НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 6:41 am Вижте мненията без отговор
Хороскоп на кризата
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Юни 12, 2009 7:22 pm
МнениеЗаглавие : Хороскоп на кризата
Отговорете с цитат

„През 2009 г. ще бъдем свидетели на противостоене на две бавни планети – Сатурн и Уран, които в момента са в опозиция. Подобни противопоставяния между Сатурн и Уран в миналото е имало между 1964 и 1967 г. Тогава са студентските протести в Париж, които довеждат до падането на Дьо Гол, в Индия пада правителството на Индира Ганди. Същата планетарна ситуация е имало и през 1917 – 1920, когато се случва Октомврийската революция“, обясни Антоанета Георгиева, член на управителния съвет на Българската астрологична асоциация. В понеделник представители на организацията дадоха пресконференция, посветена на кризата. Те уточниха, че подобни социални катаклизми не се очакват догодина.

Според астролозите Уран и Сатурн са в дъното и на финансовата криза: понеже са в опозиция, ситуацията тук, на Земята, се влошава. Разликата между кризата в САЩ през 1929 г. и днешната е, че първата е била със Сатурнов характер, а втората – с Плутонов. Затова настоящата наподобява тази от 1907 г., когато е създаден Федералният резерв, поясни председателят на асоциацията Кирил Стойчев.

Звездите говорят, че България, която е под влиянието на Козирог, е влязла в кризата още през октомври и това ще продължи две години. Първият тежък период през 2009 г. ще е от януари до средата на март, а вторият – от средата на август до средата на октомври. В тези периоди освен на борсата трусове ще има и в авиацията. Те ще са свързани не само с финансови проблеми, но и с броя на авариите. Космонавтиката ще пострада от серия неудачни полети, а администрацията – от съкращения. Астролозите посъветваха БНБ да продължи досегашната си политика, а частните компании да не правят „грешен ход, като намаляват заплатите на работниците“. По-добре е да се намали печалбата, казаха те и уточниха, че пикът на кризата ще е от 26 януари до 14 февруари и от 9 септември до 21 септември. След нейния край България я очаквал 10-годишен възход, следван пак от кризи – между 2031 – 2034 г. Предстоящите избори в България ще бъдат спечелени от тази политическа сила, която „има позитивна програма, издигне харизматични личности и не води компроматна война“, показват предвижданията на Кирил Стойчев. Според него БСП и ГЕРБ имат най-големи шансове да спечелят догодина, понеже били от слънчев тип. Астролозите оприличиха СДС с Меркурий, който е символ на много говорене и малко действие. ДСБ пък приличала на Сатурн и хората ще я изберат, ако искат да накажат управляващите за грешките им. ДПС се намирало под влиянието на Плутон и затова през следващата година ролята му ще намалее.

От асоциацията направиха уговорката, че точността на тези прогнози е около 70-80%.


zodiite.net

_________________
Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Юни 13, 2009 11:09 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Честно казано много малко роля играят планетните позиции относно световната криза, както и факта свързан с изборите.

Никакви харизматични личности няма да бъдат избирани, нито каквато и да било "позитивна програма" - това са просто пълни глупости и този, който ги е писал би трябвало да го знае.

Всичко опира до интереси, власт, ПАРИ и ... ход на Новия световен ред, който ще бъде наложен изцяло - така или иначе.

Впрочем, аз вече започвам да го приветствам, защото тъй като гледам, слушам пък и ... виждам до къде се докараха хората, трябва да кажа че все някой или нещо трябва да ги обуздае по някакъв начин.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Съб Юни 13, 2009 6:31 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

"Парите имат сила, защото хората ВЯРВАТ, че имат сила"

Същото е и с началото на Кризата. А аналогични следствия все може да намери.

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Юни 13, 2009 10:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Всъщност кризите и възходите имат цикличен характер и се редуват - това са си обективни закономерности, според икономическите учения. Само дето навремето ни учеха, че се отнася само за капитализма, а при социализма у нас трябвало да има вечен възход, все едно, че онези там "загниващитре" са от друга планета. Дори и да предположим хипотетично, че т.н. социалистически производствени отношения се бяха запазили още и до днес, няма начин да не повлияе кризата, защото няма абвсолютно затворена система - всички системи си взаимодействат помежду си.

Що се отнася до изборите, смятам, че нечия харизма не е достатъчна за да бъде добър и адекватен управник, може да допринесе донякъде за спечелването му на изборите, ако успее да омае електората, а после какво следва след като спечели и се овласти?... Rolling Eyes /не за него, а за другите Cool /

_________________
Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov