НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 6:50 pm Вижте мненията без отговор
Почивка и зодии
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Юли 10, 2009 9:11 pm
МнениеЗаглавие : Почивка и зодии
Отговорете с цитат

Кажи ми зодията си, за да ти кажа къде и как да си починеш! Лято е. Вярно, че сме в криза, но все пак не можем да пропуснем дозата летен отдих, нали?


Овен
Предпочита да прекара отпуската си по екзотични места и сред дивата природа.
Добре е да избягва организираната почивка, защото тя го лишава от присъщата му инициативност.
Най-неприятни спътници за Овена са моралистите и онези, които по цял ден се излежават на плажа.


Телец
Уикенд в луксозен спа-център или дегустация на вина би било забавно, като задължително включите ден за това, което обичате най-много: ходене по магазините до припадък.
Но, ако нямат достатъчно добре подсигурена финансова опора, по-добре да изчакат по-подходящ момент. Броенето на пари и лишаването от shopping терапията би ги лишило от удоволствието на почивката.


Близнаци
Вашият елемент е въздух, а вие сте с остър ум и изключителна активност. Една градска почивка ще ви даде светлините, цветовете и звуците, които търсите. Затова е добре да прекарат поне част от отпуската си например на международен фестивал или панаир. Семейната почивка и продължителните слънчеви бани не им се отразяват добре.
За тях е най-добре да пътешестват с автомобил - така може да се види много и да се спре навсякъде по всяко време.


Рак
Семейна разходка е един добър вариант. Те обичат тайнствеността и най-добре ще се чувстват в романтична среда или на самотен малък остров. Ако тръгне сред природата с приятели, които не са романтици и мечтатели като него, само ще си развали отпуската. За Ракът е непоносима почивката без движение, както и завръщането у дома, без поне едно незабравимо преживяване, което да го топли до следващата почивка.


Лъв
Царят на животните се нуждае от лукс, емоционални преживявания и екзотика, затова предпочита скъпия курорт, където да демонстрира екстравагантните си тоалети.
Лъвът не обича да се загубва сред тълпата, има нужда да бъде център на вниманието. За тях най-важното е по време на отпуска си да получат максимум удоволствия и те са готови да плащат щедро за това. Приемат посещението на градския театър или традиционния карнавал като свещено задължение.


Дева
Когато пътуването свърши, може би ще решите, че просто искате де се преместите да живеете някъде там, откъдето сте минали.
Хората, родени под този знак, са склонни непрестанно да анализират чувствата си, обичат да изслушват другите и да се опитват да ги разбират. Най-добре прекарват в компания от четирима души, които също като Девата обичат красивата природа, затова е добре да избягват организираните екскурзии с големи групи.


Везни
Посещение на места, които предразполагат към романтично уединение е перфектно за тях, особено ако са разположени в красиви местности. Не понасят бързането и опасностите, трябва да странят от скандалджиите и агресивните хора. Обичат лукса, но са склонни да го преглътнат стига да са с любим човек. Ако към почивката има прибавена някоя историческа ценност ще бъда безкрайно щастливи.


Скорпион
Като най-сложни от трите водни знака, вие винаги сте отворени за предизвикателства. Мечтае да посещава затънтени места и да общува с местните жители. За него е еднаква трагедията, както изневярата на любимия човек, така и къмпинга, пълен с туристи.


Стрелец
„Пътуване? Какво да си взема?“- това е реакцията на Стрелеца, след предложение за пътуване. Търси природата и самотата и мечтата му е да прекара почивката си на дивия бряг на река или с яхта сред морето. Обича свободата и не търпи ограниченията. Повечето от свободните си пари той харчи за запознаване с нови страни и континенти.


Козирог
Вие обичате катеренето – планини, скали - така че такова преживяване би било идеално за вас, особено ако има и езеро, до което да опънете палатка. За Козирога, най-лошата възможна почивка е да пропилее много пари и време в празни разговори.


Водолей
Тъй като това е невъзможно у нас, посетете обсерватория – например на връх Рожен в Родопите, за да зърнете някоя планета в някоя звездна нощ.
Привличат го далечни краища и екзотични животни, предпочита да нощува в дървена хижа или къщичка край реката. Не обича самотата и спомените, затова рядко носи фотоапарат.


Риби
Идилично местенце до воден басейн – море, езеро, река или язовир би било чудесно за вас. Посещение на някое свещено място също ще ви зареди – доколкото има мистика и бягство в мечтите.
През отпуската трябва да забравят вроденото си чувство за дисциплина. Ако е възможно, да ходят на почивка в края на лятото.


rozali.com

_________________
Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov