НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 11:33 am Вижте мненията без отговор
Съобщенията от вашето Висше Аз са любящи и нежни.
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Съб Ное 07, 2009 12:54 pm
МнениеЗаглавие : Съобщенията от вашето Висше Аз са любящи и нежни.
Отговорете с цитат

Един начин, по който вие можете да определите разликата между съобщения от вашето Висше Аз и съобщения от вашия интелект е да забележите дали има някаква застрашаваща мисъл зад това съобщение. Съобщения от вашия интелект често се основават на мисли за заплаха, вина или необходимост да се защитите от някаква измислена заплаха. Ако молите за ръководство и искате отговори, не обръщайте внимание на отговори, които получавате и които се основават на страх, тъй като те не са от вашето Висше Аз. Посланията на вашето Висше Аз ще ви позволят да се почувствате спокойни и балансирани.

Ръководството на Висшето Аз обикновено е невидимо и тихо и често е съобщението, което първо чувате. Вашият интелект може бързо да се намеси с отговори, така че когато размишлявате кое действие да предприемете, първия или най-шумния отговор, който получавате, може да не идва от вашето Висше Аз. За да получите съобщение от вашия Висш Аз, останете в мълчание и чакайте докато почувствате един отговор, който е потвърждаващ и изпълнен с любов.
Например, след като сте работили с енергията, от която вие искате да творите, вие може да се чудите какво физическо действие да предприемете, за да получите резултатите, които търсите. Вашият интелект може бързо да се намеси и да ви каже защо е необходимо да предприемете определено действие за да се защитите или да ви каже, че не е възможно да имате това, което искате. Вие знаете, че всяко съобщение, основаващо се на страх, не е от вашето Висше Аз, така че продължете да слушате. Когато продължите да слушате, вие ще чуете съобщението на Висшето Аз, което може да ви каже, че всичко е чудесно, не се тревожете и не предприемайте никакво неочаквано действие. Тихият глас на вашето Висше Аз винаги е окуражаващ и положителен.

Вашето Висше Аз ви ръководи към по-високото течение чрез вашето сърце. Ако вие трябва да направите избор, изберете това, към което сте привлечени и бихте се радвали да го направите. Предприемете действие, към което сърцето ви води. Не се насилвайте да направите нещо. Ако се уловите да си казвате: „Аз би трябвало или трябва да направя това”, и като го извършите, то не е за ваше по-висше добро или не е изравнено с Висшата Воля. Вашето Висше Аз винаги ви изпраща подсещане и идеи за да поддържате и се движите в по-висшия поток и се свържете с вашето Висшата Воля. Тези съобщения са много нежни. Вие рядко сте помолени да направите радикални промени без много предложения или по-обикновени промени. Понякога прозрения за промени, които е необходимо да направите, може да бъдат съвсем изненадващи. Обаче вашето Висше Аз ще ви покаже как да извършите тези промени, като използвате вашите съществуващи умения, ресурси и способности.

Отделете време да релаксирате и почувствайте вашите вътрешни съобщения. Можете ли добре да се балансирате между времето, когато сте спокоен и способен да мислите, и времето когато сте зает и деен? Ако сте били зает през целия ден, постоянно изразходващ енергия, вие позволявате ли си да „прочистите пространството”? Ако вие почувствате, че тези две състояние на са балансирани, какво нещо вие бихте направили днес или утре, за да ги доведете до баланс? Ако отделите време да бъдете спокоен, и слушате вашите мисли и усещания това е точно толкова важно, както целия ваш бизнес.
Вие можете многократно да увеличите радостта и улесните вашия живот, като отделяте време, да мислите в състояние на спокойствие и тишина преди да предприемете действие. Понякога една проста идея може да ви спести месеци на упорита работа или да предотврати един важен проблем. Никога не се чувствайте виновен, понеже сте отделили време за да мислите. Когато отделите време, вие трябва да мислите за нещата, с които животът ви ще стане по-спокоен и ще се развива по по-добър начин.

Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта