава забава, да я прави щастлива, иначе сменя партньора си.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ПАРТНЬОРИ: мъжката маймуна, крава, слон и слоница, и котките /мъжка и женска/.

ЛЪВИЦА: 6-18 февруари:
Дълбоко алтруистичната й природа е причина да чувства непрестанно празнота, която трябва да запълва. В любовта е лъчезарна и привлича, но винаги поддържа определена дистанция или поставя бариери. Вярна е, когато среща същото в партньора, защототърси първенство. Толерантна е, но очаква много от другите и не приема на шега отговорностите. В секса е с голям апетит: ако той бъде събуден, ще прояви интерес, тъй като обича да се люби. Отдава се изцяло, без да проявява чувство за собственост, затова и подхожда благороден и щедър партньор.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ЗА НЕЯ СА: лъв или друга лъвица.

КОБИЛА: 19 февруари-3 март:
Нуждае се от класическа връзка, но и от оригиналност, дори ексцентричност, от стабилен сантиментален живот, но и от възбуждащ и стимулиращ. 3а да задоволи близките си, може да се нагърби с.роля, която не й подхожда. Има мощни нужди в секса, но не винаги ги изразява открито, което води до погрешни тълкувания. Макар че е неспокойна и тръпнещо нетърпелива, тя проявява нежност и добронамереност в обществото.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ПАРТНЬОРИ: жребец, женска и мъжка змия, сърна, елен, мъжка и женска маймуна.

ЛЪВ: 4-16 март:
Лоялен, той е способен да се ангажира и инвестира много енергия в една връзка, била приятелска или брачна. В нея е доста по-независим, отколкото изглежда на пръв поглед. Голям индивидуалист в секса - може да бъде щедър и силен, а когато е сигурен в завоеванието си, може да прояви и арогантност към противния пол. Умее да задоволи и най-взискателните си партньори.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ЗА НЕГО СА: лъвица или друг лъв.

КРАВА: 17-30 март:
В младостта си има разочарования, защото е идеалистка и уважава другите. В любовта е едновременно емоционална и утопистка, търси идеалната връзка, но може да живее и сама. Тя е пламенна и обичлива, но изживява любовта повече в духовен план, отколкото в чувствен, предпочита да има интензивен вътрешен живот. Сексът? Разбира се, но без да е самоцел. Наред със силната си чувственост, тя има нужда да обича и да бъде обичана, връзките и да са нежни и приятни, иначе може да мине и без сексуални контакти. Мярката и е: нито много, нито малко.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ПАРТНЬОРИ: бик, овен, биволица, бивол, сърна и елен.

СЛОНИЦА: 31 март - 12 април:
Тя е способна на саможертва и преданост, но е неуверена в себе си и затова винаги изпълнява второстепенна роля или се раздава в полза на близките си. В любовта трябва да търси партньор, който разбира нуждата и от подкрепа и стремежа и към духовното. Връзка, основана единствено на секс не може да я задоволи, Тя има нужда от романтика, доверие в отношенията и здравословен сексуален живот, тъй като сексът и тялото са теми, несъвместими с чистотата на чувствата и. Неподходящи партньори за нея са безчувствените хора или егоистите.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ПАРТНЬОРИ СА: слон, овца, женска и мъжка змия, овен, биволица, бивол, мъжка и женска маймуна.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov