|
Автор |
Съобщение |
kalevala
|
Пуснато на: Нед Сеп 13, 2009 5:40 pm
Заглавие : фън шуй
|
|
|
Иска ми се да поговорим за фън шуй, но не можах да открия такава тема, затова ви я предлагам тук.Никъде във виртуалното пространство не успях да открия школа, където се изучава това изкуство. Ако някой има повече информация нека бъде добър да я сподели.
Фън шуй е нещо, с което бих се занимавала с удоволствие и старание, но за това трябва и сериозно обучение. А само книгите на пазара едва ли са достатъчни. Какво е вашето мнение? |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пон Сеп 14, 2009 9:20 pm
Заглавие :
|
|
|
|
|
kalevala
|
Пуснато на: Вто Сеп 15, 2009 4:53 pm
Заглавие :
|
|
|
Много ти благодаря, Селена! Напоследък чувствам някакъв порив да науча повече за това изкуство и статиите, които ми показа ще ми бъдат от полза. Занимава ми се с това Ще се открият и други материали, сигурна съм. А и ти винаги си ми била прекрасна учителка!
Не знам дали съм права/интуицията ми подсказва, че съм/, но смятам, че човек трябва да достигне ниво, в което да има нужда от организиране на света около себе си в съответствие с неговия душевен мир. Механичното използване на фън шуй едва ли би могло да даде същите резултати. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Вто Сеп 15, 2009 7:32 pm
Заглавие :
|
|
|
Да , ама фън шуй може да създаде една невероятна обстановка,
която да ти създаде нагласата в теб за следващото стъпало в живота и подхода към самата теб.
Всяко едно нещо си има значението в този свят и живот, както и мястото, естествено.
А и все отнякъде трябва да се започне, нали! Защо да не е пък точно от фън шуй?!
Давай! Следвай себе си и интуицията си - тя няма да те подведе в никакъв случай.
Ако имаш въпроси във връзка с фън шуй към мен можеш спокойно да ги зададеш. Ще се опитам да ти отговоря ... макар и не веднага ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|